GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία για την DHL...

Aπό το http://news24gr.blogspot.com/ Περιμένω δέμα απο Γερμανία από τις 4 Δεκέμβρη Αυτό που συμβαινει με την DHL Γερμανίας και το Ελληνικό τ...

Aπό το http://news24gr.blogspot.com/

Περιμένω δέμα απο Γερμανία από τις 4 Δεκέμβρη
Αυτό που συμβαινει με την DHL Γερμανίας και το Ελληνικό ταχυδρομείο ειναι απαράδεκτο! Περιμένω δέμα από τις 4 Δεκεμβρίου! Πάμε για 40 μερες! Το περίεργο είναι πως οταν καποιος στέλνει με DHL ενω πληρώνει πολλά λεφτά από εδώ δεν το φέρνει η DHL παρόλο που εχει κανονικά γραφεία εδω αλλά παραλαμβάνει το δέμα από.... τα Ελληνικά ταχυδρομεία!
Τι συμβαίνει ρε παιδιά εκει στην DHL;

14 σχόλια

  1. Κύριε Παναγιωτόπουλε, από πότε η ΝΔ στηρίζει προβοκάτορες;

    Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιανουαρίου 9, 2010
    Διαβάζουμε στο “Φίμωτρο” τη δήλωση αλλά και το εγκώμιο ορθής πολιτικής στάσης του κυρίου Παναγιωτόπουλου για την “βομβιστική επίθεση” έξω από τη βουλή:
    Σοβαρός και αξιόπιστος. “Θα στηρίξουμε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης στις αποφάσεις του” είπε αργά το βράδυ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος. Επιτέλους άλλαξε νοοτροπία η Ν.Δ. Κατάλαβε ότι η στείρα αντιπολίτευση δεν περπατάει στην κοινωνία. Σε τέτοια ζητήματα η συναίνεση είναι αυτή που μετράει. Η εξεύρεση λύσεων περνάει και από την αξιωματική αντιπολίτευση. Από τις καλές και φωτεινές στιγμές του Πάνου Παναγιωτόπουλου.
    Μάλιστα κύριε Παναγιωτόπουλε. Εάν δεν καταλαβαίνετε τον προσωπικό σας ευτελισμό από τα γραφόμενα, τουλάχιστον διαφυλάξτε το κόμμα σας όπως και τη βάση που τίμησε τον Αντώνη Σαμαρά για να διώξει τους κουκουλοφόρους της προβοκάτσιας από κάθε τομέα της δημόσιας ζωής.
    Όταν η κυβέρνηση κάνει το ένα έγκλημα μετά το άλλο, οι Γερμανοί κάνουν επιτελική βόλτα στο υπουργείο άμυνας, η οικονομία καταρρέει, η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, η Ελλάδα είναι κομμένη στη μέση και ξάφνου μία στρακαστρούκα τραβά την προσοχή του κόσμου, αυτό λέγεται Προβοκάτσια.
    Ο ίδιος ο κύριος Χρυσοχοΐδης που σύμφωνα με το δημοσίευμα στηρίζετε, είναι ο Μαιτρ της Προβοκάτσιας αφού ήταν αυτός που μίλησε για ποταμούς αίματος και για Αθήνα – Καμπούλ ως αντιπολίτευση.
    Εάν δε μπορείτε να αντιληφθείτε αυτές τις απλές έννοιες κύριε Παναγιωτόπουλε, τότε απλά δεν κάνετε για τη θέση που κατέχετε. Γενικότερα δεν κάνετε για την πολιτική, ούτε όμως και για τη δημοσιογραφία.
    Εάν δε μπορείτε να αντιληφθείτε ότι με αυτή την ενέργεια ρίχνετε νερό στο μύλο της εξαπάτησης του Ελληνικού λαού, νερό στο μύλο των επαγγελματιών προβοκατόρων του ΠΑΣΟΚ, στερείτε κάθε ελπίδα αναχαίτισης της κυβερνητικής ανικανότητας.
    Ή απλώς στερείστε λογικής, γιατί δε μπορούμε να δεχτούμε ότι η γραφική σας συναναστροφή με κομματικούς γενίτσαρους, δημοσιογράφους του πεντοχίλιαρου έχει κάποιον προβοκατόρικο στόχο, παρά μάλλον μία παλαιολιθική θεώρηση πολιτικής δράσης που καλό θα είναι να την αποβάλλετε…
    ή να φύγετε. Να πάτε αλλού.
    Δείτε εδώ τη διαχρονική προβοκατόρικη δράση που καλύπτετε με τη συναίνεση σας
    ή εδώ:
    Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προειδοποιεί για λουτρό αίματος λόγω της λαθρομετανάστευσης
    Προφανώς τώρα θα συνεχίσει το λουτρό αίματος αλλά οι λαθρομετανάστες θα συνεισφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ΠΑΣΟΚ ως “ιθαγενείς” μοβόροι και ψηφοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως εγώ που έκανα παραγγελία πακέτου ~300 γραμμαρίων, κάποια Τρίτη του Σεπτεμβρίου 2009 μέσω διαδικτύου, από το ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ (ΚΙΝΑ), το δέμα ήρθε μέσω DHL, στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, την Παρασκευή το μεσημέρι, δηλαδή μέσα σε μόλις τρεις ημέρες!!! και μάλιστα ατελώς (όπως υποσχόταν η διαδικτυακή προσφορά).

    Είμαι λοιπόν απόλυτα ευχαριστημένος από την DHL. Για να θυμίσω επίσης, ότι μέσω της ιστοσελίδας "www.dhl.com", μπορείς να "βλέπεις" το που βρίσκεται το πακέτο τη συγκεκριμένη στιγμή. Επίσης, εντελώς δωρεάν, αν το θελήσεις, σου έρχεται αντίστοιχο μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο για το στάδιο μεταφοράς του πακέτου...

    Σίγουρα ο φίλος που έχει το πρόβλημα, έχει κάθε δίκαιο να διαμαρτύρεται αφού δεν παραδόθηκε ακόμα το δέμα, αλλά μιλάμε για κάποια σπάνια εξαίρεση στον κανόνα της πολύ καλής εξυπηρέτησης από την DHL. Φαντάζομαι και εύχομαι να έχει θετική εξέλιξη η παράδοση του δέματός του.

    (Για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις: Δεν έχω και δεν είχα καμία επαγγελματική ή οικονομική σχέση ή εξάρτηση από την DHL.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ
    ΠΡΟΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΤΛ ΚΙ Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ,
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΛΑΒΩΘΕΙΤΕ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ
    ΤΟΥΡΚΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙΣ.
    ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ?
    ΘΕΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ?
    ΠΑΡΤΑ ΛΟΙΠΟΝ:

    Γ.Α.Π ΩΣ ΤΑ ΕΦΤΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΤΖΕΦΡΥ

    ΣΑΜ....ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΛ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΠΕΝΑΚ.....

    ΒΕΝΙΖ...ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ?

    ΧΡΥΣΟΧ....ΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ?

    ΡΑΓΚ...... ,
    ΔΙΑΜΑΝΤ.......,
    ΧΡΙΣΤΟΦΙΛ.......,
    ΔΡΑΓΩ......,
    ΣΗΜ......,
    ΤΣΟΧ.......,
    ΑΡΣΕΝ......,
    ΡΟΖΑΚ.....
    ΕΒΕΡ......,
    ΒΑΡΒΙΤ.....,
    ΚΑΨ...,
    ΚΑΡ.......Τ/ΣΠΟΡΟΣ

    ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ
    - ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών Μάριος Καψής
    - ο τότε υφυπουργός Παιδείας Αλαίν Ιωάννοβιτς
    - πρώτος σύμβουλος Ιδρύμαος Στρατιωτκής Βιομηχανίας Σαμπι Σαμπατάι
    - στέλεχος της ΔΕΗ Ραφαήλ Μωισής, Ισαάκ Λεβή
    - στον ΟΣΕ Σμουήλ Κοέν
    - κορυφή Ραδιοτηλεοπτικού Ιδρύματος Μαρία Ρεζάν, Μπιάνκα Κοέν, Ζακ Μεναχέμ
    - επικεφαλής Διοίκησης Τηλεποικωνιών Αβραάμ Μορντος, Χαίμ Καπέτας, Βενιαμίν Αλμπαλάς
    - διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Ελλάδας, Μ. Λεβή, Αλβέρτος Κοέν, Πάνος Μπεχουλίνιο,
    - Ανώτατο πανεπιστημιακό Συμβούλιο Χαναάν Αζάριος, Βενιαμίν Ακαλάι, Χρήστος Κρισίπης, Χ. Περέζ, Χ. Ρόζενστειν



    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ.

    ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΑΚΙ.

    Έλληνες προσκεκλημένοι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ
    - Ντόρα Μπακογιάννη, Ελλάδα (υπουργός Εξωτερικών)- Αννα Διαμαντοπούλου, Ελλάδα (βουλευτής ΠαΣοΚ)- Ι. Παπαθανασίου, Ελλάδα (υπουργός Οικονομίας)- Γ. Αλογοσκούφης, Ελλάδα (πρώην υπουργός)- Γ. Δαυίδ, Ελλάδα (επιχειρηματίας, πρόεδρος Coca-Cola 3Ε)
    Παλαιότερα είχαν παραβρεθεί οι Αντ. Σαμαράς και ο Θ. Πάγκαλος . Επιπλέον το 2005, προσκλήθηκαν οι Κ. Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου (να ...; η κληρονομική διαδοχή !).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 10 Ιαν 2010 8:38:00 μ.μ.
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΤΗΝ DSL?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η DSL ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ...
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΕΛ ΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΟ ΤΙΜΗΜΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ Η ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗ ΣΤΑ ΕΛ ΤΑ ΜΕ ΧΑΜΙΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΑΘΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΨΗΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kai ego prosopika exo provlima me tin DHL. Prin ta xristougenna esteila apo ameriki stous sygkeneis mou apo ena stolidi xristougeniatikou dentrou mazi me mia karta meso DHL. H axia kai ton 3 stolidion itan 60 doll . Mou zitisan apo tin DHL gia tin metafora kai paradosi ton paketon stin ellada 150 dollaria ta opoia plirosa . Oi sygkeneis mou otan ta paketa eftasan sta spitia tous meso curier brethikan se katapliksi na zitoun oi odigoi apo aftous peripou 100 evro gia telh ektelonismou kai episeis gia ton foro tis kyberniseos. . Apo de tin ilikiomeni mitera mou zitisan AFM kai stoixeia prosopika. Eftyxos i mitera mou kalese ton adelfo mou stin athina kai den edose ta stixia pou tis szitousan. Tora i DHL eksakolouthei na zita ta parapano xrimata apo tous paraliptas sigkeneis mou. Eime se megali ntropi na stelno ena stolidi gia ta xristougeniatika dentra sygkenon mou kai na tous zitoun lefta gia ektelonismo . Den eine i proti fora pou stelno dora stin ellada kai ntrepome gia tin katastasi afti . efxaristo gia tin efkeria na grapso sxetika ta parapona mou an thelete onoma kai diefthinseis kathos kai apodikseis sto zefiros@msn.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Εμπρός, τραγούδια μου! Έπαινο απ’ τους νέους και τους αδιάλλακτους ζητήστε.
    Μονάχα ανάμεσα στους εραστές του τέλειου πλανηθείτε.
    Σταθήτε αγνάντια πάντα στο σκληρό Σοφόκλειο φως και τις πληγές σας με χαρά απ’ αυτό δεχτείτε.» ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών, που βεβηλώνουν τα μαρμάρινα λείψανα που λάμπουνε μέσα στα σκοτάδια της νύκτας, τα λείψανα ενός μεγάλου πολιτισμού που φύτρα του και συνέχειά του είμαστε εμείς, οι τελευταίοι Έλληνες. Αυτών που θέλουν τους ιερούς τόπους, όπου γράφτηκαν οι πιο χρυσές σελίδες δόξας της παγκόσμιας ιστορίας, να τις κάνουν «σούπερ-μάρκετ» και σκουπιδότοπους.
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών, που τους βολεύει να πιστεύουν ότι με «καθώς πρέπει» μεταρρυθμίσεις και ψηφοφορίες κάλπικες είναι δυνατόν να αλλάξει η ιστορία. Εναντίον όλων αυτών, οι οποίοι αδιαφορούν ή και χαίρονται για μια πατρίδα που χάνεται, για ένα έθνος, που αργοπεθαίνει, εναντίον όλων των προδοτών και των προσκυνημένων.
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @10 Ιαν 2010 8:54:00 μ.μ.
    Παπαριές. Εμένα για δέμα από Γερμανία έκαναν 1 μήνα να το φέρουν. Οι δικαιολογίες ήταν πως μπορεί το δέμα να περνάει από το τελωνείο. Τώρα γιατί περνάνε δέματα προερχόμενα από άλλες χώρες της ΕΕ από τελωνείο, δεν το γνωρίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγώ περίμενα δέμα από Γερμανία από 14 Οκτωβρίου και μου ήρθε 10 Ιανουαρίου. Απαράδεκτοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι εγώ περιμένω συστημένη επιστολή από τις 2 Δεκεμβρίου 2009 που μου έστειλε δημόσια υπηρεσία. Χωρίς την επιστολή/απόφαση δεν μπορώ να εισπράξω χρήματα, αλλά στο ταχυδρομείο δεν ξέρουν τίποτα και η υπηρεσία δεν μπορεί να δώσει δεύτερο έγγραφο, αλλιώς θα εισπράξω 2 φορές... Άσε το DHL τώρα, τα ΕΛ.ΤΑ. πληρώνουμε εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Gia na min yparxei parapliroforisi..einai profanes oti i sigekrimeni apostoli estali meso tis aplis taxydromikis ipiresias toy omilou ton germanikon taxydromeion -sta opoia anikei kai i DHL- se ayti tin periptosi i paradosi pragmatopoiitai meso ton Ellinikon Taxydromeion kathos einai ta mona pou epitrepetai na perexoun taxydromikes ipiresies stin Ellada. An thelete tin grigori paradosi tha prepei na enimeronete ton apostolea na sas ta stelnei meso DHL Express (pou einai pio akrivo giati erxontai se 1 mera paradosi porta porta). Tora se oti afora to teloneio kai ta teloneiaka exoda, ontos einai asximo na stelneis dora kai na zitountai apo tous parliptes xrimata alla ayta prokiptoun vasi nomou kai teloniakon diadikasion se oles tis idiotikes eteries courier.elpizo na sas voithoun ta parapano gia mellontikes sas sinalages.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειναι απλο, επειδη η DHL εχει συγχωνευτει με την Deutsche Post (Γερμανικα Ταχυδρομεια) εδω και κατι χρονακια, απλα η DHL αναλαμβανει τα πακετα εξωτερικου λογω εμπειριας και μονο. Για αυτο το λογο αναλαμβανουν στο τελος τα Ελληνικα Ταχυδρομεια το τελικο σταδιο παραδοσης μιας και οι αρχικες συμφωνειες ειναι μεταξυ Deutsche Post και Hellenic Post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε η DHL στη Γερμανίa ανήκει στo Γερμανικό Ταχυδρομείο (Deutsche Post) αν ο αποστολέας το έστειλε απλό τότε όντως αργεί πολύ να φτάσει. Μόνο αν το στείλει DHL express λειτουργεί σαν υπηρεσία courier.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΠΑΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ DSL EXPESS
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η DSL ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση