GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφημερίδεεεεεες‏...

9 σχόλια

  1. ..ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΡΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΕ ΤΗΝ FERRARI
    ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΟΡΜΗ....

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΜΥΘΙ. ΓΙΑΤΙ, ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ12 Ιαν 2010, 1:55:00 μ.μ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΑΥΤΟ . ΜΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ,ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΕΛΙΕΣ . Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΕΛΙΩΣΕ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

    ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ.

    Μέσα στην τρέλα με τους μετανάστες και με υπόβαθρο την οικονομική κρίση, ο σχεδιαζόμενος νόμος για τις ΑΠΕ είναι έγκλημα.

    Φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες σε χωράφια, σε δασικά, σε απόσταση 500μ από οικισμούς… (έχει πάει ποτέ κανείς κοντα σε ανεμογενήτρια 100 μέτρων ύψους? ή σε αιλικό πάρκο? Ο θόρυβος και το θέαμα είναι αξέχαστα). Άσε τι κάνει για την αξία κάθε γειτονικής περιοχής και τον τουρισμό.

    Καταλαβαίνω ότι πιέζουν οι κύριοι Περιστέρηδες και οι όψιμοι ηλεκτροπαραγωγοί αερίου αλλά, πρόκειται για εξόντωση της Ελλάδας.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
    ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κατάσταση με τούτους εδώ έχει φτάσει στο απροχώρητο.
    Δεν ξέρεις εάν βλέπεις τραγωδία ή κωμωδία.
    Δεν ξέρεις εάν τα κάνουν επίτηδες ή τους ξεφεύγουν.
    Πολιτική ευθύνη δεν υπάρχει κύριε Γιώργο μας για το φιάσκο με τις τιμές των τσιγάρων;
    Τί Υπουργείο Οικονομίας είναι αυτό που δεν ξέρουν να κάνουν πολλαπλασιασμό και ποσοστά;
    Γελάνε οι μαθητές και τα οι φοιτητές όλης της Ελλάδας με τα καμώματα του Παπακωνσταντίνου.
    ΤΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ, KΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ;
    Λέω να του στείλω το δεκατετράχρονο γιό μου να τον ξεστραβώσει, έχει φαίνεται περισσότερες πιθανότητες να μας βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο της χώρας.
    Αυτό εννοούσες Γιωργάκη ότι θα κάνεις τις πρώτες 100 ημέρες, δηλαδή ότι θα αυτοεξευτελίζεσαι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;
    Πολύ θάθελα νάξερα τί σκέπτονται οι οπαδοί του πασόκ για όλα αυτά τα τρελλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΕΤ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΟΤΙΒΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΙΩΣΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΕΤΑΛΩΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ μην ανησυχείς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ
    ΟΡΙΟ ΣΤΟ ΘΡΑΣΟΣ.

    ΕΔΩ ΕΞΙΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΓΛΑΤΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΑΝΤΑΝ !!!
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ ΕΜΒΡΕΝ ΧΟΤΖΑ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΣΙΣΟΚΑΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ..

    ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΛΕΟΝ ¨"ΑΧΟΡΤΑΓΟ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΕΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΤΑ και ΔΣ και ξαφνικες Προληψεις Διευθυντων Μαρινας.
    Εταιρια Τουριστικης Αναπτυξης ΕΤΑ.
    Δεν μπορεσα να συγρατηθω βλεπωντας φωτο του κυριου Γερουλανου σε μεγαλη Εφημεριδα.
    Αμεσως μου ηρθε στο μυαλο η ΕΤΑ η υποτιθεμενη εταιρια αναπτυξης οπου με τον ακριβωπληρωμενο Διευθυνοντα Συμβουλο της με αδυναμια στα μεγαλα γραφεια με ηχους κλασσικης μουσικης αλλα και ακριβα πουρα!!!
    Να προχωρησω και αλλο ...με τεραστιο προθαλαμο και με αποκλειστικη κυρια γραμματεα την αδερφη του οπου φυσικα δεν φταιει σε τιποτα (ολοι μια δουλιτσα ψαχνουμε).
    Αλλα ολοι αναρωτιομαστε γιατι ο συγκεκριμενος ΔΣ "φυτευμενος" -Πολιτικος Μηχανικος πρεπει να ειναι στην ιδιοτητα- και διορισμενος με τις δεησεις του κυριου Μαρκοπουλου και Παπαθανασιου παραμενει ακομα.
    Παραμενει ακομα προκλητικα.... σε μια εταιρια οπου επρεπε με αυστηρα οικονομοτεχνικα κρητηρια να σχεδιαζει την Τουριστικη πολιτικη και διαχειρηση της μεγαλης περιουσιας της..ενω προεκλογικα λιγες μερες πριν τις εκλογες καταφερε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ να διορισει καινουργιο Γενικο Διευθυντη απο το πουθενα στην μεγαλυτερη Μαρινα της Ελλαδας αυτη του Αλιμου!!!
    Ψαξτε το σας λεω αξιζει.......γεγονος ειναι ρωτηστε μια κυρια καθαριστρια της Μαρινας η ενα καβοδετη και θα σας το ομολογησουν ....απλα αβασανιστα!!!!
    Ακομα και καποιον απλο πολιτη που διατηρει με χιλια βασανα μια θεση λιμενισμου για την μικρη ψαροβαρκα του θα ειναι σε θεση να σας κατατοπισει για την κατασταση και τα τεκτενομενα της Μαρινας.
    Και ετσι και εγω αναρωτιεμαι ..... Εδω και παρα πολυ καιρο.....Τι συμβαινει τι αναπτυξη και τι εργο προσφερει ο συγκεκριμενος ΔΣ και γενικοτερα ας μας πει καποιος εν προκειμενου ο κυριος ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ γιατι διατηρει αυτο το προηγουμενο αναποτελεσματικο ρουσφετολογικο σχημα σε μια Εταιρια οπου προαγει εναν πυλωνα της μοντερνας ελληνικης οικονομιας τον Τουρισμο.
    Που ειναι οι Τομες που ειναι τα σχεδια που ειναι η προσπαθεια για το ζητουμενο αποτελεσμα??
    Ψαξτε το λιγακι .... αξιζει η Μαρινα του Αλιμου ειναι διπλα... Θα ειναι ωραια σκανδαλοθηρικηεκπληξη!!!!
    Ο πολυ μα παρα πολυ καινουργιος Γενικος Διευθυντης στρογγυλοκαθετε και ρεμβαζει τα αγκυροβολημενα μεγαλα σκαφη αναψυχης παιρνοντας οδηγιες απο τον μεντορα του Διευθυνοντα Συμβουλο σπαταλωντας χωρις κανενα προγραμμα τα χρηματα μας.
    Το προσωπικο φυσικα με τις ευλογιες του νεου Διευθυντη ξεχωριζει με ανεση τους φιλοξενουμενους στην μαρινα οχι με το μεγεθος του σκαφους αλλα με το μεγεθος του "ρεγαλου" που λαμβανουν!!!
    Αχ!!!!! Κυριε Γερουλανο!!!!!!!!!!!ας τολμησει καποιος να ξηλωσει την προηγουμενη ρουσφετολογικα και προκλητικα σπαταλη σαπιλα της ΕΤΑ.
    Μας προσβαλουν ολους μας!!!!οχι στη αισθητικη μας αλλα στην νοημοσυνη μας ... δοκιμαστε να δωσετε βημα η ζητηστε του μια καινοτομο ενεργεια για αναπτυξη στον ΔΣ και θα καταλαβετε ποσο ικανος ειναι!!!.

    Ειμαι σιγουρος οτι ουτε ο Κυριος Μαρκοπουλος θα ενοχληθει ουτε ο κυριος Παπαθανασιου γαι την απωλεια των προεκλογικα φυτευμενων φιλων τους.

    Με εκτιμηση καποιος που πραγματικα θα ηθελε να ειναι συνεργατης σε μια μοντερνα ΕΤΑ με ορθη διαφανη διαχειρηση και αξιοκρατεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση