GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κούλου ουάχατ...

Aπό το http://www.taseis.net/ Κούλου ουάχατ. Ελληνιστί κουλουβάχατα. Είναι η μεταφορά του αραβικού όρου που κατά λέξη σημαίνει όλα σε ένα. Ό...

Aπό το http://www.taseis.net/

Κούλου ουάχατ. Ελληνιστί κουλουβάχατα. Είναι η μεταφορά του αραβικού όρου που κατά λέξη σημαίνει όλα σε ένα. Όπως για παράδειγμα πέντε υπουργοί που κάνουν ταυτόχρονα όλοι μαζί τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας. Διατυπώνοντας ο καθένας την δική του εκδοχή για τα μέτρα και τις πολιτικές. Όλα σε ένα λοιπόν και ταυτόχρονα όλοι εναντίον όλων. Δηλαδή κουλουβάχατα.

8 σχόλια

  1. ΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΟΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
    ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ

    ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ

    Ο ΔΕ ΤΡΙΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΣ ΚΑΡ......(ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ)ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙΔΕΞΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

    ΤΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
    ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αγλαία και ο Πρωθυπουργός
    Τσίου-Τσίου.
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    Οι βλαβερές συνέπειες των Ναρκωτικών
    στις οθόνες της Τηλεοράσεων.

    Πασόκ. Είμαστε για λύπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο που άλλαξε ήταν οι προεδρολογίστρες (Her mater's voice). Και εκεί που τρώγαμε ενημέρωση απο την κ.Σπυράκη τρώμε τώρα απο την κ.Πετούρη.Μας έχουν ψοφήσει στο "τόνισε" και "υπογράμμισε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά τους… κουμπάρους από τις Βρυξέλλες, ήλθαν και οι άλλοι από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να πουν τα… χρόνια πολλά στην κυβέρνηση των 100 ημερών.

    Μέσα σε ένα συνονθύλευμα μέτρων που ανακοινώνονται, θα ανακοινωθούν ή παίρνονται πίσω έπειτα από αντιδράσεις, το οικονομικό επιτελείο καλείται από σήμερα να δώσει πειστικές απαντήσεις στους υπαλλήλους του ΔΝΤ ότι είναι σε θέση να πετύχει το στόχο για έλλειμμα κάτω από 3%.

    Όμως, το όλο πρόβλημα (και δεν είναι μόνο της παρούσας κυβέρνησης) είναι πλέον ότι κανείς ξένος, κανένας οργανισμός δεν πείθεται από τις εξηγήσεις και τα στοιχεία που τους δίνουμε. Η διαρροή από τις Βρυξέλλες (και αργότερα η διάψευση) ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ποινικές κυρώσεις στην Ελλάδα για τα μαϊμού στατιστικά στοιχεία των τελευταίων ετών δείχνουν ακριβώς το έλλειμμα αξιοπιστίας που έχει αυτή τη στιγμή η χώρα.

    Οτι και να πουν στους ανθρώπους του ΔΝΤ δεν θα γίνουν πιστευτοί. Στο ΠΑΣΟΚ άλλωστε «τρώγονται» μεταξύ τους για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρουν, επομένως είναι δύσκολο να δώσουν στο ΔΝΤ να καταλάβει πως θα τα καταφέρουμε μόνοι μας προκειμένου να μην πτωχεύσουμε.

    Το πλέον σίγουρο είναι ότι και το κλιμάκιο του ΔΝΤ θα φύγει άπραγο από την Αθήνα αφού δεν θα βγάλει άκρη με το χάος που επικρατεί.

    Μια μόνη λέξη, όμως, από το στόμα τους είναι αρκετό για να ρίξει την Ελλάδα στα Τάρταρα.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ..ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η γαλλική κυβέρνηση απέκλεισε σήμερα κάθε περίπτωση να δοθεί στους μετανάστες δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές, όπως αξιώνει η σοσιαλιστική αντιπολίτευση.

    «Δεν υπάρχει περίπτωση να θεσμοθετήσουμε το δικαίωμα ψήφου των ξένων στις τοπικές εκλογές» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Παιδείας κ. Λικ Σατέλ στον ραδιοσταθμό RFI, διευκρινίζοντας ότι «το δικαίωμα αυτό συνδέεται στενά με την υπηκοότητα».

    Αφορμή για τις δηλώσεις του κ. Λ.Σατέλ ήταν η κατάθεση, από την επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος κυρία Μαρτίν Ομπρί, πρότασης νόμου υπέρ του δικαιώματος ψήφου στους αλλοδαπούς που προέρχονται από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις τοπικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα χρειάζεται να αλλάξει τίποτα ο ΓΑΠ!
    Αρκεί ένα τηλεφώνημα, απο την Αγλαία στην Ισλαμαμπάντ,
    για να στείλουν delivery άλλο ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους κραδαίνοντες τις παραδοσιακές ισλαμικές σπάθες.
    Αλλάου άκμπαρ!!!

    ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ....ΕΣΕΙΣ
    ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟ
    ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση