GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To ΠΑΣΟΚ...

Από τον Νάσο Ζαγγογιάννη για το blog " ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ " . Από κόμμα σοσιαλιστικών αρχών, σε Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης και ...

Από τον Νάσο Ζαγγογιάννη
για το blog "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ"
.
Από κόμμα σοσιαλιστικών αρχών, σε Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης και διαχείρισης;
Ένοιωσε την ανάγκη να «απαντήσει» σε σχετικές αναρτήσεις του διαδικτύου ο κ. Βρυώνης, που πρόσφατα τοποθετήθηκε στο ΔΣ του ΟΠΑΠ. (ΕΔΩ η απάντησή του ).
Αν και εμείς σχολιάσαμε αυτή την κυβερνητική επιλογή, (ΕΔΩ) σε καμία περίπτωση δεν μας απασχολούν οι «απαντήσεις» του νέου κυβερνητικού στελέχους.
Δεν μας αφορούν οι εταιρίες στις οποίες εργάστηκε, εκτός από την εταιρία του ΠΑΣΟΚ (εκεί δυστυχώς την κατατάσσει ο ίδιος), διότι ακόμη και...

σήμερα αρνείται να διαπιστώσει ότι πρόκειται για πολιτικό κίνημα και μάλιστα με λαϊκή αποδοχή και ΟΧΙ εταιρία.
Όμως, ΔΕΝ μπορεί να περάσει ασχολίαστη μια άκρως συκοφαντική «αιχμή» του και προς το blog μας:
«…κάποιες από τις κριτικές προέρχονται από όλους αυτούς που είχαν μάθει να "τρώνε" από τον ΟΠΑΠ με διάφορους τρόπους -όπως η αδιαφανής κατανομή διαφημιστικών κονδυλίων- και θέλουν από την πρώτη στιγμή να βάλουν τα μέλη ενός νέου ΔΣ σε θέση άμυνας, ελπίζοντας να διαιωνίσουν την κατάσταση αυτή».
Γνωρίζει ότι το blog μας έχει οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση ή συνδιαλλαγή –έστω 1 ευρώ- με κάποιον;
Γνωρίζει αδιαφανή κατανομή κονδυλίων; Πήγε στον εισαγγελέα να την καταγγείλει;
Και.. συνεπώς είναι χαρακτηρισμοί που βαρύνουν τον ίδιο, επιστρέφουν στον ίδιο!
Ελπίζουμε να βρεθεί κάποιος εισαγγελέας να τον καλέσει να καταθέσει στοιχεία κι έτσι να προσφέρει υπηρεσίες στη διαφάνεια, ειδάλλως είναι ένας συκοφάντης «διαφημιστής» της κακιάς ώρας.
Σημείωση: Τα συγχαρητήρια για τέτοιου είδους κυβερνητικές επιλογές ανήκουν εξ ολοκλήρου στον Γιώργο Παπανδρέου. Να τον χαίρεστε κύριε πρόεδρε!
Ο κύριος Βρυώνης μας μιλάει για το «βιογραφικό» του και ανάμεσα στις εταιρίες που εργάστηκε συμπεριλαμβάνει και το ΠΑΣΟΚ. Μας λέει ότι προσλήφθηκε ως υπάλληλος πριν 3 χρόνια… Ακόμη και σήμερα θεωρεί επαγγελματική στη σχέση του με το πολιτικό κόμμα ΠΑΣΟΚ.
Αυτό κύριε Παπανδρέου σημαίνει ότι αν προσφέρει καλύτερη αμοιβή μια άλλη εταιρία, θα πάρει και «μεταγραφή», και φυσικά ο άνθρωπος που εργάζεται από τα 16 του (το είδαμε κι αυτό να το γράφει) επιμένει και μπράβο του ότι είναι ένας υπάλληλος σας. Που όμως έγινε κυβερνητικό στέλεχος!
Η δική μας απορία… Τα χιλιάδες μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μήπως πρέπει να απαιτήσουν κι αυτοί τα ανάλογα ένσημα του ΙΚΑ, ώστε να συμπληρώσουν το βιογραφικό τους, και όχι να καταλάβουν κυβερνητική θέση, αλλά μια θέση στον ήλιο;
Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ,
Όλα δείχνουν πως αντιλαμβάνεστε το πολιτικό κόμμα και τη λειτουργία του ΠΑΣΟΚ, που ίδρυσε ο Μεγάλος πολιτικός ηγέτης και πατέρας σας Ανδρέας Παπανδρέου, ως ένα γραφειοκρατικό εργαλείο.
Ελπίζουμε να μην συνεχίσει αυτός ο κατήφορος. Έτσι, στις όποιες επόμενες εκλογικές διαδικασίες θα χρειαστούν πολλά ένσημα για εκλογικούς αντιπροσώπους, ή για μια εταιρία που θα αναλάβει αυτό τον ρόλο επί αμοιβή!
Μάλλον δεν είναι στραβός ο γιαλός… Καλημέρα και «καλή» χρονιά!

15 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ = H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΚΛΕΨΙΑΣ,ΑΠΑΤΗΣ,ΡΕΜΟΥΛΑ ΑΛΗΤΕΙΑΣ,
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΠΑΣΟΚ. Α.Ε
    ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ - ΚΛΕΦΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο θα δούμε σε κυβερνητικές θέσεις και τους διαδόχους, τους γιους του Γλύξμπουργ που σπούδασαν σε κολέγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τα «λεφτά υπάρχουν» στο «μαύρο φίδι που μας έφαγε».

    Απίστευτα πράγματα ζει αυτή η χώρα τις τελευταίες ημέρες στο μέτωπο της οικονομίας.
    Χρειάστηκαν τρεις μήνες στην κυβέρνηση για να καταλάβει το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής που έχει υποστεί η χώρα και από τα μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα πάει ολοταχώς προς μια πολιτική πολύ σκληρής,
    θατσερικού τύπου θα λέγαμε, αν δεν είχαμε να κάνουμε με… Σοσιαλιστές.

    Μόλις χθες λοιπόν, ανακάλυψε ο κ. Παπακωνσταντίνου και οι φωστήρες του υπουργείου Οικονομικών ότι τα… κουκιά δεν βγαίνουν και πως ο προϋπολογισμός που ο ίδιος παρέδωσε με το περίφημο USB ήταν απλά κουρελόχαρτο.
    Ενώ λοιπόν ο προϋπολογισμός προέβλεπε μείωση του ελλείμματος στο 9,1% τώρα αίφνης (ή μήπως έχει βάλει το χεράκι της η Κομισιόν) ότι πρέπει να το μειώσουν στο 8,7%. Αυτό σημαίνει επιπλέον έσοδα ενός δισ. ευρώ που πρέπει να βρεθούν πάση θυσία.

    Έτσι, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δεν ισχύει η αύξηση κατά 10% του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα ποτά και τα τσιγάρα, αλλά η αύξηση θα είναι τουλάχιστον 20%, ίσως και 30%. Στόχος, περίπου 400 εκατ. ευρώ επιπλέον από αυτά που είχαν προϋπολογιστεί.

    Επίσης, ανακοίνωσε ότι θα περικόψει τα επιδόματα ακόμη και πάνω από 10%. Σχεδιάζει δε την προοδευτική περικοπή των επιδομάτων, ανάλογα με τα εισοδήματα των μισθωτών. Όμως, τι είναι πλούσιος μισθωτός σ’ αυτή τη χώρα; Εκείνος που δουλεύει 20 χρόνια, έχει μια καίρια θέση στον κρατικό μηχανισμό, ή είναι εκπαιδευτικός και παίρνει 2.001 ευρώ; Διότι αν βάλει εκεί το όριο η κυβέρνηση τότε πάμε σε σφοδρή επίθεση στα μεσαία εισοδήματα.

    Και το περίφημο προεκλογικό τσιτάτο του Γ. Παπανδρέου ότι τα λεφτά υπάρχουν και δεν χρειάζεται να μειωθούν οι μισθοί πάει περίπατο. Διότι με το πάγωμα των αυξήσεων σε συνδυασμό με τις περικοπές των επιδομάτων πάμε φέτος για μεγάλη μείωση των εισοδημάτων μισθωτών.

    Αν, λοιπόν, κάθε ημέρα που περνά το ΠΑΣΟΚ ανακαλύπτει ότι η οικονομία είναι χειρότερη απ’ ότι περίμενε τότε… μαύρο φίδι που μας έφαγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκαλυψη
    Απο Γιαννη Δαιδαλο

    Εκατομμυρια Ελληνοαμερικανοι ετοιμαζονται να ερθουν μονιμα στην Ελλαδα.

    Οπως γραφει ο Ελληνοαμερικανος Τζιμ Καρευ,στη εβδομαδιαια επιθεωρηση "black dogs pasok",η αιτια ειναι πολυ απλη:
    "αφου εγινε πρωθυπουργος ενα βλημα που τη μονο δουλεια που εκανε ηταν βοηθος βενζιδαδικου,απ οπου μαλιστα το διωξανε,γιατι να μην γινω εγω που ειμαι στο κατω κατω επιτυχημενος επιχειρηματιας"??

    Η πλειοψηφια βεβαια αρκουνται σε ενα υπουργηλικι.
    Αμα βλεπεις το γερουλανο,σαν να βλεπεις καμμια σκατοφατσα απο κακιας ποιοτητος ταινια του "φαρ ουεστ νομιζεις,κανενα ληστη ,κανενα φονια κανενα γελαδαρη "καουμπου"..

    Υπαρχουν και αλλοι βεβαια που δεν θαλεγαν οχι σε κανενα υφυπουργηλικι.

    Κυμα Ελληνοαμερικανων λαθρομεταναστων αναμενεται εντος τους ετους.
    Κυκλοφορησαν φημες οτι εχουμε ξανα εκλογες τον Μαρτιο.
    Και βλεπω το βλακογιοργο να εχει μεγαλο συναγωνισμο με τους .."ομογενεις του".

    Γιαννη Δαιδαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι είπε ο ανθρωπος????
    Είμαι 37χρονών και έχω επαγγελματική καρριέρα 20 χρονών?? Δηλαδή από τα 17 ρε καραγκιόζη πρασινορουφιάνε????
    Ουστ ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως έπρεπε να ψηφίσουμε Βενιζέλο;
    Θέλετε να μας κάνετε όλους κοψοχέρηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά τα γράφουν αυτοί από το Βαθύ ΠΑΣΟΚ. Δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε στο 2010 και ο ΓΑΠ δεν θέλει εκείνα τα γελοία σοσιαλιστικά οράματα, αλλά νέες ιδέες που μπορούν να πείσουν την αγορά. Χωρίς διαφημιστές δεν θα κερδίζαμε τις εκλογές και έτσι καλά κάνει και βάζει δεξιούς σε κυβερνητικές θέσεις.
    Μπράβο Γιώργο, μην ιδρώσει το αυτί σου, με τους δεξιούς θα κάνουμε την αλλαγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Ομέρ Βρυώνη, μαλάκες μας περνάς και τα γράφεις;
    Ξέρεις πόσα παιδάκια έχουν πτυχία και εμπειριές;
    Ή θες να πεις ότι εσύ με την Αγλαϊα, κάνατε την επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ και κερδίσαμε τις εκλογές;
    Και... πόσα για να ξέρουμε τι λέμε ανεγκέφαλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέρασαν λοιπόν οι 100 πρώτες μέρες της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Η περίοδος που τόσο είχε διαφημιστεί από τα ανιδιοτελή και αντικειμενικά Ελληνικά ΜΜΕ.

    Τί είδαμε λοιπόν αυτές τις περιβόητες 100 πρώτες μέρες της Κυβέρνησης του "λεφτά υπάρχουν" Γ.Παπανδρέου;

    Ατολμία,ανικανότητα,αναποφασιστικότητα και παλινωδίες.

    Τι να πρωτοθυμηθούμε;

    Λιμάνι-cosco,το τρύκ της τεχνητής διόγκωσης του ελλείματος,την απόλυτη φούσκα της Ανοιχτής Διακυβέρνησης,τις παλινωδίες για το πάγωμα των μισθών,την ανικανότητα γρήγορης στελέχωσης της Κυβέρνησης,την ...στελέχωση της τελικά με σούπερ αξιοκρατικά κριτήρια του βαθέος ΠΑΣΟΚ,την αρλούμπα με τα τέλη κυκλοφορίας,τη δήθεν και χωρίς σχέδιο πάταξης της φοροδιαφυγής,το "έτσι γουστάρω άμα σας αρέσει" νομοσχέδιο για τους μετανάστες.

    Η απόλυτη αποτυχία,οι πολυδιαφημισμένες 100 πρώτες μέρες της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
    Δε θα μπορούσε βέβαια να γίνει διαφορετικά αφού η επιλογή της στελέχωσης της,κυρίως με άτομα του στενού περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού χωρίς όμως την ανάλογη εμπειρία, ήταν εξαρχής καταδικασμένη να αποτύχει.

    Τη παρέα σου τη καλείς να πιεις κανένα τσάι,να παίξεις καμμιά μπιρίμπα,να δεις κάποια ωραία ταινία,να διασκεδάσεις,να περάσεις ωραία,αλλά σίγουρα ΟΧΙ για να κυβερνήσεις.

    Το πράγμα αρχίζει βέβαια να γίνεται πολύ επικίνδυνο όσο μια κακή διακυβέρνηση στηρίζεται στη τηλεοπτική προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση του απλού λαού που μπορεί να έχει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης είναι όμως πολύ ευάλωτος γιατί το πολιτικό σύστημα φρόντισε με πολύ κόπο αλλά και την απαραίτητη στοργή χρόνια τώρα να τον κάνει και αμαθή και ευκολόπιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί σύντροφοι του ΚΚΕ.

    Το 2008 για την ευρωσυνθήκη, ήταν παλλαϊκό το αίτημα για δημοψήφισμα.

    Το υπέγραφαν και προσωπικότητες, λέει ο ριζοσπάστης!!!

    Σήμερα που ο Ελληνικός λαός υπογράφει το αίτημα για δημοψήφισμα για το θέμα της ιθαγένειας, αυτό δεν είναι παλλαϊκό αίτημα;
    ...
    Φυσικά οι προσωπικότητες που ζητούσαν τότε να εκφραστεί ο λαός, σήμερα λιποτακτούν από μια τέτοια απαίτηση, όπως λιποτάκτησαν και από άλλα παλλαϊκά αιτήματα και διαμαρτυρίες, για παράδειγμα αυτή των τελών κυκλοφορίας.
    Αλήθεια ρε σύντροφοι του ΚΚΕ οι ‘προσωπικότητες’ έχουν μεγαλύτερη αξία από έναν προλετάριο; Και από πότε;

    Σήμερα η ηγεσία του ΚΚΕ ζητάει να συναποφασίζει ο λαός μαζί με τους εισβολείς της πατρίδας μας, για αυτήν τη πατρίδα που κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους, για να αποφασίζουν οι Έλληνες για το μέλλον της.

    Συντάσσετε δηλαδή με τις αποφάσεις των ιμπεριαλιστικών κέντρων εξουσίας, όπως τότε, που ειρωνευόταν τις ‘λαοσυνάξεις’ για το θρήσκευμα.
    Οι λαθρομετανάστες είναι εισβολείς και όχι πρόσφυγες όπως ψευδώς τους παρουσιάζει η ηγεσία του ΚΚΕ, ούτε είναι ταξικά αδέρφια γιατί ήρθαν να προσφέρουν ποιο φθηνό μίσθιο στους καπιταλιστές, γκρεμίζοντας όλες τις εργατικές κατακτήσεις και διαλύοντας παράλληλα και τις υποδομές της χώρας, που οι προγονοί μας έστησαν με ιδρώτα και αίμα, για εμάς και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

    Σήμερα το παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό συνονθύλευμα, επιχειρεί να αντικαταστήσει το λαό της Ελλάδας, και η ηγεσία του ΚΚΕ δεν λιποτακτεί απλά από τη μάχη με τον ιμπεριαλισμό… υποστηρίζει τον ιμπεριαλισμό.
    Μόνο και μόνο η βίαιη νόθευση της Ελληνικής κοινωνίας από εισαγόμενους σκλάβους, ήταν αρκετή για να κατεβάσει το ΚΚΕ το λαό του στο δρόμο.

    Και όμως, τα στελέχη του ΚΚΕ πρωτοστάτησαν στην εκδίωξη των Ελλήνων από τους χώρους δουλειάς και στην αντικατάσταση τους από λαθρομετανάστες, όπως και στη διάλυση των συνδικάτων.
    Που είναι εκείνο το φοβερό συνδικάτο οικοδόμων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά, ΠΑΣΟΚτζής δεν υπάρχει, αλλά ένας λογικός άνθρωπος δίπλα στον Παπανδρέου δεν υπάρχει;
    Ακόμη δεν κερδίθηκαν οι εκλογές και είμαστε απολογούμενοι για τον κάθε μαλάκα που μάζεψε πλάι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά ρε.
    Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;
    Εσείς του press, έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;
    Τα παίρνετε από τον ΟΠΑΠ και μας το κρύβατε;
    Λαμόγια είσαστε που χειραγωγείτε την άποψη των "αθώων" bloggers;
    Ή μήπως ζηλεύετε που δεν εκτίμησαν τη λυσαλέα προπαγάνδα σας να βάλουν εσάς στον ΟΠΑΠ;
    Καλά, για τους περισσότερους κακεντρεχείς σχολιαστές, δεν έχω λόγια.
    Όποιον και να έβαζαν τα ίδια θα λέγατε.
    Έχετε τόσο μεγάλη πίκρα και καημό που χάσατε την εξουσία, που δεν βλέπετε ούτε τη μύτη σας από το μίσος.
    Μίσος, Μίσος, Μίσος!!!!
    Για τους κακούς Πασόκους που σας πήραν τη κουτάλα.
    Σας ενοχλεί που επιτέλους, πήραν ένα νέο καταρτισμένο από τα χιλιάδες παιδιά μορφωμένα που περιμένουν να πάρουν τη θέση των γέρων, που έχουν καπαρώσει τις αργομισθίες τους και δεν δίνουν ούτε ψίχουλο στους νέους ανθρώπους.
    Όταν ο Βρυώνης έφτιαχνε blog εσείς ρωτούσατε τι είναι το τηλέφωνο.
    Αδαής, που το παίζετε και τιμητές.
    Μην μου απαντήσετε γιατί δεν θα είμαι το ίδιο ευγενικός.
    Θα πω χειρότερα.
    Συνεχίστε τη προπαγάνδα σας.
    Άλλωστε τόσο μίσος κάπου πρέπει να το βγάλετε, να ξεσπάσετε.
    Υπομονή...στην Ελλάδα ζείτε.
    Θα ξαναέρθει η δική σας η σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΠΟΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ.

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ.

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ.

    ΕΙΣΤΕ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παραμονή «Φώτων», μας άλλαξαν τα …φώτα
    - ΟΧΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΠΟΤΑΝ. ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ -

    Η περίφημη οικονομική διπλωματία του κ. Παπανδρέου που τον έκανε να γίνει και υπουργός Εξωτερικών ώστε να δώσει την αξιοπιστία της χώρας, πήγε περίπατο.
    Η Κομισιόν έδειξε με τον πιο ωμό τρόπο ποιος είναι το αφεντικό.

    Αφενός έστειλε πίσω το Πρόγραμμα Σταθερότητας (έστω κι αν στην Αθήνα το «βαφτίζουν» μικρή αναβολή) κρίνοντάς το ανεπαρκές και αφετέρου διεμήνυσε ότι το έλλειμμα θα πρέπει να μειωθεί σε βάθος τριετίας κι όχι τετραετίας που ζητούσε η ελληνική κυβέρνηση.

    Αν αυτό δεν είναι πλήρης αποτυχία της διαπραγμάτευσης που δήθεν είχε ξεκινήσει πριν τις εκλογές τότε τι είναι;

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ
    ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΠΑΠΑΚΩΝΚΑΤΣΕΛΗΔΕΣ
    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΗΤΑΝ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ
    ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ.
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η Ε.Ε. ΕΜΕΙΣ
    ΘΑ ΚΛΑΝΟΥΜΕ "ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ".
    τωρα αντε να γαμηθούμε όλοι μαζί
    ΠΑΜΕ ηλίθιοι. ΠΑΜΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ & ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
    Σε τροχιά αγωνιστικών κινητοποιήσεων και απεργιών, μπαίνουν τις επόμενες μέρες οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ, γιατί ενώ έχουν περάσει 3 μήνες από τότε που εκλέχθηκε η Κυβέρνηση Παπανδρέου, τα Κρατικά Ταχυδρομεία πάνε από το κακό στο χειρότερο, με ελλείμματα να ξεπερνούν τα 35 εκατομμύρια ευρώ και να κλείνει η οικονομική χρονιά μετά από μία 10ετία, με αρνητικό πρόσημο.
    Μία από τις αιτίες του κακού κατά τους Ταχυδρομικούς είναι, εκτός από τη φαύλη και προκλητική διαχείριση της τελευταίας τριετίας των οικονομικών της επιχείρησης, και η ουσιαστική έλλειψη Διοίκησης. Καθόσον παραμένει η ίδια που δημιούργησε όλα τα προβλήματα, σε ρόλο όμως καθημερινής διαχείρισης ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ την αρνητική πορεία και τον μαρασμό της άλλοτε υγιούς επιχείρησης.
    Το Συνδικάτο, με εξώδικο που απέστειλε στους αρμόδιους Κυβερνητικούς παράγοντες, τους θέτει προ των ευθυνών τους, τους καλεί να πάρουν άμεσα μέτρα απειλώντας με απεργίες και κινητοποιήσεις.
    Δημοσιεύουμε στους «Αδέσποτους», ως έχει, το εξώδικο του Συνδικάτου των Εργαζομένων στα ΕΛΤΑ.
    Ερμής

    * Για την ιστορία, θυμίζουμε…
    ► Σενάρια Δεξιάς “παλινόρθωσης” και στα ΕΛΤΑ για οριστική εφαρμογή του σχεδίου ιδιωτικοποίησης της δεξιάς; (3 Δεκέμβρη 2009)
    ► Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ; (11 Δεκέμβρη 2009)
    ► Νέες αξιοκρατικές τοποθετήσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου! Παραμένει αξιοκρατικά και με βάση το βιογραφικό της…
    …η κυρία Αντουανέτα Οικονομοπούλου! Ήταν και υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ., κουμπάρα του κυρίου Π. Παυλόπουλου!
    Άξια! (11 Δεκέμβρη 2009)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση