GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο ακριβότερο εστιατόριο του Κολωνακίου...

...πήγε, με την προτροπή του Π. Παναγιωτόπουλου, για τη γιορτή του ο Αντ. Σαμαράς: Στο μυκονιάτικο Coo. 200 ευρώ το άτομο στοιχίζει το γεύ...

...πήγε, με την προτροπή του Π. Παναγιωτόπουλου, για τη γιορτή του ο Αντ. Σαμαράς: Στο μυκονιάτικο Coo. 200 ευρώ το άτομο στοιχίζει το γεύμα, σε εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης! Έκανε άσχημη εντύπωση και στο εσωτερικό της ΝΔ...

Aπό τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ακόμη και προσκείμενα σε αυτόν στελέχη της ΝΔ το σχολίασαν αρνητικά όταν το πληροφορήθηκαν: Ο Αντώνης Σαμαράς την ημέρα της γιορτής του, την Κυριακή, πήγε για φαγητό στο πιο χλιδάτο και πιο ακριβό εστιατόριο της Αθήνας. Το περίφημο Coo στο Κολωνάκι...
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι...

η ιδέα να πάνε εκεί προήλθε, όπως λέγεται, από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Πάνο Παναγιωτόπουλο που ήταν μαζί του και αρέσκεται ως γνωστόν στις πολυτέλειες και τις κοσμικότητες. Μαζί τους ήταν και κάποιοι άλλοι όπως ο επίσης εορτάζων πρώην αντιπρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αντώνης Καμινάρης στον οποίο επίσης αρέσει η μεγάλη ζωή.
Το γεγονός έκανε άσχημη εντύπωση σε όσους το έμαθαν διότι ο Αντ. Σαμαράς ενώ δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας πήγε για να γιορτάσει στο ακριβότερο εστιατόριο εν μέσω οικονομικής κρίσης. Δηλαδή σε μια περίοδο κατά την οποία οι πολιτικοί καλούνται να δίνουν συνεχώς πρώτοι το παράδειγμα της περιστολής δαπανών και της προσαρμογής σε μια σφικτά οικονομικά δεδομένα. Σε μια περίοδο κατά την οποία πρέπει να κάνουν οι ίδιοι οικονομίες πριν τις ζητήσουν από τους πολίτες. Ήδη τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στους κύκλους νεοδημοκρατών.
Το εστιατόριο αυτό βρίσκεται στην πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι και είναι το αντίστοιχο με αυτό που υπάρχει και στη Μύκονο, όπου επίσης είναι από τα ακριβότερα και τα πιο γκλαμουράτα. Γι΄αυτό και το γλόγκαν του είναι "Από τη Μύκονο στο Κολωνάκι..." (Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για το εστιατόριο)
Διακρίνεται, από πλευράς κουζίνας, για το sushi και το γεύμα στοιχίζει μέχρι και σχεδόν 200 ευρώ κατ' άτομο!!! Δηλαδή για να φάνε τρία άτομα μπορεί να πληρώσουν περίπου ένα μηνιάτικο ενός απλού εργαζόμενου ή περισσότερα από τη σύνταξη ενός μικροσυνταξιούχου...
Αυτό το στοιχείο, όσο κι σε άλλες εποχές θα γινόταν λόγος για λαϊκισμό, κάνει τη συγκεκριμένη επιλογή λανθασμένη και σίγουρα προκλητική σε μια τέτοια συγκυρία. Και μάλιστα όταν ο νέος πρόεδρος της ΝΔ έχει ανάγκη να δείξει ότι πρεσβεύει άλλες αντιλήψεις και ότι στέλνει άλλα μηνύματα, διαφορετικά από αυτά που καταδίκασαν τη ΝΔ στα εκλογικά τάρταρα του 33%!

42 σχόλια

  1. Εν ονόματι της λαομίσητης συμμαχίας
    Σημίτη - Μητσοτάκη και των συμφερόντων
    που εκφράζει, την πέφτετε στον Σαμαρά και τους φίλους του;
    ' Ακουσον-'ακουσον, θέμα γιατί
    έφαγε σε ακριβό εστιατόριο!
    Κόφτε την πλάκα!
    ΒΑΘΥΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλαράκο εμάς μας ενδιαφέρει να μας πείς ποιός πλήρωσε τον λογαριασμό.
    Καλύτερα να γράφεται ποιός κυβερνητικός πήγε πού και πόσα χρέωσε το δημόσιο.
    θυμίζω οτι κάποιοι απο την σημερινή κυβέρνηση στο παρελθόν ως υπουργοί χρέωναν το δημόσιο με αστρονομικά ποσά απο διαμονές σε πανακριβα ξενοδοχεία του Παρισιού ,Λονδίνου κλπ
    Το κράτος και τα χρήματα των πολιτών μας ενδιαφέρει να ξέρουμε που πάνε και πώς ,όσο για το εστιατόριο θα είχε ενδιαφέρον αν είχατε στοιχεία ότι τον λογαριασμό τον πλήρωσε κάποιος διαπλεκόμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α Αντώνη μ'. Κι συ στα ίδια; Κάντσ τέτοιις χαζαμάρες και περιμένσ να κοιβερνίις;
    Κι ου κεφές; ήταν φουντούκ; ή συ γέλασαν και τουν πληρουσεις ακρβά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΗΣΗ

    Η Διακομματικη μαφια ετρωγε στο Κολωνακι

    1.Στρατηδακης Κ. Συμβουλος Δαμανακη
    2. Μποτσαρη Ευη Συμβουλος Γιαννακου
    3. Ψυχογιος Γιαννης Συμβουλος Εβερτ

    Καταλαβατε βλακες του Πασοκ ποσο σας δουλευει η Δαμανακη Μαρία?

    Λεγεται οτι θα παρει η Δαμανακη στις Βρυξελλες την Μποτσαρη της Γιααννακου

    Ξυπνατε !!

    Δημοσιογραφος Κολωνακιου

    ΔΙΠΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον Ριχάρδο .
    Ριχάρδε , ήρθε η ώρα σου να παραιτηθείς , έτσι ώστε να μην υπογραφή ,
    κανένα νομοσχέδιο από εσένα .
    Και έτσι το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό
    δεν θα περάσει .Παραιτήσου με το καλό ,γιατί αν δεν παραιτηθείς πρέπει να κυκλοφορείς με δυο τάγματα για να σε φυλάνε εσένα και την οικογένεια σου ,υπάρχουν και αρχεία για εσένα .
    Σήκω και φύγε, με το καλό λοιπόν και σταμάτα
    να υποστηρίζεις και εσύ τους κολομετανάστες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και εσυ κανεις ΤΙΣ ακριβώτερες
    ΒΙΖΙΤΕΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ....
    απο ζήλεια.

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ
    ΜΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΘΗΝΟ ΤΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΤΕ .
    ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.
    ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ Η ΒΛΕΠΕΤΕ ΞΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΝΩΡΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΗΣΑΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,
    ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ά τους γύφτους. Καλά ρε μπόιδες, γιατί δεν με φωνάξατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.123.000 ευρώ, το κόστος της Αντιπροεδρίας
    για τον ΑΛΗΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟ.

    ΕΕ...ΟΧΙ !
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Me to simpathio alla ti blakies einai aftes!!!!!! Dika tou einai ta htimata (ipotheto) ta opoia plirose to estiatorio, opou thelei mporei na paei o anthropos. An theloume na milisoume epikodomitika, kalitera einai horis mikroprepies kai as kanoume mia epikodomitiki politiki pano se afta pou kaine tin Ellada... Tin katastrofiki an ohi antheliniki politiki olon ton kiverniseon apo to '80 mehri tora kai ton ohadelfismo ton Ellinon (politikon kai mi). Tin exafanisi tou kratous proneias kai tin eggathidrisi tou kratous "mafia". Tin katholiki katastrofi tin enhorias paragogis ta teleftaia 30 hronia kai tin ipodoulosi olon ton Ellinon se xenes trapezes kai daneistikous organismous pou mas eftasan sto simeio tis kiriolektikis apoleias tis ethnikis mas kuriarhias (ohi oi trapezes, aftes tin douleia tous kanoun, enoo tous politikous mas "Igetes")... Kai tin panteli elleipsi (i toulahisto afaneia gia na mi parexigitho...) apo olous tous horous, politikon me sthenos kai thelisi i opoia na xeperna tis efimeres politikes tous vlepseis kai na antikatoptrizei ena orama gia ena melon ligotero zofero gia tin hora mas.. Ola ta alla signomi alla mou akougontai san nea tis proinis zonis tileorasis....
    hairetismous,

    ag

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγά μην πλήρωσε!!!
    Δεν έχετε καταλάβει ότι όλοι αυτοί δεν πληρώνουν ποτέ και για τίποτα στη ζωή τους.
    Για ρωτήστε τους γονείς όλων αυτών των γόνων τι δίδακτρα πλήρωσαν ή πληρώνουν στα πανεπιστήμια τύπου Harvard η σε ιδιωτικά επιπέδου Κολλεγίου που στέλνουν τα τέκνα τους.
    Α!!! Μα βέβαια, το ξέχασα. Ολα αυτά τα παιδιά λόγω των εξαιρετικών ακαδημαϊκών τους επιδόσεων λαμβάνουν και τις σχετικές υποτροφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι?!Πως?! Το παιδί του λαού, ο Νίκος Ξανθόπουλος της πολιτικής, ο κος Σαμαράς στο COO??!!!Πέφτω απ τα σύννεφα!Αυτός που μεγάλωσε με το μυστρί και το πηλοφόρι που είναι στο μεροκάματο απο μικρό παιδί που δεν ανήκει σε τζάκια?Κάποιο λάθος θα έγινε δεν το πιστεύω!Το πιθανότερο σενάριο είναι το εξής:Ο δόλιος Μητσοτάκης βρήκε ενα φουκαρά ρακοσυλλέκτη που έτρωγε απο τα σκουπίδια. Τον εξαγόρασε με 200 ευρώ.Τον έστειλε να κάνει πλαστική και να μεταμορφωθεί σε σωσία του Σαμαρά.Κατόπιν πλήρωσε την υπηρέτρια του φτωχικού οίκου Σαμαρά να του βάλει υπνωτικό στην Dom Perignon ώστε ο λαοπρόβλητος ηγέτης να πέσει σε βαθύ λήθαργο τη μέρα της ονομαστικής του εορτής (η οποία κατά τη γνώμη μου πρέπει να μετατραπεί σε Εθνική εορτή και να τη γιορτάζουμε όλοι, διότι πρόκειται περί Εθνάρχου, ο Σαμαράς δεν είναι ενας απλός πολιτικός αρχηγός).Κατόπιν - ο δόλιος Μητσοτάκης πάντα- έβαλε τον εγχειρισμένο σωσία να τηλεφωνήσει στην κουστωδία (Παναγιωτόπουλους,Μανώληδες,Μιχαλολιάκους και λοιπούς πολιτικούς παγκοσμίου εμβέλειας)και να τους καλέσει τάχα για φαγητό εν όψει της ονομαστικής-εθνικής εορτής του.
    Ταυτόχρονα και με αλλοιωμένη φωνή τηλεφώνησε σε όλα τα ΜΜΕ και ρουφιάνεψε το γεγονός.Έτσι και ενω ο λαοπρόβλητος, ασπιλος, άμωμος ηγέτης κοιμόταν γλυκά σαν μωρό στην κλίνη του, γραφόταν άλλο ενα κεφάλαιο στην αέναη προσπάθεια διαβολής του απο τον κακό και δόλιο Μητσοτάκη.

    Υ.Γ. Χαχόλοι, μια μια τις μπουκιές και μάσημα καλό.Μη σταθεί τίποτα στο λαιμουδάκι! :)
    Y.Γ.2 Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ιέρια της διαπλοκής ξέρεις που τρώει παπαγιάννη και καψαμπέλη; αφήστε τον πρόεδρο μας ήσυχο βρωμερα λαμόγια της μπακογιαννομητσοτακικής μαφίας. αρχαιοκάπηλοι και λαδιάριδες της ζίμενς. Το κόμμα δεν θα το δείτε ποτέ βρωμερά λαμόγια .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ20 Ιαν 2010, 12:44:00 μ.μ.

    ΠΟΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ? ΣΑΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΛΑΛΙΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΣ,ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ? ΥΓ .. ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ.ΣΕΜΝΑΑ...!!!ΦΑΝΑΤΑΣΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΤΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΛΟΓΑΡΓΙΑΣΜΟΣ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙ0Ι. ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακούει κανείς - Το ηχητικό ντοκουμέντο με το σκάνδαλο του ιδρύματος "Α.Παπανδρέου"

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΩΡΙΣΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

    Μόνο αν το ακούσετε θα φρίξετε! Το κράτος χάρισε στο ίδρυμα "Α.Παπανδρέου", το ξενοδοχείο "Ξενία" στο Καλέντζι Αχαίας και το ίδρυμα το άφησε ξενοδοχείο και νοικιάζει δωμάτια στον κόσμο που θέλει να πάει στην περιοχή! Το σκάνδαλο είναι ότι εκμεταλλεύεται την πρώην περιουσία του δημοσίου. Το χάρισε η κυβέρνηση Σημίτη και κανείς δεν μιλάει γιατί πλέον ο Γ.Παπανδρέου που ήταν μέλος του ιδρύματος είναι πρωθυπουργός.

    Ακούστε το ηχητικό και θα μείνετε άφωνοι!

    Μιλάμε για τεράστιο σκάνδαλο - Ακούει κανείς;

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

    video

    Διαβάστε Περισσότερα
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 9:44 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ !
    ΖΩΑ ΕΕΕ... ΖΩΑ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ
    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΟΣΙΛΙΣΤΙΚΑ.
    ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. afou wriskoun esas ta koiroidia giati oxi .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πώς και δεν του είπε να πάνε σε αυτό το εστιατόριο ????? Να δεις γέλια. Για τις δεξιοφασιστοχουντάρες δεν είναι και πολά τα λεφτα σε εστιατόρια σαν το παρακάτω.

    http://www.geladeros.gr/2010/01/blog-post_6045.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΥΣΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΨΟΥΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΗΣΑΝ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ.
    ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝΡΩΠΟΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΦΗΛΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    Ή ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΜΕ (ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ 2-3 ΜΕΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθείτε;
    Έχει οικονομική επιφάνεια ο άνθρωπος και μπορεί να κουμαντάρει τα έξοδά του .
    Αν πήγαινε κάποια εγχώρια "αοιδός" που θα πλήρωνε από τα λεφτά των κορόιδων που τα ακουμπάνε κάθε βράδυ , ούτε που θα το αναφέρατε ή απλά θα σχολιάζατε μόνο την ένδυση της κάθε "αοιδού"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μην αυριανίζετε κύριοι !!!!

    Αν πήγαινε για πατσά στην κρεαταγορά θα ηταν λαικός ηγέτης και θα τον ψηφίζατε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. δεν ανήκω στην παράταξη του κυρίου Σαμαρά. Οι πεποιθήσεις μου είναι από την ακριβώς αντίθετη πλευρά.
    Παρόλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η φασαρία για το που έφαγαν αυτοί οι συμπολίτες.
    Κάθε βράδυ στα ξενυχτάδικα, στα μπουζούκια, και στα κυριλέ μαγαζιά, ξοδεύονται τρελά λεφτά από διάφορες κοινωνικές ομάδες.
    Του Σαμαρά το τραπέζι σας πείραξε παλιουποκριτές?
    Στα κάτω κάτω αυτά που πρεσβεύει ο Σαμαράς δεν είναι αντίθετα από τον τρόπο ζωής του.
    Αν δώ τους ηγέτες της αριστεράς να κάνουν τέτοια ζωή, ναι θα τους φτύσω.
    Για συνέλθετε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΧ Η ΒΟΦΙΟΚΟΜΜΕΝΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ....ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...ΑΛΛΩΣΤΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ....ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕΙ ΠΙΑ??? ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ενώ οι "σοσιαλιστές",που ξέχασαν πως βρώμαγαν τα χνώτα τους???Άκη καλό το ταξίδι του μέλητος στη Γαλλία?Παύλο του ΥΠ.ΠΟΛ.,μόνο το mini cooper έδειξαν οι κάμερες,το ferrari δεν εμφανίσθηκε..ΓΙΩΡΓΑΡΕ,τί τιμή έχει το φτωχικό στο Καστρί?Και άλλα πολλά..ΑΘΑΝΑΤΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΕ..Για το λαό,για το λαό..Για να μην μιλήσουμε για τα φτωχαδάκια Τσίπρα και Αλαβάνο.Αριστερά,αριστερά : )Καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εδώ σε ταβέρνες της γειτονιάς βγαίνουμε και τρώμε το σάπιο κρέας που σερβίρουν (όσοι είναι κοντά σε τέτοιες δουλειές ξέρουν τι λέω) και μας έρχεται 40 και 50€ το άτομο.

    Όσο για τον αραβοκρητικό μαλάκα από την Κρήτη (ΚΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ) πρώτα να πάει να μάθει τι σημαίνει "πληρωμένη δημοσκόπηση" στην Ελλάδα και μετά να μιλήσει ο σκατοάραβας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μήπως ξέρει κανείς τι φάγανε ,πόσες μερίδες , αν ηταν καλό το μενού , τι σερβιρίστηκε πρώτο , τι δεύτερο , το ονομα του σερβιτόρου , του μάγειρα ;

    Αυτές οι πληροφορίες θα ηταν πολύ χρήσιμες για να διαμορφώσουμε μια πλήρη εικόνα της κατάστασης .

    Εδώ κόβουνε σε κομμάτα - μερίδες την Ελάδα και την ξεπουλάνε σε Αλβανούς , Πακιστανούς , Αφγανούς , Τούρκους και σείς ασχολείστε με το εστιατόριο που εφαγε ο Σαμαράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς τον 12:18 21/01.

    Φιλαράκο, αν δεν ήταν οι Αραβοκρητικοί όπως μας λες, σκατά θα τρώγατε και εσύ και όλη σου η οικογένεια.

    Μαλάκα κωλοαθηναίε πεινασμένε χλέμπουρα.

    Ευτυχώς που υπάρχει η Κρήτη ρε καριόλη και ζεί η μισή Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπροστά στο 150000 Ευρώ του αεροπλάνου για τον Αγίου Δομίνικου το γεύμα αυτο είναι πταίσμα.
    Προς τον διαχειρίστη του BLOG,άλλαξε και λίγο το χρώμα των γυαλίων σου,έδω αρχίζουν να διαλύουν οι πολιτικοί των τόπο και έσύ-εσείς είστε ακόμα με την πράσινη μπογία και υποστηρίζεται τι;Προς τι το άρθρο;Οτι ο Σαμαρας είναι σπάταλος ενώ ο ΓΑΠ είναι άγιος;ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
    Απαντήστε μου παρακαλω αν έχετε κάποιο επιχείρημα. Εγω πιστεύω στην Ελλάδα και θέλω μόνο Έλληνες να με κύβερνούν,γκέγκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ρε ντόρα που δεν τρως σε ακριβά εστιατόρια γιατί είσαι μαθημένη στην σκληρή ζωή και μεγάλωσες μόνο με παξιμάδι και ζάχαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ναι μεγάλε η Ντόρα κάνει καραχλιδάτη ζωή και είναι ζάμπλουτη, σωστός. Για τον λεμέ δεν μας λες τίποτα όμως που μας παριστάνει το λουστράκο και το λαικό παιδί α-λα Βασιλάκης Κατακαίλας.Τον Σαμαρά ντε, την αρχηγάρα της ανυπαρξίας, για πες μας γι αυτόν.Αυτός είναι αρχηγός της ΝΔ και αυτός κρίνεται.Η Ντόρα απλό βουλευτάκι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @21 Ιαν 2010 3:46:00 μ.μ.

    Ρε αραβοκρητικό αρχιδι ποιος σου είπε ότι ζει κανένας από την Κρητη εκτός από τους ίδιους τους αραβοκρητικούς; Μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας πρεζέμποροι της πλάκας, μαυροφορεμένοι και βρωμεροί άραβες! Λοίπον πάρτε το πουστρονήσι σας και αποσχίστε το όπως γουστάρει και ο γενάρχης σας ο Βαρδινογιάννης ο τουρκόσπορας, και πάρτε και όλους τους βρωμερούς σας άραβες συγγενείς από την Ελλάδα (Μητσοτάκηδες, Μεϊμάρ-άκηδες) γιατί θέλουμε την Ελλάδα καθαρή από σκατανθρώπους και χαμερπή ζώα! Χώσε τον Ψηλορείτη στον κώλο σου κομμάτι-κομμάτι γαμω τον θεό σου τον Αλλάχ (που χυσμένο να είναι τ' ονομά του)!!!! Πουστρογέννα Κρήτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Τρομπάμπελης και ΣΙΑ δεν θ' αλλάξουν ποτέ...Καλά του τα χώνουν οι Bloopers...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αν δεν ήταν η Κρήτη κακομοίρη μου ακόμη σκλαβάκια και χανουμάκια θα ήσασταν, ψωμόλυσες. Πάντα η Κρήτη σας έσωζε. Την ώρα που οι μεγαλόσχημοι Αθηναίοι σεριάνιζαν, εμείς πολεμούσαμε σε ότι μέτωπα έχει ανοίξει αυτός ο τόπος.

    Εχετε γίνει όλοι πρωτευουσιάνοι, κωλοχωριάτες πεινασμένοι.

    Τώρα που θα παίξετε την πείνα της αρκούδας θα σας πω εγώ μπάσταρδοι του κερατά.

    Είδαμε και τον καμπίσιο Χατζηγάκη ή την αδερφή από τις Σέρρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @22 Ιαν 2010 3:46:00 μ.μ.

    Ξεκαβαλίστε το καλάμι εκεί κάτω, παλιομαλάκες Κρητικοί! Μας έχετε πρήξει τ' αρχίδια, κομπλεξικοί. Άκου εκεί, θα πεινάσουμε άμα το θέλουν οι Κρητικοί. Πως ρε μαλάκες; Θα σταματήσετε να στέλνετε σάπιες ντομάτες από τα θερμοκήπια σας; Στ' αρχίδια μας! Αγοράζουμε και από Τουρκία άμα λάχει γιατί δεν είμαστε ρατσισταρέοι και φασιστόμουτρα σαν και εσάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είναι ένα εθνικής σημασίας ζήτημα άλλωστε..Πραγματικά η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο....Σιγά ρε παιδιά...Σιγά...Ωραία πλήρωσε ο Σαμαράς ή το κόμμα λεφτά για ένα γεύμα..Που η πρόκληση..Σοβαρευτείτε...Και αν θέλετε εσείς του blog αυτού να κάνετε ρεπορταζ για πείτε μας ποσα ακίνητα έχει η παπαρήγα και ο αλαβάνος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!

    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    Ευθύνες στον τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κον Δημήτρη Παξινό καταλογίζουν οι πολίτες

    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΕΣ»…
    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ…ΕΛΕΟΣ…

    Ο Δημήτρης Παξινός ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??
    Ο Βερβεσός Δημήτρης ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??

    Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ΑθηνώνΤΙ ΛΕΕΙ??

    Καθημερινά ειδικά πολλές γυναίκες καταφεύγουν στα δικαστήρια για αγωγή διαζυγίου…
    Υπάρχουν περιπτώσεις που πράγματι υπάρχει σοβαρός λόγος!!
    Στο μεγαλύτερο όμως ποσοστό οι χωρισμοί γίνονται για τους εξής λόγους:

    1. Μπλέκονται συγγενείς και «φίλοι» και ανακατεύουν τα ζευγάρια χρησιμοποιώντας συχνά την «υποβολή» και πολλά άτομα που είναι ψυχικά αδύναμα παρασύρονται. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νομική προστασία των νεονύμφων από τις «υποβολές» τρίτων.
    2. Πολλές γυναίκες παρασύρονται από τις χωρισμένες «φίλες» τους με την υπόδειξη ότι αν χωρίσουν «θα είναι καλύτερα ή θα βρουν κάποιον άλλον»….(ενώ δεν πρόκειται στην ουσία να βρούν κανέναν)!!! Υπάρχει η παροιμία «μια χωρισμένη για να αισθανθεί καλά πρέπει να χωρίσει άλλες δέκα»
    3. Πολλοί δικηγόροι υπόσχονται «υψηλές αποζημιώσεις» στις πελάτισσες τους με την αγωγή διαζυγίου (ενώ γνωρίζουν ότι αυτό είναι ψέμμα)

    Επειδή οι αγωγές διαζυγίων έχουν πάρει χαρακτήρα χιονοστιβάδας λόγω και των ψευδών υποσχέσεων των επίορκων δικηγόρων επιβάλλεται να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να πάνε μέσα το 1/10 των μελλών των δικηγορικών συλλόγων γιατί
    1.έχουν διαλύσει την ελληνική οικογένεια
    2. οδηγούν στον εξευτελισμό ευυπόλυπτους πολίτες με ψευδομάρτυρες κλπ..
    3. δημιουργούν οικογενειακές τραγωδίες με ανυπολόγιστα θύματα…
    4. τραυματίζουν ψυχικά τα παιδιά, αν υπάρχουν και πολλά από αυτά οδηγούνται κατόπιν στα ναρκωτικά
    5. εξαντλούν οικονομικά τους ανθρώπους όταν χωρίζουν και τους οδηγούν στον δανεισμό…
    6. τα κέρδη τους είναι στην ουσία παράνομα αφού βασίζονται στην εξαπάτηση των πελατών τους…

    7. οι δικηγορικοί σύλλογοι καλύπτουν τα μέλη τους με το ψευδές σκεπτικό ότι «λειτουργούν με υπόδειξη του εντολέα» ενώ ο εντολέας είναι στην ουσία ένας αδύναμος χαρακτήρας και θύμα απάτης…


    Περιμένουμε την αντίδραση των εισαγγελέων και των δικηγορικών συλλλόγων
    Ο Δημήτρης Παξινός ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΊΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ?

    ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΞΙΝΟ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΑΣΤΡΩΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

    Πολίτες κατά της Διάλυσης της Οικογένειας

    στις 12/30/2007



    31 Δεκέμβριος 2007 12:44 πμ
    Ανώνυμος είπε...
    ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΠΟΓΕΝΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!!
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΩΓΕΣ κλπ...
    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ!!


    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    1 Ιανουάριος 2008 10:42 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΕ 200 ΕΥΡΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ (ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ CAPSIS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΔΩ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΙΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ ΜΕ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΡΙΒΑ ΨΑΡΙΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση