GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσιογράφος Κακαουνάκης‏...

Aπό το http://greekstory.wordpress.com . Ίσως να είμαι από τους λίγους Έλληνες, προς τους οποίους ο Νίκος Κακαουνάκης, πριν από πολλά χρόνια...

Aπό το http://greekstory.wordpress.com
.
Ίσως να είμαι από τους λίγους Έλληνες, προς τους οποίους ο Νίκος Κακαουνάκης, πριν από πολλά χρόνια είχε ζητήσει συγγνώμη, από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ για αντικειμενικά λανθασμένη δημοσιογραφική-πολιτική αναφορά με την οποία με είχε “τιμήσει” δημοσίως.
Οι λόγοι και το παρασκήνιο αδιάφοροι, αλλά το γεγονός αυτό καθεαυτό είχε σημασία για μένα, διότι, έκτοτε, τον παρακολουθούσα με μεγαλύτερο ενδιαφέρον ως δημοσιογράφο και τηλεοπτικό σχολιαστή. Είχε μία πηγαία δύναμη να μετατρέπει το σχόλιο του καφενείου σε πολιτική ατάκα που ξεχύλιζε με ένταση από...

τα τηλεοπτικά παράθυρα. Προκαλούσε φόβο στους πολιτικούς και τηλεοπτικούς αντιπάλους του. Ο καθημερινός χαρακτήρας του πολιτικού λόγου του μπορούσε να αποδομήσει ακόμη και τον πιο ικανό συνομιλητή.
Ο Κακαουνάκης είχε και πολλούς επικριτές, κυρίως από τον χώρο της κεντροδεξιάς. Βρήκα όμως αρκετούς από αυτούς που ένοιωσαν στενάχωρα με τον θάνατό του. Ήταν η δύναμη της εικόνας τα τελευταία χρόνια, κάτι που “έβγαζε” στον κόσμο, ίσως.
Σε κάθε περίπτωση ήταν δημοσιογραφική δύναμη. Εκπροσωπούσε, με γνήσιο τρόπο, αυτό που στην Αγγλία αποκαλούν popular journalism. Εδώ με τη διπλή έννοια, του λαϊκού και του δημοφιλούς. Ήταν ίσως το πιο δυνατό political watchdog για την κεντροαριστερά, και όχι μόνο. Η απώλειά του είναι σημαντική για τη νέα κυβέρνηση, η οποία αγωνίζεται να σταθεί στα πόδια της εν μέσω κρίσης.
Και φυσικά, ο θάνατός του ήταν και αυτός απόλυτα δημοσιογραφικός. Ανέδειξε, ακόμη μία φορά τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, διασήμων και μη…

20 σχόλια

  1. Ο μακαρίτης ήταν ψευδομάρτυρας
    στην δίκη του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου
    που μαζί με άλλους επώνυμους απατεώνες
    ψευδομάρτυρες έφαγε 16 χρόνια φυλακή ,
    χωρίς εξαγορά που ούτε την εγχείριση στην
    καρδιά του δεν τον άφηναν να κάνει ,
    και κατόπιν διεθνών παρεμβάσεων πήγε στο
    Λονδίνο να την κάνη .
    Και εξαιτίας της δίκης –παρωδία
    πέθανε ο πατέρας του και διαλύθηκε το σπίτι του
    υπάρχει λοιπόν θεία δίκη ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

    ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΓΙΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.

    ΦΤΟΥ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένας υπουργός της κυβέρνησης δεν πήγε στην Κηδεία του Κακαουνάκη

    Το ΠΑΣΟΚ που το στήριξε ΜΟΝΟΣ του ο Νίκος Κακαουνάκης και έκανε τους αγώνες για να έρθει πάλι στην εξουσία, δεν έστειλε
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ εκπρόσωπο της κυβέρνησης στην κηδεία του.
    Κανένας υπουργός δεν πήγε στην κηδεία του Νίκου Κακαουνάκη.
    Να καταλάβετε πόσο σάπιο και πρόσκαιρο είναι το σύστημα τους. Μόνο οι βουλευτές Καρχιμάκης(υφυπουργός) και Σκουλάκης, Αρναούτης, νομάρχης και δήμαρχος πήγαν στην κηδεία.
    Δηλαδή ο ...
    Κακαουνάκης ήταν μόνο όσα έλεγε στα δελτία; Δεν ήταν ο αντιδικατορικός του αγώνας;
    Δεν ήταν η έμπρακτη στήριξη του στο ΠΑΣΟΚ για να ανέβει στην κυβέρνηση; Τα golden boys δεν ήθελαν να στείλουν εκπρόσωπο. Ουστ απ'εδώ...

    υ.γ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ. ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΟΝ ΘΕΛΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
    - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ
    ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ.
    ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε δεξια τσογλανια απο τοτε που φαγατε την πουτσα κραυγαζετε απο τον πονοσας.περαστικα βρωμιαριδες γιατι απο δω και περα μονιμα θα σας πηδαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
    ΝΑ ΣΑΣ ΕΦΤΥΝΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ
    ΟΠΩΣ.
    Ακριβώς οι Μοιρολογίστρες του Νίκου Καζατζάκη, στον θάνατο της Μαντάμς Ορτάνς.

    Σκάγαμε στην κλάψα ουρλιαχτό και στο μοιρολόι, για το θάνατο της πάλαι ποτέ πουτάνας Ορτάνς.... ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ
    ΒΟΥΤΗΓΜΑ των πραγματων της γριάς.

    Τώρα πάλι τα ίδια απο τους συγγενείς και κολλητούς για να
    ορμήξουν στο ΠΛΑΤΣΙΚΟ, άλλης μορφής ( ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ που δεν κανανε καλά το τζόβενο) !!!

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ δεν θα βρεθεί να τους σπάσει στο ψύλο
    και να τους διώξει απο εδώ μέσα.
    ΤΟΥΣ ¨σύντροφους και συγγενείς¨ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ αρχιΑΛΗΤΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Οι Σλαβομακεδόνες θα εξαφανιστούν όπως οι Μάγια και οι Αζτέκοι, ενώ οι Βούλγαροι θα έχουν ένα λαμπρό μέλλον».

    Αυτή είναι πρόβλεψη του Βούλγαρου υπουργού άνευ χαρτοφυλακίου υπεύθυνου για τη βουλγαρική διασπορά, Μποζιντάρ Ντιμιτρόφ. (φωτό)
    Όπως δημοσιεύει στο σκοπιανό ‘Κανάλι 5’, ο Ντιμιτρόφ δήλωσε πως...
    οι Σλαβομακεδόνες θα έχουν την τύχη των Μάγια, των Αζτέκων και των Ίνκας.
    «Σε μια συνέντευξή του στην Βουλγαρική Εθνική Ραδιοφωνία ο Ντιμιτρόφ ισχυρίστηκε πως αν τάση των Σλαβομακεδόνων να αποκτούν την βουλγαρική υπηκοότητα για να βγάλουν διαβατήριο, συνεχιστεί, θα δημιουργηθεί πολιτικό σοκ στη πΓΔΜ και ο λαός της θα έχει την τύχη των λαών της Λατινικής Αμερικής μετά την κατάκτηση της από τους Ισπανούς».
    Όπως σημειώνει η σκοπιανή εφημερίδα, ο Ντιμιτρόφ από παλαιότερα έκανε ‘συστηματική αντι-σλαβομακεδονική’ πολιτική για να σταματήσει η συνεχής παραποίηση της βουλγαρικής ιστορίας.
    Γράφει η σκοπιανή εφημερίδα:«Ένα μήνα μετά την ίδρυση του υπουργείου για την βουλγαρική διασπορά τουλάχιστον 20.000 Σλαβομακεδόνες έχουν βγάλει βουλγαρικά διαβατήρια και ο αριθμός τους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου».
    Απεναντίας ο Ντιμιτρόφ ισχυρίζεται πως 30.000 Σλαβομακεδόνες έγιναν Βούλγαροι τα οκτώ τελευταία χρόνια.
    Πριν από δέκα μέρες, μάλιστα, σε μια συνέντευξη στην Deutsch Welle ο πρωθυπουργός της Bουλγαρίας, Μπορίσοφ, δήλωσε πως μεταξύ της πΓΔΜ και της Βουλγαρίας υπάρχουν διενέξεις οι οποίες μπορούν να επιλυθούν μέσα από τις κοινές ιστορικές ρίζες των δύο λαών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΓΟΜΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
    ΚΑΙ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΚΟΚΚΑΛΗ
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ Κ.Λ.Π.
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ
    ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΚΟΥΝΑΚΗΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΔΟΤΟΜΑΡΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΤΕ
    ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ?

    ΡΕ ΓΟΜΑΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ + ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΟΥ. ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 80 ΑΤΟΜΑ ..8Ο ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ???
    ΤΙ ΗΤΑΝ ΡΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ???
    ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ.

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΟΒΟΛΟ ΥΑΙΝΕΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΝΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ
    ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΙΚΟΥΔΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι και η Κρήτη Ελλάδα να ξέρετε.
    Οποιοσδήποτε έχει κάτι απωθημένο απο Κρητικό πρίν βρίσει για να τον πιστέψουμε ας μας πεί πρώτα απο πού κατάγεται και τί παραπάνω έχει ο δικός του τόπος καταγωγής σε σχέση με την Κρήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον ρεπόρτερ Κακαουνάκη δεν τον είχα παρακολουθήσει, λένε ότι ήταν σπουδαίος -μπορεί. Αυτόν που ήξερα ήταν τον τηλεσχολιαστή Κακαουνάκη. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @02 Ιαν 2010 8:08:00 μ.μ.

    Αμόρφωτε "Κρητικιέ" που για σένα δεν υπάρχει ανώτερο μέρος από την Κρήτη, σάλτα και μάθε ιστορία για να δεις τι έκαναν οι άραβες τον 8ο μΧ αιώνα στην ιδιαίτερη πατρίδα σου (αν και πιο ιδιαίτερη είναι η αραβική χερσόνησος). Δεν άφησαν μύτη ελληνική στο νησί, το οποίο εποίκισαν με 250.000 άραβες. Ο Νικηφόρος Φωκάς αφού απελευθέρωσε το νησί εξελλήνισε αυτούς τους άραβες και έφερε και μερικούς άσχετους έλληνες από άλλα νησιά και από τον Πόντο (από αυτούς βγήκε η "κρητική" λύρα, που στην ουσία είναι Ποντιακή). Δεν είναι τυχαίο το έθιμο της Βεντέτας (εγκλήματα τιμής) το οποίο είναι διαδεδομένο στον αραβικό-μουσουλμανικό κόσμο και σε περιοχές που υπήρξε αραβικό ή τουρκικό στοιχείο (Κρήτη,Νότιος Ιταλία,Αλβανία). Οπότε άσε τις μαλθακίες περί κατευθείαν καταγωγής από τον Μίνωα και τον Ραδάμανθη και άσε τις καταγωγές των άλλων στην ησυχία τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΙΚΟ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ...
    ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ...
    ΚΑΙ Ο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΙΠΕ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΣΤΟΡΟΙ... ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κε "02 Ιαν 2010 8:08:00 μ.μ.", σε οποιονδήποτε άλλο τόπο της Ελλάδος, έχουν κάτι λιγότερο. Δεν στήνουν μπαμπέσικα ενέδρα, πίσω απο τον τοίχο, με τον τσιφτέ,σε συγγενείς, για να πάρουν εκδίκηση, απο ανθρώπους που δεν φταίνε (αλλά ούτε και σε αυτούς που "φταίνε"!!! Γκέγκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάντως ο μακαρίτης ειχε πει μια μεγάλη κουβέντα "Από μας τους δημοσιογράφους, ο καλλίτερος έχει σκοτώσει τη μάνα του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια μικρή ελληνική εικόνα...
    Πλατεία Νέας Πεντέλης, πριν μερικά χρόνια, Ανοιξη, λίγο πριν το μεσημέρι.
    Ενα παμπάλαιο αυτοκίνητο μ’ ένα ζευγάρι ηλικιωμένων παρκάρει μπροστά στο χασάπικο. Οδηγός είναι εκείνη, μια αδύνατη, ενεργητική γριούλα γεμάτη νεύρο και δυναμισμό. Σταματάει το αυτοκίνητο με δυό απότομες συγχρονισμένες κινήσεις, ανοίγει τη πόρτα και ορμάει σα σπίνος στο χασάπικο. Ο γέρος στέκεται απαθής με απλανές βλέμα στο πουθενά. Εχει το παράθυρο του ανοικτό φοράει ένα κόκκινο πουκάμισο κι ετσι όπως εχει ακουμπισμένο το χέρι στο παράθυρο, το μανίκι κάνει μιά κόκκινη φούσκα στο χέρι του. Αντίθετα με τη γριά του, μοιάζει να έχει εγκαταλέιψει τα εγκόσμια και περιμένει καρτερικά τη γιαγιά να γυρίσει απ’ το χασάπη. Το ράδιο παίζει και ξαφνικά το πρόσωπο του παππού συσπάται, το χέρι του με τη φούσκα σφίγγει τη πόρτα και κείνος ουρλιάζει δυνατά στη πλατεία.... ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ, ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΓΑΜΩΤΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δηλαδη με λιγα λογια καποιοι μας λενε εδω χαμω οτι και ο κακαουνακης ηταν καλος ανθρωπος ε αυτο ξεπερναει τα ορια της μαλακιας και της υποκρισιας, το μεγαλυτερο ξεπουληταρι το μεγαλυτερο καθαρμα που εκανε τον εκβιασμο επιστημη να λετε οτι υπηρξε εστω μια μερα σωστος ανθρωπος αλλα ειπαμε μονο το απειρο και η βλακεια δεν εχουν ορια (σημερα μαθαμε οτι και η υποκρισια δεν εχει ορια) αντε μαλακες που ο κακαουνακης ειχε μπεσα μιλαμε για τον πλεον αδισταχτο τυχοδιωκτη και εκβιαστη οσοι ξερουν η θυμουνται ας μας απαντησουν τι εγραφε για τον κοκκαλη, τι ελεγε για τον ανδρεα παπανδρεου οταν η λιανη τους εκοψε την προσβαση στα ταμεια του πασοκ, μα μονο και μονο οτι ηταν κολλητος του τσουκατου και του κοκκαλη τα τελευταια χρονια τα λεει ολα....ΟΛΑ
    αλλα εδω καποιοι μας ελεγαν οτι ο προσφατα συχγωρεμενος χρηστος λαμπρακης οτι ηταν....αντρας.... τι αλλο να πουμε τοτε.....
    καλη σας νυχτα ψευτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΤΡΟΠΗ

    Ο ΓΑΠ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ

    ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

    Η ΦΟΒΙΑ - ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!! ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ!!

    ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΔΑΜΟΥΝΑΚΟ-ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑΣ ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΩΛΟΠΟΝΟ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ

    ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ
    Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΡΙΖΟΣ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΠΑΕΙ !!

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΠΥΤΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ
    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΚΑΦΡΟΥ
    ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
    ΚΑΙ ΜΠΩΧΑ ΜΕ ΒΡΟΜΑ.

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αλητες δημοσιογράφοι δεν ειστε αγιοι...λαμογια ειστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ!!

    Κι όμως ιδρύθηκε η πρώτη σοσιαλιστική Τράπεζα στον κόσμο.
    Πως;
    Όταν οι αρχές της Βενεζουέλας (εκεί υπάρχει ο Τσάβες, ο “ιδιόρυθμος” για τους δυτικούς…), αποφάσισαν να ελέγξουν 7 ιδιωτικές τράπεζες της χώρας, μεταξύ των οποίων τις Confederado, Canarias, Banpro Vivienda και Bolívar Banco, όλες ιδιοκτησίας του «επιχειρηματία» Ricardo Fernández (τώρα στη φυλακή για απάτες).
    Έτσι διαπιστώθηκαν οι παράνομες τραπεζικές συναλλαγές και οι απάτες των τραπεζιτών και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης 27 διευθυντικών τραπεζικών στελεχών (7 Δεκέμβρη 2009).
    Την ίδια ημέρα, ο πρόεδρος της χώρας Hugo Chávez εγγυήθηκε την ομαλοποίηση και κάλυψη των τραπεζικών αναγκών και υποχρεώσεων, με την νέα τράπεζα: την υπό ίδρυση Banco Bicentenario. Μάλιστα, απείλησε -στην κυριολεξία- με εθνικοποίηση όλες τις ιδιωτικές τράπεζες της χώρας, αν συνεχίζουν ν’ αρνούνται τη χορήγηση δανείων σε φτωχούς πολίτες.
    Έτσι η νέα σοσιαλιστική τράπεζα εγγυήθηκε για τις υποχρεώσεις των τραπεζών που κερδοσκοπούσαν σε βάρος του λαού και η κυβέρνηση της Βενεζουέλας, στις 16 Δεκέμβρη επέστρεψε στους 141.981 αποταμιευτές και συναλλασσόμενους με τις τράπεζες πολίτες, 228 εκατομμύρια bolívares (106 εκατομμύρια δολάρια).
    Η νεοϊδρυθείσα τράπεζα θ’ αποτελέσει μοντέλο «σοσιαλιστικής τράπεζας», όπως μπορούμε να διαβάσουμε και στην επίσημη ιστοσελίδα της. Μια τράπεζα που θα επιτρέψει στους πολίτες της Βενεζουέλας, σ’ όσους δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στις παρεχόμενες υπηρεσίες των ιδιωτικών τραπεζικών καρχαριών, να λαμβάνουν δάνεια για ανάπτυξη και επιβίωση, πάντα υπέρ της κοινωνικής αλληλεγγύης.
    Είπατε κάτι;
    Α… ναι, ο Hugo Chávez είναι «δικτάτορας», αφού το διακηρύσσουν καθημερινά οι ΗΠΑ, οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί της… αφού στην Κοπεγχάγη τους είπε ότι το πρόβλημα του κλίματος είναι η ασύδοτη καπιταλιστική ανάπτυξη… αφού απέλασε τον πρέσβη του Ισραήλ στη διάρκεια της εθνοκάθαρσης στη Γάζα… αφού… αφού… αφού…
    Με τη απλόχερη «ενίσχυση» που δόθηκε στις εδώ ιδιωτικές τράπεζες, για ν’ αντιμετωπίσουν τη δική τους κρίση, τις δικές τους απάτες κερδοσκοπίας, πόσες εθνικές τράπεζες θα μπορούσαν να ιδρυθούν και να στηρίξουν την εθνική οικονομική ανάπτυξη;
    Πάλι ονειροβατώ και παραμένω αιθεροβάμονος… Πως θα ρέουν οι μίζες και τα λάδια, αν υπάρχει εθνικός έλεγχος;
    Μάλλον δεν είμαι αρκετά εκσυγχρονιστής και σπουδαγμένος σε αμερικάνικα κολέγια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση