GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζήτω που μας…κάψανε;

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Το κείμενό μου είναι εκ προθέσεως «παιδαριώδες» για να βρίσκεται σε πλήρη αντιστοιχία με τα επιχειρήματα τ...

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το κείμενό μου είναι εκ προθέσεως «παιδαριώδες» για να βρίσκεται σε πλήρη αντιστοιχία με τα επιχειρήματα των Κομμάτων που μας διοικούν επί 35 χρόνια και ΚΑΝΕΝΑ στέλεχός τους μέχρι σήμερα ΔΕΝ πήγε στη φυλακή!...
Και το κείμενο με τα ερωτήματά μου για τα Τέμπη ήταν τόσο «παιδαριώδες» ώστε κάποιοι μου επιτέθηκαν βάναυσα αλλά τώρα…κρύβονται!...
Έφτασε η… «αναίδεια» των μανδαρίνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σημείο να στείλουν ΕΛΕΓΚΤΕΣ αυτές τις ημέρες στην Αθήνα για να …ελέγξουν τους Υπουργούς και τα Υπουργεία μας!…
Και αυτοί οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, λένε, σε μηνιαία βάση!...
Μέχρι πού θα φτάσει το θράσος τους;…
Αυτό αναρωτιούνται πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες που ήδη...

δηλώνουν πολύ προσβεβλημένοι από το μπαράζ των επικριτικών σχολίων, αρνητικής αρθρογραφίας και υποτιμητικών αξιολογήσεων της ελληνικής οικονομίας και του…Άκουσον, Άκουσον…του ελληνικού πολιτικού συστήματος από οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες και περιοδικά της Ευρώπης, της Αμερικής και όχι μόνο!
Όταν πριν πολλές δεκαετίες ήμασταν πιτσιρικάδες συχνά λέγαμε σκωπτικά…
ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!
Τώρα καθώς ωριμάσαμε ηλικιακά τι θα πρέπει να πούμε;
ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ…ΚΑΨΑΝΕ;
Καθότι με το ειρωνικό πνεύμα της αυτοκριτικής που με διακατέχει σήμερα αναρωτιέμαι εάν το πήραμε χαμπάρι εμείς ο φερόμενος ως τόσο ΕΞΥΠΝΟΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ λαός ότι ΑΥΤΟΙ και ΑΥΤΕΣ που μας κυβερνήσανε τα τελευταία 35 χρόνια της μεταπολίτευσης, τελικά, μας…ΚΑΨΑΝΕ;
ΣΙΓΟΥΡΑ πιστέψαμε ότι αυτοί της πάλαι ποτέ ΕΟΚ και τώρα Ε.Ε. ΠΟΤΕ δεν θα παίρνανε χαμπάρι την ελληνική…«μαγκιά» που κατάφερε, αφού η Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εισέπραξε ΜΥΘΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ από τα Μεσογειακά προγράμματα και τα 4 πακέτα Ντελόρ, τελικά:
1/ Να αυξηθεί το Δημόσιο χρέος κατά ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ τοις Εκατό σήμερα από το περίπου 23% που ήταν το 1974 Όταν κατέρρευσε η Χούντα!!!!!
2/ Να μας φέρουν ένα βήμα πριν την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!!
Από αυτόν τον απίστευτο ΠΑΚΤΩΛΟ χρημάτων πόσα ΦΑΓΑΜΕ εμείς φίλοι μου και Πόσα αυτοί που κάποτε τόλμησε (και μετά …ΣΙΩΠΗ) ο Κώστας Καραμανλής να αποκαλέσει «νταβατζήδες» και μαζί οι μερικές χιλιάδες παρατρεχάμενοί τους;
Τι ακριβώς πρέπει να πούμε; ΖΗΤΩ που…καήκαμε; Ή, να αναρωτηθούμε πόσο «ηλίθιοι» πρέπει να αισθανόμαστε (μήπως…είμαστε;) που αφήσαμε τους πολιτικούς να μας…ΚΑΨΟΥΝΕ; Ή, μήπως, πάλι φταίει ο γνωστός… «ξένος δάκτυλος;»

18 σχόλια

  1. Μα τι λετε?Εδω μας ενοιαζε μονο πως θα προσληφθουμε στο δημοσιο,πως θα καταπατησουμε καποιο καμμενο οικοπεδο,πως θα παρουμε καγιεν να ζηλευουν οι γειτονες,πως θα μπουμε στα ιν κλαμπ,πως θα συκοφαντησουμε τον συναδελφο να του παρουμε την θεση και πολλα αλλα.
    Που να βρουμε καιρο να νοιαστουμε τι κανουν οι πολιτικοι μας τοσα χρονια?
    Οτι κλεβανε το ξεραμε,μα κλεβαμε και εμεις και ετσι,κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.

    Τωρα ειναι αργα,και δεν εχουμε και κανεναν με οραμα να εμπνευσει τους υπολοιπους,βουρ στην φορολογια λοιπον,οσα αρπαξουμε αρπαξαμε,οσοι επιζησουν θα ειναι οι ατυχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει βάλει τον Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι η με το βαμβάκι όπως λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

    Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.

    Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας.

    Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

    Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

    Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

    Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

    Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας και την αποσιώπηση των μπουκωμένων Μ.Μ.Ε ,δεν έχουν αντιληφθεί το που μας πάνε.

    Ελάτε ΟΛΟΙ μαζί με βάση το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

    Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,στις πλατείες των πόλεων, να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται.

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!


    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ
    ΜΕΧΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ).ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

    κατά το Άρθρο 1 παράγραφος 3:
    Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
    και το Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


    ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ;;;;;;

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Το κείμενό μου είναι εκ προθέσεως «παιδαριώδες» για να βρίσκεται σε πλήρη αντιστοιχία με τα επιχειρήματα των..."


    ΩΧ ,ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ.


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ.
    ΡΕ ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ Η ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.
    ΜΑ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΜΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ.
    ΤΕΤΟΙΟΙ ΦΕΛΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Η ΑΛΛΟ ΤΙ.
    ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ,ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΙ ΕΣΥ.
    ΛΕΣ ΜΙΑ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΛΕ ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΘΟΡΥΒΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΡΦΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΝΑ ΞΑΧΑΡΜΑΝΙΑΖΟΥΜΕ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΙΚΕ ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελαφρές εξυπνάδες !

    Η Ελλάδα σαν χώρα που χρωστάει σε όλο το πλανήτη περίπου 300 δις, οφείλει να δέχεται τον έλεγχο και να υπακούει στις υποδείξεις.

    Η χώρα που για να μην κατεβάσει τα ρολλά αύριο το πρωϊ, χρειάζεται δανεισμό επιπλέον 55 δις φέτος, μπορεί να πουλάει ανέξοδο μαγκιά?

    Μάλλον ΟΧΙ!

    Και ας προσπαθούν να μας πείσουν ο κάθε Γιωργάκης και ο κάθε Κωστάκης ότι φταίει ο ελεύθερος επαγγελματίας που δεν δήλωσε όλα τα εισοδήματα του... εξαπολύοντας φοροκυνηγητό που πλήτει κάθε φτωχό πολίτη.

    Όμως, ΦΤΑΙΕΙ ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ που εδώ και 35 χρόνια στηρίζει το πολιτικό σύστημα και εξουσιοδοτεί το κάθε κόμμα εξουσίας να ληστεύει το προϋπολογισμό, να δανείζεται ασύστολα κοροϊδεύοντας τους πάντες και να στέλνει ψευδή στοιχεία στην Ε.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταμάτα επιτέλους να γράφεις ανοησίες ρε γραφικέ Πιπερόπουλε. Δεν ντρέπεσαι στην ηλικία σου να παιδιαρίζεις γράφοντας τέτοιες αρλούμπες αντί να κάτσεις να διαβάσεις ή να γράψεις κανένα επιστημονικό βιβλίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι κυρίες Θάλεια Δραγώνα και Άννα Φραγκουδάκη είναι επιστημονικές υπεύθυνες του προγράμματος «Εκπαίδευση Μουσουλμανοπαίδων». Το πρόγραμμα αυτό που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαική Ένωση ξεκίνησε το 1997 και εξελίχθηκε στην πρώτη φάση (1997-2000) και στη δεύτερη (2002-2004) που στοίχισε 9.640.000 ευρώ. Στην τρίτη φάση προστέθηκαν (2004-2008) 7.350.000 ευρώ. Συνολικά για το πρόγραμμα από το 1997 έως το 2008 οι κυρίες Δραγώνα και Φραγκουδάκη διαχειρίσθηκαν 17.000.000 ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατ αρχην "μπραβο πιπεροπουλο"!!!

    ΚΑΝΕΝΑ στέλεχός τους μέχρι σήμερα ΔΕΝ πήγε στη φυλακή!...
    ==
    Λεβεντες τυπου Παπαδοπουλος τελος.


    Και το κείμενο με τα ερωτήματά μου για τα Τέμπη ήταν τόσο «παιδαριώδες» ώστε κάποιοι μου επιτέθηκαν βάναυσα αλλά τώρα…κρύβονται!...
    ==
    Μπομπολας.μπομπολας ,μπομπολας!!

    Έφτασε η… «αναίδεια» των μανδαρίνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σημείο να στείλουν ΕΛΕΓΚΤΕΣ αυτές τις ημέρες στην Αθήνα για να …ελέγξουν τους Υπουργούς και τα Υπουργεία μας!…
    ==
    Γλυκε μου !
    Λαθος κανεις!
    Ηρθαν να δουν τι γιναν τα δισεκατομυρια των επιδοτησεων!!
    Αυτα που μας εδινε η ΕΟΚ(και ΝΑΤΟ ιδιο συνδικατο)..
    Λογικο ειναι.


    Και αυτοί οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, λένε, σε μηνιαία βάση!...
    ==
    Ασφαλως γλυκε μου!


    Μέχρι πού θα φτάσει το θράσος τους;
    ==
    Μαλλον επηρεαστηκες απο τον τραγκα,ΟΧΙ??
    Λοιπον .."καθηγητα" (γαμω την πουτανα μου "γεμισαμε" ..
    "καθηγητας")
    (ημαρτον!)
    Λοιπον οι Ευρωπαιοι εταιροι μας δωσανε δισεκατομυρια ευρω για το κτηματολογιο,ΟΧΙ??
    Ταφαγε ο λαλιωτης.
    Ειναι ελευθερος και απολαμβανει τους.."κοπους του"..

    Αν το κρεμασει το κρατος και του δημευσει τη περιουσια του ,NO PROBLEM!!!
    Καμποσα δις θα εξοικονομησει!
    Τι λετε και υμεις ,Ω! ζωντοβολο????



    Αυτό αναρωτιούνται πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες που ήδη...
    δηλώνουν πολύ προσβεβλημένοι από το μπαράζ των επικριτικών σχολίων, αρνητικής αρθρογραφίας και υποτιμητικών αξιολογήσεων της ελληνικής οικονομίας και του…
    ==
    Αληθεια??
    Εγω δεν νοιωθω ΚΑΘΟΛΟΥ προσβεβλημενος..
    Ισια ισια νοιωθω πολυ "στεναχωρος" (πολυ επιεικης εκφραση),με τη παρουσα (υποτιθεται) κυβερνηση.


    ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!
    Τώρα καθώς ωριμάσαμε ηλικιακά τι θα πρέπει να πούμε;
    ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ…ΚΑΨΑΝΕ;
    ==
    Ζητω το γαμισι.

    Καθότι με το ειρωνικό πνεύμα της αυτοκριτικής που με διακατέχει σήμερα αναρωτιέμαι εάν το πήραμε χαμπάρι εμείς ο φερόμενος ως τόσο ΕΞΥΠΝΟΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ λαός
    ==
    Κανεις λαθος .
    Ουτε "εξυπνοι" ουτε .."πολιτικοποιημενοι" ειμαστε!~
    Συνδικαλιστοποιημενοι ειμαστε!
    Και το προεδρο της ΓΣΕΕ παναγοπουλοθ,παιρνει 140.οοο ετησιως!!

    ότι ΑΥΤΟΙ και ΑΥΤΕΣ που μας κυβερνήσανε τα τελευταία 35 χρόνια της μεταπολίτευσης, τελικά, μας…ΚΑΨΑΝΕ;
    ==
    Σωστα!
    Ενας Παπαδοπουλος χρειαζεται.

    ΣΙΓΟΥΡΑ πιστέψαμε ότι αυτοί της πάλαι ποτέ ΕΟΚ και τώρα Ε.Ε. ΠΟΤΕ δεν θα παίρνανε χαμπάρι την ελληνική…«μαγκιά» που κατάφερε, αφού η Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εισέπραξε ΜΥΘΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ από τα Μεσογειακά προγράμματα και τα 4 πακέτα Ντελόρ, τελικά:
    1/ Να αυξηθεί το Δημόσιο χρέος κατά ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ τοις Εκατό σήμερα από το περίπου 23% που ήταν το 1974 Όταν κατέρρευσε η Χούντα!!!!!
    2/ Να μας φέρουν ένα βήμα πριν την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!!
    Από αυτόν τον απίστευτο ΠΑΚΤΩΛΟ χρημάτων πόσα ΦΑΓΑΜΕ εμείς φίλοι μου και Πόσα αυτοί που κάποτε τόλμησε (και μετά …ΣΙΩΠΗ) ο Κώστας Καραμανλής να αποκαλέσει «νταβατζήδες» και μαζί οι μερικές χιλιάδες παρατρεχάμενοί τους;
    ==
    Εισαι ΑΚΡΙΒΗΣ.


    Τι ακριβώς πρέπει να πούμε; ΖΗΤΩ που…καήκαμε; Ή, να αναρωτηθούμε πόσο «ηλίθιοι» πρέπει να αισθανόμαστε (μήπως…είμαστε;) που αφήσαμε τους πολιτικούς να μας…ΚΑΨΟΥΝΕ;
    ==
    Προφανως το δευτερο.
    ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ημασταν.

    Ή, μήπως, πάλι φταίει ο γνωστός… «ξένος δάκτυλος;
    ==
    Μπα ! Δεν νομιζω.
    Η πασοκοσκυλια η ιδια θεωρει τον σκυλαραπα ομπαμα .."προτυπο"!!
    Το βλακογιοργο και κωλο θα εστηνε να συναντησει τον σκυλαραπα!!
    Να τον παρουν τα εδω πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕ και να τον κανουν .."ηρωα"!!
    30 χρονια πριν αυτο ηταν .."υποτελεια" "πουλημενος"
    "αμερικανοφιλος" "αμερικανοι φονιαδες των λαων"!!!!!

    Υ.Γ
    Μια ερωτηση επι προσωπικου.
    Σταληθεια εισαι ΕΣΥ .."καθηγητης"????

    ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ????

    Τοτε μαλλον ΕΓΩ πρεπει να διεκδικησω τον .."Λευκο Οικο"!!!

    john ( τζων στα Ελληνικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κ.Καθηγητά γιατί δεν τους ρωτάτε τι δουλειά θέλουν οι κομισάριοι στο Υπουργείο Εθνικής (πώς τους ξέφυγε αυτό) Αμυνας;
    'Εχουν καμιά δουλειά οι κοινοτικοί στα θέματα Αμυνας ,παιδείας και δημόσιας διοίκησης; Προφανώς όχι.Τότε γιατί δεν τους πετάνε έξω.
    Γιατί δεν ζητάνε τις γερμανικές αποζημιώσεις ;
    Μη νομίζουν ότι μας δουλεύουν.Νύχτα θα φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλος τα χρήματα στα ταμεία από την Τετάρτη.

    ΠΑΠΑΛΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΜΟΥ..........
    ΦΑΤΕ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ.

    Έκκληση για την κατάσταση στα ταμεία του δημοσίου έκανε σήμερα ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος. Τέλος!
    Τετάρτη υπάρχουν λεφτά,
    Πέμπτη τέλος!
    Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για να πληρωθεί το....ταμείο ανεργίας, σύμφωνα με τον υπουργό... ενώ άφησε υπονοούμενα για αποτυχημένους υπουργούς (ίσως να είμαι και εγώ ένας από αυτούς είπε) στο συγκεκριμένο υπουργείο τα τελευταία δέκα χρόνια...

    ΟΤΑΝ 100 ΜΕΡΕΣ ΒΑΡΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΜΕ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΚΑΤΣΕΛΗΔΕΣ
    ΦΑΕ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΤΩΡΑ.......ΑΝΕΡΓΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σύντροφε Γιώργο Πιπερόπουλε
    Μια χαρά τα λες στο «παιδαριώδες» κείμενο σου και πιστεύω ότι οι πλείστοι θα συμφωνήσουν μαζί σου. Όμως τι να κάνουμε που τα ζωντανά όταν δούνε κάλπη κάτι παθαίνουν και τρέχουν στο μαντρί; Για μια ακόμη φορά θα γράψω ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας μας – ας το θέσουμε από την μεταπολίτευση ως τις ημέρες μας- ΔΕΝ έπεσε από τον ουρανό. Εμείς το συντηρούμε και συνεπαγωγικά εμείς διατηρούμε την σαπίλα, οπότε εμείς μας καίμε. Δυστυχώς όσο σκληρό και αν ακούγεται είμαστε ένας λαός ηλιθίων που κομπάζει για την ευφυΐα του. Είμαστε μάγκες, οι καλύτεροι στην Ευρώπη – ουδεμία σχέση με τους… κουτόφραγκους- που τελικά το μόνο που θέλουμε είναι να κουνάμε κομματικά σημαιάκια σε συγκεντρώσεις και να μπουκώνουμε το παραμύθι που μας ταΐζουν.
    Ίσως αν παραδεχθούμε το τι είδους φελλοί είμαστε, αυτό να δράσει θεραπευτικά στην mentalite μας και γλυτώσουμε από το αυτοπαραμύθιασμα περί «καλύτερων» στην Ευρώπη. Πιθανώς τότε να γλυτώσουμε από τα σύνδρομα καταδίωξης, τους θύραθεν «εχθρούς» που μας υποσκάπτουν και να πάρουμε χαμπάρι ότι οι χειρότεροι υπονομευτές αυτής της χώρας είμαστε εμείς. Εμείς με τις επιλογές μας, με την αφασία μας, με το γεγονός ότι πάνω από μισό αιώνα έχουμε παραδώσει την χώρα- τσιφλίκι σε τρεις οικογένειες και στους λακέδες τους. Και φυσικά οι κοτζαμπάσηδες δεν πάνε ποτέ φυλακή… Μόνο εμείς, οι κολίγοι.

    V For Vendetta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΠΟΝΟΣ ΤΩΡΑ.ΟΤΑΝ Ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΛΑΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΒΕΡΔΟΙ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ.
    ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΠΙΡΑΓΧΑΣ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΝΕΑΜΗΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ .ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΧΩ
    ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποια λαμογια κ. καθηγητά μου??Πολύ λιγα εφαγαν αυτοί..Για δες ποσα φαγανε οι αγροτες από τις επιδοτησεις με πλαστα χαρτια και τα κάνανε Μπέμπες και τουότα συμπιζακι..
    Που βρεθηκανε τοσα εξοχικά, καθε οικογενεια και ενα..που βρεθήκανε δυο και τρια ΙΧ στην οικογενεια...
    Ολοι λιγο πολύ φαγαμε..Και τώρα "Θα τα ξερασουμε ξυραφάκια""
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ είπε οΓΑΠ..Και ο λαός τον πίστεψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκεινο ομως που δεν καταλαβε κανενας ειναι ,ποιο θα ειναι το τιμημα αυτης της εθνικης χραιοκοπιας, που μας προσαπτουν?


    Λεωνιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ε κάτι θα κάνουν...
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ : Κάτι θα δώσουμε υποθήκη και θα πάρουμε λεφτά.
    Η Μακεδονία είναι μπλε κι αυτά δεν τα συγχωρεί το ΠΑΣΟΚ.
    Από τα πακέτα στήριξης της Μακεδονίας πήρανε λεφτά για να πληρώσουν τα σπασμένα της ολυμπιάδας.
    ή
    Να στρατολογησουν τον Τσουκρατο…
    και Σκαρπελη και Λαμπρου και Γεωργιου και Ακη και Γιαννο κλπ κλπ
    ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πιπερόπουλε!Διόρισες την κόρη σου??Αν ναι διόρισε και τη δική μου.....έεελααααα μωρέεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση