GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν τον καλύπτει ο Σαμαράς για την Siemens...

....και ο Καραμανλής αρχίζει να ενοχλείται! Από τον Γιάννη Δαίδαλο . Δεν πρόκειται να προσφέρει κάλυψη ο Αντ. Σαμαράς στον Κ. Καραμανλή για...

....και ο Καραμανλής αρχίζει να ενοχλείται!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
Δεν πρόκειται να προσφέρει κάλυψη ο Αντ. Σαμαράς στον Κ. Καραμανλή για την επιστολή που αποκαλύφθηκε ότι έστειλε στον Μιχ. Χριστοφοράκο της Siemens το 2004. Η πλευρά του προέδρου της ΝΔ λέει πως δεν πρόκειται να ασχολείται και να "καλύπτει" θέματα που αφορούν την προηγούμενη περίοδο του κόμματος. Αυτό ήδη έχει αρχίσει να ενοχλεί σύμφωνα με πληροφορίες τον Κ. Καραμανλή ο οποίος ετοιμάζεται να διακόψει τη "σιωπή" και να αρχίσει να ξαναμπαίνει και εκείνος στο εσωκομματικό παιχνίδι για να "προστατευθεί".

6 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΒΛΕΠΕΙ. ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΠΑΣΟΚΙΑ

    ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ. ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΩΡΑ ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΚΟΛΑ.


    Τη μη αποδοχή της τοποθέτησής του στην θέση του νέου ειδικού γραμματέα Ανταγωνιστικότητας, του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, για προσωπικούς λόγους, ανακοίνωσε ο επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης Αρης Αλεξόπουλος.

    Η τοποθέτηση του νέου ειδικού γραμματέα αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, όπως γνωστοποιήθηκε από το υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τύπος της Κυριακής, ο κ. Αλεξόπουλος είναι κουμπάρος της υπουργού Οικονομίας Λούκας Κατσέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αν ενοχληθει τι θα κανει?Το μονο και το ιδιο που εκανε τοα χρονια,Θα κλασει απο το πολυ φαγητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειχαμε μια φαγουρα αν ενοχληθηκε.Ξυδι να του πειτε.Εδω αφησε στο ελεος μια Ελλαδα και εφυγε ο δοσιλογος,και τωρα ενοχλειται; Ο αρχηγος χοντρουλη δεν γινεται αλλα γεννιεται.Ολα τα αλλα ειναι για τις ...κομμωτριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΦΛΟΥΔΙΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δαίδαλε,
    ή άλλαξε ψυχίατρο ή κόψε τά ληγμένα!!
    Νά σού στείλλω τήν διεύθυνσή μου,νά περάσης από ΄δώ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση