GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα...

Aπό τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ Σαν σήμερα συμπληρώνονται 19 χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του αείμνηστου καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα στην Πάτρα. Ο Νίκο...

Aπό τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ

Σαν σήμερα συμπληρώνονται 19 χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του αείμνηστου καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα στην Πάτρα.
Ο Νίκος Τεμπονέρας, στις 8 Ιανουαρίου 1991, έπεσε νεκρός μέσα στο 3ο Γυμνάσιο Πάτρας, από χτύπημα με λοστό.
Είχε προηγηθεί η δολοφονική επίθεση «τραμπούκων» και παρακρατικών με επικεφαλής τον τότε πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πάτρας, Γιάννη Καλαμπόκα.
Τον Γενάρη του 1991 οι μαθητικές καταλήψεις είχαν απλωθεί σε όλη την χώρα. Το μαθητικό κίνημα, οι φοιτητές, η νέα γενιά της Ελλάδας η εκπαιδευτική κοινότητα στο σύνολό της, έχουν βγει στους δρόμους, εξαιτίας ...

ης «μεταρρύθμισης - απορρύθμισης» στην Παιδεία από την τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Νίκος Τεμπονέρας δολοφονήθηκε, υπερασπιζόμενος τους μαθητές του, την Παιδεία και τις δημοκρατικές ελευθερίες του λαού μας. Δολοφονήθηκε, ακριβώς επειδή ύψωσε το ανάστημα του απέναντι στον αυταρχισμό και την παρακρατική βία.
Κάθε χρόνο, στις 8 του Γενάρη η συλλογική μας μνήμη στρέφεται στα τραγικά γεγονότα της Πάτρας και στη θυσία του αείμνηστου καθηγητή.
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ και ολόκληρη η ελληνική νεολαία τιμά τη μνήμη του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα με τους σημερινούς της αγώνες.
Αγωνιζόμαστε για διαρκή ενίσχυση και αναβάθμιση του Δημόσιου και Δωρεάν χαρακτήρα της Παιδείας μας.
Αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα της Νέας Γενιάς.
Το δικαίωμα στη μόρφωση, το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα σε μία ζωή με αξιοπρέπεια.
Συμμετέχουμε στην Εκδήλωση μνήμης για το Νίκο Τεμπονέρα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010, στις 6.00 μ.μ., έξω από το σχολικό συγκρότημα «Ν. Τεμπονέρα», στην Πάτρα.

25 σχόλια

  1. Για τον κύριο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
    Πατριώτης η Προδότης ;;;;;;;

    Κύριε πρόεδρε θα έχετε την δύναμη ,το θάρρος και τα αρχίδια ,
    και να γραφτεί το όνομα σας , με χρυσά γράμματα και να μείνει ,
    σαν τον μεγαλύτερο Έλληνα πατριώτη , πρόεδρο των τελευταίων δεκαετιών , που όλοι η Έλληνες και οι απανταχού Ελλήνων
    θα μιλά για όσας .
    Θα μπορέσετε όταν ψηφιστεί από την βουλή , το νομοσχέδιο
    για την νομιμοποίηση ,την ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου
    των μεταναστών , που με αυτό θα μπει η ταφόπλακα
    στην Ελλάδα μας , και έλθει προς επικύρωση σε εσάς
    να πείτε ΟΧΙ δεν το υπογράφω , παραιτούμε , πάω σπίτι μου ,
    άντε γεια , και να βρείτε άλλο πρόεδρο να τo υπογράψει .
    η θα επαληθευθεί , η κυρία Ψαρούδα Μπενάκη με αυτά που
    σας είπε τότε , όταν αναλάβατε την προεδρία ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος δρόμο έχει πάρει η κυβέρνηση. Χθες το βράδυ προέβη αιφνιδιαστικά σε βαρύ φορολογικό χτύπημα σε βάρος του συνόλου σχεδόν των ελληνικών οικογενειών, καταθέτοντας τροπολογία για αύξηση του φόρου των γονικών παροχών. Στην τροπολογία μάλιστα, που κατατέθηκε μεσάνυχτα στη Βουλή, δεν αναφέρεται ο ακριβής συντελεστής της νέας φορολόγησης δημιουργώντας πανικό στις ελληνικές οικογένειες για το ύψος του.

    Η κυβέρνηση είναι πολιτικά και ηθικά έκθετη. Καθώς, εκτός του οικονομικού προβλήματος, που θα προκαλέσει με την αύξηση του φόρου των γονικών παροχών, αθετεί και τις προεκλογικές της δεσμεύσεις περί μη αιφνιδιασμών και διαφάνειας. Η τροπολογία κατατέθηκε νύχτα και μάλιστα σε νομοσχέδιο άλλου υπουργείου και όχι αυτού των Οικονομικών.»

    Η ΝΔ είχε προειδοποιήσει το λαό.Φορολογούν τη μικρομεσαία ιδιοκτησία για να μη θίξουν τη μάζα των δημοσίων υπαλλήλων που τους ψηφίζει.Ο πόλεμος που έχουν κυρήξει στην ακίνητη περιουσία θα έχει έντονες αρνητικές συνέπειες στην οικονομία και στο μέτωπο της ανεργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ( ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΗ )Ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΛΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΣΙΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ
    ΜΕΧΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ).ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

    κατά το Άρθρο 1 παράγραφος 3:
    Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
    και το Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


    ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ;;;;;;

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΛΑ.

    ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ Ο ΨΕΥΤΟΗΡΩΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ???
    ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ?
    ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΞΥΛΟ , ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ..

    ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ??

    ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. “Καὶ νά! ἀπὸ τοῦ βουνοῦ τὴν κορωμένη ράχη / δὲ χύμησε μουγγρίζοντας ἡ ἀντάρα ἡ μάχη. / Τὸ βουνὸ χρυσὴ σκάλα, κλέφτες καὶ κουρσάροι / τὴν κατεβαίνανε, καὶ σ’ ὅλους μέσα ποιός; / Ἕνας ξεχώριζε, τοῦ Γένους τὸ καμάρι, / τῆς Καλογριᾶς ὁ Γιός!” ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
    «ΒΑΣΤΑ ΚΑΡΔΙΑ, ΒΑΣΤΑ ΨΥΧΗ, ΚΡΑΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΜΗ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ, ΗΡΩΑ ΑΠ’ ΤΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πως γινεται ολοι οι πεθαμενοι να ανακυρησονται ΗΡΩΕς,μονο σε εποχες ΠΑΣΟΚ.θα παρω απαντηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά ο Γιώργος είχε δίκιο, υπάρχουν λεφτά!... Τα βρήκε!!


    Και δεν είναι λίγα… 25 δις. ευρώ Ήταν φυλαγμένα στα μεροκάματα του κοσμάκη στις λιγοστές καταθέσεις του, σε όλες ανεξαιρέτως τις αγορές, στον ανέμελο καφέ του…
    Σε τρία χρόνια ο Γιώργος που θα τα ‘χει μαζέψει, (όπως ακριβώς τον πρόσταξαν οι έτεροι μας) λίγο –λίγο, αύξηση την αύξηση και στις εκλογές θα βγει στο μπαλκόνι και θα πει στο πολυπληθές ακροατήριο.
    Ορίστε τα λεφτά τα βρήκα και το περίεργο είναι ότι τα είχατε εσείς και κάνατε τα κορόιδα. Παλιομουσιτσες .
    Ρίχνατε τα βάρη στους πολιτικούς, μας κατηγορούσατε για πλουτισμό, εμάς θεωρούσατε υπεύθυνους για την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, τα άδεια ταμεία, μας βγάζατε κλέφτες!!.
    Ντροπή σας ρε! Είναι κανένας πολιτικός στη φυλακή;… Ελληνικέ λαέ… είμαι εδώ για να σας πω ότι υπάρχουν κι άλλα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άλλη μια φορά οι επαγγελματίες διαμαρτυρόμενοι του αριστερού χώρου (διαδηλώσεις, καταλήψεις κ.α.π. ) απέκτησαν με μεγάλη τους χαρά άλλον ένα μάρτυρα και φυσικά θύμα της τακτικής τους. Ότι ο Δήμαρχος καλούσε από το ραδιόφωνο να τρέξει ο "λαός" να εμποδίσει το άνοιγμα των καταλήψεων πέρασε στα ψιλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά ο Γιώργος είχε δίκιο, υπάρχουν λεφτά!... Τα βρήκε!!


    Και δεν είναι λίγα… 25 δις. ευρώ Ήταν φυλαγμένα στα μεροκάματα του κοσμάκη στις λιγοστές καταθέσεις του, σε όλες ανεξαιρέτως τις αγορές, στον ανέμελο καφέ του…
    Σε τρία χρόνια ο Γιώργος που θα τα ‘χει μαζέψει, (όπως ακριβώς τον πρόσταξαν οι έτεροι μας) λίγο –λίγο, αύξηση την αύξηση και στις εκλογές θα βγει στο μπαλκόνι και θα πει στο πολυπληθές ακροατήριο.
    Ορίστε τα λεφτά τα βρήκα και το περίεργο είναι ότι τα είχατε εσείς και κάνατε τα κορόιδα. Παλιομουσιτσες .
    Ρίχνατε τα βάρη στους πολιτικούς, μας κατηγορούσατε για πλουτισμό, εμάς θεωρούσατε υπεύθυνους για την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, τα άδεια ταμεία, μας βγάζατε κλέφτες!!.
    Ντροπή σας ρε! Είναι κανένας πολιτικός στη φυλακή;… Ελληνικέ λαέ… είμαι εδώ για να σας πω ότι υπάρχουν κι άλλα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφού είστε τόσο «δημοκράτες», κάντε ένα δημοψήφισμα

    ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΣΑΣ

    Τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια, η Πατρίδα μας μετατράπηκε σταδιακά σε πύλη εισόδου και τελικό προορισμό ενός τεράστιου κύματος λαθρομεταναστών από κάθε γωνιά της Ασίας, της Αφρικής και των Βαλκανίων. Με απόλυτη ευθύνη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, καθώς και των συνοδοιπόρων τους στο κοινοβούλιο, η αποστρατικοποίηση των συνόρων μας καταρχήν, κατέστησε την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι και κόμβο διακίνησης λαθρομεταναστών, ιδιαίτερα από τη μεριά της Τουρκίας, ενώ, εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά, αντί να απελαθούν άμεσα οι ξένοι εισβολείς, όπως ορίζει ο νόμος, «νομιμοποιήθηκε», με τελείως ελαστικές και έκνομες διαδικασίες, ένα μεγάλο μέρος τους.

    Το αποτέλεσμα αυτής της αντεθνικής πολιτικής το βιώνει καθημερινά ο Έλληνας πολίτης που έχει να αντιμετωπίσει την αυξημένη εγκληματικότητα, τον αθέμιτο ανταγωνισμό για μια θέση εργασίας, την αλλοτρίωση της γειτονιάς και της πόλης του.

    Η τελευταία πράξη του σχεδίου της εθνοφυλετικής αλλοίωσης και της κοινωνικής διάλυσης της Πατρίδας μας έρχεται με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, για την παραχώρηση ελληνικής ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων σε έναν άγνωστο και τεράστιο αριθμό παρανόμως «νομιμοποιηθέντων» λαθρομεταναστών, το οποίο θα παγιώσει το καθεστώς του γιγαντιαίου μεταναστευτικού ρεύματος που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και θα μεταβάλλει ριζικά τον χαρακτήρα και την φυσιογνωμία της ελληνικής κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το όνομά του έγινε ευρέως γνωστό, όταν αργά το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου του 1991 δολοφονήθηκε από τον Ιωάννη Καλαμπόκα.
    ==
    Υπουργος παιδειας ηταν τοτε ο κοντογιαννοπουλος ,τον οποιο η Ν.Δ "παραιτησε" και τον απεβαλλε και απο το κομμα.

    Τον περιελαβε ομως με περισση αγαπη και απεραντη στοργη η πασοκοσκυλια!!

    Και τον εκανε και βουλευτη και υπουργο!!!

    Ενας φασιστας που κατα λαθος βρεθηκε στην Ν.Δ.

    Η θεση του ηταν στην πασοκοσκυλια,να κανει παρεα με τους αλλους φασιστες της αλητοσυμμοριας πασοκοσκυλια.

    Ετσι για να μην ξεχναμε .

    Οχι επιλεκτικη μνημη πασοκοσκυλα.

    Και ο τεμπονερας δεν ηταν ΠΟΤΕ πασοκοσκυλο.Ηταν .."αριστερος",
    δηλαδη "παρτο αυγο και κουρευτο".

    Και δεν ηταν και τοοοσοοο αθωος!
    Να χτυπησει πηγε κι αυτος.

    Προλαβε και τον χτυπησε καποιος πιο γρηγορα .
    Ετσι ειναι αυτα.
    Αν ειναι να με σκοτωσεις εσυ θα σε φαω εγω πρωτα ρε πουστη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε καραγκιόζηδες δεν βλέπετε τα χάλια σας. Χρησιμοποιείτε τώρα τον τεμπονέρα για να καλύψετε την ανικανότητά σας. Δείτε πως θα συμαζέψετε το καφριλίκι που λέγεται δημόσιο (συμπεριλαμβάνονται και οι 300 αργόμισθοι της βουλής), και αφήστε τον τεμπονέρα . Δεν μασάει ο κόσμος πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κουλάρετε λίγο.
    Μην τον ηρωποιείτε τον τεμπονέρα.
    Ενας απλός τραμπούκος πασοκτζής ήταν.
    Ελεος πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο γιωργάκης είπε

    "Οι άριστοι και όχι οι αρεστοί."

    Χιλιάδες βιογραφικά υποβλήθηκαν αλλά μέχρι στιγμής προσλαμβάνονται μόνο οι αρεστοί.

    "Θα ακυρώσουμε την σύμβαση για τον ΟΛΠ με τους κινέζους."

    Οχι μόνο δεν ακυρώθηκε αλλά και εκατομμύρια ευρώ για Bonus εθελουσίας αποχώρησης .

    "Κανένας νέος φόρος. Λεφτά υπάρχουν."

    30% επάνω φόρος σε ποτά και τσιγάρα και ακολουθούν τα καύσιμα.
    Αύξηση αντικειμενικών αξιών και φόρου γονικών παροχών, αύξηση τελών κυκλοφορίας, κατάργηση του αφορολογήτου, πάγωμα συντάξεων και μισθών.

    "Μείωση σπατάλης στο δημόσιο."

    Οι εθνοπατέρες ταξίδευσαν με μισθωμένο αεροπλάνο για θεσσαλονίκη.
    16 μισθοί οι δύο αφορολόγητοι, ατέλεια 12.000 ευρώ το χρόνο για τηλεφωνικές κλήσεις.

    Τι να πρωτοαναφέρουμε.

    Και εντάξει αυτοί που δεν τον ψήφισαν.
    Αλλά ρε βλήματα εσείς που τον ψηφίσατε θα ήθελα να ξέρω πόσο μαλάκες αισθάνεστε που σας πηδά χωρίς σάλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τώρα τι δουλειά έχει ο Τεμπονέρας
    με το Πασοκ της Διαμαντοπούλου Μπίλντεμεργκ και του Παπαβδρέου
    των ιδιωτικών Α>Ε>Ι

    ΜΌΝΟ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΠΑΣΟΚΟΣ ΘΕ ΕΥΡΙΣΚΕ.
    ΟΡΝΙΑ.

    τέλος πάντων με χοντρομαλάκες σαν και αυτούς δεν βγάζεις ακρή.
    ουτε για φτύσιμο δεν κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλά !
    Αλλά τώρα.....
    ΦΑΤΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΑΛΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΥΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΑΚΙΑ.
    ΦΑΤΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΓΑΜΗΣΙ ΜΕ ΓΟΝΙΚΟ ΦΟΡΟ
    ΦΑΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΠΟΤΑ
    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΦΤΟΥ
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΕΓΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΝΟΟΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ_________.

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΣΟΣΙΛΗΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ
    Η ΚΟΜΗΣΑ ΤΗΣ ΣΟΥΡΔΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗΣ).
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΣΤΑΝ.

    "Βόλεμα...ημετέρων"

    "Το έκανε το θαύμα του το Υπουργείο Παιδείας.
    Στην περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης Ηπείρου επελέγη η κυρία Φιλιώ Νόκα Ζαράχη, μαθηματικός με εξής τίττλους:
    πτυχίο σχολικής επιμόρφωσης λειτουργών μέσης εκπαίδευσης, επάρκεια αλβανικής γλώσσας_________
    και υποψήφια διδάκτωρ παιδαγωγικού τμήματος νηπιαγωγών
    Πανεπιστημίου ...
    Ιωαννίνων !!!

    ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ..ΝΤΑΛΑΡΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
    ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τιμή στον αγωνιστή Νίκο!
    (Ανησυχητικό, όμως, το γεγονός ότι το κείμενο αυτό θα μπορούσε να είχε γραφεί πριν 15 χρόνια... Ούτε στην έκφραση καινοτομία σύντροφοι?...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλό είναι να ξέρουμε σωστά ΟΛΗ την ιστορία...

    Διαβάστε ένα σχετικό άρθρο εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΡΗΤΗ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΧΘΟΥΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ: "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ- ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ- ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση