GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ και Ασωπός...

Aπό το http://www.stopcartel.info/ . Η υπόθεση τού Ασωπού πού σήμερα φέραμε στή δημοσιότητα, φαίνεται ότι κρύβει απροσδόκητες παραμέτρους. Α...

Aπό το http://www.stopcartel.info/
.
Η υπόθεση τού Ασωπού πού σήμερα φέραμε στή δημοσιότητα, φαίνεται ότι κρύβει απροσδόκητες παραμέτρους. Αναδημοσιεύουμε σημερινό αποκαλυπτικό κείμενο τού καθηγητή της Χημείας Τροφίμων κ.Γιάννη Ζαμπετάκη πού αφορά 2 από τά 11 δημόσια πρόσωπα τά οποία εγκαλούνται σάν υπέυθυνα τού περιβαντολογικού εγκλήματος τού Ασωπού, τίς κ. Αριάδνη Αγάτσα. και κ. Βασιλική Τσονόγλου-Βυλλιώτη. οι οποίες έχουν εκλεγεί... βουλευτές μέ τό κυβερνών κόμμα.

Τού Γιάννη Ζαμπετάκη,
Επίκουρου Καθηγητή Χημείας Τροφίμων
Πανεπιστημίου Αθήνας
Ως Χημικός Τροφίμων...προτείνω λαδάκι για καλό λάδωμα και...

ευνοϊκά απαλλακτικά βουλεύματα [για νυν Βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ, βλ. λινκ στα ονόματά τους] !!!
Για τον γράφοντα, τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά: στην Ελλάδα δεν ξέρουμε τι θα πει «έλεγχος» και «ασφάλεια». Συνεπώς, δεν ξέρουμε πώς να ελέγχουμε τους κατάδικους, τους φοροφυγάδες, τους εγκληματίες, τους αυθαιρετούντες. Με αποτέλεσμα, να ζούμε και να ξαναζούμε αποδράσεις χολιγουντιανού πρεστίζ, να μην ξέρουμε πώς να αυξήσουμε τα έσοδα του προϋπολογισμού (αφού καταργήσαμε το ΣΔΟΕ επί ημερών κ. Αλογοσκούφη), να μην έχουμε την πολιτική βούληση να επιβάλουμε έστω κι ένα πρόστιμο σε όσες εταιρείες παρανόμησαν πέρσι με το ηλιέλαιο ή σε όσες ρυπαίνουν ανέλεγκτα το περιβάλλον (από το «Sea Diamond» στη Σαντορίνη μέχρι τους ΟΤΑ που συνεχίζουν να έχουν ανοιχτές χωματερές ακόμα και σήμερα). Μια είδηση που είχε περάσει στα ψιλά στις 7.6.08 είναι τούτη: «Ενενήντα ελεγκτές (σε σύνολο 310) των Περιφερειακών και Διαπεριφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων μετατίθενται στις εφορίες». Ο λόγος της μετάθεσης: η πλήρης ανεπάρκειά τους στο αντικείμενο της δουλειάς τους. Έτσι έκρινε η Επιτροπή Αξιολόγησης του υπουργείου Οικονομίας. Τα στοιχεία από την έρευνα τής εν λόγω επιτροπής έδειξαν «σημαντικές ελλείψεις σε ελέγχους που διενεργήθηκαν εξαιτίας των περιορισμένων γνώσεων αρκετών ελεγκτών, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις οι ελεγκτές να γίνονται ευάλωτοι στις πιέσεις των επιχειρήσεων». Πιο συγκεκριμένα, τα κριτήρια αξιολόγησης που χρησιμοποίησε η επιτροπή ήταν, μεταξύ άλλων, τα εξής:α) ο αριθμός ελεγχθεισών υποθέσεων την προηγούμενη τριετία, β) ο αριθμός ελεγχθεισών διαχειρίσεων και γ) ο τρόπος περαίωσης των ελεγχθεισών υποθέσεων.
Η είδηση τελειώνει εδώ, στο καλύτερο σημείο δηλαδή, εκεί που είχε αρχίσει να γίνεται ενδιαφέρουσα η «πλοκή της ταινίας». Ο τότε αρμόδιος υφυπουργός Οικονομίας δεν μας εξήγησε ποτέ όμως με ποιον τρόπο οι νέοι επιθεωρητές που θα πάρουν τη θέση των αποτυχόντων θα έχουν εκπαιδευτεί για να είναι καλύτεροι, αποδοτικότεροι και, σε τελική ανάλυση, πιο χρήσιμοι για την κοινωνία.Ακριβώς την ίδια ελαφρά τη καρδία αντιμετώπιση έχουμε με όλα τα θέματα. Από τα πιο φαιδρά μέχρι τα πιο... τοξικά. Από το κινητό τηλέφωνο στο οποίο μιλάμε συνεχώς οδηγώντας το αυτοκίνητό μας, αν και παράνομο, μέχρι το εξασθενές χρώμιο [Cr (VΙ)] που ρέει άφθονο στον υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα από τον Ωρωπό και τον Αυλώνα μέχρι τη Θήβα και τα Βάγια.Και πώς να μη ρέει όταν στην περιοχή του Ασωπού λειτουργεί η βιομηχανική ζώνη των Οινοφύτων με διατάξεις της χούντας και συγκεκριμένες εταιρείες ρυπαίνουν ακόμα και σήμερα με βαρέα μέταλλα. Οι εταιρείες αυτές είναι γνωστές τόσο στους επιθεωρητές Περιβάλλοντος (Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, ΕΥΕΠ) όσο και στο Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) διότι οι εταιρείες αυτές διαθέτουν και περιβαλλοντική πιστοποίηση, είτε κατά ΙSΟ14001 (με την υψηλή εποπτεία του ΕΣΥΔ και του βρετανικού ΕΣΥΔ (UΚΑS), είτε κατά ΕΜΑS από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Το πρότυπο ΙSΟ14001 ορίζει ρητώς ότι η εταιρεία πρέπει να έχει περιβαλλοντική πολιτική που μεταξύ άλλων να περιλαμβάνει δέσμευση για συμμόρφωση με τις εφαρμοστέες νομικές απαιτήσεις. Συνεπώς, πώς γίνεται αυτές οι εταιρείες να είναι πιστοποιημένες κατά ΙSΟ14001 ή ΕΜΑS αλλά να ρυπαίνουν με βαρέα μέταλλα;Το τελευταίο ερώτημα σχετίζεται με το καθεστώς των αδειοδοτήσεων: μια βιομηχανία (π.χ. αυτοκινητοβιομηχανία ή αεροπορική βιομηχανία) όταν δεν δηλώνει στην άδεια λειτουργίας της την επιφανειακή επεξεργασία του σασί ενός αυτοκινήτου ή ενός φτερού αεροπλάνου, τότε προφανώς αποκρύπτει τη χρήση Cr (VΙ)! Οι νομαρχίες που δίνουν τις άδειες λειτουργίας ή οι επιθεωρητές της ΕΥΕΠ γιατί δεν ελέγχουν στην πράξη τις πραγματικές δραστηριότητες μιας προς αδειοδότηση εταιρείας πριν της επιτρέψουν να λειτουργεί; Στους ελέγχους αυτούς, αν δεν ελεγχθεί η φάση της επιφανειακής επεξεργασίας, δεν θα βρεθεί Cr (VΙ), και αυτό γίνεται σήμερα στον Ασωπό... Να πώς τα μέρη των αυτοκινήτων και των αεροπλάνων που παράγονται στον Ασωπό ρυπαίνουν το νερό,τα τρόφιμα και τη ζωή μας! Με άλλα λόγια, οι εμπλεκόμενες βιομηχανίες, επειδή δεν δηλώνουν αναλυτικά όλες τις χρησιμοποιούμενες διεργασίες παραγωγής σε αμφιβόλου αξιοπιστίας περιβαλλοντικές μελέτες, τότε καταλήγουν απλά να ρυπαίνουν κατά παράβαση κάθε νόμου και επιστημονικής λογικής! Ο ΕΦΕΤ, η ΕΥΕΠ, το ΙΓΜΕ, το ΕΣΥΔ και το UΚΑS μέχρι πότε θα μένουν απαθείς;
-τούτα τα έγραφα στις 24.2.2009, επί ΝΔ
σήμερα, για τον Ασωπό μάθαμε νεότερα...
Οι ένοχοι και οι ρυπαίνοντες δεν είναι πλέον αγνώστου ταυτότητας. Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, έχει ταυτοποιηθεί σημαντικός αριθμός εταιρειών που προκάλεσαν τη ρύπανση! Ηθικοί αυτουργοί είναι οι κρατικές αδειοδοτούσες και ελεγκτικές αρχές και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι. Φυσικοί αυτουργοί είναι οι βιομηχανίες.
Το «έγκλημα του Ασωπού» έχει τις ρίζες του στον τρόπο λειτουργίας της βιομηχανίας στην περιοχή των Οινοφύτων. Η κατ' επίφαση βιομηχανική ζώνη των Οινοφύτων λειτουργεί με διατάξεις της χούντας, ενώ συγκεκριμένες εταιρείες ρυπαίνουν ακόμα και σήμερα με βαρέα μέταλλα και άλλους τοξικούς ρύπους. Μέχρι σήμερα, όλοι ξέραμε τους πιθανούς ενόχους αλλά χωρίς ονοματεπώνυμα.
Το κουβάρι της ρύπανσης ξεκινά από το καθεστώς των αδειοδοτήσεων.
Οι 17 εταιρείες από την περιοχή του Ασωπού που, σύμφωνα με την έκθεση, βρέθηκαν με προβλήματα νομιμότητας στις άδειες που τους είχαν χορηγηθεί, είναι οι ακόλουθες:
ALUMINCO Α.Ε.,
EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Ε.,
ΕΛΒΑΛ, Α.Ε.,
ΜΑΪΛΛΗΣ ΑΕΒΕ,
ICR ΙΩΆΝΝΟΥ,
BERLING ΑΒΕΕ,
VIOMETALE,
PROFILCO Α.Ε.,
ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΒΕΕ
ΠΡΟΤΑΛ ΑΒΕΕ,
ΜΑΣΤΕΡΣΩΛ ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΠΕ,
ΑΡΣΕΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ,
ΕΤΕΜ ΑΕ,
ΒΑΦΙΚΗ Α.Ε.,
ΕΠΑΛΜΕ Α.Ε.,
SIRCA HELLAS ΑΒΕΕ &
ΣΤΕΡΓΙΟΥ Π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
Τα 11 δημόσια πρόσωπα για τα οποία η έκθεση ζητά διερεύνηση ευθυνών, είναι:
Ο (πρώην) Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Αθανάσιος Σκορδάς.
Ο πρώην περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Κωνστ. Έξαρχος.
Ο πρώην Γεν. Γραμματέας της Νομαρχίας Βοιωτίας κ. Στ. Καστρινάκης.
Ο Νομάρχης Βοιωτίας κ. Κλ. Περγαντάς.
Ο πρώην Νομάρχης Βοιωτίας κ. Ν. Στάμος.
Η αντινομάρχης Βοιωτίας κ.Αριάδνη Αγάτσα.
Η Βοηθός Νομάρχης Βοιωτίας κ. Βασιλική Τσονόγλου-Βυλλιώτη.
Ο Βοηθός Νομάρχης Βοιωτίας κ. Δήμος Παπαναγιώτου.
Ο πρώην Βοηθός Νομάρχης Βοιωτίας κ. Μ. Λύγγος.
Ο Προϊστάμενος Γεν. Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. κ. Ι. Βουρνάς
Ο πρώην Γεν. Διευθυντής του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Γ. Τσούκας.
Aπό ό,τι μαθαίνω οι κυρίες Αγάτσα και Τσονόγλου-Βυλλιώτη έχουν απαλλαγεί με βούλευμα...η υπόθεσή τους έχει πάει στο αρχείο...έτσι μπορούν απερίσπαστα να κάνουν ότι καλύτερο εκείνες κρίνουν για το καλό της Βοιωτίας...ειδικά η κ. Αγάτσα που είναι και ...μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος ! Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο Πρωθυπουργός, ήταν ενήμερος αυτών των εμετικών συναλλαγών;Και αν όχι, σήμερα που είναι ενήμερος, τι πρόκειται να κάνει;;;

11 σχόλια

  1. προφανως τις εβγαλαν για να μην μιλησουν.τα χρηματα και τα συμφεροντα.τετοιες βουλευτινεσ τησ συμφορας.μιλια σε κανενα μεσο δεν βγηκαν για να καταγγειλουν.αμιλητεσ και αλλαλεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΟΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
    ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ

    ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ

    Ο ΔΕ ΤΡΙΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΣ ΚΑΡ......(ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ)ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙΔΕΞΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

    ΤΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
    ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον κύριο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

    Κύριε πρόεδρε θα έχετε την δύναμη ,το θάρρος και τα αρχίδια ,
    και να γραφτεί το όνομα σας , με χρυσά γράμματα και να μείνει ,
    σαν τον μεγαλύτερο Έλληνα πατριώτη , πρόεδρο των τελευταίων δεκαετιών , που όλοι η Έλληνες και οι απανταχού Ελλήνων
    θα μιλά για όσας .
    Θα μπορέσετε όταν ψηφιστεί από την βουλή , το νομοσχέδιο
    για την νομιμοποίηση ,την ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου
    των μεταναστών , που με αυτό θα μπει η ταφόπλακα
    στην Ελλάδα μας , και έλθει προς επικύρωση σε εσάς
    να πείτε ΟΧΙ δεν το υπογράφω , παραιτούμε , πάω σπίτι μου ,
    άντε γεια , και να βρείτε άλλο πρόεδρο να τo υπογράψει .
    η θα επαληθευθεί , η κυρία Ψαρούδα Μπενάκη με αυτά που
    σας είπε τότε , όταν αναλάβατε την προεδρία ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Έλληνας στην φτώχεια . . . . . . και ο μετανάστης
    στην οικονόμα και στα γλέντια .

    Φόροι , φόροι ,φόροι ,έκτακτες εισφορές ,
    για να μας παίρνουν , τα 5.000.000 μετανάστες –μουσουλμάνοι
    και οι άλλες φυλές .
    Που οι πολιτικοί ανέλαβαν την υποχρέωση , χωρίς να μας ρωτήσουν ,
    να τους ταΐζουμε να τους παρέχουμε , στέγη , ιατροφαρμακευτική
    περίθαλψη ,νοσοκομεία , επιδόματα , να τους δίνουμε επί πλέον χρήματα συντάξεις αργότερα και χρήματα να τα στέλνουν
    στις οικογένειες τους , στις πατρίδες τους .
    όλα αυτά τα πληρώνουμε εμείς οι Έλληνες πολίτες .
    και επειδή δεν φτάνουν τα χρήματα δανειζόμαστε
    επί πλέον χρήματα για αυτούς , δηλαδή βάλτε π.χ.
    με το μυαλό σας 5.000.000 πόσο μας κοστίζουν ;;;;;
    Ας πούμε 5.000.000 μετανάστες από 1.000 ευρώ ο καθένας ,
    μας κάνουν 5.000.000.000 ευρώ τον μήνα το ελάχιστο.
    Βάλτε και τα 3.000 ευρώ δάνειο που παίρνει ,
    ο κάθε ένας από αυτούς μια και δυο φορές χωρίς έλεγχο δανεικά και αγύριστα που
    παίρνουν από τις κρατικές τράπεζες δάνειο , με χρήματα
    από τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου εξωτερικών,
    τα όποια οι περισσότεροι τα στέλνουν στις οικογένειες τους .
    ΑΥΤΑ είναι τα ελάχιστα διότι έχουμε και ένα σωρό κόσμο ,
    που εργάζεται , για να περνούν καλά οι μετανάστες .
    Όλα αυτά χωρίς αντάλλαγμα .
    Και οι προδότες Έλληνες πολιτικοί θέλουν αυτά τα παράσιτα ,
    Να τους κάνουν ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες με δικαιώματα .
    Όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες να ξεσηκωθούμε να βγούμε στους δρόμους
    Ήρθε η ώρα να επαναστατήσει ο Έλληνας
    να γίνει γενικός ξεσηκωμός .
    Αν όμως θέλουν να τα προλάβουν όλα αυτά οιπολιτικοί
    και να μην επαναστατήσει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
    Όλα τα κόμματα να ζητήσουν δημοψήφισμα
    χωρίς να γίνει νοθεία και να ψηφίζουν
    ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από την τρώγλη . . . . . . . . στον παράδεισο .
    Πως θα φύγουν τα εκατομμύρια των τρωγλοδυτών ,
    Που ήρθαν να καταλάβουν , τον επίγειο παράδεισο που λέγεται Ελλάδα .
    Υπάρχει σχέδιο από τους πολιτικούς ,
    για τα τους διώξουμε αυτά τα αποβράσματα , παράσιτα ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε μέρα από της 11 το πρωί μέχρι της 1 το μεσημέρι
    Και από της 5 μέχρι της 8 το απόγευμα συγκεντρώσεις
    Έξω από της βουλή , τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
    Το σπίτι του Γ.Α.Π.
    Να διαδηλώσουμε εμείς οι Έλληνες ΚΑΤΑ ΤΟΥ
    Νομοσχεδίου για την νομιμοποίηση και
    Το δικαίωμα ψόφου των μεταναστών.

    Έλληνες και ελληνίδες
    Ήλθε η ώρα να βγείτε στους δρόμους
    Να πάτε έξω από τη βουλή , έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ . έξω από το σπίτι του Γ Παπανδρέου ,
    ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ .
    Πρέπει να μαζευτούμε πάνω από 1.000.000
    Έλληνες .
    Πρέπει να επαναστατήσαμε να πάρουμε τα όπλα
    Διότι με ευγένειες αυτά δεν δίνονται
    Πλησιάζει η ώρα που οι απατεώνες στης βουλής θα
    Κάνουν Έλληνες τους μετανάστες από το
    Πακιστάν το Μπαγκλαντές τους Αφγανούς τους Αφρικανούς τους Μαύρους τους Αλβανούς
    Και όλες τις φυλές που μας φέρανε εδώ
    με σχέδιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΩΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 1500 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ(ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΩΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ***** Εσύ ο απλώς άνθρωπος
    θα συνεχίσεις μα πληρώνεις αυτά τα
    καθάρματα του πασοκ ; ******

    ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ
    ΚΑΙ ..ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ
    ΠΑΙΛΑΙΟΤΑΤΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    _____ Φορολογική Αντίσταση._____

    Δείχνουν δόλο, ή βαριά αμέλεια σε εθνικά θέματα.
    Δόλο, ή βαριά αμέλεια σε ενεργειακά θέματα.
    Δόλο και βαριά αμέλεια σε φορολογικά και δημοσιονομικά θέματα

    Εισπράττουν χωρίς να μειώνουν τα έξοδα. Εξακολουθούν και σπαταλούν σαν να μην τρέχει τίποτα. Μας κοροϊδεύουν με επικοινωνιακά τρυκ.

    Τα λεφτά υπάρχουν; Φυσικά και υπάρχουν. Έχουμε ό,τι έχουμε, και θέλουν να μας το πάρουν κι αυτό. Για να το πετάξουν στην μαύρη τρύπα.

    Μιλάνε για παραοικονομία. Παραοικονομία είναι οι σκοτεινές και άνομες συμφωνίες σε βάρος μας. Ο εθνικός και οικονομικός μας ευτελισμός.
    Φτάνει. Φορολογική αντίσταση.______

    Αν 100.000 Έλληνες, αρνηθούμε να πληρώσουμε για 6 μήνες, θα πέσουν. Αν 200.000, αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε 3 μήνες. Αν 800.000 αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε ένα μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο αρχιαπατεώνας Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ παναγιώτης καλφαγιάννης
    Δείτε τα χαλια του που μιλαει κιόλας


    Μπράβο σε όλους σας για το ήθος που δείχνεται.

    Από πότε είναι "χάλι" να σε κατηγορεί άνθρωπος που παίρνει 280.000 ευρό το χρόνο για απάτη επειδή η ανάπηρη κόρη σου παντρεύτηκε;

    Συνδικαλιστική δίωξη λέγεται αυτό και εσείς οι παπαγάλοι φασιστάκια του κερατά.
    Προκειμένου να αποκομίσετε προσωπικά οφέλη πετάτε λάσπη στον άνθρωπο που έφερε τη κάθαρση στα συνδικαλιστικά της ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς ΠAΛΙOΠΟYΣΤA που αναπαράγει παντού τη μ@λ@κία-κείμενο "να βουλιάξει η Πελοπόννησος κλπ κλπ":


    Άντε πνήξου.

    Οι πελοποννήσιοι κυβερνάνε γιατί αυτοί έδιωξαν τους Τούρκους προγόνους σου και δημιούργησαν το Ελληνικό κράτος (με τα όποια στραβά του).

    Οπότε να πλένεις πολλές φορές το στόμα σου από τα χύσια πριν μιλήσεις για την Πελοπόννησο.

    Καριoλάκo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση