GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"H σημερινή Ελλάδα θυμίζει βιλαέτι εποχής σουλτάνων"...

Oμογενής καθηγητής προβλέπει "εντατική" Aνταπόκριση απο Νέα Υόρκη του Γιάννη-John " Οι έφηβοι που σπούδασαν σε πανεπιστήμια ...

Oμογενής καθηγητής προβλέπει "εντατική"

Aνταπόκριση απο Νέα Υόρκη του Γιάννη-John

"Οι έφηβοι που σπούδασαν σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ ηγούνται ως άνδρες πλέον της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα,αλλά αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την λαίλαπα που θυμίζει πτώση του Βυζαντίου, εν μέσω σκανδάλων και διαφθοράς, αλλά και ανοχής και αδιαφορίας του πολιτικού κόσμου... 'Οσο για τις επεμβάσεις της Ε.Ε. στο οικονομικό αδιέξοδο της χώρας θυμίζουν σουλτάνους σε βιλαέτια ραγιάδων", σχολίασε ομογενής καθηγητής πανεπιστημίου. Και δεν εξυπηρετεί σε τίποτα να αναφέρω το όνομά του, γιατί ...

την ίδια περίπου γνώμη έχουν και οι άλλοι ομογενείς που διδάσκουν σε πνευματικά ιδρυμάτα των ΗΠΑ και του Καναδά και αν θέλετε να μάθετε τον αριθμό ανέρχονται περίπου σε 2.000!!!
Αλλά και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν φέρνουν καλά μαντάτα για να χρησιμοποιήσω τη λέξη που ταιριάζει σε μιά Ελλάδα ρουσφετο-μπαξισοκρατούμενη. Κάνουν αναφορές για την σημειολογική έκρηξη μπροστά στη Βουλη-Αγνωστο Στρατιώτη, λένε για την δημοσιογραφία του πολίτη (μπλογκς) που εξακοντίζει μύδρους κατά του πολιτικού κόσμου και τονίζουν την γενική αγανάκτηση για τα σκάνδαλα, τη διαφθορά, τις υψηλομισθίες ημετέρων, την αγανάκτιση για τους μετανάστες (σε δημοσκοπίσεις φτάνει στο 80%). Αγανακτισμένος κι΄εγώ για την αποτελμάτωση μιάς πατρίδας- έθνους που κάποιοι προσπαθούν να το παγκοσμιοποιήσουν και να του αποκόψουν τις πέντε χιλιάδες χρόνια ρίζες του, τελειώνω με τη γνώμη του ομογενή καθηγητή, που προβλέπει την Ελλάδα στην εντατική με απρόβλεπτες εξελίξεις για το μέλλον της χώρας...
- Ρε Χατζηαβάτη πόσες φορές την ημέρα ντερλικόνουν ο σουλτάνος και οι αγάδες του;
- Συνεχώς Καραγκιόζη μου... Ξερνάνε και ξανατρώνε τον περίδρομο...

34 σχόλια

  1. ξΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΡΧΊΖΟΝΤΑΣ ΑΠΌ ΓΙΑΟΎΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΆΠΙΕΣ ΝΤΟΜΆΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μη μας σώσει ο ΑΛΛΟΣ-ΛΑΟΣ με τα 40 ακίνητα, να μας πει που τα βρήκε ο γαλατάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο Ελλην ξεσπαθώνει-ξεσπαθώνει, αλλά με τι σπαθί που σε λίγα χρόνια θα το κατέχουν οι τουρκοαλβανοί μετανάστες που θα τους το δώσει το αμερικανάκι για να το ψηφίζουν ή για να τον αποκεφαλίσουν κι΄αυτόν μαζί με την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΟΓΙΝΑΝ ΒΙΛΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΑΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.
    ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ Μ΄ΑΚΟΥΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΦΗΣΕΣ.
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ.
    ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Μ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΒΓΕΣ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΘΑ ΖΗΤΕ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ μας πήραν είδηση οι κουτόφραγκοι και τα αμερικανάκια και μας κράζουν τυχερέ ΓιάννηΤζόνυ τη κοπάνησες έγκαιρα
    Ακου 2.000 δικοί μας καθηγητές σε ξένα πανεπιστήμια !!! όχι να καθόντουσαν στο ελλάδα της Παναγιωταρέας με την πανεπιστημιακή τήβενο ΟΥΣΤ ΤΣΟΥΡΑΠΑ και σε σένα και στους πολιτικούς που σε περιθάλπτει ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβάστε ένα καινούργιο "ωραίο" ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.
    ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    να χέσω τον ...ραγκούση και το σόι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. klouvia avga stous KLOUVIOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί αναγνώστες του Press.gr

    Το ακόλουθο κείμενο το μεταφέρω αυτούσιο από το site του Υπουργείου Οικονομικών (δημόσια διαβούλευση για το φορολογικό).

    Σχόλιο αναγνώστη:

    "Διατηρώ εδώ και 18 χρόνια ένα μικρομάγαζο στο κέντρο της Αθήνας. Τα τελευταία 3 χρόνια εκτός του ότι ο τζίρος του είναι καταποντισμένος κατά μέσο όρο 55% (ειδικά το 2009 κατά 80%), έχω δεχθεί απανωτά κτυπήματα από φέσια πελατών.

    Για να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου κατέφυγα στη «λύση» των προσωπικών δανείων και αναλήψεων μέσω πιστωτικών καρτών. Ηλθε όμως η ώρα της αποπληρωμής και κάτι οι τόκοι, κάτι ο μηδενικός μου τζίρος με γονάτισαν.
    Το ύψος των οφειλών μου σε προσωπικά δάνεια ξεπέρασε το 2009 και αυτό τον τζίρο μου. και φυσικά τα έξοδα (νοίκι, ΔΕΗ, ΟΤΕ) τρέχουν.

    Αυτή τη στιγμή έχω απλήρωτη τη ΔΕΗ για 9 μήνες και αναμένω τη διακοπή του ρεύματος. Επίσης είναι αδύνατο να πληρώσω τις οφειλές μου στο ΤΕΒΕ, την εφορία. Ακόμα και αυτόν τον ΦΠΑ αναγκάζομαι να τον «παρακρατώ», οφείλοντας εν τέλει ΦΠΑ 14 μηνών. Και η κατάσταση χειροτερεύει μιας και κάθε ώρα μπαίνω μέσα.

    Κάθε μέρα βιώνω ένα μαρτύριο. Με κατεβασμένα τα στόρια της βιτρίνας, κλείνομαι μέσα στο μαγαζί μου και περιμένω το τηλέφωνο από τον κάθε πιστωτή μου, τον έλεγχο της εφορίας, τη ΔΕΗ. Ξέρω πελάτης σπάνια θα μπεί στο απογυμνωμένο πια από εμπόρευμα μαγαζί μου. Σε κάθε κτύπο του τηλεφώνου κάνω το σταυρό μου να μην είναι στην άλλη άκρη ο πιστωτής, η εφορία, οι τράπεζες.

    Αυτό τον γολγοθά τον ανεβαίνω εδώ και ένα χρόνο. Κάθε μέρα, κάθε ώρα βιώνω ένα μαρτύριο. Πόσες φορές δεν έχει περάσει από το νού μου η αυτοκτονία. Το προσωπικό μου δράμα λήγει όταν κλείνω το μαγαζί μου και πρέπει να πάω σπίτι και να αντικρύσω τη γυναίκα μου με διάθεση χαρούμενη, με διάθεση που να μην προδίδει το μαρτυριό μου. Γιατί επέλεξα η γυναίκα μου να μη βιώσει και αυτή το γολγοθά μου.

    Kατέφυγα σε ψυχιάτρους για να καταστείλλω τις αϋπνίες μου και τους νυχτερινούς μου εφιάλτες. Διέγνωσαν βαριά κατάθλιψη και μου σύστησαν φαρμακευτική αγωγή. Εδώ και πέντε μήνες ζώ με τα φάρμακα, πότε σε λήθαργο και πότε σε πλήρη απραξία. Η φαρμακευτική αγωγή πλέον αρχίζει να γίνεται για μένα είδος πολυτελείας και προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατηθώ στη ζωή, δίνοντας καθημερινά ένα θλιβερό «παρόν» στο κουφάρι των φιλοδοξιών μου.

    Θέλω να κλείσω την επιχείρηση και αδυνατώ. Διότι ακόμα και να την κλείσω χρειάζομαι λογιστή, χρήματα για την εφορία..
    Αξιότιμοι κύριοι του υπουργείου Οικονομικών έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση ??

    Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που με ακούσατε."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΚΕΤ
    ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ¨ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! "
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ
    ξινόμαυρο.........

    Επιδότηση 225 χιλ. ευρώ στο «Ίδρυμα Κ. Σημίτη» από τη Διαμαντοπούλου.

    Την ώρα που ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί της Καρδίτσας γύρισαν από τις διακοπές και ενημερώθηκαν ό,τι έχουν απολυθεί, αλλά και πλήθος συναδέλφων τους παραμένουν ακόμα απλήρωτοι, η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας προκαλούν το κοινό αίσθημα.

    Έτσι στο ποσό των 225 χιλ. ευρώ καθορίζουν την ετήσια κρατική επιδότηση για το 2009 , η υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου, και ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης με την υπ. αριθμ. Φ.1/Α΄/1396 /161356/IB.

    ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ 'Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΜΕΤΑ.
    ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαύρη η νύχτα στα βουνά μαύρη και η ψυχή μας, ενώ η Φαιδρά πορτοκαλέα ανθίζει σε κρατικές θέσεις και στο ίδρυμα Ωνάση και νανένας δεν ασχολείται με αυτό το τσόκαρο της αρπαχτής και της ξευτίλας Κύριε Γερουλάνε διώχτη με τις κλωτσιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γιατί καθυστερούν τα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3.000 οι Ελληνες καθηγητές σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ!!!!!!


    Δημοσίευμα ελληνοαμερικανικής εφημερίδας όταν το 2008 ο υπουργός Στυλιανίδης επεσκέφθη τις ΗΠΑ:


    Επιπλέον, επισκέφθηκε το Ελληνικό Ινστιτούτο του Harvard με το οποίο συναποφασίσθηκε η προώθηση των ελληνικών επιστημών στις ΗΠΑ και η στενότερη συνεργασία με τα ελληνικά πανεπιστήμια, καθώς και το Georgetown University, με το οποίο η Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει να συνεργάζεται σε ζητήματα διδασκαλίας του ελληνικού πολιτισμού, της ελληνικής ιστορίας και της ελληνικής γλώσσας. Παράλληλα, ο κ. Στυλιανίδης
    εξέφρασε την επιθυμία του να τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων παγκόσμιο συνέδριο ομογενών καθηγητών, καθώς "μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής οι Έλληνες καθηγητές Πανεπιστημίου ξεπερνούν τους 3.000 σε αριθμό και αυτό", όπως είπε, "αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας στο νέο διεθνές περιβάλλον."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο ακριβής αριθμός σήμερα των ελληνικής καταγωγής ή γεννημένων στην Ελλάδα που εργάζονται σε Πανεπιστήμια της Αμερικής είναι 3.006!!!! Αλλά οι Τούρκοι πληρώνουν αδρά και έχουν πλημμυρίσει τα πνευματικά ιδρύματα των ΗΠΑ με υλικό του "μουσουλμανικού πολιτισμού" και απο κοντά και οι Σκοπιανοί που έχουν έδρα προπαγάνδας τους τον Καναδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αναρτήσεις σχολίων ΓΙΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παρτε ενα ΒΙΝΤΕΟ για να με θυμασθε
    http://vizantia.info/docs/74.htm

    μαν-βελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ η επιστολή ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ προς την Δραγώνα, αυτή την εκπρόσωπο και υπεύθυνη του υπουργείου Παιδείας που ζητάει την κατάργηση των λέξεων ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΘΝΟΣ
    θέλει γιαούρτωμα και απόλυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επιτέλους, τι γίνεται με την ΤΕΡΝΑ και το ΠΑΣΟΚ;

    Σχετικά με την αποκάλυψή μας για τις σχέσεις του συμβούλου της Κας Μπιρμπίλη , κου Ν. Βασιλάκου με τον Κο Περιστέρη της ΤΕΡΝΑ (Διάβασε εδώ), αλλά και τη σχέση του συνδέσμου παραγωγών ΑΠΕ (Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας( με την ΤΕΡΝΑ στην οποία στεγάζεται, λάβαμε κάποια emails περί πιθανότητας σύμπτωσης.

    Προς αποφυγή λοιπόν οποιασδήποτε αμφιβολίας, δημοσιεύουμε την πρόσκληση για Δ.Σ. του συνδέσμου αυτού όπως απεστάλη με email προς όλα τα μέλη Δ.Σ. και τους συμβούλους. Η μεγάλη έκπληξη δεν είναι ούτε ότι ο Σύνδεσμος είναι παρακλάδι της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ούτε το ότι προσκαλείται ο σύμβουλος της Τίνας Κος Ν. Βασιλάκος, ούτε ότι έγινε στα κτήρια της ΤΕΡΝΑ.

    Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι το Δ.Σ. αυτό που έγινε εντός της προεκλογικής περιόδου (16.09.2009), έχει ως 1ο θέμα στην ημερήσια διάταξη: Δράσεις για τις 100 πρώτες ημέρες μετά τις εκλογές!!!

    Τα ερωτήματα λοιπόν είναι σοβαρά:

    1.Είναι συγκοινωνούντα δοχεία ο Σύλλογος του Κου Περιστέρη με το ΠΑΣΟΚ;

    2. Τι σχέση έχουν οι εργολάβοι των ΑΠΕ με το πρόγραμμα 100ημερών της Κυβέρνησης για τον πολίτη και τη ρευστότητα στην αγορά;

    Περιμένουμε απαντήσεις

    Υ.Γ. Ας μην ξεχνά το προεκλογικό σύνθημά του ο Κος Παπανδρέου: «Διαφάνεια παντού!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Καψαμπέλη γιατί δεν βάζετε σ χ ό λ ι α μήπως είσαστε κι΄εσείς στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιωργάκη, πές αλεύρι! Το ΔΝΤ σε γυρεύει...


    Η Ε.Ε έχει χαλάσει δισεκατομύρια ευρώ για την Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια για να καταστήσει την οικονομία της χώρας μας ανταγωνιστική και σύγχρονη.

    Αντί αυτού, τα χρήματα φαγώθηκαν από την 'πολιτική-μαφία' που κυβερνούσε τη χώρα επί 35 χρόνια.

    Σαν να μην έφτανε αυτό, θεωρούσαν χαζούς τους Οργανισμούς της Ε.Ε και θεώρησαν σωστό να τους τροφοδοτούν με ψευδείς στατιστικές πληροφορίες προκειμένου να κρύψουν τα τεράστια ελλείματα.

    Οι Εθνικοί δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια, κραυγάζοντας από εθνική υπερηφάνεια πήραν γραμή να κοροϊδεύουν τους Ελεγκτές που ήρθαν να κάνουν τη δουλειά τους....

    Χρωστώντας σήμερα πάνω από 300 δίς, απαιτούμε τώρα νέα παράλογα δάνεια ύψους 55 δίς για να μπορέσουμε να βγάλουμε το 2010.

    Καλά πάμε !
    Λέτε να την βγάλουμε καθαρή? Δεν το νομίζω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σίγουρα για βιλαέτι πρόκειται. Διαβάστε και θα καταλάβετε.
    Στον Πειραιά ζει μια γυναίκα με αναπηρία άνω του 67% και λαμβάνει από το κράτος
    ένα επίδομα πρόνοιας 280 ευρώ ανα δίμηνο. Τώρα το ζει είναι σχετικό. Μέχρι τον Σεπτέμβριο
    του 2009 που ζούσε ο πατέρας της ο οποίος έπαιρνε από το ΙΚΑ σύνταξη 850 ευρώ μπορεί
    κανείς να πει ότι ζούσε, αφού πλήρωναν και ενοίκιο 300 ευρώ τον μήνα. Από τον Σεπτέμβριο
    που πέθανε ο πατέρας της δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο, ούτε καν και να φάει με 280 ευρώ
    ανα δίμηνο και ζει από την φιλανθρωπία των συνανθρώπων μας. Οι ιδιοκτήτες δεν της ζήτησαν
    ποτέ το ενοίκιο και ούτε το θέλουν αφού κατανοούν την κατάστασή της. ΄Ομως οι άνθρωποι είχαν
    ήδη δρομολογήσει διαδικασία πώλησης του ακινήτου η οποία ολοκληρώθηκε και μέχρι τέλος
    Ιανουαρίου η γυναίκα αυτή θα μείνει στον δρόμο. Και λέω θα μείνει στον δρόμο γιατί με 280 ευρώ
    ανά δίμηνο δεν μπορεί να νοικιάσει σπίτι. Την σύνταξη του πατέρα της δεν μπορεί να την πάρει αν
    και είναι ανύπαντρη και ανάπηρη γιατί ο κανονισμός συντάξεων του ΙΚΑ ορίζει ότι αφού δεν είχε
    καταστεί ανάπηρη πριν τα 18 της χρόνια δεν την δικαιούται. Η Μητρόπολη Πειραιά και η Μητρόπολη
    Αθηνών δεν μπορούν να της προσφέρουν στέγη, η Πρόνοια του Πειραιά δηλώνει ότι δεν μπορεί να
    κάνει τίποτε άλλο πέραν της σύνταξης και της δωρεάν περίθαλψης. Ρωτώ λοιπόν τον αρμόδιο Υπουργό,
    ρωτώ το Κράτος, αυτή η γυναίκα τι θα απογίνει. Γιατί με την νομοθεσία της στερείτε αυτό το μικρό
    δικαίωμα που έχει στην αξιοπρέπεια. Είναι ντροπή εν έτει 2010 να υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις και οι
    αργόμισθοι της ΕΡΤ και άλλοι πολλοί να παίρνουν εκατομμύρια. Θα πρέπει να ντρεπόμαστε για την κατάντια του κράτους
    που μπορεί να δίνει εκατομμύρια και δεν μπορεί να δώσει μια σύνταξη έστω και κατ' εξαίρεση σε έναν φτωχό
    συμπολίτη μας. Τα στοιχεία της κυρίας είναι στην διάθεση όποιου κρατικού φορέα διαβάζει και ενδιαφερθεί
    Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να τα βγάλω στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. +Καλαβρυτων&Αιγιαλειας14 Ιαν 2010, 2:30:00 μ.μ.

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ;
    _____Η Πατρίδα μας διέρχεται κρίση, αγαπητοί μου συνέλληνες και συμπατριώτες, αν βέβαια εξακολουθείτε να έχετε ενδιαφέρον για το μέλλον αυτού του ιστορικού και μεγαλειώδους τόπου μας.
    _____Η Κυβερνητική ἀπόφαση για παραχώρηση της άκριτης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, οι οποίοι εισήλθαν κάποτε στο μικρό αυτό κομμάτι της γης, ισοδυναμεί με μια κίνηση αυτοκτονίας!
    _____Όταν μας περιβάλλουν τόσοι αδηφάγοι γείτονες,
    _____Όταν προ τινων ετών Πρόεδρος της Τουρκίας είπε, ότι "θα κατακτήσουμε την Ευρώπη με τις γεννήσεις μας",
    _____Όταν η Χώρα μας είναι πύλη μιάς ανεξέλεγκτης εισόδου τόσων και τόσων αλλοδαπών παρανόμως εισερχομένων, όταν....όταν....όταν... τότε η Ελλάδα μεταλλάσσεται και μεταβάλλει τον χαρακτήρα της! Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας.
    ______Ὀταν πάλιν η Κυβέρνηση προχωρεί το σχέδιο Καλλικράτης με το οποίο ουσιαστικά δημιουργεί δέκα τρία (13) κρατίδια, με ισάριθμους μικρούς πρωθυπουργούς, όπως ελέχθη, τότε ο κίνδυνος απώλειας ελληνικών εδαφών ευρίσκεται "επί θύραις" με πρώτη απώλεια την Θράκη.
    ____Όταν δημοσιογράφοι του μεγέθους Πρετεντέρη από τη στήλη τους υπερασπίζωνται την κα Δραγώνα και προβάλλουν το "υπέροχο" έργο της,
    _____Όταν, γενικώτερα, κάποια ΜΜΕ και κάποια εκδοτικά συγκροτήματα χρηματίζωνται για να υποστηρίξουν συμφέροντα ξένων δυνάμεων και τα οποία επιβουλεύονται τα εθνικά συμφέροντα των Ελλήνων, όπως συνέβη στη μαρτυρική Κύπρο με το Σχέδιο Αννάν, τότε η Ελλάδα μας χάνεται! "Πωλείται σε τιμή ευκαιρίας!"
    _____Πρώτιστα όλων, όταν εντός των τειχών υπάρχουν Έλληνες που καυχώνται ότι είναι ά-εθνοι, ά-θεοι και α-πάτριδες, και η Ελληνική Δημοκρατία ΔΕΝ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, αποστέλλοντάς τους στο πύρ το εξώτερον ως προδότες της Πατρίδος μας, τότε το τέλος της Ελλάδος είναι εγγύς!
    _____Στη ταχύτερη έλευση του τέλους της Ελλάδος μας συμβάλλουν η τηλεόραση και τα εκδοτικά συγκροτήματα, όταν αυτά εργάζωνται για ξένα αφεντικά και συμφέροντα!
    ______Το επονομαζόμενο Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, στο οποίο προΐστανται ά-εθνοι, ά-θεοι και α-πάτριδες δήθεν Έλληνες, προωθεί την απομάκρυνση των θρησκευτικών Συμβόλων από τα Σχολεία, την κατάργηση της προσευχής και του εκκλησιασμού!
    _____Έλληνες και συνέλληνες, ας ξυπνήσουμε από τον λήθαργο! Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας! Το αίμα των Ηρώων της Ελευθερίας μας επιβάλλει να αναλάβουμε ενεργό δράση, έντιμα, νόμιμα και ειρηνικά! Σας παραπέμπω στο παρακάτω δημοσίευμα. Λάβετε τα μέτρα σας. Αναλάβετε τις ευθύνες Σας. Δεν μας χρειάζεται ψωμί, αν δεν έχουμε την ελευθερία μας! "Ελευθερία ή θάνατος" έλεγαν κάποτε κάποιοι σκλαβωμένοι πρόγονοί μας! Τώρα μας ετοιμάζουν την πνευματική υποδούλωση! Globalization τη λένε στα ξένα! Παγκοσμιοποίηση την ονομάζουν στα Ελληνικά! Σας ερωτώ:
    Αυτοί οι Ά-εθνοι,οι Ά-θεοι καί οι Α-πάτριδες θα καθορίσουν τις τύχες μας;
    + Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος]
    Αἰγιον, 13 Ιανουαρίου 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ομογενης καθηγητης που "προβλεπει την ελλαδα στην εντατικη",
    καλα θα κανει να ασχολειται μονο με την πατριδα που τωρα εκεινος βρισκεται και υπηρετει (ΗΠΑ)
    και να αφησει τις εξυπναδες κατα μερος.
    Αμα ξερει κατι να μας πει ποτε το δολλαριο θα παει στα 1.3 ευρω, η ποτε θα παει το πετρελαιο στα 100 δολαρια το βαρελι. ΑΥΤΑ μας ενδιαφερουν εμας στην Ελλαδα. Τα αλλα θα τα λυσουμε ΜΟΝΟΙ μας, ουτε ΣΙΑ θελουμε ουτε ΜΙΑ.

    Τα αλλα "προγνωστικα", να τα λεει στη θεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αλλά αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την λαίλαπα που θυμίζει πτώση του Βυζαντίου

    -----

    σας το ειπε ηδη ο δρ Κουτσουκος πριν λιγες μερε στο αρθρο γοα την ελληνικη ταυτοτητα εδω στο πρεσσσ


    τι θελετε τους αλλους οταν εχετε το δρ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η Δραγώνα είναι μιά ΚΟΤΡΩΝΑ που σημαδεύει να χτυπήσει μέσω ΠΑΣΟΚ την ΕΛΛΑΔΑ
    διωχτε την αμεσως τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕΠΟΥΣΗ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΔΡΑΓΩΝΑ κυβερνούν την Ελλάδα ώσπου να την αφανίσουν
    και έχομε και 3.000 καθηγητές στα ξένα πανεπιστήμια που δεν αντιδρούν για ότι γίνεται στην ετοιμοθάνατη χώρα μας και χώρα σας ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ

    ΠΡΩΤΟΣ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ - ΚΟΥΛΑΙΔΗ - ΔΡΑΓΩΝΑ ΤΣΑΚΝΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ (ΚΛΕΒΑΝ ΜΑΖΙ ) ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΧΛΕΒΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ 7 ΜΗΝΥΣΕΙΣ!!

    ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ??

    ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ GOOGLE ΤΗΝ ΛΕΞΗ
    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ

    ο Μίκης Θεοδωράκης τους αποκαλεί συμμορία

    Ο Μίκης Θεοδωράκης για τη Θάλεια Δραγώνα – επιστολή στο Στέφανο Ληναίο

    Αγαπητέ μου Στέφανε, Προχτές το βράδυ στην ΝΕΤ ο Νίκος Δήμου στην εκπομπή «Στα άκρα» επαναλάμβανε τις γνωστές απόψεις Ρεπούση-Λιάκου-Κουλούρη-Άννας Φραγκουδάκη και του νέου «φρούτου», της κ. Δραγώνα, βουλευτού του ΠΑΣΟΚ και «ειδικής γραμματέως του Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού.

    Εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων» δηλαδή στην καρδιά της διαμόρφωσης της σκέψης, των γνώσεων και του ήθους των Ελλήνων του μέλλοντος. Στην συμμορία συμμετέχει και ο κ. Νίκος Μουζέλης, σύζυγος της κ. Θ. Δραγώνα, καθηγητής του LSE (?) και επιστημονικός υπεύθυνος του «Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ»!!! Άλλο ένα πόστο-κλειδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΣ ΘΛΙΒΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.
    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ "ΠΕΘΑΝΕΙ" Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΛΑΞΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΗΝΙΑ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
    ΟΝΤΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΜΑ, ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 1.000.000 άνεργους βλέπει ο Λοβέρδος

    Σκοτσέζικο ντους για την κυβέρνηση αποτελούν πλέον οι δηλώσεις του Α. Λοβέρδου, του υπουργού εργασίας που σε κάθε ευκαιρία δεν παραλείπει να αναφέρεται στη δραματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και ειδικά στα άδεια ταμεία του υπουργείου του...
    ... μετά τη δήλωση που έβαλε φωτιά για τη μη δυνατότητα πληρωμής των επιδομάτων των ανέργων, πράγμα που τελικά δε θα συμβεί, σήμερα δήλωσε ότι ο αριθμός των ανέργων θα φτάσει το διαστημικό νούμερο για την Ελλάδα του 1.000.000...

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.
    ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΗΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΚΛΕΒΕΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συμφωνω με το σχολοιο του ανωνυμου των 02και35 και τον συγχαιρω,θα ηθελα μονο να συμπληρωσω και να πω στα αμερικανακια πως το Γκουανταναμο αδειασε,ευκαιρια να διορισουν αλλους τοσους εκει,γιατι στην Ελλαδα δεν χρειαζονται,παραπερισσευουν!Οχι οτι δεν τους αγαπαμε ,αλλοιμονο !
    Ααα και κατι ακομα,ας παρουν και αυτον τον παναγιωτατο Αμβροσιο μαζι τους,γιατι εδω μας παραφωτησε πουλωντας ο εμπορας (συγνωμη ο αντιβασιλεας )εθνικη διαπαιδαγωγηση,την στιγμη που οι ομοιοι του στα Ιεροσολυμα,πουλησαν αντι τριακοντα (ισως εκατ.) αργυριων,γην και υδωρ στους φαρισσαιους .
    Για δε τους υπολοιπους που σαχλαμαριζουν σαυτην την στηλη ,τουλαχιστον οσο οι αλλοι μιλουν και γραφουν κατι σοβαρο,να τους σεβονται και να βγαζουν το δακτυλο τους την ωρα εκεινη απο την κωλοτρυπιδα( στομα ) τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΥΓΧΑΊΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΛΑΒΡΎΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση