GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για τα Τέμπη...

Ειδικοί αποδίδουν τις κατολισθήσεις σε ανεξέλεγκτη χρήση φουρνέλων από τις κατασκευάστριες εταιρείες - Εγγραφο εκθέτει και τον υφυπουργό ...

Ειδικοί αποδίδουν τις κατολισθήσεις σε ανεξέλεγκτη χρήση φουρνέλων από τις κατασκευάστριες εταιρείες - Εγγραφο εκθέτει και τον υφυπουργό Γ. Μαγκριώτη - Είχε ενημερωθεί λίγες μόνο μέρες νωρίτερα για τον "κίνδυνο εκτεταμένων καταπτώσεων"!
.
Από τον Κλεάνθη Σοφό
.
Νέες διαστάσεις παίρνει το θέμα των φονικών κατολισθήσεων στα Τέμπη που θα κρατήσουν για καιρό την Ελλάδα κομμένη στα δύο.
Ειδική επιτροπή του υπουργείου Υποδομών ετοιμάζει πόρισμα για τα ακριβή αίτια αλλά ήδη το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Κεντρικής Ελλάδας σε πόρισμα ειδικού κλιμακίου, που πήγε στην περιοχή, στις 23 Δεκεμβρίου 2009 αποφαίνεται ότι ένας από τους πέντε παράγοντες που οδήγησαν στο φαινόμενο της κατάπτωσης ήταν και η "συνεχής επαναλαμβανόμενη καταπόνηση από τις εκρήξεις στα μέτωπα διάνοιξης της σήραγγας της παράκαμψης της κοιλάδας των Τεμπών".
Επίσης την εκδοχή ότι η κατολίσθηση στα Τέμπη οφείλεται στην ανεξέλεγκτη χρήση εκρηκτικών, προκειμένου να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος και άρα μείωση εξόδων κατά τη διάνοιξη των σηράγγων διαβάζουμε ότι...

υποστηρίζουν σε δηλώσεις τους στη zougla.gr και σεισμολόγοι όπως ο πρόεδρος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας Κων. Μακρόπουλος και ο Άκης Τσελέντης, τονίζοντας ότι οι κατασκευάστριες εταιρείες επιχείρησαν να διανοίξουν τις σήραγγες της παράκαμψης της κοιλάδας των Τεμπών χωρίς σεισμολογικό και μεθοδικό - συστηματικό γεωτεχνικό έλεγχο των πετρωμάτων του όρους Κίσσαβος. Θυμίζουν ακόμη πως και στο πρόσφατο παρελθόν κατασκευάστριες εταιρείες είχαν αρνηθεί τη χρήση νέων τεχνολογιών στον τρόπο εντοπισμού προβλημάτων κατά τη διάνοιξη σηράγγων και ότι αυτό συνέβη μάλιστα κατά τη διάρκεια κατασκευής του Μετρό στην Αθήνα.
Την ίδια ώρα, θέμα δημιουργείται και με έγγραφο της εταιρείας "ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε." (δείτε το επάνω δεξιά και κάντε κλικ πάνω στο έγγραφο για να μεγαλώσει) ενημέρωνε ευθέως για τον κίνδυνο κατολισθήσεων στα Τέμπτη μόλις 13 ημέρες πριν αυτές συμβούν!!!
Το πιο σοβαρό είναι ότι το έγγραφο αυτό είχε κοινοποιηθεί, με ημερομηνία 4 Δεκεμβρίου, και στον αρμόδιο υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη και είχε θέμα: "Βραχοπτώσεις στην περιοχή των Τεμπών". Έκανε δε λόγο για "επιβεβαιωμένο επικείμενο κίνδυνο εκτεταμένων καταπτώσεων" και "σοβαρές συνέπειες στην ασφάλεια των χρηστών και την κυκλοφορία της Εθνικής Οδού στην περιοχή των Τεμπών..."
Υπάρχει επομένως θέμα και για τον υφυπουργό ο οποίος εγκαλείται τώρα ότι δεν αντιμετώπισε όπως έπρεπε την επίσημη αυτή προειδοποίηση και δεν ελήφθησαν τα αναγκαία μέτρα, ακόμη και το κλείσιμο του δρόμου...

10 σχόλια

  1. ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ, ΤΟΤΕ ΚΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.
    ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΗΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ.
    ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;
    http://olympia.gr/2010/01/06/troktiko-2/
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη αλλα το έγγραφο που παρουσιάζετε πού μιλάει για ανεξέλεγκτη χρήση εκρηκτικών προκειμένου να κερδηθεί χρόνος άρα και χρήμα; Εκτός αν έχετε κάποια πληροφορία ότι όντως γινότανε κάτι τέτοιο οπότε καλό θα ήταν να την αναφέρετε, γιατι όπως είναι τώρα καμία σχέση δεν έχει ο κραυγαλέος τίτλος με το κείμενο.
    Επίσης αν δεν κάνω λάθος το έγγραφο του ΓΕΩΤΕ μιάέι για συνδυασμό παραγόντων που μπορεί να επιφέρουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα.
    Και κάτι τελευταίο... τι ακριβώς σημαίνει ανεξέλεγκτη χρήση εκρηκτικών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΠΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ.
    ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΜΑ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.
    ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ.
    ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΟΤΕ.
    ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΦΟΥΝΤΟ ΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΚΙΖΟΥΜΕ.ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΑΣ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ
    ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΑ ΑΛΗΤΗ.

    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΒΙΛΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ.
    ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΤΕ ΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΟ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΛΛΩΝ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ.
    ΜΗ ΚΑΒΑΛΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑΜΙ.
    ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ .
    ΕΙΣΤΕ Ο ΚΘΡΕΦΤΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΜΑΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΛΑΟ.
    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.
    ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΕΡΓΑΡΑΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΑΣ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ.
    ΑΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΛΑΙΚΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΜΑ ΤΟ ΛΑΟ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ Ε ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΩ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΠΙΝΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΝΤΕ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ Σ΄ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κομμένη στα δύο είναι η Ελλάδα μετά τη φονική κατολίσθηση που προκαλεί γεωλογικό φαινόμενο στα Τέμπη, το οποίο επέτειναν οι ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών με τη διάβρωση σε μεγάλο τμήμα του Κισσάβου.

    Όλα δείχνουν ότι οι κατολισθήσεις δεν έχουν σχέση με τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή για τη διάνοιξη της οδικής σήραγγας των Τεμπών, τα οποία και θα συνεχιστούν κανονικά.



    Έτσι βλέπει το διαδικτυακό Έθνος την κατολίσθηση των Τεμπών, με τη φύση να φταίει για όλα και τις κατασκευαστικές εταιρείες να μην ευθύνονται για τίποτα!

    Την ίδια γραμμή ακολουθεί, όπως είναι επόμενο, και το Πρώτο Θέμα, το οποίο σφυρίζει αδιάφορα…

    Δύσκολο πράγμα οι εκδόσεις και το συμφέρον της ενημέρωσης, να συμβαδίζουν με τα Δημόσια Έργα.

    Δυσκολότερο να κάνουν ρεπορτάζ οι δημοσιογράφοι, εγκλωβισμένοι κι εκείνοι στη διαπλεκόμενη σιωπή και ακόμα πιο δύσκολο να συνδέσουν οι αναγνώστες το έντυπο ή το site, με τα κατασκευαστικά συμφέροντα του κ. Μπόμπολα.

    Ούτε ένα παραθυράκι για το ενδεχόμενο οι εκρήξεις να έχουν επιφέρει τις κατολισθήσεις. Τηρουμένων των αποστάσεων και των τύπων…

    πορνοφυλλαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μπλόκο των εργολάβων


    Το σημείο «G» Ελλάδας, τα Τέμπη, έκλεισαν επ’ αόριστον. Τα θρυλικά Τέμπη του Κοκκινούλη, του Νασίκα, του Παττάκη και του Μπούτα, τα Τέμπη των σκασμένων ελαστικών και του «ρεσάλτου» του Χατζηγάκη στα τρακτέρ, τα Τέμπη του Σουφλιά, αλλά βασικά τα Τέμπη της Κοινοπραξίας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ, όλων δηλαδή των εθνικών εργολάβων μαζί, έκλεισαν για τα καλά και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα, κάτω από τη βαριά σκιά ενός θανάτου. Χωρίς εξεταστικές, χωρίς εισαγγελικές έρευνες, χωρίς απαντήσεις στα ερωτήματα - βεβαιότητες που δημοσίευσε το "Ποντίκι". ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. Τα θρυλικά μπλόκα των Τεμπών, άλλοτε στο στόχαστρο των τηλεσχολιαστών, ωχριούν μπροστά στην επέλαση των βράχων.

    Εκλεισαν τα Τέμπη και το άστρο της Βηθλεέμ έκανε το θαύμα του! Στην Ελλάδα ήρθε ο πολιτισμός: Ακόμα και με νεκρό, τα κανάλια συναγωνίστηκαν σε διακριτικότητα για την «πραγματική έκταση» της είδησης. Λίγες οι επί τόπου συνδέσεις όταν στα αγροτικά μπλόκα ξεροστάλιαζαν για μέρες οι ρεπόρτερ και ο Πάνος Σόμπολος. Πάρθηκαν γρήγορες αποφάσεις για τις παρακαμπτηρίους χωρίς να μείνουν οι φορτηγατζήδες με τα «ευπαθή» οι οποίοι ερχόντουσαν άλλοτε στα χέρια με τους αγρότες. Με τα "περάστε" και τα "προσέχετε" εξυπηρετούν τώρα τους οδηγούς οι 400 ευγενικοί τροχονόμοι. Κανένα πάνελ εξεγερμένων δημοσιογράφων για την ολική κατάρρευση του εθνικού δικτύου ακριβώς στον αδύναμο κρίκο του. Ούτε στα διεθνή ΜΜΕ πρώτη είδηση η Ελλάδα με τα κλειστά Τέμπη. Ο κόσμος ταλαιπωρείται ατέλειωτες ώρες στην Εθνική στα σιωπηλά! Για κάμποσους μήνες, και βλέπουμε. Ομως για είκοσι μόνο μέρες τα αγροτικά μπλόκα δημιουργούσαν το απόλυτο μονοθεματικό δελτίο και παράλληλα "την κατάλυση της έννομης τάξης".

    Ποιός, όμως, μοίρασε και πώς τις άδειες στα Τέμπη δεν θα μάθουμε, ούτε γιατί δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες επεμβάσεις εγκαίρως ούτε ποιοί τις εμπόδισαν. Αντίθετα, μόλις ολοκληρωθούν τα έργα θα αρχίσουμε να πληρώνουμε ακριβότερα διόδια. Αν έφταιγαν οι συνεχείς ανατινάξεις ή οι βροχές ή οι κακοτεχνίες ή οι «βολικές» μελέτες επικινδυνότητας ή τα πλημμελή μέτρα ασφάλειας για τη σήραγγα που εγκαινίασε ο θεσσαλός τέως υπουργός δεν απασχολεί ιδιαίτερα. Λίγο το πένθος για το θάνατο του Χρήστου Λαμπράκη, λίγο το πνεύμα των Χριστουγέννων, λίγο και η προσπάθεια «να μην διαταραχτεί ο κοινωνικός ιστός», ΜΜΕ και πολιτικοί κράτησαν «χαμηλούς τόνους».

    Ας τα βλέπουν τώρα όλα αυτά οι πολίτες που άλλες φορές πείθονται τόσο εύκολα να στρέφονται κατά της κάθε κοινωνικής ομάδας που διαμαρτύρεται με διαδηλώσεις και καταλήψεις, ας τα βλέπει αυτά και ο αρμόδιος υπουργός, που ετοιμάζεται να μοιράσει νέα δημόσια έργα οδοποιίας, ώστε να πάρει τα μέτρα του με ρήτρες και διασφαλίσεις, διότι το σίγουρο είναι ότι το «θαύμα του πολιτισμού στην Ελλάδα» θα κρατήσει πολύ λίγο. Οσο για την Κοινοπραξία Αιγαίου που ρήμαξε -ως φαίνεται- τα Τέμπη κάτι ήξερε όταν επέλεγε επωνυμία μια και το αποτέλεσμα είναι "Σιγή Ιχθύος".


    (Ελευθεροτυπία, 2/2/2010)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκτίθεστε κ.Μαγκριώτη με την απάντηση σας

    Διαβάσαμε με προσοχή την απάντηση του υφυπουργού υποδομών κ.Γιάννη Μαγκριώτη που με ένα e-mail φαίνεται ότι απαντάει σε όλους. Εμάς δεν μας απασχολεί τι γράφει το "Πρώτο Θέμα" και ας τα βρει μαζί τους.
    Απάντηση στο σοβαρό θέμα της ενημέρωσης του, 10 ημέρες πριν γίνει η κατολίσθηση για την επικινδυνότητα του δρόμου δεν δίνει! Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. ενημέρωσε τον Γ.Μαγκριώτη από τις 3 Δεκεμβρίου. Καθόλου δεν τιμά έναν υπουργό να λέει ότι έστειλε τον φάκελο στον εισαγγελέα. Ε και;
    Τι έκανες κ.Μαγκριώτη όταν ενημερώθηκες 10 ημέρες νωρίτερα γιαυτό που έρχεται στα Τέμπη;

    ΤΙΠΟΤΑ. Και ...
    αυτό φαίνεται από την απάντηση που έδωσε(δημοσιεύουμε νωρίτερα)και η οποία τον εκθέτει και δεν τον καλύπτει. Το ερώτημα είναι απλό.

    Στις 3 Δεκεμβρίου ενημερώθηκε από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. για την επικινδυνότητα στα Τέμπη και αντί να τα κλείσουν τα άφησαν ανοιχτά και μετά από δέκα ημέρες σκοτώθηκε άνθρωπος. Αν οι εταιρείες είναι ανίκανες να προστατεύσουν τον πολίτη τότε το κάνει το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΩΝ 10.Ο6 Π.Μ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ.ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΠΑΠΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΥΣΑΚΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΩΝ 6.43 ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ Η ΟΧΙ.
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΘΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ Ε ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ.
    ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.
    ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..
    ΤΟΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΖΩΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΒΡΙΖΟΥΜΕ Η ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ Η ΑΠΟ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ Η ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ Η ΑΠΟ ΟΡΘΟΚΡΙΣΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΘΕΛΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ Η ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ Ε ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ.
    ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΙΟΝΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση