GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητείται broadcaster!...

Καλές αποδοχές και… γιατί όχι, μια κυβερνητική θέση! Δεν λειτούργησε η ζωντανή μετάδοση του υπουργικού συμβουλίου από την web tv του ΠΑΣΟΚ...

Καλές αποδοχές και… γιατί όχι, μια κυβερνητική θέση!
Δεν λειτούργησε η ζωντανή μετάδοση του υπουργικού συμβουλίου
από την web tv του ΠΑΣΟΚ...

Από το http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
.
Έφυγε αναλαμβάνοντας κυβερνητικά καθήκοντα στον ΟΠΑΠ ο αρμόδιος υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ για την web tv του κόμματος και αμέσως προβλήματα στη μετάδοση της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου. (βλέπε σχετικά ΕΔΩ)
Μήπως είναι αναγκαία η άμεση πρόσληψη νέου ώστε να γίνεται σωστά το Broadcasting;
Συντρόφια,καλό είναι να μην προσληφθεί με διαδικασίες ΑΣΕΠ, γιατί θα πάει μακριά η βαλίτσα…
Ας τον αναζητήσουμε σε κάποιο chat, ή ας παρακαλέσουμε τον αποχωρήσαντα για κυβερνητικά καθήκοντα broadcaster, να μας συστήσει ένα καλό παιδί…
Νάσος

6 σχόλια

  1. 1Ο ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ
    ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΝΑΣΟ
    ΠΡΑΣΙΝΟΛΑΧΑΝΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ.
    ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ..ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ Ή ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Όπισθεν” ολοταχώς από την Κυβέρνηση για τους νέους φόρους μεταβίβασης ακινήτων

    Ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο ακόμα και τώρα γίνεται η κουβέντα για κρίσιμα θέματα στην Ελλάδα, είναι ρεπορτάζ της Κρατικής Τηλεόρασης, όπου και αναφερόταν ότι ανώτατο στέλεχος του υπουργείο Οικονομικών δήλωνε σε δημοσιογράφους ότι ο Πρωθυπουργός ήταν....ενήμερος για τους νέους φόρους που ήθελε να επιβάλει ο Γ.Παπακωνσταντίνου. Για όσους μπορούν να διαβάσουν πίσω από τις λέξεις το νομοσχέδιο προκάλεσε πρόβλημα στις σχέσεις του αρμόδιου υπουργού και του πρωθυπουργού και σπεύδουν τώρα οι … “καλοθελητές” για να προστατεύσουν τον υπουργό.

    Εκείνο που επίσης έπαιξε ρόλο στην εξ’αρχής αρνητική αντιμετώπιση του νομοσχεδίου είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτό κατατέθηκε: Νυχτιάτικα, με κλειστή Βουλή (επιτρέπεται αυτό κ.Πετσάλνικε;), σε άσχετο Νομοσχέδιο. Ταυτόχρονα, το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου προκαλεί σοβαρές συζητήσεις για την αντισυνταγματικότητα του και άρα κινδυνεύει να “γκρεμιστεί” ανά πάσα στιγμή.

    Αυτά τα στοιχεία οδηγούν, σύμφωνα με πληροφορίες, το κυβερνητικό στρατόπεδο να αναθεωρήσει πολλές από τις αρχικές του θέσεις και να αλλάζει κρίσιμα στοιχεία.

    ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ
    ΓΙΑ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΤΟΥΣ. ΑΜΕΣΩΣ ΟΠΙΣΘΕΝ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι εμείς που πήγαμε φαντάροι και μάλιστα στα σύνορα στηρίζουμε τον αγωνιστή της δημοκρατίας Βρυώνη. Τον άνθρωπο που καθοδήγησε σωστά τον μεγάλο ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, τον οραματιστή της μεγάλης νίκης 5/10/09.
    Θέλει αρετή και τόλμη από δεξιός να γίνεις ο άνθρωπος του σοσιαλιστή πρωθυπουργού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζιάνο γι αυτό που έκανες,
    γοργά θα μετανιώσεις
    Σαν θα σε πιάσει ο εύζωνας,
    όλα θα τα πληρώσεις
    Γεια σας φανταράκια μας...

    τραγουδάει ο μεγάλος Μάρκος Βαμβακάρης το 1940.

    Μήνυμα αντρίκιο για την ανδρεία τους. Είναι όμως και το 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων που κατέχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία κυρίως λόγω της δράσης του κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας. Πέρα από την αποτελεσματικότητα του κατά τη διάρκεια των πρώτων στρατιωτικών επιχειρήσεων, το Σύνταγμα αυτό απέκτησε φήμη για τη δράση του μετά την κατάρρευση του ελληνικού μετώπου και την αποσύνθεση του ελληνικού στρατού, τον Αύγουστο του 1922). Πιο συγκεκριμένα, κάτω από την καθοδήγηση του διοικητή του Νικόλαου Πλαστήρα, το 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων έφτασε απολύτως συντεταγμένο στον Τσεσμέ, από όπου και διαπεραιώθηκε στο νησί της Χίου. Ο Τσολιάς είναι η Ελληνική Ψυχή. Είναι ο Λαός μας που με τα Τσαρούχια κλωτσοβολάει τον ανεπιθύμητο.

    Ο Τσολιάς είναι Εθνικό Σύμβολο. Το ίδιο με τον Παρθενώνα, το ......
    Αιγαίο και τον Πολιτισμό του, το Ορθόδοξο ξωκλήσι της Παναγιάς Μας. Ο Τσολιάς είναι ο Αδερφός, Πατέρας, Θείος και Παπούς μας. Η Οικογένεια μας.

    Χθες στην Προσβολή που μας έγινε μπροστά στο Εθνικό Κοινοβούλιο, ο Τσολιάς Δεν Έφυγε, Δεν Λάκησε, Δεν Κιότεψε. Δεν Υποχώρησε. Ο Τσολιάς Είμαστε Εμείς. Και Κανένας Δεν Μας Διώχνει από τον Ιερό μας Χώρο. Εμείς σε Πείσμα των Οχτρών Πάμε Παρακάτω, Γιατί Δεν Μπορεί Να Γίνει Διαφορετικά. Με Τον Τσολιά Δεν Τα Βάζεις. Με τον Τσολιά Δεν Τα Βγάζεις Πέρα.

    Αυτό είναι το πιο Ελπιδοφόρο Μήνυμα που μας άφησαν τα Ελληνόπουλα, τα Ευζωνόπουλα Παιδιά και Αδερφιά Μας. Δεν Υποχωρούμε, Δεν Κιοτεύουμε και Συνεχίζουμε Πιο Τρελαμένοι για την Ελλάδα μας, την Υπόληψη και την Ακεραιότητα μας.

    ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΕΥ ΤΣΑΝΤ ΝΑΒΑΛΕΙ ΜΕΜΕΤΙ Η ΑΛΒΑΝΟ ΤΣΟΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΞΥΠΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ριχάρδε παραιτήσου σήμερα κιόλας
    Και μην υπογράψεις αλλά προδοτικά νομοσχέδια
    που σου έχουν φέρει να επικυρώσεις .
    Είσαι που είσαι προδότης , μην επιβαρύνεις κι άλλο ,
    την θέση σου .
    Ριχάρδε , μήπως είσαι Εβραίος ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δέν ντρέπεται ο άνθρωπος.
    Ψάχνει γιά πρόσληψη στό ΠΑΣΟΚ αυτός καί η παρεούλα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση