GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι προεκλογικές επιχορηγήσεις στην Εύβοια...

...από τον ΕΟΤ επί υπουργίας Κ. Μαρκόπουλου . (κάντε κλικ επάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν)

...από τον ΕΟΤ επί υπουργίας Κ. Μαρκόπουλου
.(κάντε κλικ επάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν)


5 σχόλια

  1. ΩΧ,,,Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΘΑ ΜΑΧΑΙΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΦΛΩΡΟ.
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά έκανε.
    ο Πιπεργιάς ο πασόκος συνδικάλας
    τί εκανε ?
    ΤΙΠΟΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά όλα αυτά αλλά τα καμώματα του Γιωργάκη πέρυσι στον Πειραιά θα μείνουν στην ιστορία.
    Πρόκειται για μία από τις πιό αστείες φάσεις που έχω δεί εδω και πολλά πολλά χρόνια και πιστεύω ότι δεν πρόκειται, δεν υπάρχει περίπτωση, να ξεχάσω ποτέ.
    Οι Ηρακλειώτες πρασινο-συνδικαλιστές μαζί με κάμποσους άλλους αγροτο-πρασινοφρουρούς έρχονται στον Πειραιά (με έξοδα της πράσινης νομάρχη, δηλαδή δικά μας) και απαιτούν να οδηγήσουν με τα τρακτέρ τους στο Σύνταγμα.
    Ο Μαρκογιαννάκης τους το ξεκόβει και όταν κάποιοι πράσινοι ψευτόμαγκες πάνε να περάσουν με το ζόρι πέφτουν κάποια δακρυγόνα.
    Σε απόσταση 100 μέτρων ο Γιωργάκης και ο νομάρχης Πειραιά Μίχας εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και αρχίζουν τα κλάμματα, ντεμέκ ότι η κακιά δεξιά πολεμάει τον υπερασπιστή του λαού Γιωργάκη.
    ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.
    Αχ αυτό το βίντεο, τα λέει όλα το ρημάδι.
    Ο Γιωργάκης κλαίει γοερά (όρθιος), ο Μίχας κλαίει γοερά (γονατιστός) και όλοι οι παριστάμενοι (συμπεριλαμβανομένης της έκπληκτης πράσινης νομόρχου Ηρακλείου) κοιτούν με απορία (χωρίς να καταλαβαίνουν τί συμβαίνει.
    Περιττό βέβαια είναι να πούμε ότι κανείς από τους παρισταμένους δεν είχε πρόβλημα με τα μάτια του εκτός από τους δύο τηλε-ηθοποιούς / πολιτικούς, Γιωργάκη και Μίχα.
    Πηγές του πασόκ διέψευσαν ότι προτάθηκαν, και οι δύο για όσκαρ ηθοποιίας, αλλά έβαλαν βέτο ο Μπαντ Πίτ και ο Ρόμπερτ Ντενίρο, ένεκα του ότι δεν ήταν επίσημες συμμετοχές στο θεσμό των Όσκαρ.
    Νό πρόμπλεμ, μετά την αποτυχία του να κάνει καριέρα στο Χόλυγουντ ο Γιωργάκης (σαν αποδεδειγμένα πιά καλός ηθοποιός) έπεισε τους Έλληνες να τον κάνουν πρωθυπουργό.
    Δεν πειράζει, καλό και αυτό.

    ΥΓ.: Εκείνος ο Μαρκογιαννάκης τί στον κόρακα ήθελε χθές στο Υπουργείο να δείξει, υποστηρίζοντας τους Χανιώτες αγρότες; Σαν υπουργός πέρυσι τους έστελνε τα μάτ και σαν αντιπολίτευση σήμερα τους υποστηρίζει;
    Εκεί στη Νέα Δημοκρατία κάποια στιγμή πρέπει να ξεφύγουν από το σύνδρομο Μαυρογιαλούρου, επιβάλλεται λίγη περισσότερη σοβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΕ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΙΛΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ : ΑΝ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΠΑΣ :

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση