GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γι αυτούς που κλέβουν ιδέες.‏..

Γι αυτούς που κλέβουν ιδέες... Παλιά ο μουσικοσυνθέτης Χατζηδάκης είχε πει: Οι ιδιοφυΐες κλέβουν και οι μετριότητες αντιγράφουν!! Τι δύσκολ...

Γι αυτούς που κλέβουν ιδέες...
Παλιά ο μουσικοσυνθέτης Χατζηδάκης είχε πει: Οι ιδιοφυΐες κλέβουν και οι μετριότητες αντιγράφουν!!
Τι δύσκολο να φτιάχνει κάποιος μόνος του ιδέες, προγράμματα, πολιτικές....
Διονύσης Στ.

6 σχόλια

  1. Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, Εμπρός Γενναία κομματόσκυλα, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΕΞΙΑΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ,ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ; όλοι εσείς που μας ταΐζετε δηλητήρια με τα αγροτοφάρμακα σας, που ψεκάζετε σήμερα, και τι κι αν λέει η οδηγία μετά από δεκαπέντε μέρες μάζεμα και διάθεση του προϊόντος στην αγορά, εσείς στα μουνόπανα σας και μας το δίνετε σε τρεις μέρες και όποιον πάρει ο χάρος……
    Κάποτε μου έλεγε ένας γεωπόνος που έκανε και τον πλασιέ μεγάλης εταιρίας στους αγρότες, ότι υπάρχους χιλιάδες χωράφια που έστω και αν τώρα σταματήσει σε αυτά να γίνετε χρήση φυτοφαρμάκων, για τουλάχιστον δέκα χρόνια αυτά τα χωράφια, δηλαδή διάστημα ικανό, περίπου, να τα καθαρίσει η φύση, θα πρέπει να απαγορευτεί να χρησιμοποιούνται στην παραγωγή οπουδήποτε γεωργικού προϊόντος.
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, τώρα που η οικονομία της Ελλάδας μας, ακόμη και σκατά μπορεί να φάει από τον κόλο του οποιουδήποτε δανειστή, προκειμένου να ανοίξει το πουγγί του, σας δοξάζει, και σας στέλνει χαιρετίσματα στα μπλόκα σας, όσο κρατάτε εσείς Γενναίοι Αγρότες, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτεροι, μπαίνετε στην μάχη, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτερο κλείνετε δρόμους τόσο αυτοί που κρατούνε στα χέρια τους τις υπογραφές μας με τα δανεικά θα νιώθουν ήσυχοι στο κρεβατάκι τους, και στο όνειρο τους θα βλέπουν πως στην Ελλάδα όλα πάνε καλά…. Τα χρήματα τους εξασφαλισμένα……ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κλείστε και άλλους δρόμους, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα τόσο και περισσότερο γονυπετής ο Παπακωνσταντίνου θα εκλιπαρεί για λίγα δανεικά ψίχουλα, ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!
    Ο Αστός στα τέσσερα και με ένα ρεπάνι στον κόλο να κάνει το κουνελάκι του πλέϊ μπόϊ !
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα και τα ασφάλιστρα των δανεικών των δανειστών μας θα ανεβαίνουν, και με το καλό μόλις μας τα ζητήσουν θα στηθούμε όλοι στην σειρά, παιδιά, γυναίκες, άντρες, παππούδες, γιαγιάδες, πεσμένοι στα τέσσερα με κατεβασμένα τα βρακιά για ένα σπέσιαλ γαμήσι από αυτούς, παρακαλάτε μόνο να μην προσλάβουν εργάτες από την Κεντρική Αφρική……κόλαση, της πουτάνας θα γίνει, πλούσιοι και φτωχοί στην ίδια μεταχείριση; Όχι ! Οι πλούσιοι και οι πλούσιες θα την γλυτώσουν, στην Ελβετία…..
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, οι στιγμές είναι ιστορικές, η ΔΕΞΙΆ με όσα μπορούσαν οι δικοί της να φάνε, με όσα τραγικά λάθει μπορούσαν να κάνουν από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο σύμβουλο μας έριξαν για ακόμη μια φορά στα σκατά, τώρα είναι η σειρά σας, πάρτε στα στιβαρά μπράτσα σας τα φτυάρια και σκεπάσετε τον λάκκο, να σβήσει η βρώμα η Ε Λ Λ Α Δ Α…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ
    ΠΡΟΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΤΛ ΚΙ Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ,
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΛΑΒΩΘΕΙΤΕ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ
    ΤΟΥΡΚΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙΣ.
    ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ?
    ΘΕΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ?
    ΠΑΡΤΑ ΛΟΙΠΟΝ:

    Γ.Α.Π ΩΣ ΤΑ ΕΦΤΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΤΖΕΦΡΥ

    ΣΑΜ....ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΛ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΠΕΝΑΚ.....

    ΒΕΝΙΖ...ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ?

    ΧΡΥΣΟΧ....ΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ?

    ΡΑΓΚ...... ,
    ΔΙΑΜΑΝΤ.......,
    ΧΡΙΣΤΟΦΙΛ.......,
    ΔΡΑΓΩ......,
    ΣΗΜ......,
    ΤΣΟΧ.......,
    ΑΡΣΕΝ......,
    ΡΟΖΑΚ.....
    ΕΒΕΡ......,
    ΒΑΡΒΙΤ.....,
    ΚΑΨ...,
    ΚΑΡ.......Τ/ΣΠΟΡΟΣ

    ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ
    - ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών Μάριος Καψής
    - ο τότε υφυπουργός Παιδείας Αλαίν Ιωάννοβιτς
    - πρώτος σύμβουλος Ιδρύμαος Στρατιωτκής Βιομηχανίας Σαμπι Σαμπατάι
    - στέλεχος της ΔΕΗ Ραφαήλ Μωισής, Ισαάκ Λεβή
    - στον ΟΣΕ Σμουήλ Κοέν
    - κορυφή Ραδιοτηλεοπτικού Ιδρύματος Μαρία Ρεζάν, Μπιάνκα Κοέν, Ζακ Μεναχέμ
    - επικεφαλής Διοίκησης Τηλεποικωνιών Αβραάμ Μορντος, Χαίμ Καπέτας, Βενιαμίν Αλμπαλάς
    - διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Ελλάδας, Μ. Λεβή, Αλβέρτος Κοέν, Πάνος Μπεχουλίνιο,
    - Ανώτατο πανεπιστημιακό Συμβούλιο Χαναάν Αζάριος, Βενιαμίν Ακαλάι, Χρήστος Κρισίπης, Χ. Περέζ, Χ. Ρόζενστειν



    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ.

    ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΑΚΙ.

    Έλληνες προσκεκλημένοι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ
    - Ντόρα Μπακογιάννη, Ελλάδα (υπουργός Εξωτερικών)- Αννα Διαμαντοπούλου, Ελλάδα (βουλευτής ΠαΣοΚ)- Ι. Παπαθανασίου, Ελλάδα (υπουργός Οικονομίας)- Γ. Αλογοσκούφης, Ελλάδα (πρώην υπουργός)- Γ. Δαυίδ, Ελλάδα (επιχειρηματίας, πρόεδρος Coca-Cola 3Ε)
    Παλαιότερα είχαν παραβρεθεί οι Αντ. Σαμαράς και ο Θ. Πάγκαλος . Επιπλέον το 2005, προσκλήθηκαν οι Κ. Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου (να ...; η κληρονομική διαδοχή !).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απογραφή του 2011 και η πολιτική αμνησία κάποιων Νεοδημοκρατών που «ξεχνούν»…Οι επόμενες εθνικές εκλογές (του 2013) θα γίνουν με βάση την απογραφή του πληθυσμού το 2011. Ο ισχυρισμός που δημοσιεύθηκε σε πολλές ιστοσελίδες έχει ομολογουμένως, λογική βάση: «Το ΠΑΣΟΚ στοχεύει να πολιτογραφηθεί η μεγάλη μάζα των αλλοδαπών πριν από το 2011, γι’ αυτό έβαλε και τη σχετική διετή προθεσμία. Ο δε απαιτούμενος χρόνος της 5ετίας παραμονής (από προηγούμενη δήλωση για 7ετία) δεν είναι τυχαίος αλλά συμπίπτει με 5 έτη μετά την τελευταία μεγάλη νομιμοποίηση του 2005. Η απογραφή του 2011 θα οδηγήσει σε πιθανή ανακατανομή των εδρών, αντικατοπτρίζοντας τη νέα δημογραφική πραγματικότητα με την ενσωμάτωση των αλλοδαπών στο εκλογικό σώμα. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο (για το ΠΑΣΟΚ) οι αλλοδαποί να αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα πριν το 2011.»Συμφωνούμε ότι η παραπάνω φιλοδοξία/διαστροφή, βρίσκεται στο μυαλό πολλών μέσα στην κυβέρνηση που αδιαφορούν για τις συνέπειες που θα έχει ο εθνοκτόνος νόμος στην πατρίδα μας. Άλλωστε η κομματική λογική της «εξουσίας με κάθε μέσο» έχει εφαρμοσθεί ξανά στο παρελθόν και πάλι εις βάρος του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά είναι μπούρδες, δεν είπε ποτέ τέτοιο πράγμα ο Χατζιδάκις και κανείς άλλος σοβαρός άνθρωπος. Τα ανακυκλώνουν δημοσιογράφοι της πλάκας και εκείνοι που κλέβουν πραγματικά και νομίζουν ότι δεν τους καταλαβαίνουν οι άλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η «προφητεία» του Σημίτη εκπληρώνεται

    Ηταν Δεκέμβριος του 2008 όταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, με άρθρο του στην κυριακάτικη Καθημερινή, είχε προειδοποιήσει με προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, εάν δεν ανατρεπόταν το οικονομικό-αναπτυξιακό μοντέλο. Εισέπραξε οργή από την τότε κυβέρνηση της ΝΔ και ψυχρότητα από το ΠΑΣΟΚ.

    Είχε πει, λοιπόν, έναν χρόνο πριν ότι «ο δανεισμός της χώρας έχει γίνει θέμα στον διεθνή Τύπο. Η Ελλάδα αναφέρεται ως η χώρα η οποία αναλογικά με το ΑΕΠ της θα έχει το 2009 τον υψηλότερο δανεισμό στην Ευρώπη”.

    Και συνέχιζε επικαλούμενος κύκλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: “Στην ΕΕ υπάρχει η άποψη ότι η Ελλάδα δεν προσαρμόζεται στις επιταγές της ΟΝΕ και ότι νουθεσίες και επιτηρήσεις δεν αρκούν. Θεωρούν ότι η τωρινή πολιτική ηγεσία της χώρας, που στηρίχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε όλες τις σημαντικές επιδιώξεις της, την απογραφή, την αναθεώρηση του ΑΕΠ, τη γρήγορη ολοκλήρωση της διαδικασίας της επιτήρησης, εκμεταλλεύθηκε αυτή τη συμπαράσταση για να χειροτερεύσει κατά πολύ τα πράγματα και να μην τηρήσει δεσμεύσεις. Απλά, τους κορόιδεψε».

    Κατά τους ίδιους κύκλους, τόνιζε ο κ. Σημίτης, “η Ελλάδα καλό θα ήταν να αναγκαστεί να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να εξασφαλίσει τον απαραίτητο δανεισμό, ώστε η παρακολούθηση της ελληνικής οικονομίας να είναι αρμοδιότητά του και όχι φροντίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. «Αφορμές για μια τέτοια κίνηση μπορούν να βρεθούν, αν συνεχιστεί η σημερινή πορεία» κατέληγε.

    Η προφητεία έχει κατά το ήμισυ εκπληρωθεί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο το ειχε πει ο Βολταιρος.Και ειχε απολυτο δικιο.Σημερα εχουμε γεμισει με μετριοτητες που απλα...μιμουνται.Για αυτο πιασαμε πατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση