GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα Σκόπια προκαλούν...

...ΜΕ ΤΑΙΝΙΑ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «A NAME IS NAME» 50.000 δολάρια συγκεντρώνονται για το στήσιμο μιας προβολής μέσα στην καρδιά της Ουάσινγκτον!!! Το...

...ΜΕ ΤΑΙΝΙΑ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
«A NAME IS NAME»
50.000 δολάρια συγκεντρώνονται για το στήσιμο μιας προβολής μέσα στην καρδιά της Ουάσινγκτον!!!


Του Μιχάλη Πορφυρού
.
Την ώρα που ελληνική διπλωματία ρίχνει τον «ύπνο του δικαίου» τα Σκόπια προωθούν τη δίκη τους εκδοχή της «μακεδονικής καταγωγής» τους με μια ταινία-ντοκιμαντέρ «A NAME IS NAME» που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δημόσια στα μέσα Οκτωβρίου 2009, στα πλαίσια του αυτοαποκαλούμενου «Μακεδονικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου» στο Τορόντο του Καναδά. Η σκηνοθεσία είναι του Ισλανδού στην καταγωγή Sigurjon Einarsson (φωτό), που ζει και εργάζεται όμως τα τελευταία είκοσι δύο χρόνια στη Νορβηγία. Μια προβολή της ταινίας - ντοκιμαντέρ αναμένεται να γίνει στις αρχές Ιανουαρίου ή Φεβρουαρίου στην Ουάσινγκτον. Τα Σκόπια προκαλούν ακόμα μια φορά μετά την έκδοση του δίτομου έργου της «Μακεδονικής Στρατιωτικής Ιστορίας».
Η Οργάνωση UMD (United “Macedonia” Diaspora) των ΗΠΑ, προσπαθεί να συγκεντρώσει το ποσό των 50.000 δολαρίων για να στήσει μια δυναμική προβολή της ταινίας σε κινηματογραφική αίθουσα μέσα στην καρδιά της Ουάσινγκτον με παράθεση γεύματος, εκτύπωση προπαγανδιστικών φυλλαδίων και προκλήσεων, ώστε να δουν το «Α NAME IS A NAME» σημαντικές προσωπικότητες των ΗΠΑ. Παραγωγός της ταινίας/ντοκιμαντέρ διάρκειας 50΄, είναι Jason Miko, αμερικάνος Ουγγρικής καταγωγής, δημοσιοσχεσίτης, λομπίστας και δικτυωμένος με ΜΚΟ, με έδρα την Αριζόνα, ιδρυτής του «With Macedonia Foundation».
Τα Σκόπια αποδεικνύουν ότι...

έχουν τη δυνατότητα να ασκούν μια μορφή δημόσιας διπλωματίας, δηλαδή να επηρεάσουν τη διεθνή κοινή γνώμη για να μπορέσουν να προωθήσουν τα συμφέροντα τους στη παγκόσμια διπλωματική σκηνή. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου συνεχίζει να κάνει τα διαχρονικά λάθη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων που άφησαν το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων να υφίσταται και δεν επιδίωξαν να βρουν μια κοινώς αποδεχτή και βιώσιμη λύση. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσει η Αθήνα, αν ενταθούν οι πιέσεις από τις ΗΠΑ για την υιοθέτηση μιας ονομασίας που δεν θα ικανοποιεί τα ελληνικά συμφέροντα. Την Ουάσινγκτον, τη συμφέρει η διατήρηση του κρατιδίου των Σκοπίων, αφού η πάγια στρατηγική της είναι η δημιουργία «πόλεων-κρατών» για το έλεγχο των Δυτικών Βαλκανίων. Η ελληνική διπλωματία δεν πρέπει να μένει αδρανής ούτε να υποτιμάει πολιτιστικές δραστηριότητες των Σκοπίων τύπου ντοκιμαντέρ ή εκδοτικών έργων, αλλά να κινηθεί ανάλογα, αφού έτσι και αλλιώς η ελληνική ιστορία αποτελεί το λίχνο διαφωτισμού και διδαγμάτων για όλο τον κόσμο. (Δείτε και εδώ: http://www.noiazomai.net/nameisname.html)

21 σχόλια

  1. Πλέον το αυτί των πολιτικών δεν ιδρώνει κι΄έχουμε 35 ακίνητα ο ένας θωρακισμένη λιμουζίνα και αστυνομικούς σωματοφύλακες ο άλλος δημεγέρτης θαθατζής ο τρίτος τη γκόμενα σε θώκο ο τέταρτος αγροτικό τζιπ πολυτελείας ο γιός υπουργού θέση μόνιμη στη κουμπάρα και η ζωή συνεχίζεται σαν κατινίστικη εκπομπή της Μενεγάκη... Πλακώστε τους ρε με γιαούρτια και σάπιες ντομάτες και με ροχάλες ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι .."αποδειξεις"!
    Χα!

    Κατ αρχην πιστευω οτι ειναι πασοκοσκυλαιικο τρυκ για να μην εξαγριωθει ο κοσμος (συμπεριλαμβανομενων των πασοκοσκυλαιων ) για την φοροεπιδρομη που ετοιμαζουν.
    Να εχει να .."ασχολειται",με αλλα πραγματα.\
    Κλασσικη πασοκοσκυλαιικη μεθοδος.

    Επι της ουσιας μαλλον ταχουν αρπαξει απο σουπερμαρκεταδες αυτοι οι αλητες.
    Για το εξης απλο λογο:
    Τα σουπερ μαρκετ σημερα διαθετουν τα παντα.
    Κρεας,ψωμι,κοτοπουλα,φτουτα λαχανικα ,αυγα πιπερι αλατια ,τα παντα ολα.
    Καποιος που θα .."πεισθει" απο τους πασοκοσκυλαιους να ειναι .."συνεπης" (οπως ειναι οι πασοκοσκυλαιοι "λεφτα υπαρχουν"),
    για να εχει λιγωτερες αποδειξεις θα ψωνιζει τα ΠΑΝΤΑ απο το σουπερ μαρκετ.

    Τα συνοικιακα κρεοπωλεια το λοιπον λουκετο.
    Τα ψιλικατζιδικα λουκετο.
    Και ενα σωρο αλλα μικροκαταστηματα,
    συμπεριλαμβανομενων και πολλων καταστηματων ενδυματων..

    Επειτα :
    Ακουσα το χιτλερικο κακεκτυπο
    της πασοκοσκυλιας παπακωνσταντινου,να λεει χωρις να ντρεπεται το εξης:
    Δεν χρειαζεται να εχουμε ενα τσουβαλι αποδειξεις για την εφορια απλα να γραφουμε σε ενα χαρτι το ΑΦΜ της επιχειρηςης την ημερομηνια και το ποσο για να μπορουμε μετα να τα διασταυρωσουμε.
    Δηλαδη να αγορασουμε ενα τετραδιο και να γεμισουμε καμμια 1000- 3000 σελιδες .
    Αλλη δουλεια δεν ειχαμε!

    ΟΜΩΣ:
    ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ειναι το εξης:
    Ας πουμε οτι εγω κανω τον υπηρετη σε αυτο το παλιοσκυλο παπακωνσταντινου και γραφω οπως λεει τα στοιχεια.

    ΟΜΩΣ οι αποδειξεις το πολυ πολυ να "αντεξουν" 3-4 μηνες .
    Μετα δεν διακρινεις ΤΙΠΟΤΑ.
    Αν λοιπον το σουπερ μαρκετ με ΜΗΝΥΣΕΙ για πλαστογραφια ,
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ μου ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ για πλαστογραφια και συκοφαντια (η δεν ξερω τι αλλο) ,εγω
    ΠΩΣ θα μπορεσω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας???

    ΠΩΣ ρε αλητες?????

    Θα με στειλει και φυλακη ,ο σουπερ μαρκετας ,που ασφαλως εχει και πιο πολλα λεφτα και δικηγορους ΜΟΝΙΜΟΥΣ με το μηνα.
    Πως θα αποδειξω οτι αγορασα τα προιοντα που εγραψε στο .."τετραδιο"?????

    Τα τζογλανια "αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι" ,δεν το ..εχουν σκεφτει αυτο??

    Πασοκοσκυλαιοι τι λετε και υμεις ω! ζωα ??
    Τι λετε ρε ξεφτιλισμενα υποκειμενα??
    Ψοφο κακο για αυριο μερα που ειναι.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους (πλην πασοκοσκυλαιων).


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΧΑΦΙΕΔΟΦΩΛΙΑ........
    Στην πραγματικότητα μισούν την Ελλάδα.

    Δυστυχώς όσοι δεν μπόρεσαν να ξαναγράψουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την Ιστορία, επιχειρούν τώρα, που ήρθαν στα πράγματα, να τη διαγράψουν.
    Και είναι μάλλον αφελές να νομίζετε ότι πρόκειται μόνο για τη γνωστή παρέα Ρεπούση, Λιάκου, Δραγώνα…

    Οι αγράμματοι ή έστω με τα «πλαστικά» πτυχία και ακαδημαϊκούς τίτλους που ανταλλάσσουν μεταξύ τους (και ο νοών νοείτω), που συγκρίνουν τις ΗΠΑ με την Ελλάδα δηλώνοντας οι αστοιχείωτοι ότι κάποτε έπαιρναν και έλληνες μετανάστες την αμερικανική ιθαγένεια στην Αμερική, επομένως γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και εμείς… Και εκστομίζοντας τέτοιες μπαρούφες δηλώνουν και επιστήμονες…

    Και όλοι αυτοί που σήμερα δίνουν υποτίθεται μάχη για την εξαφάνιση της ελληνικότητας και που θεωρούν τη διατήρηση της κοινής εθνικής συνείδησης, των παραδόσεων και της ιδιαιτερότητας ως «εθνικισμό» και «ακροδεξιές θέσεις» είναι οι ίδιοι που αρθρογραφούν και… ακτιβίζονται (συνήθως με κρατικά κονδύλια) για να τα υποστηρίξουν όλα αυτά εφόσον αφορούν όμως τους ιθαγενείς του… κάτω Αμαζόνιου, τη… μελαψή φυλή του δυτικού Νεπάλ και ό,τι άλλο πιο εκκεντρικό μπορείτε να φαντασθείτε.

    Υπάρχει μία εξήγηση: μισούν την Ελλάδα γιατί δεν τους έκανε ακαδημαϊκούς, δεν τους έκανε υπερυπουργούς, γιατί δεν αναγνώρισε το ταλέντο τους. Και έτσι τώρα είναι η ώρα της εκδίκησής τους απέναντι σε καθετί ελληνικό.

    Έτσι μπορεί να αποσπάσουν και καμιά υποτροφία του Ιδρύματος Σόρος… ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ.

    ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ " ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ.

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ),ΑΡΧΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΚΑΘΕΤΑΙ" ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ .


    ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ.


    ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ "ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ,ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΑΝΓΚΑΝΙΚΑ ,ΤΟ ΖΑΙΡ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Η ΑΓΓΛΙΑ;;


    ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ .

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ
    ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την λογοκρισία των Μ.Μ.Ε

    Επειδή η συστηματική παραπληροφόρηση, αποπληροφόρηση και αποχαύνωση του Ελληνικού Λαού από τα Μ.Μ.Ε δεν έχει πλέον όρια ,καλούμε την πολιτεία να επέμβει θεσμικά και τους φορείς και ελεύθερους πολιορκημένους Έλληνες να αντιδράσουμε οργανωμένα με κάθε νόμιμο μέσο.
    Αναλυτικότερα το θέμα έχει ως εξής :

    α)Το υπέρτατο αγαθό της ενημέρωσης του Ελληνικού λαού πέραν το Κρατικών μέσων ενημέρωσης έχει παραχωρηθεί και σε ιδιώτες επενδυτές.
    β) Οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες είναι περιουσία του Κράτους και τις έχει δωρεάν παραχωρήσει στους εν λόγω επενδυτές ιδιόκτητων τηλεοπτικών καναλιών..
    γ) Και επειδή ο Ελληνικός Λαός πληρώνει την λειτουργία και των ιδιωτικών Μ.Μ.Ε μέσω της αύξησης τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που προκύπτει από την πληρωμή του διαφημιστικού τηλεοπτικού χρόνου των επιχειρήσεων που παράγουν αυτά τα προϊόντα και υπηρεσίες προς Μ.Μ.Ε .

    2 .Μετά τα παραπάνω και δεδομένου ότι η πληροφόρηση του Ελληνικού λαού έχει καταστεί βαθιά ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ καλούμε τους αρμόδιους Κρατικούς φορείς που είναι υπεύθυνοι για την εύρυθμη λειτουργία των Μ.Μ.Ε να τηρήσουν τα νόμιμα και όπως το Σύνταγμα των Ελλήνων ορίζει επιφυλασσόμενος της άσκησης παντός νόμιμου δικαιώματος ώστε η πληροφόρηση του Λαού να είναι πλουραλιστική και να μην αποκρύπτονται ,διαστρεβλώνονται τα γεγονότα.

    Υ.Γ Έχω αναγκασθεί να λαμβάνω ενημέρωση μόνο από μικρούς δίαυλους και blogs που είναι κατά πολύ περισσότερο αντικειμενικοί και πλουραλιστικοί.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ BLOGS ΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (αν και εκτιμώ ότι είναι πρόβλημα όλων μας )

    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα κανουν οι σκατοβλαχοι,σλαβαλβανοι των σκοπιων.

    Εχουν καταλαβει την τσιρκο κυβερνηση ειναι η αλητοσυμμορια της πασοκοσκυλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλά κάνουν.
    Εμείς έτσι και αλλιώς έχουμε πουληθεί εδώ και χρόνια στους ξένους οπότε καλύτερα να τα αναγνωρίσουμε και εμείς γιατί έχουμε καταντήσει γραφικοί και γελοίοι.
    Σε πολλά ταξίδια που κάνω στο εξωτερικό μας έχουν για να γελάνε οι ξένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μονο θετικο που θα μπορουσα να αναγνωρισω στο μητσοτακη ,ειναι η σταση του 1992 στο θεμα των βλακοσκοπιανων.

    Να τους δωσουμε το ονομα "σλαβομακεδονια" και να τελειωνουμε.
    Σε δεκα χρονια κανεις δεν θα το θυμαται.

    Και ετσι θα ηταν.
    Κανεις δεν θα ασχολειτο σημερα με τους σλαβοβλαχους .

    Ενω τωρα?
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    Αλλα ειχαμε την πασοκοσκυλια,τοτε αυτα τα πουλημενα τομαρια.
    Απομονωσαν την φραση "σε 10 χρονια κανεις δεν θα το θυμαται" και ξεχυθηκαν λυσσασμενοι πουλώντας "εθνικισμο" αυτοι οι απατριδες αλητες .
    Και πηραν τις εκλογες του 93.

    ==
    Τελος παντων.
    Τωρα το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ονομασθουν αυτοι οι σλαβοβλαχοι "Slavalbania".

    Σλαβοαλβανια.
    Τελειος γεωγραφικος προσδιορισμος,οπως μηρυκαζουν οι πολιτικαντηδες.

    Η ΜΟΝΗ παραχωρηση που θα μπορουσαμε να κανουμε ,θα ηταν οταν η "σλαβοαλβανια" χωριστει σε περιφερειες το νοτιωτερο τμημα,να συμφωνησουμε να ονομασθει "σλαβομακεδονια".

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ.
    Και τηρουμενων των αναλογιων ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ.

    Αλλιως αποχωρουμε απο .."διαλογους" ..
    "διαπραγμετευσεις" και λοιπα
    καραγκιοζιλικια.

    ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ/ΕΠΑΦΗ με αυτα τα βλαχαδερα.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τζων

    05 Ιαν 2010 10:17:00 π.μ.
    ==================================
    ΦΙΛΑΡΑΚΙ
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΘΝΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΘΑ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΛΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΘΕΙΑΦΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Η πρώην δημοκρατία της Μακεδονίας θα ονομαστεί ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ, η οποία εν μέσω των τριών πρώην συζύγων της και του νυν,δήλωσε περιχαρής: ΟΛΑ ΤΑ ΕΊΧΑ ΑΠΟΚΤΉΣΕΙ, ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΛΟΥΦΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 05 Ιαν 2010 1:37:00 μ.μ.

    ==
    Χωρις την καταρα τους Εθνους πασοκοσκυλια,δεν θα υπηρχε καν αυτη η αναρτηση.
    Δεν θα υπηρχε θεμα.

    μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν είμαι εθνικιστής,καθόλου!,αλλά αυτό το κρατίδιο θέλει ένα ντου να τελειώνει.Αλλά με τέτοιους κωλονεοδημοκράτες,προδότες από την κατοχή και τα σημερινά Βατοπέδια και δομημένα ομόλογα,με υποκρισία και φαρισαϊσμό, μπορεί να γίνει η δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πέρασαν λοιπόν οι 100 πρώτες μέρες της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Η περίοδος που τόσο είχε διαφημιστεί από τα ανιδιοτελή και αντικειμενικά Ελληνικά ΜΜΕ.

    Τί είδαμε λοιπόν αυτές τις περιβόητες 100 πρώτες μέρες της Κυβέρνησης του "λεφτά υπάρχουν" Γ.Παπανδρέου;

    Ατολμία,ανικανότητα,αναποφασιστικότητα και παλινωδίες.

    Τι να πρωτοθυμηθούμε;

    Λιμάνι-cosco,το τρύκ της τεχνητής διόγκωσης του ελλείματος,την απόλυτη φούσκα της Ανοιχτής Διακυβέρνησης,τις παλινωδίες για το πάγωμα των μισθών,την ανικανότητα γρήγορης στελέχωσης της Κυβέρνησης,την ...στελέχωση της τελικά με σούπερ αξιοκρατικά κριτήρια του βαθέος ΠΑΣΟΚ,την αρλούμπα με τα τέλη κυκλοφορίας,τη δήθεν και χωρίς σχέδιο πάταξης της φοροδιαφυγής,το "έτσι γουστάρω άμα σας αρέσει" νομοσχέδιο για τους μετανάστες.

    Η απόλυτη αποτυχία,οι πολυδιαφημισμένες 100 πρώτες μέρες της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
    Δε θα μπορούσε βέβαια να γίνει διαφορετικά αφού η επιλογή της στελέχωσης της,κυρίως με άτομα του στενού περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού χωρίς όμως την ανάλογη εμπειρία, ήταν εξαρχής καταδικασμένη να αποτύχει.

    Τη παρέα σου τη καλείς να πιεις κανένα τσάι,να παίξεις καμμιά μπιρίμπα,να δεις κάποια ωραία ταινία,να διασκεδάσεις,να περάσεις ωραία,αλλά σίγουρα ΟΧΙ για να κυβερνήσεις.

    Το πράγμα αρχίζει βέβαια να γίνεται πολύ επικίνδυνο όσο μια κακή διακυβέρνηση στηρίζεται στη τηλεοπτική προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση του απλού λαού που μπορεί να έχει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης είναι όμως πολύ ευάλωτος γιατί το πολιτικό σύστημα φρόντισε με πολύ κόπο αλλά και την απαραίτητη στοργή χρόνια τώρα να τον κάνει και αμαθή και ευκολόπιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα ΜΜΕ της Ελλαδος εξυπηρετουν κατα κυριο και βασικο σκοπο και λογο τα συμφεροντα των ιδιοκτητων τους που μεσα απο ανδρεικελα δημοσιογραφους περνουν τις γραμμες τους.
    Ειναι προφανες οτι ολες οι πρωινες ενημερωτικες εκπομπες των μεγαλων καναλιων και της κρατικης εχουν επιδωθει με ιδιαιτερη μαεστρια στο να τρομοκρατουν τον κοσμο και να σπερνουν ανασφαλεια.
    Αυτο απο μονο του απομονωνει και χαλιναγωγει καθε επιθυμια για αντιπαραθεση με τους εκαστοτε κρατουντες οι οποιοι απροσκοπτα συνεχιζουν το εντεταλμενο εργο των Βρυξελλων που ειναι η εξαθλιωση των Ελληνων μεσω της οικονομικης ανακαμψης.
    Καλεσμενοι συνηθως στις εκπομπες αυτες ειναι βολεψακηδες και χαραμοφαηδες που με στομφο μας παροτρυνουν να σφιξουμε το ζωναρι ενω αυτοι απολαμβανουν τους παχυλους μισθους απο το επαρατο δημοσιο ειτε σαν συνδικαλιστες ειτε σαν συμβουλοι του.
    Στην ιδια κατηγορια και οι οικοδεσποτες των καναλιων που αρπαζουν καμια 10000 ευρω μηνιαιως για να μας αραδιαζουν τις μαλακιες τους.
    Βεβαια το σεναριο λεει οτι υποστηριζουν με παθος τα δικια του λαου ασχετως αν δεν γινεται τιποτε παρα μονο αερολογιες και παλληκαρισμοι λογου χωρις ουσια.
    Στην πραγματικοτητα αυτοι που ζουν με 500 και 700 ευρω συνεχιζουν τον Γολγοθα τους.
    Αφου λοιπον το μενου ειναι προκαθορισμενο γιατι να ασχοληθουμε με την Μακεδονια που δεν πουλαει?
    Την χασαμε που την χασαμε τουλαχιστον σε οτι αφορα το ονομα να σκαλιζουμε και πληγες? αφου περασαν 10 χρονια και την ξεχασαμε.
    Το σχεδιο υλοποιειται αργα αλλα σταθερα η αποσταθεροποιηση που θελουν να προκαλεσουν στην Β. Ελλαδα εχει ξεκινησει εδω και χρονια απο τους αμερικανους τους κορακες του κεφαλαιου και διακινητες μαυρου χρηματος μαζι με τα ντοπια τσιρακια που ειναι ετοιμα να πουλησουν την μανα τους στον διαολο αρκει να γεμισει η τσεπη τους ασφαλεια.
    Το κακο ειναι οτι σε αυτην την κατασταση συμπρατουν και οι πολιτικοι που με την ενοχη σιωπη και ανοχη τους οι τουρκογυφτοι των σκοπιων εχουν επιδωθει σε μια ανευ προηγουμενου προπαγανδα σχετικα με την ονομασια του μπουρδελου που λεγεται σκοπια.
    Παραγωγη δεν εχουν ,εξαγωγες δεν εχουν το εμποριο βρισκεται στα χερια ξενων εταιρειων απο που στο διαολο βρισκουν λεφτα και ορθωνουν σαν πουτσες το αναστημα τους?
    Η απαντηση ? ΠΡΕΖΑ!! ολοκληρη βιομηχανια απο το αρχικο προιον με χρι την συσκευασια ,τα συμφεροντα πολλα και οι κορακες γυρω γυρω.
    Σκουπιδοτοπος τοξικων αποβλητων των Γερμανων αλλη προσοδοφορα επιχειρηση.
    Το εργο παιχθηκε αυτο το μορφωμα δημιουργηθηκε με την ανοχη και την αποδοχη μας και το χειροτερο με την ενεργη συμμετοχη μας απο πουλημενα τομαρια μπασταρδους που ζουνε και τρεφονται στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητοί σύντροφοι του ΚΚΕ.

    Το 2008 για την ευρωσυνθήκη, ήταν παλλαϊκό το αίτημα για δημοψήφισμα.

    Το υπέγραφαν και προσωπικότητες, λέει ο ριζοσπάστης!!!

    Σήμερα που ο Ελληνικός λαός υπογράφει το αίτημα για δημοψήφισμα για το θέμα της ιθαγένειας, αυτό δεν είναι παλλαϊκό αίτημα;
    ...
    Φυσικά οι προσωπικότητες που ζητούσαν τότε να εκφραστεί ο λαός, σήμερα λιποτακτούν από μια τέτοια απαίτηση, όπως λιποτάκτησαν και από άλλα παλλαϊκά αιτήματα και διαμαρτυρίες, για παράδειγμα αυτή των τελών κυκλοφορίας.
    Αλήθεια ρε σύντροφοι του ΚΚΕ οι ‘προσωπικότητες’ έχουν μεγαλύτερη αξία από έναν προλετάριο; Και από πότε;

    Σήμερα η ηγεσία του ΚΚΕ ζητάει να συναποφασίζει ο λαός μαζί με τους εισβολείς της πατρίδας μας, για αυτήν τη πατρίδα που κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους, για να αποφασίζουν οι Έλληνες για το μέλλον της.

    Συντάσσετε δηλαδή με τις αποφάσεις των ιμπεριαλιστικών κέντρων εξουσίας, όπως τότε, που ειρωνευόταν τις ‘λαοσυνάξεις’ για το θρήσκευμα.
    Οι λαθρομετανάστες είναι εισβολείς και όχι πρόσφυγες όπως ψευδώς τους παρουσιάζει η ηγεσία του ΚΚΕ, ούτε είναι ταξικά αδέρφια γιατί ήρθαν να προσφέρουν ποιο φθηνό μίσθιο στους καπιταλιστές, γκρεμίζοντας όλες τις εργατικές κατακτήσεις και διαλύοντας παράλληλα και τις υποδομές της χώρας, που οι προγονοί μας έστησαν με ιδρώτα και αίμα, για εμάς και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

    Σήμερα το παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό συνονθύλευμα, επιχειρεί να αντικαταστήσει το λαό της Ελλάδας, και η ηγεσία του ΚΚΕ δεν λιποτακτεί απλά από τη μάχη με τον ιμπεριαλισμό… υποστηρίζει τον ιμπεριαλισμό.
    Μόνο και μόνο η βίαιη νόθευση της Ελληνικής κοινωνίας από εισαγόμενους σκλάβους, ήταν αρκετή για να κατεβάσει το ΚΚΕ το λαό του στο δρόμο.

    Και όμως, τα στελέχη του ΚΚΕ πρωτοστάτησαν στην εκδίωξη των Ελλήνων από τους χώρους δουλειάς και στην αντικατάσταση τους από λαθρομετανάστες, όπως και στη διάλυση των συνδικάτων.
    Που είναι εκείνο το φοβερό συνδικάτο οικοδόμων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με εντολή «άνωθεν» εμφανίστηκαν στην περιοχή μετά το επεισόδιο αστυνομικοί της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων για να ερευνήσουν τυχόν ευθύνες(!!!) των λιντσαρισθέντων αστυνομικών…

    Ήταν να μην ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου ο υπουργός, με την ενθάρρυνση των λαθρομεταναστών να καταγγέλλουν αστυνομικούς για… βασανιστήρια. Τώρα που τους άνοιξε, η κοινωνία ολόκληρη είναι αναγκασμένη να δρέψει τους καρπούς της ασυδοσίας. Ιδού τα αποτελέσματα της καταστρεπτικής πολιτικής Χρυσοχοΐδη: Πρώτο παράδειγμα: Δύο Αφρικανοί, λαθρομετανάστες βεβαίως, έκαναν καταγγελία εις βάρος αστυνομικών, ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τους ξυλοκόπησαν χωρίς λόγο (!!!) σε κάποιο σκοτεινό σοκάκι των Αθηνών. Η «καταγγελία» έγινε μέσα από τα γραφεία οργανώσεως “κατά του ρατσισμού” και φανερώνει ότι από δω και πέρα οι κύκλοι των «γνωστών-αγνώστων» θα στήσουν φάμπρικα με παρόμοιες καταγγελίες,με στόχο την κατατρομοκράτηση των αστυνομικών, που ως φυσικό επακόλουθο θα έχει την πλήρη αδρανοποίησή τους μπροστά στο εισαγόμενο έγκλημα. Για να το πούμε λιανά, οι αλλοδαποί κακοποιοί θα κλέβουν, θα βιάζουν, θα σφάζουν και θα τρομοκρατούν και οι αστυνομικοί δεν θα επεμβαίνουν υπό τον φόβο της καταγγελίας!

    Δεύτερο παράδειγμα: Σήμερα το πρωΐ, δύο ένστολοι νεαροί αστυνομικοί που περιπολούσαν στην οδό Ερμού, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση με ρόπαλα από Αφρικανούς λαθρομετανάστες, που πουλούσαν παράνομα τσάντες κ.α. αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά σε διάφορα σημεία του σώματός τους, σώθηκαν δε από τα χειρότερα μετά από την επέμβαση αγανακτισμένων καταστηματαρχών της περιοχής, που κυνήγησαν τους αποθρασυνθέντες αλλοδαπούς. Το άκρον άωτον του εξευτελισμού κάθε εννοίας κυρίαρχου κράτους; Δύο ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση, με διαταγή «άνωθεν», εμφανίστηκαν στην περιοχή αστυνομικοί της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων για να διερευνήσουν τυχόν ευθύνες (!!!) των λιντσαρισθέντων αστυνομικών για το επεισόδιο. Ευτυχώς για τους κακοποιημένους αστυνομικούς, οι καταστηματάρχες της περιοχής περιέγραψαν τα γεγονότα όπως πραγματικά έγιναν κι έτσι τουλάχιστον δε θα καταλήξουν και δαρμένοι και «κερατάδες»!
    Υ.Γ. ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΕΡΕΥΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ε ναι,στην Ελλαδα κοιτανε πως θα γαμισουν,η πως θα 'ψωνισουν' κανεναν λαθραιο για να μην δωσουν και στοχο,οι 'κινητοι στοχοι',που οτι ειναι Ελληνικο το πολεμουν λυσσαλεα απο κατι...παρατηρητηρια του κωλου..Αλλα περα απο αυτο,δεν βρεθηκε κανενας 'Ελληνας 'επιφανης',που να χρηματοδοτησει ενα εργο,μια εκδοση,ενα χαπενινγκ τελος παντων,που να εχει θεμα κατι απο την ιστορια;Γιατι κατηγορουμε τους Σκοπιανους και τους Τουρκους οτι μας κανουνε 'ντα' αφου εμεις ειμαστε 'σκατα'.Που ειναι ο πατριωτισμος ρε λεμεδες,αχρηστα εφημερα λαμογια,που επιζητειται την δημοσιοτητα για να ξενοπηδατε γκομενες 'ανατολικων' συμφεροντων,γιατι και οι σοβαρες ντοπιες σας εχουν χεσμενους,και για οτι κανετε πληρωνετε;Τουλαχιστον να σας μεινει και η υστεροφημια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητοί φίλοι δυστυχώς η ιστορία της Μακεδονίας και ο Μέγας Αλέξανδρος στα δικά μας σχολεία διδάσκεται στη Α' Λυκείου στο τέλος με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν τα περισσότερα σχολεία να κάνουν την ύλη.
    Στην Γ' Λυκείου στην οποία η ύλη αποτελεί και εξεταστέα στις πανελλήνιες ούτε μία παράγραφος.
    Στην πρωτεύουσά μας δεν υπάρχει τίποτα σε δημόσιο χώρο σχετικά με τον Μ. Αλέξανδρο.

    Δυστυχώς τα υπάρχοντα κενά κάποιος τα καλύπτει , είναι νόμος της φυσικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το νοτιωτερο τμημα,να συμφωνησουμε να ονομασθει "σλαβομακεδονια".

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ.
    Και τηρουμενων των αναλογιων ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ.
    -----------------------------

    Καλά όσα έγραψε πριν...
    Αλλά αυτά παραπάνω, μη σε ξαναδώ να τα γράφεις πάλι, γιατί θα σου το ξεράνω το χέρι!

    Από τις πρώτες σου απόπειρες παλιά, να προπαγανδίσεις κάτι παρόμοιο ( και πολύ χειρότερο ) έχει περάσει καιρός. Σήμερα βλέπω οτι ναι μεν, βελτίωσες τη θέση σου, αλλά...
    και πάλι τριγυρνάς «εκεί κοντά» και μιλάς πάλι για παραχωρήσεις!!!
    Το παραδέχεσαι άλλωστε και ο ίδιος:
    Θεωρείς και ο ίδιος την (κωλο)πρότασή σου ως ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ!

    Λοιπόν, Τζονη, τα έχουμε ξαναπει αυτά. Σταμάτα το τροπάρι αμέσως!
    Εκτός αυτού, νομίζω ότι δεν είναι δικές σου προτάσεις, αλλά άλλων!

    Να τους πεις λοιπόν να πουλήσουν αλλού την πραμάτεια των «ελάχιστων και δήθεν αναπόφευκτων υποχωρήσεων»!

    Παραείναι παπάρια οι δημιουργοί τέτοιων εντυπώσεων για να μας εξαπατήσουν.
    Αυτά να πεις στους χαζο-εξυπνάκηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 06 Ιαν 2010 4:37:00 π.μ.

    ==
    Μαλακα Ν.Σ σκασμος.

    Τι σε πειραζει ρε ηλιθιε μια τετοια ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ???

    Τι σε πειραζει? σταληθεια ρωταω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 06 Ιαν 2010 4:37:00 π.μ.

    Εκτός αυτού, νομίζω ότι δεν είναι δικές σου προτάσεις, αλλά άλλων!

    ==
    Ρε μαλακα Ν.Σ τωρα προσεξα την ωρα.
    Μαστουρωσες με το λιβανι και αρχισες τις μαλακιες??

    Αλλα για την ιστορια ,μια ερωτηση:
    "ποιων αλλων"??

    Ποιων αλλων ρε μαλακα????
    Ψυχωτικε.
    Θα μας βγαλεις και .."πρακτορες" τωρα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση