GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα...

2 σχόλια

  1. Το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει κουμπαριές, επιλέγει τις πεθερές....

    Σκάνδαλο με την Άντζελα Γκερέκου και τα συγγενικά της πρόσωπα;
    Ο Παπανδρέου έχει ιδέα για όλα αυτά τα βολέματα;

    Ο κ. Τηλέμαχος (Μάχος για τους φίλους) Γαβαλάς που επιλέγει, μετά από αυτή την επίπονη διαδικασία ανάμεσα σε 973 άλλους, Περιφερειακός Δ/ντης Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, εκτός των άλλων προσόντων του έχει συμπεθεριά με την Υφ/γο Τουρισμού , Κερκυραία κυρία Αντζελα Γκερέκου. Η αδελφή του κυρίου Γαβαλά είναι σύζυγος του αδελφού της κυρίας Γκερέκου! Βρείτε εσείς το σόι...

    Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Για το χατίρι της όμορφης συμπεθέρας ο κ. Μάχος Γαβαλάς εγκατέλειψε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ του κυρίου Αντώνη Σαμαρά αν και ήταν πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Κέρκυρας, μόλις η κα Γκερέκου άρχισε να πολιτεύεται. Όπως είδατε αυτό έγινε με το «αζημίωτο».

    Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί! Από ότι φαίνεται τα Ιόνια Νησιά δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τους αυλικούς της κυρίας Γκερέκου. Μετά την κολλητή της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου σειρά πήρε το σόι- Γκερέκου.

    Eσείς κυρία Διαμαντοπούλου πως το ανεχτήκατε αυτό; Τόσο κολλητές με την Αντζελα είστε που δεν διαστάσατε να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της αδιαφορώντας για το δικό σας πολιτικό προφιλ; Λουστείτε τα τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΒΑΛΑΝ ΒΟΜΒΑ.

    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση