GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελλάδα – Ισραήλ...

Του Δαμιανού Βασιλειάδη , εκπαιδευτικού . Μετά την αποκάλυψη ότι πίσω από το διπλό εμπρησμό της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά της Κρήτης κρύ...

Του Δαμιανού Βασιλειάδη,
εκπαιδευτικού
.
Μετά την αποκάλυψη ότι πίσω από το διπλό εμπρησμό της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά της Κρήτης κρύβονταν Αγγλοαμερικανοί πράκτορες και οι μυστικές τους υπηρεσίες (και δε γνωρίζουμε και ποιες άλλες), πρέπει να τεθεί το ερώτημα:
Σε τι αποσκοπούν τέτοιες ενέργειες και άλλες που συμβαίνουν στην Μεγαλόνησο.
Η άποψή μου είναι ότι όλες αυτές οι ενέργειες των «άσπονδων φίλων και συμμάχων μας» Αγγλοαμερικάνων και όχι μόνο, που έχουν άμεση σχέση με τα εθνικά μας θέματα, Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, ΄Ηπειρο αποσκοπούν στα ακόλουθα:
1. Στην κατατρομοκράτηση των Ελλήνων, τους οποίους θέλουν να παρουσιάσουν ως αντισημίτες, ξενόφοβους, ρατσιστές, σωβινιστές κ.λπ και λπ.
2. Να επιστρατεύουν και ...

τους απανταχού Εβραίους εναντίον μας, για να μας απομονώσουν ακόμη περισσότερο με στόχο να υλοποιήσουν τα άνομά τους σχέδια ενάντια στην πατρίδα μας.
Ο στόχος αυτός αποτελεί τον πιο θανάσιμο κίνδυνο, γιατί οι Εβραίοι αποτελούν καθοριστικό παράγοντα διαμόρφωσης της παγκόσμιας πολιτικής τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Αγγλία, αλλά και παντού ανά την υφήλιο.
Είναι γνωστό ότι το εβραϊκό λόμπυ επηρεάζει καθοριστικά την αμερικάνικη εξωτερική πολιτική, σε αντίθεση με το ελληνικό λόμπυ, το οποίο σχεδόν είναι ανύπαρκτο ή διασπασμένο και αναποτελεσματικό. Βέβαια σ’ αυτό φταίει και το ελληνικό κέντρο, με όλους τους υποτελείς πολιτικούς και τα νεοραγιάδικα κόμματα.
Αυτή η κατάσταση θα επιδεινωθεί. Αποχρώσεις ενδείξεις υπάρχουν ανά την Ελλάδα σχετικά και με την σιωνιστική προπαγάνδα, να μας παρουσιάσουν ως ανέκαθεν αντισημίτες, ενώ είμαστε ενάντια στη σιωνιστική πολιτική απέναντι στους Παλαιστίνιους και όχι γενικά και αόριστα εναντίων των Εβραίων.
Στον τομέα αυτόν ασφαλώς και παίζουν ρόλο και οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, αλλά και τα καθοδηγούμενα πανεπιστήμια, που θα εκδώσουν διατριβές για την κακομεταχείριση των Εβραίων στην Ελλάδα, κυρίως Θεσσαλονίκη. (Σίγουρα θα’ ναι κάποιος Σόρος από πίσω). Πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον τέτοιες και παρόμοιες προβοκάτσιες σαν αυτή της Κρήτης (βλ. την προβοκάτσια με την δήθεν βόμβα στο σπίτι του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη). ΄Εχω υπόψη μου διατριβή και μάλιστα ΄Ελληνα «επιστήμονα», που υπηρετεί δήθεν επιστημονικά τέτοιες σκοπιμότητες. Εφιάλτες υπάρχουν πάντοτε. Η προπαγάνδα είναι πανούργα και παρουσιάζεται πάντοτε με το ποιο αγνό πρόσωπο. Παράδειγμα οι Αγγλοαμερικάνοι. (Βλ. δηλώσεις του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ) κα οι «σύμμαχοί μας». Κατακρεούργησαν ολόκληρο λαό στο Ιράκ, εν ονόματι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας. Το ίδιο στην πρώην Γιουγκοσλαβία και το ίδιο πράττουν στο Αφγανιστάν και όπου θέλουν να περάσουν τα γεωστρατηγικά τους συμφέροντα.
3. Να μας μειώσουν και συντρίψουν το πατριωτικό φρόνημα, δημιουργώντας μας ενοχές και κόμπλεξ, - με το ζόρι -ως εθνοκεντρικούς, ξενοφοβικούς, ρατσιστές (βλ. τα βιβλία της κ. Θάλειας Δραγώνα και λοιπών εθνομηδενιστών και τον αφελληνισμό που επιχειρείται στην παιδεία. Πως θα ενσωματωθούν οι μετανάστες σε μια αφελληνισμένη παιδεία;) .
4. Να περάσουν ευκολότερα το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό με τη μέθοδο του καρότου και του μαστιγίου. Του καρότου με την έννοια ότι εμείς είμαστε ανέκαθεν ένας φιλόξενος λαός, (βλ. ξένιος Δίας) και συγχρόνως του μαστιγίου με την έννοια ότι είμαστε τάχα ξενόφοβοι και ρατσιστές. (Τι θα κάνουν όλοι αυτοί, αν δεν τους επαληθεύσουμε κα αποδεχθούμε ότι δεν είμαστε ρατσιστές; Ας θυμηθούμε του Καβάβη; Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.)
5. Τελικά να συντρίψουν οποιαδήποτε αντίσταση του ελληνικού λαού, διασπώντας την κοινωνική συνοχή και την εθνική ομοψυχία και μεταβάλλοντας τον σε ένα άβουλο και χειραγωγούμενο υποκείμενο στα γρανάζια της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης.
Και το τραγικό είναι ότι σε όλα αυτά τα εγκληματικά που λαμβάνουν χώρα εναντίον της πατρίδας μας συμμετέχουν και δυνάμεις από την άκρα δεξιά ως την άκρα αριστερά.
Εν κατακλείδι θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί που από ιδιοτέλεια, καιροσκοπισμό και ιδεολογική σύγχυση είναι ενάντια στην πατρίδα τους ότι ο ελληνικό λαός δεν έχει τίποτε εναντίον οποιουδήποτε άλλου λαού, (ούτε του τούρκικου, ούτε του εβραϊκού, ούτε του σκοπιανού, ούτε του αγγλικού, ούτε του αμερικάνικου κ.λπ), παρά μόνον εναντίον των κυβερνήσεών τους που επιβουλεύονται την πατρίδα μας.

17 σχόλια

  1. Giati oxi kapioi na prospathoun na min erthoun pio konda to Israil ki i Ellada .Telika kanis den kseri ti eginan oi Amerikanoi.Ti leei to state departmend molis egine vgike anakinosi tora mouga???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΙ ΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΑΓΓΟΛΙΜΟΥΡΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΑΚΡΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθνική συνδιάσκεψη για το μεταναστευτικό με θέμα "ψήφος και ιθαγένεια στους μετανάστες" πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.


    Κεντρικό σύνθημα στη συνδιάσκεψη ήταν το "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες". Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στην ομιλία του, η οποία έκλεισε τις εργασίες της συνδιάσκεψης, προέτρεψε τα μέλη και τα στελέχη του ΛΑΟΣ να βγουν στους δρόμους και να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το μεταναστευτικό.


    Είμαι έτοιμος να σταματήσω το δημοψήφισμα, είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εάν ο κ. Παπανδρέου δεχθεί να γίνει δημοψήφισμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Είπε ακόμη ότι η Ελλάδα λέει όχι στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση γιατί δεν θέλει να νοθευτεί ο Ελληνισμός. Υποστήριξε ότι το θέμα είναι αν θα επιτρέψουμε........ στη νέα τάξη πραγμάτων να ποδηγετήσει τον κόσμο και την Ελλάδα. Η Ελλάδα ανήκει στην ιστορία της, είπε, και ανέφερε ότι όταν ο τόπος μας έχτιζε Παρθενώνες αυτοί ζούσαν πάνω στα δέντρα, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα δεν θα οδηγηθεί ούτε στον Άδη, ούτε στο σκοτάδι.

    Υποστήριξε ακόμη ότι η ιεραρχία της Εκκλησίας στηρίζει τον αγώνα του ΛΑΟΣ για τις υπογραφές τις οποίες, όπως είπε, θα δώσει εκεί που θα πιάσουν τόπο. Κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις της Ευρώπης, είπε, και μαζεύουμε υπογραφές και από άλλα ευρωπαϊκά κράτη.

    Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε ασφαλή διέξοδο και δήλωσε έτοιμος να ιδρώσει και να βάλει πλάτη για να βγει το κάρο από τη λάσπη, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα αλλοιώσουν το εκλογικό σώμα.

    Είπε ακόμη ότι προσβλήθηκε με αυτό που έγινε με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό, ανέφερε ότι στην ελληνική επικράτεια κάνει κουμάντο ο Έλληνας πρωθυπουργός και όχι ο Βούλγαρος και χαρακτήρισε αυτό που έγινε αδιανόητο.

    Αναφέρθηκε στην Ιρλανδία και συνέδεσε το αρχικό όχι των Ιρλανδών στο Ευρωσύνταγμα με την μετέπειτα οικονομική κρίση που έπληξε τη χώρα.

    Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι η Ιρλανδία είπε όχι στο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, γι’ αυτό, η νέα τάξη πραγμάτων τη γονάτισε οικονομικά. Και οι Ιρλανδοί αναγκάστηκαν να πουν ναι στο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα στο τέλος.

    Το ίδιο υποστήριξε προσπαθούν να κάνουν και με την Ελλάδα για να συναινέσουν στην ονομασία των Σκοπίων και στην παραχώρηση της Θράκης.

    Εμείς θα μείνουμε όρθιοι και θα είμαστε παρόντες γιατί ερχόμαστε από πολύ μακριά και πάμε μακρύτερα, κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έχω αναφέρει εδώ και πολλές ημέρες στα Blogs και στη διαβούλευση.
    Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δρούν πάνω από δέκα μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών κυρίως αυτών που έχουμε οικονομικούς μετανάστες.

    Η Ελλάδα έχει γίνει η Τσεχία και η Πράγα του Ψυχρού Πολέμου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΔΑΜΙΑΝΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Η ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΤΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Η ΠΑΙΔΕΙΑΣ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ.
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΛΥΣΑΤΕ ΓΛΑΦΥΡΑ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΑΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΕΣ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ.
    ΑΙΝΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΚΟΥΝΤΑΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ.
    ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν αντιμετωπίζουν τα κύματα παράνομης και ανεξέλεγκτης μετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, υιοθετούν αυστηρές προϋποθέσεις για την πολιτογράφηση και την απόδοση ιθαγένειας.

    Εμείς που αντιμετωπίζουμε οξύ πρόβλημα ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών, αντί να είμαστε πιο προσεκτικοί, κατεβαίνουμε με το νομοσχέδιο αυτό, στο πιο «χαλαρό κατώφλι» απ’ όλους! Πηγαίνουμε αντίθετα με τη λογική, αντίθετα προς το συμφέρον μας, αλλά κι αντίθετα από τους υπόλοιπους εταίρους μας...

    Είναι ένα νομοσχέδιο που διευκολύνει την είσοδο μεταναστών παράνομα, ώστε να κάνουν παιδιά στην Ελλάδα, στη συνέχεια να παίρνουν τα παιδιά τους αυτόματα ιθαγένεια και να νομιμοποιούνται έτσι αναγκαστικά και οι γονείς τους.

    Οι Έλληνες είναι λαός,

    δεν είναι «πληθυσμός».

    Και εκείνο που μετατρέπει το «γεωγραφικό χώρο» σε ενιαία

    χώρα και τον «τοπικό πληθυσμό» σε λαό είναι η ταυτότητά του.

    Δεν μπορεί οι Γάλλοι να ανακαλύπτουν σήμερα τη σημασία και την επικαιρότητα της εθνικής ταυτότητας (ιδιαίτερα για την ενσωμάτωση των μεταναστών στην κοινωνία τους), δεν μπορεί οι Βρετανοί να ανακαλύπτουν τη «Βρετανικότητα», οι Ισπανοί την «Ισπανικότητα», και εμείς να φοβόμαστε να μιλήσουμε για την «ελληνικότητα».

    * Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Θα υπερψηφίσουμε, βέβαια, το δικαίωμα ψήφου των ομογενών.

    * Δεσμευόμαστε από τώρα ότι θα καταργήσουμε το

    νομοσχέδιο όταν θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και με κείνες τις δακρύβρεχτες ανακοινώσεις για την κατάντια των Ελλήνων να είναι οι αισχροί εμπρηστές, ενώ οι δυο αλλοδαποί έσωσαν την Συναγωγή οι υπέροχοι, τι θα γίνει;
    Θα ζητήσουν συγνώμη οι άθλιοι;
    Θα τους κάνει μήνυση κανένας για συκοφαντία και πρόσκληση σε βία και ρατσιστικές ενέργειες εναντίον των Ελλήνων, εδώ και σ΄ όλον τον κόσμο;

    Ευτυχώς αυτή η προβοκάτσια φανερώθηκε θεία δίκη, αλλά για τις άλλεςq
    Πχ των εμπρησμών με 100 και πλέον θανάτους στην Πελοπόννησο, που κατέστρεψε για πάντα την αγροτική της διάσταση και κόντεψε να διαγράψει από τον Χάρτη την Ολυμπία;
    Για τα γεγονότα του Δεκεμβρίου, που "χάρι" σ΄ έναν "προφητευμένο θάνατο" που "περίμεναν έτοιμοι και εν εΓρηγόρσει", πώς θα γίνει να «τσακώσουμε» τον «διακινητή των SMS»;
    Όταν επί ένα χρόνο, καθημερινά, κατέστρεφαν το εμπορικό και ιστορικό κέντρο, έκαιγαν καταστήματα, λήστευαν μικρομαγαζότορες στην Πρωτεύουσα, έκαιγαν τις βιβλιοθήκες και τα Πανεπιστήμια φτάνοντας ως τον Άγνωστο Στρατιώτη επι Πολύδωρα και Γιαννάκου, ποιοί οργάνωσαν και σπονσονάρισαν με νέο αίμα την «εξέγερσι» μετά την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου;
    Πίεσαν για τον νεκρό όσο μπορούσαν εκείνη την περίοδο της μάχης του Άρθρου 16 και όλα τα εντεταλμένα όργανα αποσταθεροποίησης έκαναν την δουλειά τους ενθαρρύνοντας και υποδαυλίζοντας την κατάσταση. Εφημερίδες, κανάλια, «υπάλληλοι» με τις πένες ή τα μικρόΦονά τους, σέρβερς και βλόγκς στην υπηρεσία της αποδόμησης και της αποδυνάμωσης της Ελλάδος.
    Ένας αδύναμος κρίκος από βλακεία;, παλιοχαρακτήρα;, πίεση;, ανικανότητα και δεν ξέρω τι άλλο, ένα παιδί νεκρό και το σχέδιο το καταστρωμένο από καιρό, βρήκε τους εκτελεστές του και εκπλήρωσε τους στόχους του με κάθε λεπτομέρεια!
    Πότε άρχισε η άνοδος των επιτοκίων δανεισμού της χώρας; Μήπως όταν τα ανακοινωθέντα για «εσωτερικό μέτωπο», για ανάμειξη των λαθρομεταναστών και ειδικά των Αλβανών , γεγονός που επεσήμαναν τα ξένα μέσα και οι εκθέσεις, θα δημιουργούσαν περεταίρω προβλήματα στην ίδια την ακεραιότητα και την πορεία της χώρας; Μήπως τότε άρχισε η πιστοληπτική υποβάθμιση της Ελλάδος;
    Για το πώς έγιναν τα Δεκεμβριανά αιτία των σημερινών επιθέσεων στην οικονομία της χώρας, θα βρούμε άραγε ποτέ και θα «φανερώσουμε» τους εργολάβους και τους εργοδότες;
    Οι εμπρησμοί σε 90 μέτωπα ένα βράδυ του Αυγούστου του 2009, ώστε να καταστραφεί ο Αττικός δασικός ιστός και να κατακαούν σπίτια και περιουσίες, θα αποκαλυφθούν τίνος έργο είναι;
    Διάβασε κανένας την προσπάθεια να απολογηθούν στο Ινδυμίνδια, τα ύποπτα περιφερόμενα σκουληκάκια που κυνηγούσαν τα ΧΥΤΑ εκείνη την περίοδο στο Γραμματικό; και που τα είχε καλέσει για το πανηγύρι της περιοχής σε τραπέζι ο κοινοτάρχης;
    (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1070012#1070217)
    ....to be continued
    ....συνεχιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασχολήθηκε κανένας πώς, με τελεσίγραφα τύπου μαφίας, παραιτήθηκε ο Καραμανλής;
    Με τους εμπρησμούς του Αυγούστου, με την βόμβα στη καρδιά της οικονομικής ζωής της Ελλάδος, στο Χρηματιστήριο, με τις RPG (τύπου Αμερικανικής πρεσβείας) στα χέρια του Μισούνωφ, με τις ρουκέτες ανήμερα της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη θαμμένες στο Σοχο....απάνω, απάνω να βρεθούν εύκολα!
    Κατάλαβε καλά ο «πρώην» ότι θα επακολουθούσαν χειρότερες συμφορές! Πίστεψε ότι μια καινούρια κυβέρνηση μ΄ όλες τις δυσκολίες, τουλάχιστον δεν θα χρεωνόταν αγωγούς, Βουκουρέστια και ΜισοΝαι στην Κύπρο. Άσε που θα τον διαδεχόταν η εκλεκτή τους δούλη Νδόρα. Έφυγε όπως, όπως! Μη και γλυτώσει το μεγάλο κακό ο τόπος!
    Αμ δε! Σήμερα βλέπουμε τον… διάδοχο, με στενά πλαίσια, να τρέχει να τα προλάβει όλα ως το Μάρτιο, ενώ παράλληλα να του σφίγγουν τα λουριά με απειλές πτώχευσης, αποπομπής, με προσβολές, με ρατσιστικά σχόλια, με τον… Βούλγαρο πρωθυπουργό να έρχεται να επιβάλει την …τάξη στα, από χρόνια διεκδικούμενα με λεπίδι, χώματα της Μακεδονίας!
    Αν δεν τακτοποιήσει τα πράματα ώστε να γίνουν ιθΑγενείς οι …Βούλγαροι, οι Ρουμάνοι, οι Σκοπιανοί, οι Αλβανοί …ανιθαγενείς μαζί με τους 18-30 χρόνων εισβολείς από τα πεδία μαχών του κόσμου (Αφγανιαστάν, ιραν Συρία Τουρκία Νιγηρα Σομαλία κλπ), δεν θα δει πρόσκληση από τον Ομπάμα, ο… Ωμάμα Τζεφρυ Γιώργος!
    Και είναι κι άλλα που, δυστυχώς, αντίθετα με τους εμπρησμούς της Συναγωγής στα Χανιά, θα μείνουν ορφανά χωρίς την ιθαγένεια των μπαμπάδων τους. Κρίμα τις ανιθαγενείς …συμφορές που «υιοθετήσαμε» χάρι σε πένες σαν του Πρετεντέρη, του Καμπουράκη, του Οικονομέα, Του Ριχάρδου του Ξουμερίτη, του διαφημιστή της Χουντας και άλλων υποδούλων υπαλληλων, ως δικά μας! Κι ας ήταν Αμερικανάκια Εγγλεζάκια Αλβανάκια οι γεννήτορες τους!

    Ας ξυπνήσουμε επιτέλους! Αν χρειαστεί να εκμεταλλευτούμε τους εκμεταλλευτές μας, ας το κάνουμε! Τους αξίζει η μεταχείριση, μας αξίζει να σωθούμε. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!Για να σταματήσουμε τα σχέδιά τους, ας συμμαχήσουμε στα πεδια της μάχης, ακόμα και με τον Διάβολο!
    Ηδη πολλοί, αριστερά και δεξιά, πέταξαν μπροστά στο διαφαινόμενο στόχο των ιών και των κωλοβακτηριδίων που μαγάρισαν το λαό μας χρόνια τώρα τα κομματικά τους στραβάδια και αρχίζουν να βλέπουν πέρα από τα όρια που καθώριζαν οι παρωπίδες τους. Κι εμείς μαζί τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ δεν καίμε τα τζαμιά αυτών που θα πολεμήσουμε σαν αντίπαλοι στο μέλλον , θα καίγαμε τις συναγωγές των Εβραίων που στο παρελθόν πολεμήσαμε μαζί εναντιον κοινών εχθρών και θα το ξενακάνουμε και στο μέλλον σαν ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΟΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όποιος θέλει ,τους μουσουλμάνους μετανάστες ,να γίνουν Έλληνες πολίτες , είναι Τουρκοαιγυπτιακής καταγωγής ,και συμπαρίσταται στα αδέλφια του .
    Να δώσουμε ταυτότητα είλωτα , στους μετανάστες .
    Αυτό μόνο τους αξίζει και τίποτα άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΑΣΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΣΟΣΙΑΛΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΕΥ


    Καμένο χαρτί είναι πια για την Κυβέρνηση η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μπατζελή. Μετά τους σημερινούς χαρακτηρισμούς στο Βήμα για τους αγρότες ότι είναι σεξιστές και τραμπούκοι άρχισαν οι συζητήσεις για απομακρυνσή της.
    Μετά το αδιέξοδο της συνάντησης το μεσημέρι με τους αγρότες ο προβληματισμός στα κορυφαία κλιμάκια της κυβέρνησης έγινε πολύ έντονος. Από αύριο αρχίζει σύμφωνα με δηλώσεις των εκπροσώπων τους, κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων και η απομάκρυνση της Υπουργού θα γίνει μονόδρομος ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολυ σωστα τα λεει.....κατι πρεπει να γινει με όλους ανεξερετως τους πολιτικούς..αμα δεν μπορουν να σωσουν την πατριδα μας βρισκοντας καποια κοινη φορμουλα μεταξυ τους καλυτερα να πανε να ...........τελικα 300 ειναι παρα πολλοί μηπως πρεπει να μειωθουν στους 100

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπλα , μπλα,δηθεν και ενδεχομενως και αρλουμπες!
    Ρε εως ποτε θα ειναι για την κακαοδαιμονια μας αλλοι υπευθυνοι και επιβουλευτες? Ως ποτε?Υπευθυνοι και επαγρυπνητες της δημοσιας ταξης δεν υπαρχουν σαυτο το κρατος!Τι θα πει ξενες μυστικες
    υπηρεσιες και κουραφεξαλα,και αν ναι τι κανουν οι δικες μας μυστικες και διπλωματια?
    Μαθατε μια ζωη σε μπουρδελο και τωρα φταινε οι πουτανες!

    Στην καλυτερη περιπτωση να τους το
    ανανεωσουμε και να το μεγαλωσουμε,για να ξεχασουμε την ξεπουλημενη περιουσια απο τους τραγους της εβραιχριστινικης θρησκιας μας,στα Ιεροσολημα!
    και που ειναι αυτοι που κοπτονται
    σφοδρα για τον φοβο τους της ματαλαξης της ελληνικης κοινωνιας απο τους μεταναστες,αν ενταχθουν, ενω για το τι αλλο παιζεται γυρω τους,αδιφορουν.Πως αλλως, αφου ειναι μονιμα καρφωμενοι στη ξενοβοφια και δεν προλαβαινουν να δουν απο πια μερια ερχεται η φαπα!Ψευτοπατριωτες,για ποια δικαιωματα αναφερεστε και εθνικα και τοιαυτα,αφου δεν ειστε ικανοι ενα κρατος να φτιαξετε και να το αφησετε απροσκοπτα να λητουργησει?Δεν τα χαριζει κανενας,
    απλα εργαζεσε και κοπιαζεις για να τα περιφυλαξεις .Και πανω απολα οταν εχεις φταξει Κρατος με ολη την σημασια !
    Ετσι μυρια αλλα τινα επονται!

    Λεωνιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κε Βασιλειάδη,
    Άν είσαν πράκτορες,θά είχαν διαφύγει
    καί θά κολυμπούσαν στήν Οκινάουα.
    Άντε..στίς νήσους Κέϋμαν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την Τουρκία στην Ευρώπη θέλουν οι Ισπανοί

    Ο υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας Μιγκέλ Ανχελ Μορατίνος αισθάνεται την Τουρκία στο μπλοκ των 27 χωρών. Ο Μορατίνος πιστεύει ότι η Τουρκία στην Ευρώπη θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα από μειονεκτήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Αντισημιτες, ρατσιστες, ξενοφοβοι, σωβινιστες" εμείς??ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ..Μονο οι ανθελληνες τα λένε αυτά. Απλά εχουμε στο DNA μας να ειμαστε παντοτε πρωτοι ( τρομαρα μας) ενω οι Σκοπιανοί εχουν στο δικότους την Κατωτερότητα ( Ανθιμος Θεσσαλονίκης).."Αλβανε ..αλβανε ..δεν θα γινεις Ελληνας ποτέ..Και βέβαια οι Ισραηλινοί κανουν θηριωδίες στην Γαζα, οι άλλοι που ανατιναζουν καφετεριες και πιτσαρίες ειναι απλοί μαχητες της ελευθερίας..Και που κλείσαμε την παιδικη χαρα στον Αγιο Παντελεημονα, ήταν για να φυγουν τα μικροβια...Οσο για αντισημίτες για ψάξτε τι λεει ο Κοσμας ο Αιτωλός , που τον κάναμε άγιο αλλά και το βιβλίο του Μαργαρίτη ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση