GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι είπε ο Γερουλάνος για την ΕΡΤ....

«Σε πρώτη φάση εξοικονομήσαμε 10 εκατ. ευρώ» . «Κληρονομήσαμε μια πολύ αρνητική κατάσταση, κυρίως λόγω της αναξιοκρατίας, της σπατάλης και τ...

«Σε πρώτη φάση εξοικονομήσαμε 10 εκατ. ευρώ»
.
«Κληρονομήσαμε μια πολύ αρνητική κατάσταση, κυρίως λόγω της αναξιοκρατίας, της σπατάλης και του κακού τρόπου λειτουργίας, αλλά σε πρώτη φάση καταφέραμε να εξοικονομήσουμε 10 εκατ. ευρώ», δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με θέμα την κατάσταση στην ΕΡΤ.
Χαρακτηρίζοντάς την «σπάταλο οργανισμό, χωρίς στρατηγική», ο κ. Γερουλάνος απαρίθμησε μία σειρά ενεργειών που έχουν στόχο της αναχαίτιση της σπατάλης. Συγκεκριμένα, διευκρίνισε ότι...

δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις 14 ειδικών συμβούλων του προέδρου της ΕΡΤ (εξοικονόμηση 1.080.000 ευρώ), καταργήθηκαν δύο θέσεις εντεταλμένων συμβούλων (εξοικονόμηση 450.000 ευρώ), καταργήθηκαν οι αμοιβές επιτροπών (εξοικονόμηση 400.000 ευρώ), δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις 68 ατόμων λόγω μη παροχής έργου ή αργομισθίας (εξοικονόμηση 2.340.000 ευρώ), μειώθηκαν κατά 10% οι αμοιβές του προσωπικού ειδικών θέσεων (εξοικονόμηση 140.000 ευρώ), μειώθηκαν από 3% έως 25% οι αμοιβές στις αποκλειστικές συμβάσεις 108 δημοσιογράφων (εξοικονόμηση 560.000 ευρώ) μειώθηκαν από 5% έως 50% οι μικτές αποδοχές των υπολοίπων εργαζομένων (εξοικονόμηση 1.585.000 ευρώ) και μειώθηκαν οι μισθοί των γενικών διευθυντών σε ποσοστό 30% (εξοικονόμηση 350.000 ευρώ).
Ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι η νέα φάση της ΕΡΤ που θα ξεκινήσει σύντομα μετά τον διορισμό του νέου προέδρου και του νέου διευθύνοντος συμβούλου -που θα είναι χωριστά πρόσωπα αξιολόγηση. Συμπλήρωσε ότι σε αυτή τη φάση θα αποφασιστεί ποιες εκπομπές παραμένουν και ποιες όχι, θα καταρτισθεί το οργανόγραμμα της ΕΡΤ και θα εφαρμοστεί πολιτική αξιολόγησης τόσο του προγράμματος, όσο και του προσωπικού της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης.
«Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του περιεχομένου της ΕΡΤ, έτσι ώστε αυτή να αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης της Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Για το σκοπό αυτό χρειάζονται διαφάνεια, αξιοκρατία και ποιότητα προγράμματος που θα κάνει όλους τους Έλληνες περήφανους», συμπλήρωσε ο υπουργός.
Γνωστοποίησε επίσης ότι η νέα διοίκηση αναμένεται να διορισθεί την επόμενη εβδομάδα και η επιλογή των ατόμων θα γίνει με κριτήρια την καλή γνώση της διοίκησης, την καλή γνώση του προϊόντος (τεχνολογίας) και το πολιτικό κριτήριο.
Όσον αφορά την δημοσιοποίηση των μισθών του προέδρου, του διευθύνοντος συμβούλου και των άλλων υψηλόβαθμων στελεχών είπε ότι αν και ο ίδιος είναι υπέρ, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει εάν δεν αλλάξει ο νόμος που θεωρεί τα στοιχεία αυτά προσωπικά δεδομένα.
Αναφερόμενος στην αντικατάσταση του γενικού διευθυντή ειδήσεων Γιώργου Λαμπράκου έδωσε την εξήγηση ότι «είχε υπογράψει πριν από τις εκλογές ότι δεν πληρώνεται από το δημόσιο, κάτι που στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν ψευδές».
Επιπλέον επισήμανε ότι το καθεστώς των συμβασιούχων δεν μπορεί να καταργηθεί, «αλλά τα προηγούμενα χρόνια ξεχείλισε το καθεστώς αυτό είτε λόγω ρουσφετιών, είτε λόγω προσπαθειών χειραγώγησης δημοσιογράφων».
Ξεκαθάρισε ότι τυχόν περιπτώσεις σπατάλης θα παραπεμφθούν στην Δικαιοσύνη.
Πάντως, διευκρίνισε ότι σχετικά με εκπομπές που έχουν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα οι εκπομπές αυτές δεν καταργούνται πριν βγει τελεσίδικη δικαστική απόφαση. Ακόμα μίλησε για ανανέωση όλων των συμβάσεων μέχρι τον Ιούνιο, οπότε και με την νέα διοίκηση θα επανεξεταστούν, αφού προηγουμένως έχει προηγηθεί αξιολόγηση.
Ο κ. Γερουλάνος χαρακτήρισε τη Eurovision «φιέστα» και τόνισε «είναι κακό να ταυτίζεται με αυτήν η ΕΡΤ», προσθέτοντας ότι σκοπός του υπουργείου είναι να μην συνεχισθεί αυτή η προβολή.
Αρνήθηκε, τέλος, την κατηγορία του ΚΚΕ ότι η ΕΡΤ έχει προχωρήσει σε «κυνήγι μαγισσών ενάντια στον κομμουνισμό και τους κομμουνιστές», συμπλήρωσε, όμως, ότι «χρειάζεται πολύ δρόμο να διανύσει προκειμένου να αποκτήσει αμερόληπτο πρόγραμμα και να σταματήσει η εξυπηρέτηση μικροκομματικών στοχεύσεων, όπως ίσχυε μέχρι τώρα».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

21 σχόλια

  1. Επιπλέον επισήμανε ότι το καθεστώς των συμβασιούχων δεν μπορεί να καταργηθεί, «αλλά τα προηγούμενα χρόνια ξεχείλισε το καθεστώς αυτό είτε λόγω ρουσφετιών, είτε λόγω προσπαθειών χειραγώγησης δημοσιογράφων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα τζερμαν-ογλαν έχει πάρει την διαχείρηση στην Ελληνική ΕΡΤ!
    Λογικό. Εδώ έχουν στα χέρια τους τον ΟΤΕ, την ΕΡΤ θα άφηναν οι μπατσοκ Φριτσιδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με θέμα την κατάσταση στην ΕΡΤ, ο κ. Γερουλάνος ξεκαθάρισε ότι “τυχόν περιπτώσεις σπατάλης θα παραπεμφθούν στην Δικαιοσύνη.” Σας μεταφέρω εδώ ένα σχόλιο από το ομογενειακό μπλόγκ το ΚΑΛΑΜΙ της Νέας Υόρκης:

    "Το ''Aristos Travel'' είναι εδώ, όπως και το ΠΑΣΟΚ, για ''διακοπές και ψώνια'' στη Νέα Υόρκη".

    Φαίνεται έχει γίνει συνήθεια για το ελληνικό πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο -έχουν καλή συνεργασία μεταξύ τους, γιατί ''κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει''- να κάνουν την διαδρομή Αθήνα -Νέα Υόρκη, όπως Σύνταγμα-Πατήσια.
    Διαφορετικά, δεν μπορεί να εξηγηθεί η τακτική παρουσία στην...μεγαλούπολη των ΗΠΑ υπουργών, υφυπουργών, βουλευτών, δημοσιογράφων, κάθε λίγο και λιγάκι. 'Έρχονται στη Νέα Υόρκη, υποτίθεται, για την προβολή της Ελλάδας μας, μ' έξοδα του ελληνικού λαού.
    Αλλά δυστυχώς προκαλούν με την χλιδή, τα τεράστια έξοδα, τις ''επιδρομές'' σε καταστήματα και πολυτελέστατα εστιατόρια, κ.ά...

    (για περισσότερα εδώ:)
    http://www.inout.gr/showthread.php?t=52167

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΥΟ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΦΡΟΥΤΟ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ .
    ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ
    ΓΙΑ ΣΤΕΜΜΑ.
    ΚΡΕΤΙΝΕ ΚΡΕΜΑΝΤΑΛΑ.
    ΠΡΑΚΟΡΑΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ "ΓΥΝΑΙΚΑΣ¨ ΣΟΥ
    ΣΤΟΝ ΚΡΥΟΚΩΛΟ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα ο φιλος του βασιλια(του Παυλου) μας δουλευει κανονικα....!!!
    Τι μειωσεις ειναι αυτες??Μας δουλευει??50% επρεπε γιατι δεν το εκανε???Ασε ποσους πηγε να βαλει απο την πισω πορτα στο υπουργειο πολιτισμου αλλα τον πηραν χαμπαρι....!!!
    Η ΕΡΤ με την γιουροβιζιον φερνει κερδος και ας το βλεπει αυτος ως φιεστα(και εγω ετσι βλεπω αυτον και αυτους που μας κυβερνουν ...) ενω ακομα και με τις μικρομειωσεις στην ΕΡΤ αυτοι που παρουσιαζουν προγραμματα δεν φερνουν τα χρηματα που παιρνουν....βαρεθηκα την υποκρισια απο γραβατους υπουργους που μας δουλευεουν....!!!
    Ειναι Ελληνας αυτο το πραγμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι οί κρατικοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί,πρέπει νά παραγάγουν ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ (τσιφτετέλια, ζεϊμπέκικα,χασικλοτράγουδα καί μαλακκίες)!!!
    Εκπομπές τύπου ""είς υγείαν (??)"",τής Μπίλιως,τού ΛΥΡΙΤΖΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ κι άλλες πολλές,στίς οποίες οί παρουσιαστές (λαμόγια) εισπράττουν αντιστρόφως ανάλογες μέ τήν ποιότηταν τού έργου τους ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ( 150.0000,170.000 κι άνω ευρώ),τί προσφορά έχουν στήν παιδεία καί ψυχαγωγίαν????
    Όσον διά τήν ΓΙΟΥΡΟΒΊΖΙΟΝ,νά καταργηθή κι αυτή,όπως κι άλλες παρόμοιες φιέστες,πού προβάλλονται από τούς Ρ/Τ κρατικούς σταθμούς.
    Υπάρχουν καί οί ιδιωτικοί σταθμοί,διά νά πάνε οί σημερινοί ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ δήθεν,τών κρατικών Ρ/Τ μέσων.
    Γερουλάνε,
    έχεις Εθνικήν-Ηθικήν υποχρέωση,νά καθαρίσης τήν ΚΟΠΡΟΝ ΤΗΣ ΕΡΤ/ΝΕΤ/ΕΡΤ3,ΑΜΕΣΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
    ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ.

    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ. ΠΑΝΤΟΥ.
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ ΤΟΥ
    ΓΙΩΡΓΚΑΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΓΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑ.

    ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΣΟΥ.
    ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΠΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΕΡΤ.
    ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΣΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ (κουμπάροι ,φίλοι κολλητοί και σφουγγοκωλάριοι )ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΡΑ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΦΡΕΝΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΜΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
    ΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ,ΛΙΓΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΝΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΥΠΟΖΥΓΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τηλεορασάκιας14 Ιαν 2010, 8:02:00 μ.μ.

    Άσε τις φιλολογίες και αν έχεις τα κότσια, κλείσε αυτό το ρημάδι που λέγεται ΕΡΤ. Οι ξερόλες αρκετά έφαγαν και αν έχουν κάνει αποταμίευση, δεν ξερω και εγώ πόσους απογόνους έχουν βολέψει.
    Άμα καταργήσεις το χαράτσι της ΕΡΤ μέσω ΔΕΗ, θα πάρουν έστω και μικρή αυξηση τα νοικοκυριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποια στιγμή άκουσα στην τηλεόραση για κάποιον που είπε ή κάπως έτσι ότι *η πλειοψηφία είναι αντιδημοκρατική*.
    Εάν το άκουσε ή το πληροφορήθηκε κάποιος ας μάθουμε τι μέρος του λόγου είναι αυτός. Προφανώς θα πρόκειται για μεγάλο φασιστόμουτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ14 Ιαν 2010, 8:38:00 μ.μ.

    ΤΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ .ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΡΑ. ΣΠΑΤΕΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1.000.000 άνεργους βλέπει ο Λοβέρδος

    Σκοτσέζικο ντους για την κυβέρνηση αποτελούν πλέον οι δηλώσεις του Α. Λοβέρδου, του υπουργού εργασίας που σε κάθε ευκαιρία δεν παραλείπει να αναφέρεται στη δραματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και ειδικά στα άδεια ταμεία του υπουργείου του...
    ... μετά τη δήλωση που έβαλε φωτιά για τη μη δυνατότητα πληρωμής των επιδομάτων των ανέργων, πράγμα που τελικά δε θα συμβεί, σήμερα δήλωσε ότι ο αριθμός των ανέργων θα φτάσει το διαστημικό νούμερο για την Ελλάδα του 1.000.000...

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.
    ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να σταματήσουν οι διαφημίσεις από την ΕΡΤ. Πού πάνε αυτά που πληρώνουμε στη ΔΕΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ....ΑΜΟΙΒΕΣ 150.0000,170.000 ευρώ.Παλι καλα υα φανδαζου να χερανε κε χραματα η αγράμματη.Καλα οταν φερνει το μηνιατικο τι να λεει?...ποσο μαλακασ ειναι ο λαοσ...η ΖΗΤΟ ο βασιλιασ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φανταστείτε να τόλμαγαν να κάναν κάτι αντίστοιχο στο ευρύτερο δημόσιο τομέα, δήμους, υπηρεσίες κτλ. Θα βλέπατε ενα spread απο 270 στο 070... αλλά ποιός τα βάζει με τους πελάτες - αφεντικά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λαθροπασόκοι, κάτω τα ξερά σας από την ΕΡΤ και απ' όλη την Ελλάδα!
    Η Ελλάδα σταμάτησε να είναι πλέον Πρόνοια για γερμανούς σοσιαλ-ληστές.
    Πηγαίνετε στα σπίτια σας, φάτε τα λουκάνικά σας, πιείτε τη μπύρα σας, τραγουδήστε κι ένα τριαλαρι λαρό για όσα φάγατε στην Ελλάδα

    και μην ξαναπατήσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΛΗΤΗ ΛΥΡΙΤΖΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα 58000 περίπου ευρώ που παίρνει από την ΕΡΤ το εξάμηνο, δεν του φτάνουν,οπότε μπορεί να απασχολείται και στο δημοτικό ραδιόφωνο. Οι δημότες της Αθήνας τον πληρώνουν διπλά, και στα τέλη και στην ΔΕΗ! Εύγε! Α, είναι και ο μπαμπάς στην… ΕΡΤ, ο Στάμος Ζούλας να μην το ξεχνάμε αυτό, με παχυλό επίσης μισθό αρκετών χιλιάδων ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ…
    ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΤΣΑΝΕΛΕ Ο ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΣΗΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΠΗΔΑΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ….
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
    ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΝΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ…
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ OFF…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εφόσον δεν ξεκαθαρίζει η σχέση διαποκής με την Επικρατείας του πασόκ
    που ...ταξιδευόντας κονομάει τα κιλά του κώλου της σε ΧΡΥΣΑΦΙ, απο τις τσέπες μας.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ειστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΙΩΞΤΕ ΤΩΡΑ.
    ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΛΗ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι θα γίνει θα κλείσεις ΕΡΤ,να γλυτώσει ο λαός από τους ξερόλες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση