GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς δίνει η Δανία την ιθαγένεια στους μετανάστες...

Aπό το http://diaforetikimatia.blogspot.com/ Πώς δίνει η Δανία την ιθαγένεια στους μετανάστες; Μια χώρα που είναι αρκετά πλούσια ακολουθεί τ...

Aπό το http://diaforetikimatia.blogspot.com/

Πώς δίνει η Δανία την ιθαγένεια στους μετανάστες;
Μια χώρα που είναι αρκετά πλούσια ακολουθεί τη λογική ΠΑ.ΣΟ.Κ που κυβερνά την φτωχή Ελλάδα του μπάτε σκύλοι αλέστε;
Μάλλον όχι.
Για ρίξτε μια ματιά παρακάτω
ΠΩΣ ΔΙΝΕΙ Η ΔΑΝΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε προεκλογικά πως οραματιζόταν ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει η Δανία του Νότου.
Ας δούμε λοιπόν πώς αντιμετωπίζει η Δανία ένα συγκεκριμένο ζήτημα για το οποίο....

η κυβέρνηση Παπανδρέου προτίθεται να φέρει μεταρρυθμίσεις: την χορήγηση ιθαγένειας σε μετανάστες.
Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης τα στοιχεία που αναφέρω μπορούν να ελεγχθούν από το επίσημο ιστοχώρο της Δανίας nyidanmark.dk για θέματα αλλοδαπών και ενσωμάτωσης.
Nationality – how to become a Danish national (επισκόπηση του Δανέζικου νόμου ιθαγένειας)
Conditions to be satisfied (προϋποθέσεις πολιτογράφησης)
Dual Nationality (διπλή υπηκοότητα)
Προφανώς η περιγραφή που κάνω καλύπτει τις κύριες λεπτομέρειες και όχι κάποιες εξειδικευμένες διατάξεις για τις οποίες μπορείται να πληροφορηθείτε μέσω του επίσημου Δανέζικου σάιτ.
Πώς γίνεται κάποιος Δανός πολίτης
Στη Δανία κάποιος γίνεται πολίτης αν:
Έχει έναν γονέα Δανό πολίτη με τη γέννηση του (δίκαιο του αίματος, jus sanguinis)
Εάν υιοθετηθεί έως την ηλικία των 12 ετών από Δανό πολίτη
Εάν η μητέρα του παντρευτεί Δανό πολίτη πριν γίνει 18 ετών
Με δήλωση για πολίτες Νορδικών χωρών (Φινλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Σουηδία), μια απλοποιημένη διαδικασία πολιτογράφησης υπό προϋποθέσεις
Με πολιτογράφηση
Βλέπουμε δηλαδή πως στη Δανία η ιθαγένεια λαμβάνεται αυτόματα μόνο με βάση το δίκαιο του αίματος, με τις αυτονόητες διαδικασίες (υιοθεσία, γάμος) στις οποίες ένα παιδί εντάσσεται σε μια οικογένεια Δανού πολίτη ο οποίος δεν είναι ο φυσικός του γονέας.
Ιθαγένεια με πολιτογράφηση
Το πιο ενδιαφέρον σημείο αφορά την Δανέζικη διαδικασία πολιτογράφησης, αφού ακριβώς αυτή είναι που προσπαθεί η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να αλλάξει στη χώρα μας.
Τί πρέπει να κάνει κάποιος ο οποίος δεν έχει γονέα Δανό για να γίνει Δανός πολίτης;
Ένα είδος επίσημης δήλωσης πίστης στη Δανία
Πρέπει να αναφέρει όλες τις παραβάσεις που έχει κάνει ή για τις οποίες έχεικατηγορηθεί, ακόμα και για κάτι τόσο ασήμαντο όσο ένα πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα. Αν βρεθεί αργότερα πως απέκρυψε κάτι, μπορεί να αφαιρεθεί η ιθαγένεια
Να αποποιηθεί την προηγούμενη ιθαγένειά του
Να είναι 9 χρόνια συνεχώς μόνιμος νόμιμος κάτοικος της Δανίας
Να μην έχει καταδικαστεί σε κάποιο είδος φυλάκισης και να μην εκκρεμούν κατηγορίες εναντίον του. Για κάποια αδικήματα προστίθεται χρόνος τον οποίο πρέπει να περιμένει κάποιος για να μπορέσει να πολιτογραφηθεί
Να μη χρωστά στο κράτος
Να συντηρεί τον εαυτό του, να μην έχει δεχτεί κανενός είδους κρατικής κοινωνικής βοήθειας ή επιδόματος 4.5 τουλάχιστον από τα τελευταία 5 χρόνια
Γνώση της Δανέζικης γλώσσας είτε με ειδικό τεστ είτε έχοντας περάσει τις εξετάσεις μετά την τρίτη τάξη του Γυμνασίου
Να περάσει από τεστ πολίτη που εξετάζει τις γνώσεις του για τη Δανέζικη κοινωνία, κουλτούρα και ιστορία
Σύγκριση με το νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ
Το νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με αυτά που γίνονται στην Δανία προβλέπει τις εξής καινούριες προϋποθέσεις πολιτογράφησης:
Δίνει αυτόματα την ιθαγένεια με τη γέννηση σε τέκνα μεταναστών που έχουν συμπληρώση πενταετία νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα με απλή δήλωση των γονέων τους.
Δίνει αυτόματα την ιθαγένεια με τη γέννηση σε παιδιά που πήγαν 6 χρόνια (όχι συνεχόμενα) σε Ελληνικό σχολείο, ανεξαρτήτως καθεστώτος γονέων, με απλή δήλωση των γονέων τους.
Εάν οι γονείς αμελήσουν να κάνουν τη δήλωση αυτή για τις παραπάνω περιπτώσεις, τα παιδιά παίρνουν αυτόματα την ιθαγένεια με απλή δήλωση ανάμεσα στα 18-21 έτη τους.
Δίνει την ιθαγένεια σε παιδιά που πήγαν τα 3 πρώτα χρόνια του Δημοτικού. Απλά πρέπει να αποδεχτούν αυτή την ιθαγένεια ανάμεσα στα 18-21 τους.
Δίνει την ιθαγένεια αυτόματα (χωρίς υποχρέωση καμιάς δήλωσης) για παιδιά ενός γονέα που γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα από τη γέννησή του
Για την πολιτογράφηση ενός ενήλικα (που δεν εμπίπτει στις προηγούμενες κατηγορίες) πρέπει απλά να διαμένει στην Ελλάδα νόμιμα 5 από τα τελευταία 10 χρόνια
Παρατηρήσεις
Είναι προφανές πως το νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ διαφέρει ως προς τα ισχύοντα στη Δανία σε αρκετά σημεία:
Η πολιτογράφηση γίνεται με εξαιρετικά απλές διαδικασίες (σχεδόν αυτόματα) για τους μετανάστες β’ γεννιάς και εντελώς αυτόματα για τους γ’ γεννιάς. Στην πραγματικότητα πολιτογραφούνται όλοι ή τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία.
Η πολιτογράφηση των μεταναστών α’ γεννιάς γίνεται πολύ ευκολότερα από τη Δανία. Σημαντικές διαφορές είναι πως η Δανία απαιτεί ο μετανάστης να είναι αυτοσυντηρούμενος και να μένει διαρκώς επί 9 έτη στην Δανία, και να έχει εκπαίδευση επιπέδου Γυμνασίου σε θέματα γλώσσας. Το σχέδιο ΠΑΣΟΚ απαιτεί μόνο 5 έτη τα τελευταία 10, δεν αναφέρει τίποτα για την οικονομική αυτάρκεια του υποψηφίου και απαιτεί να έχει εκπαίδευση επιπέδου Γ’ Δημοτικού.
Δεν απαιτείται αποποίηση της προηγούμενης ιθαγένειας από καποιον που πολιτογραφείται Έλληνας
Χρειάζονται απαντήσεις
Γιατί το ΠΑΣΟΚ φέρνει ένα νομοσχέδιο για την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας που κάνει την κτήση της τόσο εύκολη, όχι μόνο σε σχέση με αυτά που ισχύουν τώρα, αλλά και σε σχέση με την χώρα-πρότυπο για τον κ. Παπανδρέου;
Διάλογος και Δημοψήφισμα
Για το ζήτημα της χορήγησης Ελληνικής ιθαγένειας ζητάμε να γίνει ένας πραγματικός βαθύς δημόσιος διάλογος όπου θα τοποθετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, τόσο για τις Ελληνικές ιδιαιτερότητες, όσο και για τη διεθνή εμπειρία.
Μετά το πέρας αυτού του διαλόγου, η Κυβέρνηση μπορεί και πρέπει να συνθέσει ένα σύγχρονο πλαίσιο πολιτογράφησης εάν νομίζει πως το ισχύον είναι ανεπαρκές. Αλλά πρέπει ταυτόχρονα, δεδομένων των μεγάλων αλλαγών που πρόκειται να συμβούν από μια τέτοια ανατροπή, να ζητήσει τη συναίνεση του Ελληνικού λαού για το σχέδιό της.
Όλοι πρέπει να επισημάνουμε την προχειρότητα και επιπολαιότητα του κυβερνητικού σχεδίου στη δημόσια διαβούλευση του opengov.gr όταν αναρτηθεί το νέο νομοσχέδιο. Μαζική αποστολή σχολίων, προτάσεων, και αιτημάτων διαλόγου και δημοψηφίσματος είναι η καλύτερη απάντηση των πολιτών.
Πηγή http://d-politiki.blogspot.com/2009/12/blog-post_24.html

28 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ
    ΜΕΤΑ ΤΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΤΙ "ΜΕΤΕΧΕΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ" ΔΗΛ. ΤΕΣΤ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΤΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΠ...

    ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ

    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΙ "ΣΥΓΓΝΩΜΗ" ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ !

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταναστευτικη πολιτικη:

    Μετά την πτώση του κουμμουνισμού στην ανατολική Ευρώπη, τους πολέμους, το πρόβλημα του υπερπληθυσμού στην Ασία, την οικονομική κρίση κτλ τόσο η χώρα μας όσο και οι υπόλοιπες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης, κυρίως οι μεσογειακές, βρεθήκαν αντιμέτωπες με την αύξηση των μεταναστευτικών ροών.
    Τα πρώτα χρόνια η ροή των μεταναστευτικών ρευμάτων ήταν εντελώς ανεμπόδιστη και κατά συνέπεια ανεξέλεγκτη. Στο σύνολο τους «οι μετανάστες» ήταν ανειδίκευτοι εργάτες και απασχολήθηκαν σε γεωργικές και οικοδομικές εργασίες, σε δημόσια έργα από εργολάβους, κτλ.
    Από εκείνα τα δύσκολα χρόνια της αθρόας εισόδου τα προβλήματα ήταν πολλά, μεταξύ των σοβαρών προβλημάτων το γεγονός ότι στη χώρα μας ποτέ δεν υπήρχε ολοκληρωμένη πολιτική διαχείρισης και ισχυρή νομική βάση που να καθορίζει με σαφήνεια τι είναι νόμιμη και τι είναι παράνομη μετανάστευση. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατούσε και επικρατεί με τις άδειες παραμονής - χορήγηση της ! πράσινης κάρτας είναι το παράδειγμα του δήμου Βουπρασίας στην Ηλεία, για χρόνια γίνονταν παράνομη τακτοποίηση άδειας παραμονής χιλιάδων αλλοδαπών εργατών από όλη την χώρα, παρόμοια ή και χειρότερα φαινόμενα είναι σίγουρο ότι έχουν συμβεί και αλλού.
    Αξίζει εδώ να υπογραμμιστεί ότι η παράνομη μετανάστευση άνοιξε το δρόμο για την άγρια εκμετάλλευση χιλιάδων ανθρώπων. Πορνεία, εξαναγκαστική εργασία και άλλες παρόμοιες μορφές όμοιες με δουλεία καταστρατήγησαν θεμελιώδη δικαιώματα, υποτίμησαν και εξευτέλισαν αθώους με ότι αυτό προϋποθέτει και συνεπάγεται για τις κοινωνικές δομές. &n! bsp; Από την άλλη πλευρά η συμβολή της μετανάστευσης στην οικονομία και γενικότερα στην κοινωνική αναβάθμιση της χώρας έχει αμφισβητηθεί έντονα από πολλούς, δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία που να φανερώνουν ότι η χώρα και γενικότερα οι πολίτες της έχουν ωφεληθεί από τον ερχομό (με λαθραίο τρόπο)&nbs! p; με σαπιοκάραβα και μέσα από δύσβατα περάσματα εκατομμυρίων μεταναστών. ( για παράδειγμα, κατά πόσο ωφελείται ο καταναλωτής ή η τοπική οικονομία αν ένα συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων στην Εύβοια χρησιμοποιεί καθημερινά 200 ανασφάλιστους και χαμηλά αμειβόμενους αλλοδαπούς εργαζόμενους;)
    Μετά από όλα αυτά, ως φυσικό επακόλουθο, θα περίμενε κανείς η χώρα να περιορίσει καταρχήν τη μεταναστευτική ροή ( οι μετανάστες (στη χώρα) είναι γεγονός ότι είναι πάρα πολλοί) να καταγράψει τις ανάγκες στην αγορά εργασίας και να δημιουργήσει ισχυρή νομική βάση που να καθορίζει με σαφήνεια τι είναι νόμιμη, τι είναι παράνομη μετανάστευση, τι είναι παροχή ασύλου με βασικό στόχο το συνυπολογισμό των επιπτώσεων της μετανάστευσης αλλά και την ενεργότερη συμμετοχή των νόμιμων μεταναστών στην κοινωνία και την οικονομική ζωή της χώρας.
    Συνοψίζοντας καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι εάν σήμερα η κυβέρνηση της χώρας θέλει τη δημιουργία αποτελεσματικής μεταρρύθμισης σχετικά με το ζήτη! μα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στο τρόπο με τον οποίο οι προτάσεις της «παίζουν» στον πραγματικό στίβο της κοινωνίας και όχι να προσπαθούν να μας πείσουν με επικοινωνιακά τεχνάσματα και πλασματικά στοιχεία σχετικά με τον πραγματικό αριθμό των μεταναστών ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος .. Με λίγα λόγια, το προτεινόμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη χορήγηση ιθαγένειας είναι πρόχειρο, διακυβεύει την κοινωνική συνοχή, δημιουργεί, δεδομένης της υπογεννητικότητας, δημογραφική εκτροπή και δεν αντιμετωπίζει σφαιρικά τα προβλήματα των μεταναστών. Μια λύση θα ήταν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε να υιοθετήσουν κοινή πολιτική διαχείρισης στο ζήτημα της χορήγησης ιθαγένειας με βασικό κριτήριο την ισορροπημένη ( με ποσόστωση) ενσωμάτωση, νοουμένου ότι αποδεδειγμένα το ποσοστό αυτό δεν θα υπερβαίνει σε βάθος χρόνου το 5% του συνόλου των μόνιμων κατοίκων της κάθε περιοχής.

    http://vasiliostsamis.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΔΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.

    Όχι μόνο δεν καταργούν Οργανισμούς, αλλά κάνουν και τα μη αμειβόμενα ΔΣ, αμειβόμενα!!!

    Χθες κατατέθηκε σε δημόσια λογοκρισία και ένα Νομοσχέδιο της Τίνας... δεν λέει κάτι φοβερό για το περιβάλλον και την κοινωνία. ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΑ...

    Με το Νόμο Ν.2939/01 δημιουργήθηκε ΝΠΙΔ (δηλ. κάτι σαν τα επιμελητήρια) που ονομάζονταν Εθνικός Οργανισμός Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών και Άλλων Προϊόντων (Ε.Ο.Ε.Δ.Σ.Α.Π.). Ο Οργανισμός άρχισε να λειτουργεί μόλις το 2008 επί ΝΔ με το ΠΔ 99/2008.

    ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΗΤΑΝ ΜΗ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΑ
    όπως προέβλεπε το άρθρο 24 του Νόμου του 2001...

    Η ΜΠΙΡΠΙΛΩ ΕΠΑΝΙΔΡΥΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ
    και καμιά 10 άτομα έκανε σύμφωνα με το Άρθρο 7

    ΤΟ ΔΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟ!!!

    Αυτά για όσους πίστεψαν ότι θα καταργούσαν Οργανισμούς...

    Όχι μόνο δεν τους καταργούν αλλά κάνουν και
    τα μη αμειβόμενα ΔΣ, αμειβόμενα!!!

    ΥΓ. Εντύπωση μου έκανε και η προχειρότητα και η ασυνταξία αλλά αυτό είναι αναμενόμενο:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Εμπρός, τραγούδια μου! Έπαινο απ’ τους νέους και τους αδιάλλακτους ζητήστε.

    Μονάχα ανάμεσα στους εραστές του τέλειου πλανηθείτε.

    Σταθήτε αγνάντια πάντα στο σκληρό Σοφόκλειο φως και τις πληγές σας με χαρά απ’ αυτό δεχτείτε.» ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ

    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών, που βεβηλώνουν τα μαρμάρινα λείψανα που λάμπουνε μέσα στα σκοτάδια της νύκτας, τα λείψανα ενός μεγάλου πολιτισμού που φύτρα του και συνέχειά του είμαστε εμείς, οι τελευταίοι Έλληνες. Αυτών που θέλουν τους ιερούς τόπους, όπου γράφτηκαν οι πιο χρυσές σελίδες δόξας της παγκόσμιας ιστορίας, να τις κάνουν «σούπερ-μάρκετ» και σκουπιδότοπους.

    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών, που τους βολεύει να πιστεύουν ότι με «καθώς πρέπει» μεταρρυθμίσεις και ψηφοφορίες κάλπικες είναι δυνατόν να αλλάξει η ιστορία. Εναντίον όλων αυτών, οι οποίοι αδιαφορούν ή και χαίρονται για μια πατρίδα που χάνεται, για ένα έθνος, που αργοπεθαίνει, εναντίον όλων των προδοτών και των προσκυνημένων.
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μας ενδιαφερει τι κανει η Δανια η αλλη χωρα.Η Δανια δεν ειναι μεταξυ τριων ηπειρων,με τοσους ανατολικομογγολους διπλα της.Δημοψηφισμα τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΤΑΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ: "ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ Η ΤΥΧΟΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ. ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΣΠΙΤΙΑ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ. ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ;
    ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ; ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ; ΜΑΣ ΜΟΥΡΛΑΝΕ Η ΠΟΛΛΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ; ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΘΑ ΣΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. "
    ΛΟΙΠΟΝ; ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ; ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ: Α) ΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΑΠΟ 700 ΣΤΑ 300 ΕΥΡΩ, ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Β) ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΩΣ ΕΧΟΥΝ.
    ΠΑΣΟΚΤΣΗΣ ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγνώμη, ξεχάσατε να μεταφράσετε την πρώτη γραμμή από το Nationality – how to become a Danish national
    που γράφει
    Automatically at birth - ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ.

    Αυτό λέγεται επιλεκτική μετάφραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρτε κι εσείς ένα μαστίγιο και ξεκινήστε. Διαφορετικά μπορεί να σας κατηγορήσουν ως “ρατσιστή”… Η εικόνα δεν έρχεται από την Καρμπάλα του Ιράκ, αλλά από τα Καμίνια του Πειραιά. Όπως συνηθίζεται εδώ και λίγα χρόνια, έτσι και εφέτος εκατοντάδες σιίτες από πολλές περιοχές της Αττικής συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του Σωματείου Πακιστανών Μουσουλμάνων Σιιτών στον Πειραιά για να συμμετάσχουν στην Ασούρα, για να θρηνήσουν, δηλαδή, τον θάνατο του ιμάμη Χουσεΐν… Οι πιστοί μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι στο κέντρο του Πειραιά και σταδιακά πολλοί ξεκίνησαν να αυτομαστιγώνονται ξυπόλυτοι και ημίγυμνοι. Αυτή η ιδιαίτερα βίαιη χειρονομία πίστης και θρήνου η οποία συνοδεύεται από λάβαρα και μοιρολόγια αποτελεί το αποκορύφωμα της γιορτής της Ασούρα- το Πάσχα των σιιτών. Φέτος η συμμετοχή ήταν πολύ μεγαλύτερη από πέρσι. Ο λόγος είναι λίγο πολύ γνωστός. Και είναι η τεράστια αύξηση της παράνομης εισόδου λαθρομεταναστών, που έρχονται όλοι σαν Αφγανοί πρόσφυγες και στο τέλος αποκαλύπτεται ότι οι περισσότεροι είναι Πακιστανοί ή άλλης εθνικότητας.
    ΕΡΩΤΗΣΗ: Είστε σίγουροι ότι οι λαθρομετανάστες θα γίνουν… «Έλληνες» και θα αφομοιώσουν τις αξίες και της παραδόσεις του ελληνισμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ioazon είπε...

    Συγνώμη, ξεχάσατε να μεταφράσετε την πρώτη γραμμή από το Nationality – how to become a Danish national
    που γράφει
    Automatically at birth - ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ.

    Αυτό λέγεται επιλεκτική μετάφραση.

    Αυτό που κάνεις εσύ ρε βλάκα ioazon
    είναι επιλεκτική αντίληψη!
    Αυτόματα, ρε μαλάκα, με την γέννηση, αλλά από ΔΑΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!!!!!
    ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ρε μαλάκα!!!

    μην με πεις φασίστα. πες με ΔΑΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκικά φασιστόμουτρα γειά σας
    χαιρετούρες στα παιδιά σας.


    Ξέρω ότι κουράζεστε πολύ να μας πιάσετε στον ύπνο. Και τι μαλακία δεν σας κατέβηκε μέχρι αυτή τη στιγμή για να καταφέρετε το ακατάφερτο...
    δηλαδή να πάρετε την Ελληνική Ιθαγένεια!

    Κρίμα για σας, αλλά τέτοια πρόθεση δεν έχουμε. Θα μείνετε με την φασιστική ιθαγένεια που σας κληροδότησε ο Χιτλερ και οι Καίσαρες.

    Δεν ξέρω ποιά άλλη υπηκοότητα βάλατε στόχο να αποκτήσετε, αλλά

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ!

    Τελείωσε αυτό το θέμα. ENDE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασόκοι,
    γιατί δεν μένετε Δανοί/γερμανοί/σουηδοί/Φραγκοι/Σαξονες/Ολλανδοί/Βελγοι/Αγγλοι/Τουρκοι

    όπως σας γέννησε δηλαδή η μανούλα σας;

    Τόσες ιθαγένεις υπάρχουν ( και τις έχετε αγοράσει ολες λίγο πολύ ), γιατί τόσος θόρυβος ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ για την ελληνική Ιθαγένεια, αφού ξέρετε ότι ο ήλιος δεν πρόκειται να αλλάξει κατεύθυνση στους αιώνες;


    Γιατί δεν επιχειρείτε καλύτερα ένα πραξικόπημα, που θα είχε μεγαλύερη επιτυχία;

    Πώς; Άκουσα καλά; Είστε ήδη πραξικοπηματίες;;;;

    Ε τότε άντε γαμηθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή είναι και λίγο ζώα, να το ξαναπούμε να το εμπεδώσουν:

    ΠΑΣΟΚΟΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ

    Η ταυτότητα που έχετε, πασόκοι, είναι ένα κωλόχαρτο που δεν μετράει ούτε και θα μετρήσει ποτέ!

    Τα παράπονά σας στην μαμά σας
    ( στη Ζιμενς )!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. § 1. Όποιος πασόκος μπαίνει στη χώρα για να εξεταστεί στην Ιστορία των Ελλήνων και να πάρει Ελληνική Ιθαγένεια, και στις εξετάσεις απαντήσει ότι είναι ελληνοπρεπές να χορεύει μπροστά σε τούρκους,

    κόβεται αμέσως και στέλλνεται πίσω είτε στη Δανία, είτε στις ΗΠΑ είτε στη Γερμανία είτε στην Μικρά Ασία ή στο Ισραήλ.


    § 2. Επαναθεώρηση των εξετάσεών του, θα γίνεται μετά παρέλευση 100 ετών!

    § 3. Κάθε πασόκος που θα κουβαλάει στη χώρα κι άλλους πασόκους και επιβαρύνει το Ελληνικό Έθνος με αλμπάν-σκουπίδια, θα απελαύνεται με ταυτόχρονη δήμευση περιουσιακών του στοιχείων, κατά το 50%.

    § 4. Όποιος πασόκος αποδεικνύεται ηλίθιος και αδικαιολόγητα εποφθαλμιά τον πρωθυπουργικό θώκο στην Ελλάδα, θα τίθεται σε υποχρεωτικό περιορισμό και ιατρική παρακολούθηση, ώσπου να σταλεί πάλι στη χώρα του χωρίς γυρισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ζητά τη συμμετοχή και συμβολή των ιστολογίων (blogs), στην πληροφόρηση και ενημέρωση των πολιτών, ως προς τα θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του.
    --------------------------------


    Είδατε πώς γαμούν οι σοσιαληστές κινηματίες το Ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Παιδείας;

    Από Υπ. ΕΘΝΙΚΗΣ δηλαδή Ελληνικής, το πετσόκοψαν σε υπουγείο δια βίου μάθησης!!!

    Το έκαναν δηλαδή πετσοκομμένο/αφρικανικής γιαχοβικής φασιστογερμανικής καφρίλας!

    Η υπουργός Diamont είναι μέσ' στη χαρά. Το τσιράκι τοποθετήθηκε στην κατάλληλη θέση.

    Πού τις βρίσκουν τέτοιες συνεργάσιμες σαβούρες οι πασόκοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ!
    ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑ.
    ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΙ ΛΕΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωραιο αρθρο...ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραιο αρθρο...ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! Μανιατγης εγραψες!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καμία υποχώρηση στο θέμα των λαθρομεταναστών.

    Σκούπα τώρα όλοι οι λαθρομετανάστες να απελαθούν, στη χώρα τους ή στις "ανθρωπιστικές, πολυπολιτισμικές" ευρωπαϊκές χώρες.

    Καμία ελληνοποίηση σε μελαμψούς μουσουλμάνους και Αλβανούς κατσαπλιάδες.
    Ουστ! Έξω απο την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΕΛΛΗΝΕΣ".
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ.
    ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΛΟΓΥΡΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΗΣ.
    ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ", ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έφερε στο φως της δημοσιότητας η χθεινοβραδυνή τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου στο Extra3.

    Έγγραφα-φωτιά αποδεικνύουν πως με μια απλή υπεύθυνη δήλωση Αλβανοί και Πακιστανοί λαθρομετανάστες με ελάχιστη χρονικά παραμονή στη χώρα λαμβάνουν παρανόμως το επίδομα αλληλεγγυης των 800 ευρώ, δηλώνοντας ως διευθυνση διαμονής σκηνές ή ..δεντρα, την ώρα που το 20% των ελληνων βρισκεται κάτω από το όριο της φτωχιας…

    ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ..Ανώνυμε 07 Ιαν 2010 12:39:00 μ.μ...
    "..Το Πασοκ που σαν αφελείς ψηφήσαμε..."
    Εμ ρε πρόβατα δε μάθατε ότι η προπαγάνδα της σήμερον έχει ξεπεράσει και αυτή του Γκέμπελς των ναζί? Δε μάθατε ότι προκειμένου να πάρουν την εξουσία κάνουν τα πάντα ακόμα και να προδόσουν τη χώρα?
    Τόσα χρόνια ρεμούλας απάτης λεηλασίας κλεψιάς δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα????? Ποιος έφτασε την Ελλαδίτσα ως εδώ???? Μήπως οι ίδιοι που σου πουλάνε σήμερα τη σωτηρία και σου κάνουν μαθήματα επιβίωσης?????? Μήπως αυτοί όλοι γίναν ζάμπλουτοι πάνω στα κουφάρι αμας και τώρα το παίζουν ηγέτες που θα μας σώσουν??
    Μα πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορει να ειναι ενας λαός??? ΠΟΣΟ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ας το κάνουμε πράξη σιγά-σιγά ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    Όποιος πραγματικά αγαπάει την Πατρίδα του:

    -δεν τούς δίδει δεκάρα στα φανάρια για λουλούδια ,χαρτομάντιλα κ.λ.π, –δεν τους αφήνουμε να μας πλύνουν τα τζάμια (κάποιοι λένε ότι ουρούν μέσα αντί συμπλήρωσης νερού όταν λιγοστεύει),
    -δεν αγοράζει ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, από αυτούς διότι όλοι τους φοροκλέπτουν,
    -δεν τούς ενοικιάζει σπίτια (όσοι το κάνουν δεν τους δίδουν αποδείξεις)
    -δεν τούς περιθάλπει κατ΄ουδένα τρόπο (έχουν αποδειχτεί αχάριστοι)
    -δεν τους προσλαμβάνει για δουλειές του σπιτιού του, για τον κήπο ,υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, βαψίματα ,μετακομίσεις κ.λ.π εάν δεν ερευνήσουμε να βρούμε Έλληνα πρώτα.
    -δεν τους προσλαμβάνουμε στις επιχειρήσεις μας εάν δεν ερευνήσουμε και πάλι για Ελληνόπουλα πρώτα.
    -δεν ψωνίζουμε από επιχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπούς εργαζόμενους.
    Αλλιώς να μην παραπονούμεθα ότι τα παιδιά μας η συγγενείς μας είναι άνεργοι.
    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.
    Ας τούς πάρουν "εκείνοι" στα σπίτια τους να τούς ταΐζουν και να τούς πληρώνουν και προπαντός να ΜΗΝ τούς φορτώνουν σε εμάς.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

    Ο ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΟΥΣΙΩΔΗ (ΒΛ.ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ-ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙΩΝ) ΦΕΡΕΤΑΙ ΔΙΚΑΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μερικές εδώ μέσα κλαίνε που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ
    σαν πιτσιρίκες που μόλις τις ξεπαρθένιασαν.
    Δεν ήξεραν άραγε ότι στο πρόγραμμά του το ΠΑΣΟΚ είχε ως προτεραιοτητα τους μετανάστες και όχι τους Έλληνες ?
    Ας προσέχουν στο εξής τι πηγαίνουν και ψηφίζουν γιατί βλέπουμε ένα ωραίο φαινόμενο.
    Κάποιοι ηλίθιοι να φοράνε τα κουστούμια τους και κάποιες κότες να φοράνε τα καλά τους και να στήνονται σε ουρές για να ¨ασκήσουν το ύψιστο δημοκρατικό τους δικαίωμα".
    Όταν όμως σε λίγο ο πάτος τους ματώσει απο το πολύ σκίσιμο τότε κλαίνε γοερά.
    Θα τους πούμε.
    Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγω αν ημουν Αλβανός ή Αμερικάνος θα υποκινούσα τους ελληνοποιημένους Αλβανούς να εγκατασταθούν στην Ηπειρο και να γεννάνε 5-6 παιδιά ο καθενας ωστε σε μερικά χρόνια να φτιαξω τη μεγάλη Αλβανία.

    Αν ημουν τουρκος θα υποκινούσα ολους τους μουσουλμάνους να μπαίνουν στην ελλάδα και να γεννάνε οσο πιο πολλά παιδιά μπορούνε με το αζημιωτο βεβαια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πρέπει να ιδρυθεί Υπουργείο Προστασίας Αστυνομικών το ΑΠΑΙΤΕΙ ο Ελληνικός Λαός και όχι οι αλλοδαποί, που πρόκειται να πάρουν Ελληνική Υπηκότητα.
    Κάποιοι πάνε να ξεπουλήσουν την Έλλάδα και τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.
    πριν μας τελειώσουν σαν λαό και σαν χώρα.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ

    ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ Ή ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.

    ΤΕΛΟΣ.
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ
    ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ.
    ΤΕΛΟΣ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΚΑΙ
    Εάν ο ΓΑΠ δεν βάλει χοντρό χέρι στο δημόσιο,
    θα αναλάβει η Ε.Ε. και το ΔΝΤ,
    και μετά η μόνη επιλογή που θα έχει ο Γιωργάκης είναι άν θα παραιτηθεί άμεσα ή εάν θα αιμορραγίσει σταδιακά μέχρι πολιτικής εξάντλησης (burn out or fade away).

    ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ -ΒΛΑΚΑ ΑΣΧΕΤΟ- ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση