GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμιά ασυλία σε κανέναν...

Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΠΟΑΣΥ) Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων με αφορμή το μη πρωτοφανές και μη ...

Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΠΟΑΣΥ)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων με αφορμή το μη πρωτοφανές και μη μεμονωμένο ειδεχθές συμβάν βάναυσης κακοποίησης αλλοδαπού κρατουμένου, αλλά και βιασμού της έννομης τάξης από νέους «ένστολους βρικόλακες» στο κέντρο της Αθήνας, οφείλει αφενός να υπενθυμίσει τις θέσεις της αφετέρου δε να επισημάνει ορισμένα νέα ζητήματα, επιχειρώντας να απαντήσει στο καίριο ερώτημα πώς είναι δυνατόν να λαμβάνει χώρα ένα τέτοιο συμβάν, με τέτοια άνεση και μάλιστα σε τέτοια έκταση, όταν είναι εκφρασμένη με τέτοια κατηγορηματικότητα και...

εντελώς πρόσφατα από τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, η βούληση της νέας κυβέρνησης για άμεση αποβολή από το αστυνομικό σώμα κάθε επίορκου και επιλήσμονος του καθήκοντος «συναδέλφου»;
Το νέο κρούσμα αστυνομικής αυθαιρεσίας είναι γνωστού πατρός και διευθύνσεως... Γνωρίζουμε ποιοι είναι εκείνοι που καταγγέλλονται για αστυνομική βία και αυθαιρεσία και βεβαίως από πού αντλούν το θράσος τους, παραβιάζοντας τη νομιμότητα, αγνοώντας εμάς τους συνδικαλιστές που καταδικάζουμε τα κρούσματα βίας και ζητάμε την ίδρυση ανεξάρτητης επιτροπής διερεύνησης της αστυνομικής αυθαιρεσίας, αδιαφορώντας για τους υπηρεσιακούς κανονισμούς και τους νόμους του κράτους και κλείνοντας προκλητικά τα αφτιά τους ακόμα και στις χαρακτηριστικότατες δηλώσεις του νέου υπουργού ότι όποιος ακουμπήσει πολίτη θα πηγαίνει αμέσως στο σπίτι του.
Γνωρίζουμε ότι η αστυνομική αυθαιρεσία, είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος μιας αναποτελεσματικής αστυνομίας, του ωχαδερφισμού, της λούφας και της έλλειψης σεβασμού προς τον πολίτη. Είναι οι λογικές των «ράμπο», των «πραιτόρων» και των «μπάτσων», που λειτουργούν απερίσκεπτα και κατά το δοκούν, όμως που σε καμία περίπτωση δεν έχουν σχέση με τη φιλοσοφία του εκπαιδευμένου επαγγελματία, του ευσυνείδητου, του δημοκρατικού αστυνομικού υπαλλήλου, που το συνδικαλιστικό μας κίνημα από γενέσεώς του διακηρύττει, χωρίς δυστυχώς μέχρι και σήμερα να έχει καταφέρει να εμπεδώσει σε ολόκληρο το αστυνομικό μας σώμα, ως καθημερινή αντίληψη και πρακτική αυτονόητων αρχών και αξιών.
Έχουμε γενικευμένη σήψη και διαφθορά σήμερα; Ασφαλώς όχι, όμως αντιμετωπίζουμε μείζον πρόβλημα αδυναμίας του πειθαρχικού και ελεγκτικού μας υπηρεσιακού συστήματος, να απομονώσει και να τιμωρήσει παραδειγματικά τις επικίνδυνες για όλους μας μειοψηφίες, διότι δεν έχουμε μια σαφή και ξεκάθαρη διαχρονικά πολιτική για την οικοδόμηση μιας δημοκρατικής, επαγγελματικής αστυνομίας.
Το πρόβλημα της ατιμωρησίας των επίορκων, που είναι πρόβλημα χριστής διοίκησης και πολιτικής κατεύθυνσης πρωτίστως, όσο κι αν κάποιοι επιχείρησαν στο παρελθόν να το χρεώσουν στην Ομοσπονδία μας, με στόχο να το παρακάμψουν, δεν το πέτυχαν, ακόμα κι όταν βρήκαν σύμμαχό τους, κάποιους ένστολους πολέμιους της Ομοσπονδίας μας, που έσπευσαν να διαχωρίσουν τη θέση τους όταν καταδικάζαμε (Ιούνιος του 2007) κάποιους άλλους γνωστούς «βρικόλακες» της Ομόνοιας, αλλά και όταν φωνάζαμε ότι «ο βασιλιάς είναι γυμνός» και με διαβήματά μας ζητούσαμε από την τότε πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να λάβει γενναίες αποφάσεις για την επανίδρυσή της.
Σήμερα, που κάποιοι επιχειρούν και πάλι να δυσφημίσουν το συνδικαλιστικό μας αγώνα, κάνοντας λόγο για δήθεν «κατάλοιπα συνδικαλιστικής διαπλοκής άλλων εποχών», απαιτούμε από τη νέα πολιτική και φυσική ηγεσία –πέρα από τα μέτρα που ήδη έχουν εξαγγελθεί- να μιλήσουν δημοσίως όχι μόνο για τα αίτια και τις πολιτικές, αλλά και για τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, για όλα εκείνα που γεννούν τα καταδικαστέα από όλους μας αυτά φαινόμενα.
Δεν φταίνε σε τίποτε οι τίμιοι συνάδελφοί μας, ούτε οι οικογένειες και τα παιδιά τους, να γίνονται περίγελος κάθε φορά που αποκαλύπτονται τα ανοσιουργήματα ενός συστήματος που λειτουργεί με αδιαφανείς, παρωχημένες, αντιδημοκρατικές, αυταρχικές, απάνθρωπες και αντεργατικές πολλές φορές διαδικασίες, χωρίς να διασφαλίζει πραγματικούς όρους υγιεινής και ασφάλειας, ούτε καν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στα μέλη του.
Δυστυχώς, δεν αρκεί η παραπομπή και μόνο στη δικαιοσύνη των επίορκων αστυνομικών, φωνάζουμε χρόνια τώρα. Απαιτούνται γενναία μέτρα, αλλαγή νοοτροπίας και αντιλήψεων και βεβαίως πρέπει να πείσουμε τον πολίτη ότι στην εφαρμογή των νόμων του κράτους κυριαρχεί η αντίληψη της δίκαιης και ίσης μεταχείρισης, εντός κι εκτός αστυνομικού σώματος. Αλλιώς ας μην απορούμε γιατί κάνει πάταγο στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτές τις ημέρες, γνωστή ελληνική παραγωγή, την οποία αφιερώνουμε εξαιρετικά σε όλους εκείνους που ευθύνονται για τα επαναλαμβανόμενα «ανδραγαθήματα» των ελαχίστων μειοψηφιών μας.
Και επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν αρκεί η γυναίκα του Καίσαρα να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται..., ως συνδικαλιστικό κίνημα σε πείσμα όλων αυτών που έχουν το θράσος ακόμα και τώρα να μας λοιδορούν, απαιτούμε από τη νέα πολιτική και φυσική ηγεσία να κάνει επιτέλους πράξη τις διακηρύξεις της περί διαφάνειας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των συνδικαλιστικών μας οργανώσεων και υιοθετώντας τις προτάσεις μας για περισσότερη δημοκρατία και διαφάνεια, για καθιέρωση σεμιναρίων συνδικαλιστικού περιεχομένου στις σχολές, για πραγματική συμμετοχή των αστυνομικών στα συνδικαλιστικά δρώμενα και για λήψη μέτρων απομόνωσης και παραδειγματικής τιμωρίας της ιδιότυπης συνδικαλιστικής μαφίας που εμφανίστηκε ως γάγγραινα, τα τελευταία χρόνια, υπονομεύοντας το μεγάλο μας αγώνα για μια σύγχρονη και δημοκρατική Ελληνική Αστυνομία.
Τέλος, με αφορμή και αυτό το καταδικαστέο συμβάν, επαναλαμβάνουμε τη διακηρυγμένη θέση της Ομοσπονδίας μας:
Όταν ομιλούμε για κάθαρση στην αστυνομία εννοούμε καμία υπεράσπιση από νομικό σύμβουλο συνδικαλιστικής οργάνωσης των αστυνομικών που κατηγορούνται για υποθέσεις διαφθοράς. Όταν καταδικάζουμε τη διαφθορά, δεν ζητάμε να πέσουν στα μαλακά οι «δικοί» μας.
Καταδικάζουμε τη βία και την αυθαιρεσία απ’ όπου κι αν προέρχονται.
Δεν παρέχουμε καμία ασυλία σε κανέναν.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π. Ο. ΑΣ. Υ.
Ο Πρόεδρος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος
Ο Γενικός Γραμματέας ΛΑΖΟΣ Παναγιώτης

16 σχόλια

  1. Είναι γενική διαπίστωση ότι η αστυνομία είναι διαλυμένη, σχεδόν ανύπαρκτη. Δεν υπάρχει δημόσια τάξη και ασφάλεια για τον πολίτη παρά μόνο για λίγους ''επωνύμους''. Φταίει η πολιτική όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία [τουλάχιστον] 20 χρόνια. Για να υπάρξει αστυνομία πρέπει να ληφθούν άμεσα τα παρακάτω μέτρα:
    1]Αποκατάσταση του ηθικού και του κυρούς της. Να προσέξουν την εμφάνιση του προσωπικού. Να φορούν το πηλίκιο [την εξουσία την έχουν από το εθνόσημο και όχι από τα πιστόλια].Οι στρατηγοί τους στην τv να φορούν στολή και όχι πανάκριβα κοστούμια [αφού έχουν όπως λένε μικρούς μισθούς, πως τα αγοράζουν? Μήπως έχουν και άλλα ''εισοδήματα''?]. Οι ύβρεις και οι βιαιοπραγία κατά αστυνομικών να διώκεται, να μη μένει ατιμώρητη, διότι προσβάλλει την έννοια του κράτους.
    2]Να απαγορευτεί ο συνδικαλισμός και οι συνδικαλιστές να μετατεθούν 500 χιλιόμετρα από τον τόπο τους, διότι στους 10, οι 7 είναι εγκάθετοι κομμάτων, οι 2 συμμοριών παρανόμων και 1 αφελής ιδεολόγος.
    3]Να ισχύσει η εντοπιότητα.
    4]Να καταργηθεί το αμετάθετο και κάθε 5-6 χρόνια να μετατίθενται, διότι όταν μένουν πολύ χρόνο στο ίδιο μέρος ''βρωμίζουν''.
    5]Να καταργηθούν οι αποσπάσεις. Φρουρά μόνο στα μέλη της κυβερνήσεως και μόνο όση απαιτείται [τον Mεταξά όταν πήγε ο Ιταλός πρέσβης να του επιδώσει το τελεσίγραφο τον φρουρούσε 1 χωροφύλακας και ήταν και δικτάτορας].
    6]Για ποινικά αδικήματα να δικάζονται από στρατοδικείο [έχουν όπλα, έχουν στρατηγούς, νοσηλεύονται στα στρατιωτικά νοσοκομεία κτλ].
    7]Το ωράριο να εξαρτάται από τις υποχρεώσεις και όχι το φαιδρό 24 ώρες δήθεν υπηρεσία και μετά 3 μέρες αραχτοί.
    8]Να φτιαχτεί μισθολόγιο που να καλύπτει τα παραπάνω και όχι μισθοί πείνας.
    Τα παραπάνω θα δυσαρεστήσουν τους [δυστυχώς] περισσότερους αστυνομικούς διότι έμαθαν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι, όμως ο ελληνικός λαός θέλει αστυνομία και όχι κοπρίτες. Πρέπει να καταλάβουν ότι εκτελούν λειτούργημα και όχι επάγγελμα, ότι εκτελούν αποστολή και όχι μεροκάματο, ότι είναι αξιωματικοί και οπλίτες και όχι υπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ Ο ΤΖΕΦΡΥ, ΑΝ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΙΝΕ'Ι'ΚΟ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤ, ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΟΠΟΛΩΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΩΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΑΧΙΜΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μπορούσαν οι κύριοι της ΠΟΑΣΥ να μας πουν γιατί δεν κατέφυγαν σε αγωγές εναντίον όσων αποδεδειγμένα κατήγγειλαν ψευδώς την αστυνομία και τους συναδέλφους τους από Υπουργούς μέχρι ΜΜΕ (περιστατικά "κορανίου" και ΑΤ Νίκαιας)?
    Σε ΚΑΜΜΊΑ περίπτωση δεν επικροτώ περιστατικά αυθαιρεσίας ,αλλά κάτι μυρίζει εδώ ,δε συμφωνείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ======================================================================ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΑΣΥ

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ
    ======================================================================

    ΦΙΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

    ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΚΑΛΕΙΣΘΕ
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΑΣ .
    ΜΗΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΤΕ - ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ - ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" ΣΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ !!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΡΟΛΟΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ -ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ .
    ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ.
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΑΤ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ... ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΩΣ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΘΥΜΑ ΕΝΣΤΟΛΗΣ (ΟΧΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ) ΒΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΄΄ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ΄΄ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ !!!

    ΤΟΝ ΄΄ΔΕΣΑΤΕ΄΄ ??? ΤΕΛΟΣ !!! Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!!

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ..ΑΛΛΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας διαβάσουμε και αυτά να μην ξεχνάμε. Τι κάνουν τα άλλα μπουμπούκια

    Από την εφημερίδα "Τρικαλινά Νέα" www.trikalinanea.gr

    1. Χωρίς πρωτόκολλο οι προσλήψεις στην ΑΓΡΟΓΗ
    http://www.trikalinanea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6754:2009-12-31-14-43-39&catid=1:2008-09-07-19-44-53&Itemid=2

    2. Μια πρόσληψη που προκάλεσε αντιδράσεις
    http://www.trikalinanea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4554:2009-08-05-18-40-45&catid=1:2008-09-07-19-44-53&Itemid=2

    3. Ο μπάρμπας στην Κορώνη
    http://www.trikalinanea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4537:2009-08-05-18-23-10&catid=7:editorial&Itemid=19

    4. “Αγριεμένος” (και) ο Δικηγορικός Σύλλογος
    http://www.trikalinanea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4558:2009-08-06-17-19-38&catid=5:2008-09-07-20-10-30&Itemid=7

    5. Δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα;
    http://www.trikalinanea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4581:2009-08-07-16-11-20&catid=1:2008-09-07-19-44-53&Itemid=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποια ασυλια ρε παιδια και σε ποιον?
    μιλαμε για ενα
    λαθρομεταναστη
    επιδοξο κλεφτη
    επιδοξο δολοφονο
    και επειδη εφαγε μερικες σφαλιαρες αυτο ειναι θεμα συζητησης και τετοιου ειδικου βαρους ωστε να ασχοληθει και ο ιδιος ο υπουργος ΠΡΟΠΟ?
    αληθεια, μηπως επρεπε να του προσφερουν λουλουδια στο τμημα, να του σερβιρουν καφεδακι και να να του κανουν και μασαζ μηπως ειχε κουραστει το παιδι απο την λαμα που κρατουσε?
    ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΚΟΠΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜ/ΤΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ .ΦΑΝΑΖΕΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ? ΝΑ ΜΠΕΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ? ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΟΥΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟ ΕΝΟΣ. ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΧΜΑΛΟΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗ. ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ,ΟΧΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ,ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΜΟΤΗΤΑΣ ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ 60 Η 65 .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία.

    Οι Έλληνες είναι υπό συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα τους.
    Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά.

    Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

    Ναι αξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλα και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
    Και εμείς από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

    Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων φωνάζοντας ρυθμικά “εκατό και είκοσι” (120) αλλά αυτή τη φορά όχι με ένα Γεώργιο Παπανδρέου δίπλα μας αλλά με ένα Γιώργο-Τζέφρυ Παπανδρέου απέναντι από τον Ελληνικό Λαό για τις προδοσίες που έχει κάνει σε αυτό τον τόπο. Αυτός και οι όμοιοι του.

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.


    Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί!!!!!

    Ο λαός δεν ξεχνά οργανώνεται νικά και αυτή τη φορά και τιμωρεί.

    Είναι Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

    Δ Ε Ν Π Α Ε Ι Α Λ Λ Ο !!!!!!!!!

    Etherovamon

    Υ.Γ υπηρετώντας την Πατρίδα μου ορκίστηκα να φυλάττω πίστη σε αυτήν και το Σύνταγμα της χώρας και με κάνουν να νοιώθω επίορκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδια της ΠΟΑΣΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Ειναι η πιο Δημοκρατική Ανακοινωση που εχω διαβασει απο την Ομοσπονδια σας.Μακαρι να συνεχισετε ετσι.Μην ακουτε τα φασιστοειδη και τους Ελλληναραδες.Ολος ο Δημοκρατικός κόσμος ανεξαρτητου κόμματος ειναι μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. siga mi skisete kana poykamiso kolosindikalistes toy koloyprasina papapagalakia moyga tora e gia ta mpaza iste an de to exete katalavi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΗΝ ΧΑΦΙΕΔΟΦΩΛΙΑ........
    Στην πραγματικότητα μισούν την Ελλάδα.

    Δυστυχώς όσοι δεν μπόρεσαν να ξαναγράψουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την Ιστορία, επιχειρούν τώρα, που ήρθαν στα πράγματα, να τη διαγράψουν.
    Και είναι μάλλον αφελές να νομίζετε ότι πρόκειται μόνο για τη γνωστή παρέα Ρεπούση, Λιάκου, Δραγώνα…

    Οι αγράμματοι ή έστω με τα «πλαστικά» πτυχία και ακαδημαϊκούς τίτλους που ανταλλάσσουν μεταξύ τους (και ο νοών νοείτω), που συγκρίνουν τις ΗΠΑ με την Ελλάδα δηλώνοντας οι αστοιχείωτοι ότι κάποτε έπαιρναν και έλληνες μετανάστες την αμερικανική ιθαγένεια στην Αμερική, επομένως γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και εμείς… Και εκστομίζοντας τέτοιες μπαρούφες δηλώνουν και επιστήμονες…

    Και όλοι αυτοί που σήμερα δίνουν υποτίθεται μάχη για την εξαφάνιση της ελληνικότητας και που θεωρούν τη διατήρηση της κοινής εθνικής συνείδησης, των παραδόσεων και της ιδιαιτερότητας ως «εθνικισμό» και «ακροδεξιές θέσεις» είναι οι ίδιοι που αρθρογραφούν και… ακτιβίζονται (συνήθως με κρατικά κονδύλια) για να τα υποστηρίξουν όλα αυτά εφόσον αφορούν όμως τους ιθαγενείς του… κάτω Αμαζόνιου, τη… μελαψή φυλή του δυτικού Νεπάλ και ό,τι άλλο πιο εκκεντρικό μπορείτε να φαντασθείτε.

    Υπάρχει μία εξήγηση: μισούν την Ελλάδα γιατί δεν τους έκανε ακαδημαϊκούς, δεν τους έκανε υπερυπουργούς, γιατί δεν αναγνώρισε το ταλέντο τους. Και έτσι τώρα είναι η ώρα της εκδίκησής τους απέναντι σε καθετί ελληνικό.

    Έτσι μπορεί να αποσπάσουν και καμιά υποτροφία του Ιδρύματος Σόρος… ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρυσοχοιδη αν νομιζεις οτι θα φυλακισεις τους πολιτες και τους αστυνομικους της ελλαδας,εισαι μακρια νυκτωμενος.το σατανικο σχεδιο σας ΔΕΝ θα περασει.Ξυπνηστε ΕΛΛΗΝΕΣ καθε κομματικης ταυτοτητας.σκεφτειτε πιο πλατια και τοτε θα δειτε τα σατανικα σχεδια τους.ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ θα ειναι ΑΡΓΑ.ο δε ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗς εχει να φαει πολλες κλωτσιες σε λιγο.ο ανθρωπος-επειδη τα πληρωμενα ΜΜΕ τον στηριξαν-ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ και απο τον ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ..παντως εγω θα παω να ανανεωσω το διαβατηριο μου γιατι σε λιγο θα μου κανουν ελεγχο οι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ και πρεπει να ειμαι ενταξει,μη βρω κανενα μπελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλοι πρέπει να βάλλουν το λιθαράκι, για να αποκτήσει και πάλι η αστυνομία τον σεβασμό του πολίτη.
    Πρώτα πρέπει να ξεκινήσει από την ομοιόμορφη εμφάνιση και εν συνεχεία η γνώση των καθηκόντων και τέλος συμπεριφορά στην αντιμετώπιση του πολίτη.
    Όλοι οι αστυνομικοί πρέπει να γνωρίζουν ότι κάθε συλλαμβανόμενο και δεσμευόμενο άτομο είναι υπό την προστασία των. Ήθελα να ήξερα, αυτό διδάσκεται στις αστυνομικές σχολές?
    Δεν μπορεί η Ευρώπη πριν 25-30 χρόνια να είχε ως παράδειγμα προς μίμηση την τότε Αστυνομία Πόλεων για την αποτελεσματικότητα και συμπεριφορά της και σήμερα να συμβαίνει το αντίθετο.
    Το σημερινό πνευματικό και μορφωτικό επίπεδο της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν δικαιολογεί αυτές τις συμπεριφορές, όλοι πρέπει να αναζητήσουν τις αιτίες και να τις θεραπεύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν μπορώ να καταλάβω, πως είναι δυνατό σήμερα, να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές από Αστυνομικούς, οι οποίοι εισάγονται με πανελλήνιες εξετάσεις και εισέρχονται σ΄αυτές οι άριστοι των αποφοιτούντων.
    Κάνω μια επισήμανση, παλαιότερα στις σχολές εισέρχονταν ακόμη και απόφοιτοι δημοτικού και όμως έκαναν καλά την δουλειά τους. Μήπως, λέω μήπως η εκπαίδευσή τους, ήταν πιο σωστή και δημιουργική?
    Έχω την άποψη ότι όλοι πρέπει να αποφοιτούν από την σχολή αστυφυλάκων και στην συνέχεια με εξετάσεις να εισέρχονται στις σχολές αρχιφυλάκων και Υπαστυνόμων, ύστερα από ευδόκιμο παραμονή στους βαθμούς αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άκουσα ότι οι αστυνομικοί είναι ελεύθεροι, μήπως όλη η ιστορία για βασανισμούς είναι μύθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση