GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνδικαλισμός και ΕΡΤ...

Aπό ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ (Ιδρυτικά μέλη της ΟΜΕ-ΕΡΤ) Σε χθεσινή ανακοίνωση διαβάσαμε κάποιες παράξενες δηλώσεις που προξενούν δυσπιστί...

Aπό ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
(Ιδρυτικά μέλη της ΟΜΕ-ΕΡΤ)

Σε χθεσινή ανακοίνωση διαβάσαμε κάποιες παράξενες δηλώσεις που προξενούν δυσπιστία και στερούν το συνδικαλισμό απ’ την όποια αξιοπιστία του:«Με τη χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. δόθηκε τέρμα στις αμοιβές των μελών των Επιτροπών, υλοποιώντας ένα από τα αιτήματα της ΠΟΣΠΕΡΤ » (Τελικά είναι εύκολο να ιδιοποιείσαι τις ενέργειες των άλλων. Ειδικά όταν πρόκειται για ενέργειες που «πουλάνε».) Κουραστήκαμε πολύ να ψάχνουμε τις ανακοινώσεις τους αλλά δεν βρήκαμε τέτοιο αίτημα. Είναι αστείο λοιπόν να διαβάζουμε τέτοια πράγματα και...

μάλιστα όταν βλέπουμε από κάτω τις υπογραφές εκείνων που έβγαλαν τεράστια ποσά από τις συνεχείς συνεδριάσεις για την εφαρμογή του Διατάγματος Παυλόπουλου. Οι άνθρωποι των μυστικών συμβάσεων δεν είναι καινούριοι. Τους ξέρουμε από παλιά.
Το μεγάλο ερώτημα όμως παραμένει: «Ποιες είναι οι δικές μας ενέργειες; Τι έχουμε κάνει εμείς σαν εργαζόμενοι της ΕΡΤ;» Καθώς η ΟΜΕ-ΕΡΤ πλησιάζει στη δημιουργία της νομικής της υπόστασης (μετά το επιτυχημένο δικαστήριο της Δευτέρας, όπου η παρέμβαση της ΠΟΣΠΕΡΤ απέτυχε να την μπλοκάρει) οι δράσεις γίνονται όλο και πιο συγκεκριμένες και αποτελεσματικές:
- Σε συνάντηση αντιπροσώπων της ΟΜΕ-ΕΡΤ με το Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών επί φορολογικών θεμάτων, κ. Δ. Γεωργακόπουλο, συζητήσαμε το θέμα της αυτοτελούς φορολόγησης (ποσά από τα εκτός έδρας) και εξηγήσαμε ότι η «αποζημίωση εκτός έδρας» δεν είναι αμοιβή, αλλά αφορά τα έξοδα διαμονής και διατροφής και δεν πρέπει να φορολογηθεί σαν εισόδημα. Οι παρεμβάσεις μας έγιναν αποδεκτές και το θέμα θα ληφθεί υπ’ όψιν κατά την συγκρότηση του νομοσχεδίου.
-Σε γραπτή παρέμβασή μας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας υπενθυμίσαμε την προεκλογική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ για την κατάργηση της θυγατρικής ΕΡΤ–Ιδιωτικών σταθμών που προβλέπει απόδοση μέρους του ανταποδοτικού τέλους στους ιδιώτες. Στην αντίστοιχη προφορική συνεννόηση έγινε σαφές ότι η δέσμευση ισχύει και η υλοποίησή της είναι ζήτημα χρόνου.
-Και πάλι σε γραπτή παρέμβασή μας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αναφερθήκαμε στο καθεστώς διαχείρισης φάσματος και αδειοδότησης των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών. Ζητήσαμε τη θεσμική θωράκιση του ραδιοτηλεοπτικού φάσματος της ΕΡΤ και την κατάργηση των διατάξεων που της αφαιρούν δικαιώματα σε αυτό. Δικαιώματα που έχουν κατοχυρωθεί από δεκαετίες.
-Έχει ήδη δρομολογηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας προκειμένου να αρθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη διαχείριση ωραρίων και ρεπό λόγω των καταγγελιών της ΠΟΣΠΕΡΤ στην Επιθεώρηση Εργασίας. Επιδίωξή μας είναι η διευθέτηση του θέματος με τρόπο που να είναι μεν νόμιμος, αλλά να λαμβάνει υπόψιν και τις ιδιαιτερότητες της ΕΡΤ.
Ο Συνδικαλισμός δεν γίνεται με πονηριές και επικοινωνιακά κολπάκια, αλλά με Δουλειά, Συνέπεια και Εντιμότητα.

25 σχόλια

  1. ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ…
    ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΤΣΑΝΕΛΕ Ο ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΣΗΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΗΔΑΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ….O ΜΙΚΥ ΡΟΥΡΚ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ…
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
    ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΝΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ…
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ OFF…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκαλυψη
    Απο Γιαννη Δαιδαλο

    Εντονα ερεθισμενη φερεται τωρα τελευταια η θετη μαμα του βλακογιοργο Μιμη ..

    Οπως αποκαλυψαν εγκυρες πηγες χτες πηρε τηλεφωνο η Μιμη το βλακογιοργο και του ειπε:
    "κοιτα πεοπαικτη μην κανεις καμμια μαλακια και φορολογησεις την ακινητη περιουσια γιατι την γαμησες μαμαλουκο"
    Ενταξει??

    Βγαινω αυριο στα καναλια και λεω τι ελεγε ο μπαμπας σου (Αχ! η αγαπη μου) ,για σενα καθυστερημενο,ενταξει??

    Και του κλεινει το τηλεφωνο.

    Αναυδο το βλακογιοργο,μονολογησε:
    "Oh! what a madness. Nobody like me. Everyone call me stupid. Mam,you are here??"

    Γιαννη Δαιδαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.000.000 άνεργους βλέπει ο Λοβέρδος

    Σκοτσέζικο ντους για την κυβέρνηση αποτελούν πλέον οι δηλώσεις του Α. Λοβέρδου, του υπουργού εργασίας που σε κάθε ευκαιρία δεν παραλείπει να αναφέρεται στη δραματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και ειδικά στα άδεια ταμεία του υπουργείου του...
    ... μετά τη δήλωση που έβαλε φωτιά για τη μη δυνατότητα πληρωμής των επιδομάτων των ανέργων, πράγμα που τελικά δε θα συμβεί, σήμερα δήλωσε ότι ο αριθμός των ανέργων θα φτάσει το διαστημικό νούμερο για την Ελλάδα του 1.000.000...

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.
    ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ...
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΕΡΝΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΜΩΡΕ! ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙ 87% ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ.
    Η ΡΕΜΟΥΛΑ ,Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΕΡΤ.
    ΑΝ Ο ΒΡΑΔΥΠΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ... ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ,ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΛΑΔΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
    ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΚΙΑΣ...
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η διαπλοκή εργολαβικής εταιρείας και του ΔΟΛ με την κυβέρνηση

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Ισχυροί αποδεικνύονται τελικά οι δεσμοί συγκεκριμένου εργολαβικού ομίλου και των στελεχών του, με την νέα, αδιάφθορη, (υποτιθέμενη) άφθαρτη, άσπιλη και αξιοκρατική διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου, αφού ήδη δύο μεγαλοστελέχη του ομίλου ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ(φιλικών σχέσεων με Ψυχάρη όπως ξέρουν όλοι) έχουν διοριστεί Γενικοί Γραμματείς υπουργείων.
    Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε πριν από περίπου ενάμιση μήνα με τον διορισμό της

    * κ. Μαρίας Καλτσά ως Γενικής Γραμματέως Πολεοδομίας & Χωροταξίας στο ΥΠΕΚΑ.
    Ακολούθησε πριν από...λίγες μέρες, με καθυστέρηση ομολογουμένως, η τοποθέτηση του

    * κ. Σέργιου Λαμπρόπουλου ως Γενικού Γραμματέα Συγχρηματοδοτούμενων Έργων στο Υπ.Υ.Με.Δ.
    Τα δύο παραπάνω πρόσωπα και ήδη Γενικοί Γραμματείς υπήρξαν μέχρι χθές ενεργά μεγαλοστελέχη του ομίλου ΓΕΚ - ΤΕΡΝΑ των κκ. Καμπά και Περιστέρη.
    Προσθέστε και τον

    * Ιωάννη Μάνο που προτάθηκε για πρόεδρος του μεγάρου μουσικής από τον Γερουλάνο και είναι μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΛ και θα καταλάβετε καλά ποιος διοικεί αυτό τον τόπο.
    Α μην ξεχαστούμε ότι και ο
    * Τ.Γιαννίτσης που ήταν μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΛ , διορίστηκε επικεφαλής στα ΕΛΠΕ.

    Αν αυτό δεν είναι διαπλοκή τότε τι ΣΚΑΤΑ είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα ίδια και τα ίδια.
    Κλέψανε, φάγανε και μόλις χάσανε τη πλειοψηφία της ΠΟΣΠΕΡΤ κάνανε την ΟΜΕΡΤΑ.
    Άντε και καλό ρουφιάνεμα, άντε και διευθυντές!!!
    Άμα έχεις τέτοιους συνδικαλιστές σαν της ΟΜΕΡΤ τι να τα κάνεις τα αφεντικά;

    Κοντιζά ζούμε διευθυντή να σε δούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε κοντιζα απο οτι καταλαβα εσυ και τα αλλα λαμογια θα επιστρεψετε στον ελληνικο λαο ,οσα ειχατε βουτηξει απο τις επιτροπες που ειχατε χωθει τοσα χρονια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ναι ναι τοσα χρονια ζηταγανε να μην περνουν λεφτα απο τις επιτοπες,ο κοντιζας ο κακαβουλης ο μακρης και τα αλλα αρπαχτικα..χεχεχεχε,καλα ρε ξεφτιλες δεν ντρεπεστε τον κοσμο που σας ξερει εκει μεσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανονικά θα πρέπει ο Καλφαγιαννης ο Ξηρουχάκης και ο Αβράτογλου να επιστρέψουν τα λεφτά που έπαιρναν από το ΠΥΣ(Πρωτοβάθμιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο) όταν "αξιολογούσαν" τους πρώην συμβασιούχους ποιοι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες για να μονιμοποιηθούν στην ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για όσους δεν το ξέρουν, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) εδώ και 6 μήνες δεν ελέγχεται από τους παλιούς διεφθαρμένους συνδικαλιστές που ελεγχόταν.
    Μετά την ήττα τους στις εκλογές των πρωτοβάθμιων σωματίων, ο συνασπισμός ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, φέρνοντας σαν πρόσχημα δήθεν ταμειακές εκκρεμότητες, προχώρησε σε διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος.
    Αυτοί οι κύριοι κυκλοφορούν και αυτές τις ανακοινώσεις που υπογράφονται από την αυτοαποκαλούμενη ομοσπονδία ΟΜΕΡΤ.

    Μετά από εξώδικα και διαδικασίες ασφαλιστικών μέτρων που ξεκίνησαν από τον Μάρτιο του 2009, τελικά η ΕΡΤ αποφάσισε να δεχτεί τους νόμιμους εκπροσώπους της ΠΟΣΠΕΡΤ σε όλες τις υπηρεσιακές επιτροπές από τις 24/12/2009.


    Αυτοί που σκίζουν τα ρούχα τους παραπάνω ότι αυτοί έκαναν τις κινήσεις κτλ κτλ.
    Αυτοί οι ίδιοι που αμαύρωσαν το όνομα της ομοσπονδίας είναι τα «συνεργαζόμενα σωματεία» της ΟΜΕΡΤ. Τα σκάτωσαν τόσα χρόνια και τώρα που έχασαν τις εκλογές θα κάνουν άλλη Ομοσπονδία.
    Ήταν οι ίδιοι που είχαν μπασκακωθει στις επιτροπές και παρόλο που η θητεία τους είχε λήξει από τον Νοέμβριο του 2008 δεν έλεγαν να αφήσουν τις καρέκλες.
    Αυτοί είναι οι ίδιοι που στη λίστα των μισθών που κυκλοφόρησε είχαν από 12.000 το χρόνο από επιτροπές. ΝΑΙ ΝΑΙ αυτοί με τα 19.000 ευρώ το χρόνο σε υπερωρίες και τα 12.000 αμοιβές από επιτροπές.
    Αυτοί είναι οι ίδιοι που κατέθεταν στα δικαστήρια εναντίων της ΠΟΣΠΕΡΤ και του ΟΜΕΔ για να μην υπογραφεί ΣΣΕ.
    Αυτοί ήταν οι ίδιοι που τόσα χρόνια συνυπέγραφαν τις συμβάσεις των golden boys.


    Όσο για την ανακοίνωση τους, είναι τόσο μεγάλο το θράσος τους που δεν μπορεί να το διανοηθεί άνθρωπος.

    Η ΠΟΣΠΕΡΤ είχε ζητήσει από την ΕΡΤ να πάψουν οι αποζημιώσεις σε κάθε είδους επιτροπές. Προφανώς και το ξέρουν οι κύριοι της ΟΜΕΡΤ και θα είχαν στη διάθεση τους και τα χαρτιά αν είχαν δεχτεί την πρόσκληση για συζήτηση των θεμάτων της ΣΣΕ. Αλλά κάτι πρέπει να βγουν να πουν. Έτσι κι αλλιώς όλο το ίδιο κάνουν, μόλις βγει ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ την άλλη μέρα λένε ότι αυτοί το έκαναν….ακόμα και το καταστατικό της ΠΟΣΠΕΡΤ αντέγραψαν αυτολεξεί.

    Την ίδρυση της θυγατρικής, το ανταποδοτικό τέλος και τη διαχείριση των συχνοτήτων την είχε προσυπογράψει ο δικός τους, τότε πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, νυν διευθυντής της ΕΡΤ DIGITAL και πρωτεργάτης της ΟΜΕΡΤ, κύριος Κακαβουλης. Αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν και το όνομα στην ανακοίνωση τους! Η θυγατρική που λένε, είναι η ΕΡΤ DIGITAL.
    Αναλυτικό video που ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ λέει μέσα στη Βουλή των Ελλήνων ότι «με τον πρόεδρο τα έχουμε βρει» υπάρχει και στο YouTube.

    Το πρόβλημα των ρεπό που δημιούργησε η ΠΟΣΠΕΡΤ όπως λένε, είναι ότι ΠΟΣΠΕΡΤ κατέφυγε στην επιθεώρηση εργασίας γιατί οι διευθυντές-προϊστάμενοι των τμημάτων έδιναν αναγκαστικά ρεπό σε ημέρες απεργίας και χαμηλού φόρτου εργασίας, πράγμα που απαγορεύετε από το νόμο.
    Επίσης η ιδιαιτερότητα της ΕΡΤ που αναφέρουν, είναι ότι ολόκληρος οργανισμός δεν έχει θεωρημένα προγράμματα εργασίας!!!! Ναι καλά ακούσατε στην ΕΡΤ δεν έχουμε θεωρημένα προγράμματα εργασίας, έχουμε πολλά διαφορετικά προγράμματα που να κρύβουμε τους συμβασιούχους, αλλού να κρύβουμε τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλού να υπογραφούν αυτοί με τις πολλές υπερορίες……μέχρι πριν από μερικούς μήνες δεν υπήρχε πουθενά θεωρημένο πρόγραμμα εργασίας.

    Και το κορυφαίο είναι ο τρόπος με τον οποίο καταλήγουν!!!!

    Ποιο συνδικαλισμό κάνουν οι κύριοι της ΟΜΕΡΤ;
    Δεν υπάρχει ΟΜΕΡΤ, μόλις προχθές κατέθεσαν στο πρωτοδικείο το φάκελο δημιουργίας.
    Δεν είναι μέλος της ΓΣΕΕ.
    Δεν είναι μέλος του ΕΚΑ.

    Γραπτή παρέμβαση ονομάζετε το κωλόχαρτο που στέλνεις σε μια υπηρεσία του κράτους το οποίο ανάθεμα κι αν το διαβάζει κανένας, πόσο μάλλον να το λάβει και υπ οψιν του!!!!!
    Παρέμβαση και αποτέλεσμα φέρνει μόνο το ενωμένο συνδικαλιστικό κίνημα κάθε χώρου, όχι η διάσπαση και η συνδιοίκηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 16 Ιαν 6.00μμ
    <>
    Και για όσους το ξερουν η ΠΟΣΠΕΡΤ φυλλοροεί. Καληνυχτα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Και για όσους το ξερουν η ΠΟΣΠΕΡΤ φυλλοροεί. Καληνυχτα της"

    Ναι το βλέπουμε, είναι προφανές.
    Γι αυτό και δε τους δίνει κανένας σημασία, γι αυτό κανένας δε τους πολεμάει, γι αυτό κάνουν "γραπτές παρεμβάσεις".

    Και όνειρα γλυκά σας βρε.

    Υ.Γ. φυλλοροεί με 2 ρ. Φυλλορροεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ? ΕΣΕΙΣ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΗ Ν.Δ. ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ! ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΡΑΝΟΣ! ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ. ΚΑΡΦΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΑΒΡΑΤΟΓΛΟΥ-ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΒΡΑΤΟΓΛΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ? ΤΙ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε αυτό αναφέρεσαι;
    Για ποιο λόγο να ντρέπονται;
    Το έχουν κρυφό;
    Η Φραγκιαδάκη όπως υποθέτω ξέρεις δεν έχει πάρει απαλλαγή από την εργασία της και έχει κάνει και χαρτί ότι δεν θέλει οποιουδήποτε είδους αποζημιώσεις.

    Το να λες σε κάποιον ότι λέει ψέματα χωρίς να αντικρούεις με επιχειρήματα και στοιχεία είναι ανώφελο ίσως; Ίσως να μπορεί να θεωρηθεί και λάσπη;

    Δεν βγάζω νόημα από αυτά που λες, είναι και με κεφαλαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 17 Ιαν 8.19μμ
    Και με 13 ρο να το γράψεις
    η ΠΟΣΠΕΡΤ φυλλορρρρρρρρρρρρροεί!
    Και πλευρο να μην αλλάξετε!
    Θυμήσου τη γιαγιακα σου που σου ελεγε ότι γελάει καλά όποιος γελάει τελευταιος!

    18 Ιαν. 2.40πμ
    Συναδελφε καλα τα λες και τα ξερουμε όλοι.Εργολαβία τον έχουν βάλει.Καθεται μεσα στην ΠΟΣΠΕΡΤ και όλη μερα γραφει στα blogs.Προσφερει έργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ολοκληρωμένο τo σχόλιο από το
    mediablog
    Ωραία τα είπε ο Ν. Χατζηνικολάου για την ΕΡΤ χθες. Ένα ξέχασε μόνο να πει.

    Ότι ένας από τους πιο προκλητικά αμειβόμενους ήταν ο νυν και αεί στενός συνεργάτης του Δημήτρης Μιχαλέλης.

    Εκτός κι αν του δίνει κι αυτός τόσα όσα αποκάλυψε ο έτερος φίλος του ότι εισέπραττε στην ΕΡΤ.


    Εντελώς λάθος τα λέει ο κύριος Χατζηνικολάου.

    Τη λίστα που έβγαλε πρώτο το fimotro αν δε κάνω λάθος:
    http://fimotro.blogspot.com/2009/12/blog-post_23.html
    Είναι για μεγέθη πάνω από 60.000 το χρόνο.

    2.000 μικτά το μήνα είναι 28.000 το χρόνο και προφανώς δεν βρίσκονται σε αυτή τη λίστα.

    Κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτούς που είναι στη λίστα αλλά παίρνουν οσα προβλέπει ο Γενικός Κανονισμός Προσωπικού.
    Δηλαδή για ποιο λόγο να με πειράξει εμένα ή οποιονδήποτε άλλο εργαζόμενο αν κάποιος που έχει πτυχίο ΑΕΙ μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας φτάνει να παίρνει 60.000 το χρόνο μικτά;
    Αρκεί βέβαια να πληρώνονται όλοι ανάλογα με τον ΓΚΠ και όχι σε μερικούς να μην δίνουν την προϋπηρεσία τους, σε άλλους να δίνουν επιδόματα πτυχίων που δεν έχουν ή κάποιοι να παίρνουν τις άπειρες υπερωρίες ενώ κατά κανόνα η υπηρεσία δεν επιτρέπει υπερωρίες.

    Αν από τη λίστα λείπουν ονόματα που έχουν αυτής της τάξης μεγέθους μισθούς επειδή προστατεύουν όπως λέει τους κολλητούς τους τότε ναι, για μένα, είναι ξεφτίλα.

    Θα έπρεπε να βγει η λίστα ΟΛΩΝ στη φόρα. Να έχει και το δικό μου όνομα και όλου του προσωπικού.
    Τώρα που θα βγουν τα χαρτιά για τις δηλώσεις του 2009, όλα μαζί όπως είχε πει προεκλογικά ο πρωθυπουργός, στο http://www.ert.gr/misthoi.
    Έτσι να τα δει όλος ο κόσμος.
    Γιατί πράγματι η μισή λίστα δίνει την εντύπωση σε κάποιους ανεγκέφαλους οτι όλοι οι μισθοί είναι έτσι στην ΕΡΤ.
    Που φαίνεται ότι έχουμε υπαλλήλους μόνιμους που μετά από 15 χρόνια υπηρεσίας, με 2 παιδιά παίρνουν 15.000 μικτά ή 980 ευρώ το μήνα καθαρά; Και που ότι ανάλογος συμβασιούχος παίρνει μόλις 680 ευρώ το μήνα για 12 μήνες;

    Αυτά για τα σύνδρομα κοινωνικού αυτοματισμού, δημιουργήθηκαν από το περασμένο καλοκαίρι που η ΠΑΣΚΕ προχώρησε σε διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος και μάζευαν διαγραφές από τα πρωτοβάθμια σωματεία που έμειναν στην ΠΟΣΠΕΡΤ, τότε υπήρχε πράγματι ενα απίστευτο κλήμα σε σημείο να καπνίζεις τσιγάρο σε fast forward και να μη μιλάς με τον διπλανό σου.
    Αλλά προφανώς δε τους νοιάζει όλους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχει τρεις αναρτήσεις σήμερα εδώ στο press-gr για τρεις εν ενεργεία βουλευτές που απολογούνται γιατί ήταν στη λίστα. Και κατ επέκταση στο payroll

    Έχει άρθρο που λέει ότι ο Παναγώπουλος ακόμα πληρώνετε.

    Οι αμοιβές των επιτροπών σταμάτησαν από προχθές.

    Με έναν απλό υπολογισμό...θα έλεγα ότι δημοσιοποίηση της λίστας ήδη έχει εξοικονομήσει στην ΕΡΤ.ΑΕ περί τα 600.000 ευρώ.

    Καλά δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κοίτα τώρα κάτι συμπτώσεις.

    Ξαφνικά η ΠΟΣΠΕΡΤ, με αφορμή το κακό που μπορεί να κάνουν στην Ομοσπονδία οι εργαζόμενοι στα ιδιωτικά κανάλια, οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε διάσπαση.

    Σύμφωνα με την ΟΜΕΡΤ ο κάμεραμαν του Αλτερ εξυπηρετεί τα συμφέροντα του αφεντικού του και μπορεί να κάνει κακό στους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Αυτός ο κακός συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ, ο αντεργατικός...

    Από την άλλη, ο Νίκος Χατζηνικολάου, που είναι το ίδιο το αφεντικό του παραπάνω κάμεραμαν, μας νοιάστηκε ο άνθρωπος; Ο γιος του υπουργού Μακεδονίας Θράκης της ΝΔ; Αυτός ο παλιός επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Παντείου;

    Κοίτα να δεις τι γίνεται στο κόσμο ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΧΩ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ (11 ΜΕΛΛΩΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ (Ν.Δ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ... ΤΑ Α.....Α ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρίν απο λίγο καιρό οι(αντάρτες) της ΔΑΚΕ που είναι στην ΠΟΣΠΕΡΤ αποκαλούσαν προδότη το Σαμαρά. Πίστευαν οι άθλιοι οτι θα κέρδιζε η Ντόρα. Τώρα τρέχουν και γλύφουν το Μανώλη να τους δώσει άφεση αμαρτιών!!! Ο Σαμαράς έχει καλούς φίλους στην ΕΡΤ απο πολύ παλιά.... που σας ξέρουν όλους σας καλά! ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ένας απειλεί επειδή βγάλανε τη λίστα με τους μισθούς.
    Ο άλλος έχει blog μόνο και μόνο για να υποστηρίζει τη διοίκηση στην μήνυση εναντίων του προέδρου.
    Ο άλλος λέει οτι ξεφτιλίστηκαν ΑΔΙΚΑ οι Τσόκλη, Ασπραδάκης, Αγάτσα και οτι πρέπει να τους ζητήσουν και συγνώμη που οι άνθρωποι είχαν απλά ξεχάσει οτι τα παίρναν και από την ΕΡΤ.
    Ο άλλος μιλάει λες και τα λέει με τον κολλητό του στο τηλέφωνο, ποιος είναι ο Μανώλης, ποιος ο επιστήμονας και ποιος ο Μπάμπης ο σουγιάς; Θα ενημερωθεί ποιος;

    Μπα δε τη παλεύεται εκεί μέσα μου φαίνεται!

    ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΓΡΟΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση