Χρ. Ζώης (με νόημα): "Μόνο ο Καραμανλής μπορεί να συγκεντρώσει τους 180. Και περισσότερους..."

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο (γνωστός) Ανωμερίτης έκανε διαγωνισμό 200 εκατ. ευρώ στον ΟΛΠ μόνο με ...μία εταιρεία!

«Με απείλησε ότι θα μου κόψει το πόδι με πριόνι!» Πού είχε πάει το προηγούμενο βράδυ ο Νικολόπουλος

 

23 Ιανουαρίου 2010

Τι λένε για την Ελενα Σκορδέλη στην Κύπρο...

Από το http://i-lemesos.blogspot.com/
.
Ο κρατούμενος που αποφάσισε να μιλήσει στους ανακριτές είναι ο Θεοφάνης Χατζηγεωργίου που είχε συλληφθεί λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του 'Αντη Χατζηκωστή ως ύποπτος για συμμετοχή στη διάπραξη του εγκλήματος, όπου κατηγόρησε ως ηθικούς αυτουργούς, την Ε.Σκορδέλη και τον αδελφό της. Μετά από την ομολογία του, οι ανακριτές κινήθηκαν με ταχύτητα και, αφού αξιολόγησαν τα όσα τους είπε, εξασφάλισαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης της Έλενας Σκορδέλλη και του αδελφού της Τάσου Κρασοπούλη, οι οποίοι φέρονται να σχετίζονται με το φόνο. Όλα αυτά έγιναν το βράδυ της Πέμπτης.
Η Έλενα Σκορδέλλη συνελήφθη στο σπίτι της στη Λακατάμια γύρω στις 8, ενώ ο αδελφός της φέρεται να είπε στους ανακριτές σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι...

βρισκόταν στην Πάφο και θα επέστρεφε αργότερα. Στο ΤΑΕ Λευκωσίας προσήλθε λίγο μετά τις 8 και ο δικηγόρος των δύο υπόπτων, Μιχαλάκης Κυπριανού. Μετά τη μεταφορά τους στην Πύλη Πάφου, οι δύο ύποπτοι ανακρίθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια από διαφορετικές ομάδες ανακριτών. Η ανάκριση συνεχιζόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Χθες η Έλενα Σκορδέλλη και ο Τάσος Κρασοπούλης οδηγήθηκαν στο Δικαστήριο για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θεοφάνης Χατζηγεωργίου ισχυρίστηκε στους ανακριτές ότι το συμβόλαιο θανάτου για τη δολοφονία του 'Αντη Χατζηκωστή έκλεισε σε κέντρο ψυχαγωγίας ιδιοκτησίας των δύο υπόπτων στα Πέρα Ορεινής. Το ποσόν που προσφέρθηκε είναι 50.000 ευρώ, τα οποία θα μοιράζονταν ο εκτελεστής μαζί με τους συνεργούς του.
Φήμες λένε πως η Έλενα Σκορδέλη ήταν ερωμένη του πατέρα του Άντη Χατζηκωστή, ενώ οι μετοχές που κατέχει τις ...της χάρισε ο Κωστής Χατζηκωστής. Το ότι μάλλον έγινε ξαφνικά μέτοχος του καναλιού "Σίγμα" δεν άρεσε στον Άντη, και γι' αυτό προσπάθησε να την απομακρύνει από τον σταθμό. Η Σκορδέλη δεν του το συγχώρησε ποτέ, και γι' αυτό προσπάθησε να τον βγάλει από την μέση. Μετά που τελείωσε η ιστορία με την δολοφονία του Άντη, προσπάθησε να αθωώσει τον εαυτό της, λέγοντας πως θα κινήσει μηνύσεις και αγωγές προς τα ΜΜΕ, για όλα όσα είπαν και έγραψαν. Αλλά και ζητώντας προστασία από την Αστυνομία για την ίδια και το αδελφό της, επειδή ισχυρίζεται πως προσπάθησαν να την σκοτώσουν, βγάζοντας τις 3 από τις 4 βίδες του μπροστινού τροχού του αυτοκινήτου της.
Δημοσίευση σχολίου