GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παλλαϊκή καταδίκη της βίας και της τρομοκρατίας...

Aπό την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΠΟΑΣΥ) και την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΠΟΑΞΙΑ) . Το συνδικαλιστικ...

Aπό την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΠΟΑΣΥ)
και την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΠΟΑΞΙΑ)
.
Το συνδικαλιστικό μας κίνημα καταδικάζει απερίφραστα, όπως όλοι οι δημοκράτες πολίτες, την τρομοκρατική επίθεση στο Ναό της Δημοκρατίας και καλεί για άλλη μια φορά όλους τους συναδέλφους να εργασθούν με αυταπάρνηση και ηρωισμό για να δοθεί τέλος στην εγκληματική δράση των κακοποιών στοιχείων, με όποιο μανδύα κι αν εμφανίζονται αυτά.
Το γεγονός ότι...

οι τρομοκράτες επέλεξαν να προκαλέσουν αυτή τη φορά, βάλλοντας ευθέως εναντίον του κορυφαίου κοινοβουλευτικού μας θεσμού, του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο κανέναν.
Είναι ώρα όλοι, μακριά από ιδεοληψίες, να βοηθήσουν τις διωκτικές υπηρεσίες στο έργο τους, ώστε να σταματήσει η απαξίωση των θεσμών και η δυσφήμιση της χώρας.
Είναι ώρα να υπενθυμίσουμε όλοι στους σκοτεινούς μηχανισμούς της τρομοκρατίας, ότι είναι δεδομένη η παλλαϊκή καταδίκη των εγκληματικών τους σχεδίων. Αυτή είναι η αχίλλειος πτέρνα της τυφλής βίας των τρομοκρατών και η Ελληνική Αστυνομία για να γίνει πιο αποτελεσματική χρειάζεται εκτός από την φραστική καταδίκη της τρομοκρατίας και την έμπρακτη υποστήριξη όλων.

10 σχόλια

  1. Πασοκ


    Εδω πεινανε οι ελληνες πολιτες και κοπτονται δηθεν για τους μεταναστες για να σωθουν εκλογικα οι ιδιοι!!

    Αυτοί που γύρισαν την πλάτη σε όσους αγωνίστηκαν και ενώ οι ίδοι ήταν άκαπνοι και "συμμαχησαν με την δεξια" και τώρα βούτηξαν τις θέσεις θα πληρώσουν από την "θεία δίκη"!!

    και ο Παναγιωτακοπουλος κινειται στην γραμμη Δρ Κουτσουκου!!


    Και μην νομιζετε ηλίθιοι αν δοσετε στους Πακιστανούς ταυτότητες ελληνικες ότι θα σας ψηφίσουν ΕΣΑΣ!!

    Ο καθε μετανάστης θα ψηφίσει εκεινον που θα του δινει τα περισσοτερα λεφτα καθε φορα
    ακομα (γιατι δεν εχει πολιτικη συνειδηση) και τον Γλυξμπουργκ!!

    Δεν μπορείτε να αντικαταστησετε τους αγωνιστες του Πασοκ με μεταναστες!!!

    ΔΙΝΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ και στον ρατσισο ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΕΡΕΤΕς ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΛΦΕΨΑΤΕ ..!!

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ βασει σχεδιου απο το αμερικα !!

    Οι μεταναστες εχουν δικαιωματα αλλα πρεπει να αγωνιστουν για τον εκδημοκρατισμο της πατριδας τους.

    Οσοι μετεχουν της ελληνικης παιδειας αποδεδειγμενα και μετα απο 18 χρονια να παρουν ταυτοτητες.

    Αλλα κατοπιν εξετασεων γλωσσας ιστοριας, να πανε στρατο, να μην εχουν ανθελληνικηδραση δηλ. καλα σαραντα...

    Το σχεδιο απετυχε και ειναι σε βαρος σας!!

    ΜΗΛΤΙΑΔΗΣ Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SXEDIO TOY XRYSOVLAKA

    MONOS TOU VAZEI BOMBES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΑΣΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥς ΤΙς ΔΗΛΩΣΕΙς ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.ΜΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥς ΕΧΕΙς ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ χρυσοβλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ.

    ΟΤΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΟΚ.

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΑΔΙΚΑ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι της ένωσης αφήστε της δηλώσεις και προτείνατε τα μέσα που χρειάζεσθε για να αντιμετωπισθεί η τρομοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα λάθος έκαναν:

    η βόμβα έπρεπε να μπει μέσα στη βουλή
    και να είναι μέσα και οι 300...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ήμουνα μικρός ..το 65 άκουγα που έλεγαν βάλτε μια βόμβα στη βουλή. Τότε δεν καταλάβαινα και πολλά. Αλλά η πολιτική κατάσταση θα έπρεπε να ήταν η ίδια. Πέρασαν από τότε 45 χρόνια οι κλέφτες όμως παρέμειναν και ανδρειώθηκαν και αφού έκλεψαν έκλεψαν τώρα θέλουν να μας πιούν το αίμα. Η βόμβα έπρεπε να τοποθετηθεί μέσα μήπως και συνετιστούν οι ανίκανοι πολιτικοί μας. Έχουν το θράσος και βγαίνουν στην ΤΒ και να λένε για την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό λες και αυτή την εικόνα την έκαναν οι πολίτες και όχι οι κλέφτες που μας κυβερνάνε. Ρε κλέφτες πρώτα απαξιωθήκατε από τον Ελληνικό λαό και μετά στο εξωτερικό δεν το καταλαβαίνετε. Ρε τριακόσιοι κλέφτες να τα μαζέψετε και να φύγετε μήπως βρεθούν άλλοι τίμιοι. Εσείς δώσατε εξετάσεις και απορριφθήκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τη χθεσινή άνανδρη επίθεση με βόμβα που πραγματοποίησαν άγνωστοι κρυμμένοι πίσω από την κουκούλα τους στο μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη, πρέπει να κρατήσουμε μόνο την μαγκιά, λεβεντιά και ανδρεία που έδειξαν οι τσολιάδες & ο λοχίας τους που παρέμειναν στις θέσεις τους παρότι ειδοποιήθηκαν από την αστυνομία, και που έδειξαν ποίος έχει αυτό που έχουν οι Άνδρες Α......α και όχι η κότες με τις κουκούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναος της Δημοκρατιας;Αφου παλαιωτερον ηταν τα Βασιλικα Ανακτορα,τωρα αλλαξανε τιτλο;Ρε σεις δεν παιζεστε με τιποτε.Αν ειχαμε για συμβολο τον...ναο που τον εχουν χεσμενο οι σουλατσαδωροι βουλευτες,ζητω που καηκαμε.Σεβεσαι οτιδηποτε σε σεβεται,αλλοιως εισαι υποτελης και καραγκιοζης και καρπαζοεισπρακτορας.Βεβαια με τα σημερινα δεδομενα ο Ελληνας ειναι υποτελης.Αφου ολοι ειναι εναντιον του και παρ'ολα αυτα τους γλειφει.Ηλιθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πρέπει να είμαι βλαμμένος δεν γίνετε αλλιώς.
    και εγώ έτσι πίστευα..ότι δηλαδή δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας που να πιστεύει πως ο Έλληνας αντέχει περισσότερες θυσίες.Να όμως που δεν είναι καθόλου έτσι.
    Σάββατο βραδινό δελτίο ειδήσεων των 7στον ΑLPHA.Ο κύριος παρουσιαστής (Μανεσης) μας παρουσιάζει μεγάλη δημοσκόπηση..!(θα υπαρχει το βιντεο) που έλεγε εντελώς τα αντίθετα,ότι το ποσο σωστά είναι τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης,ποσο πολύ διαθετιμενοι είναι οι Έλληνες πολίτες να κάνουνε περισσότερες θυσίες....κατι για 70% αν θυμαμαι καλα....,μάλιστα είχε και ρεπορτάζ από κάποια λαϊκή που οι παραγωγοί ήτανε διαθετιμενοι να πουλούν φθηνότερα τα προϊόντα τους προκείμενου να έχουν περισσότερη κατανάλωση...κλπ. Δεν είναι δυνατον σε λάθος χώρα είμαι..? γιατί τα μπέρδεψα έτσι...ένιωθα και ένοχος που έκανα αντίθετες σκέψεις...
    ΜΙΑ ΩΡΑ μετά μαθαίνουμε για το περιστατικό έξω από την βουλή...και ο Κυβερνητικός εκπρ.κ Παπουτσης να λέει για την επίθεση που δέχθηκε η Δημοκρατία μας...και τους δημοσιογράφους να συμφωνούν.
    εγώ δεν συμφωνώ επίθεση δέχτηκαν οι που παίζουν με την νοημοσύνη του κόσμου.....και όχι με την Δημοκρατία μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση