GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανδριάννα Μπάμπαλη live unplugged‏...


10 σχόλια

  1. Αναπάντεχη τροπή παίρνει η έγκριση του ισλανδικού νομοσχεδίου για την αποπληρωμή χρεών προς Βρετανία και Ολλανδία μετά την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος της χώρας το 2008: Αν και εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο, ο πρόεδρος της χώρας άσκησε την Τρίτη βέτο, ανοίγοντας το δρόμο για δημοψήφισμα.

    Το πολύπαθο νομοσχέδιο, που προετοιμαζόταν από το καλοκαίρι, άλλαζε συνεχώς και οδήγησε την πρωθυπουργό, Γιόχανα Σιγκουρδαρντότιρ, να απειλήσει μέχρι και με διάλυση του κυβερνητικού συνασπισμού για να ψηφιστεί με οριακή πλειοψηφία από το κοινοβούλιο της χώρας (33 υπέρ και 30 κατά) προβλέπει την αποπληρωμή χρεών συνολικού ύψους 3,8 δισ. ευρώ σε Λονδίνο και Χαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O αρχιαπατεώνας Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης

    Δείτε τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να καταλαβαινόμαστε.
    Εχθρός αυτή τη στιγμή δεν είναι οι λαθρομετανάστες αλλά η νέα τάξη πραγμάτων και οι ελλαδίτες πολιτικοί φερέφωνά τους.
    Απευθυνόμαστε σε άντρες σαν εμάς συνειδητοποιημένους πατριώτες και όχι στους οπαδούς του Ρουβά αν και η κίνηση απευθύνεται σε όλη την ελληνική κοινωνία.
    Δεν περιμένουμε βέβαια άμεση ανταπόκριση από κανένα εκφυλισμένο Έλληνα αλλά από μερικές δεκάδες χιλιάδες ψυχωμένους.
    Δεν διεκδικούμε στέφανο ηθικής ούτε είμαστε υπόδειγμα τέλειου ανθρώπου ούτε θέλουμε να το παίξουμε ηγέτες, αλλά κάνουμε μία προσπάθεια και θέλουμε βοήθεια από όλους όσους μπορούν να συνεισφέρουν με κάθε τρόπο.
    Αφήστε τον κακό εαυτό σας έξω και πλαισιώστε την κίνηση.
    Οι λαθρομετανάστες όσο και αν δεν φταίνε είναι άμεσος κίνδυνος διότι καθοδηγούνται.
    Βασικός αντίπαλος αυτή τη στιγμή ,είναι οι πουλημένοι πολιτικοί, εάν αλλάξουμε την πολιτική κατάσταση θα μπορέσουμε να φτιάξουμε όλα τα υπόλοιπα.
    Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την τρώγλη . . . . . . . . στον παράδεισο .
    Πως θα φύγουν τα εκατομμύρια των τρωγλοδυτών ,
    Που ήρθαν να καταλάβουν , τον επίγειο παράδεισο που λέγεται Ελλάδα .
    Υπάρχει σχέδιο από τους πολιτικούς ,
    για τα τους διώξουμε αυτά τα αποβράσματα , παράσιτα ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΩΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 1500 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλβανοπασοκική χούντα δεν πρόκειται να περάσει!

    Πασόκοι, σταματήστε να κάνετε όνειρα:

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!

    Ραους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hadriana Bab Ali
    Εδω το καλο αλβανοπασοκικο τραγουδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το... λαϊκό κίνημα που αντέδρασε καταθέτοντας μαζικά πινακίδες παλαιών Ι.Χ. έβαλε νάρκη και στην εκτέλεση του κρατικού Προϋπολογισμού. Το Ελληνικό Δημόσιο εισέπραξε από τα τέλη κυκλοφορίας του 2009 1 δισ. ευρώ, ενώ για το 2010 υπολόγιζε 1,5 δισ. ευρώ.

    Στην πράξη, όμως, οι ιδιοκτήτες 400.000 αυτοκίνητων 15ετίας και άνω αποφάσισαν να μην πληρώσουν ούτε ευρώ και έτσι το κράτος δεν θα εισπράξει τα 100, 150 ή 700 ευρώ παραπάνω που υπολόγιζε. Η «χασούρα» στην περίπτωση αυτή φτάνει τα 150-200 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΡΑΓΩΝΑ 2
    «Μας έκαναν Έλληνες ενώ δεν ήμασταν!

    Ας δούμε τώρα μερικά απ΄ όσα γράφει στο κακογραμμένο βιβλίο της «Τι είν΄ η Πατρίδα μας;» η νέα βουλευτίνα Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κ. Θάλεια Δραγώνα:

    1) Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού (σελ. 16). Κοντολογίς, κάποιοι από το εξωτερικό μας είπαν τον 19ο αιώνα ότι είμαστε Έλληνες κι εμείς το δεχτήκαμε για να τα κονομήσουμε, πουλώντας το παραμύθι ότι είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων.

    2) Όποιος αξιολογεί τους Πολιτισμούς σε κατωτέρους και ανωτέρους είναι ρατσιστής και δεν το ξέρει! (σελ. 16). Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με όποιον θεωρεί ανεπιθύμητους τους μετανάστες και τους πρόσφυγες (σελ. 20).

    3) Εξίσου ρατσιστής είναι και όποιος αποσιωπά την σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Επίσης, όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον Νεοελληνικό μας Πολιτισμό (σελ. 81), κι όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες!... (σελ. 82).

    4) Ένδειξη ρατσισμού και στείρου εθνοκεντρισμού είναι και ο ισχυρισμός ότι οι Έλληνες ήσαν πάντα οι αδικημένοι της Ιστορίας (σελ. 84) κι ότι για τις ήττες και τις καταστροφές που υποστήκαμε, φταίνε πάντα οι Μεγάλες Δυνάμεις.

    5) Κλασική ένδειξη ρατσισμού είναι και η γνωστή ρήση «Όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες, αυτοί τρώγανε βελανίδια!» (σελ. 85). Ψιλορατσιμός είναι επίσης το να ισχυρίζεσαι πως είμαστε οι συνεχιστές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.

    6) Κατά την κ. Θάλεια Δραγώνα, εθνικιστικές τάσεις κρύβει και η επιθυμία να διδάσκεται στην μέση εκπαίδευση η αρχαία Ελληνική Γλώσσα (σελ. 86), ενώ το να μιλάμε για απόλυτη ομοιογένεια του πληθυσμού της Ελλάδος και να αποσιωπούμε την ύπαρξη χιλιάδων Εβραίων στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις επί 450 χρόνια είναι καθαρός ρατσισμός! (σελ. 95).

    7) Ρατσιστικό είναι και το να ανησυχούμε για την ύπαρξη πολλών ξένων μεταναστών στην χώρα μας, ή το να λέμε ότι «σε λίγο θα ψάχνουμε να βρούμε Έλληνα στην Ελλάδα», ή ότι «πρέπει να κρατήσουμε την εθνική μας ομοιογένεια και να μην διαβρωθούμε εθνολογικά»! (σελ. 96).
    Εξίσου ρατσιστικό είναι το να λέμε ότι το κέντρο της Αθήνας αλβανοκρατείται ή ότι «οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές»! (σελ. 9. Το ίδιο συμβαίνει κατά την κ. Δραγώνα, αν τολμήσουμε να πούμε πως με την είσοδο των Ξένων Μεταναστών στην Ελλάδα αυξάνεται η εγκληματικότητα και η ανεργία των Ελλήνων! (σελ. 100). Στην σελίδα 105, η αυριανή βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ μας προειδοποιεί ότι ο εθνικισμός εύκολα μπορεί να γλιστρήσει στην ξενοφοβία, στον ρατσισμό και στην μισαλλοδοξία.

    Το ελληνικό αίμα γίνεται και νερό»
    «Περιττεύει να συνεχίσουμε να καταγράφουμε τα αντιρατσιστικά «πιστεύω» της κ. Θάλειας Δραγώνα, όπως τα έχει εκφράσει πριν 10 χρόνια στο βιβλίο της «Τι είν΄ η Πατρίδα μας;». Η γυναίκα αυτή θέλει να μας πείσει ότι είναι ρατσιστικό και μόνο το να δηλώνουμε Έλληνες. Κι όμως: Σε λίγες ημέρες θα είναι βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ και ασφαλώς θα διαπρέψει στους αντιρατσιστικούς αγώνες εντός και εκτός Βουλής.»


    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΕΝΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟYΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαζέψτε κωλοπασόκοι και την Ντραγκόνα και όλο σας το σοϊ
    και πάρτε δρόμο.
    Να πάτε απο κει που ήρθατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση