GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργή της οικογένειας του Ν. Κακαουνάκη...

Από το http://veto300.blogspot.com/ . Σε λίγες περιπτώσεις στην εποχή μας, συγγενείς ενός ανθρώπου που πεθαίνει είναι τόσο βέβαιοι ότι οι γι...

Από το http://veto300.blogspot.com/
.
Σε λίγες περιπτώσεις στην εποχή μας, συγγενείς ενός ανθρώπου που πεθαίνει είναι τόσο βέβαιοι ότι οι γιατροί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους ανθρώπους του Νίκου Κακαουνάκη.
Η οργή τους ξεχειλίζει για τον τρόπο που χάθηκε. Ήδη το γεγονός ότι τον πήραν από τον "Ευαγγελισμό" -παρότι ήταν διασωληνωμένος- και τον μετέφεραν στο "Ιασώ", λέει πολλά. Πώς ένας άνθρωπος μπαίνει να χειρουργηθεί για αφαίρεση πολύποδα στο έντερο και αμέσως μετά οδηγείται ξανά και ξανά στο χειρουργείο;
Τί προκάλεσε τη σηψαιμία; Γιατί δεν κατέστη δυνατό να αντιμετωπιστεί αυτή στη συνέχεια; Ζητήθηκε η συνδρομή άλλων γιατρών ή όχι; Έγιναν ιατρικά συμβούλια όταν η κατάσταση επιδεινώθηκε και...

άρχισε η ανεπάρκεια οργάνων; Αν όχι, γιατί; Αυτά είναι μερικά...
... από τα ερωτήματα που θέτουν οι συγγενείς. Τί απαντά το νοσοκομείο; Θα γίνει συμβούλιο τη Δευτέρα για να διαπιστωθεί αν χρειάζεται να διαταχθεί ΕΔΕ.
Μια παρατήρηση μόνο: η φήμη του "Ευαγγελισμού", του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας, θα κινδυνεύσει να πληγεί αν δοθεί η εντύπωση κουκουλώματος ευθυνών. Εμείς δεν θέλουμε να πάρουμε θέση αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε να δούμε τί θα πει το νοσοκομείο, το οποίο οφείλει να ψάξει την αλήθεια...

13 σχόλια

  1. Ο μακαρίτης ήταν ψευδομάρτυρας
    στην δική του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου
    που μαζί με άλλους επώνυμους απατεώνες
    ψευδομάρτυρες έφαγε 16 χρόνια φυλακή ,
    χωρίς εξαγορά που ούτε την εγχείριση στην
    καρδιά του δεν τον άφηναν να κάνει ,
    και κατόπιν διεθνών παρεμβάσεων πήγε στο
    Λονδίνο να την κάνη .
    Και εξαιτίας της δίκης –παρωδία
    πέθανε ο πατέρας του και διαλύθηκε το σπίτι του
    υπάρχει λοιπόν θεία δίκη ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας, οι γιατροί και το προσωπικό, δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής μέσα στα χειρουγεία, με αποτέλεσμα πολλοί ασθενείς να παθαίνουν μόλυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τό 1990,ενοσηλεύθη ό πατέρας μου,67 χρονών τότε,στόν Ευαγγελισμόν,διά μίαν εγχείρησιν στήν δεξιάν κνήμη (θρόμβωσις),πού ακόμη κι ένας φοιτητής ιατρικής,θά τήν έκανε επιτυχώς καί τήν οποίαν έκανε καθ.χειρούργος(πανεπ.Columbia/USA).
    Αποτέλεσμα ήτο,ό πατέρας μου νά προσβληθή από γάγγραινα,συνεπεία ιατρικής αδιαφορίας καί λαθών καί νά υποκύψη αργότερα στό Ιατρικό Κέντρο Αθηνών,όπου μετεφέρθη.
    Προσέφυγα στήν δικαιοσύνην,
    καταγγέλοντας τούς ιατρούς τού Ευαγγελισμού,διά σωρείαν ιατρικών εγκληματικών λαθών.
    Στά δικαστήρια,είχα νά αντιμετωπίσω 55 συνολικά καθ.ιατρούς Αθηνών,σύν τόν Σκαλκέα,τόν νύν πρόεδρον τής Ακαδημίας Αθηνών κι όχι μόνον,οί οποίοι είχαν έλθη ώς μάρτυρες υπερασπίσεως τών συναδέλφων τους,κατηγορουμένων.
    Αποτέλεσμα ήτο,νά αθωωθούν οί κατηγορούμενοι.
    Ή διαδικασία διήρκεσε περί τά 4 χρόνια,μέ οικονομικό προσωπικό κόστος (τότε) 2 εκατ.δρχ.,πέραν φυσικά τού ηθικού κόστους.
    Φυσικά αργότερα,ό χειρ.ιατρός κατεδικάσθη διά φακελάκι 600 χιλ.δρχ (επιταγή 100 χιλ.δρχ),σέ 6 μήνες φυλακή,μετά από συνολικήν δικαστικήν διαδικασίαν 9 χρόνων καί δύο εφετεία καί παρ΄ όλον πού ήτο ή ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ,ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΘΗ ΙΑΤΡΟΣ ΔΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ/TV MOYΓΓΑ!!!!!.
    Οί συγγενείς τού απελθόντα,πολύ δύσκολα θά ικανοποιηθούν ηθικά,αλλά κι άν αυτό ΚΑΠΟΤΕ επιτευχθή,θά πάρη πολύν χρόνον καί μεγάλην ηθικήν κόπωσιν.
    Πρόκειται διά νοσοκομείο αλητήριων.
    Πρόκειται διά τό άντρο καμόρας.
    Πρόκειται διά εξέχοντα μέλη ΣΤΟΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ

    ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΣΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΧΑ

    ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΥΨΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΣΤΕΟΜΕΛΙΤΙΔΑ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΩΣΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΓΟΜΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
    ΚΑΙ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΚΟΚΚΑΛΗ
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ Κ.Λ.Π.
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ
    ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΚΟΥΝΑΚΗΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΔΟΤΟΜΑΡΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΤΕ
    ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ?

    ΡΕ ΓΟΜΑΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ + ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΟΥ. ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 80 ΑΤΟΜΑ ..8Ο ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ???
    ΤΙ ΗΤΑΝ ΡΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ???
    ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ.

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΟΒΟΛΟ ΥΑΙΝΕΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΝΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ
    ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΙΚΟΥΔΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν πεθαίνει ένας "επώνυμος" με παρόμοιο τρόπο που πεθαίνουν χιλιάδες "ανώνυμοι", ξέρετε τι αισθάνομαι;
    ΧΑΡΑ. ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.

    Γιατί κάτι τέτοιες στιγμές όλο αυτό το σκυλολόι των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης που μας κυβερνά, που δημιουργεί αυτή την σιχαμερή "επωνυμία", αισθάνεται πως το παγωμένο χνώτο του θανάτου βρίσκεται κοντά ΚΑΙ σε αυτούς, και πως ό,τι και να κάνουν, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ψοφήσουν κι αυτοί σαν τα σκυλιά, όπως τόσοι και τόσοι συνάνθρωποί μας που πέθαναν χωρίς να έχουν έστω μια ευκαιρία να διαπραγματευτούν τους όρους του θανάτου τους, επειδή δεν είχαν λεφτά ή φήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε βρε βρε βρε ... ο Επίτιμος, τι σοφά μελετημένη πρόταση ήταν αυτή που έκανε για κυβέρνηση υπεράνω κομμάτων και σχηματισμών, αλλά με τους άριστους; Τώρα τον έπιασε ο σφάχτης για τον Σημίτη; Όταν ήταν πρωθυπουργός ο Σημίτης τι του έσερνε; Πόσες φορές δεν τον είπε ανίκανο να κυβερνήσει; Μόνο για τις ελιές που έχει στο πρόσωπο του δεν τον κορόιδεψε δημόσια.
    Αλλά δεν μας είπε ο Επίτιμος σε μια τέτοια κυβέρνηση η Κόρη του θα πρέπει να έχει το Υπουργείο Εξωτερικών; Γιατί όχι κατα τον Επίτιμο, και ο γιος να μην έχει και αυτός ένα δεύτερο υπουργείο ή τουλάχιστον Υφυπουργός Οικονομικών έτσι που αν πετύχει το οικονομικό σχήμα Σημίτης, Παπαδήμος, Παπαδόπουλος, να έχει και αυτός να λέει ότι χωρίς την παρουσία του δεν θα είχε γίνει τίποτα!
    Τέλος πάντων ο Κύριος Επίτιμος βλέπει ότι η περίπτωση να γίνει ή Κόρη πρωθυπουργός κάποτε έχει φτάσει στο Βόρειο Πόλο και άντε να την φέρεις πίσω, εκτός αν .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πεθαναν ξαφνικά δυο δημοσιογραφοι ( Λαμπρακης- Κακαουνάκης)που υποστηριζαν πολύ τον παπανδρεου και ξαφνικα βγηκε ο Μητσοτακης να μηλάει για συνκυβέρνηση Σιμητη

    κάτι δεν παει καλα στην όλη υπόθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανένας υπουργός της κυβέρνησης δεν πήγε στην Κηδεία του Κακαουνάκη

    Το ΠΑΣΟΚ που το στήριξε ΜΟΝΟΣ του ο Νίκος Κακαουνάκης και έκανε τους αγώνες για να έρθει πάλι στην εξουσία, δεν έστειλε
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ εκπρόσωπο της κυβέρνησης στην κηδεία του.
    Κανένας υπουργός δεν πήγε στην κηδεία του Νίκου Κακαουνάκη.
    Να καταλάβετε πόσο σάπιο και πρόσκαιρο είναι το σύστημα τους. Μόνο οι βουλευτές Καρχιμάκης(υφυπουργός) και Σκουλάκης, Αρναούτης, νομάρχης και δήμαρχος πήγαν στην κηδεία.
    Δηλαδή ο ...
    Κακαουνάκης ήταν μόνο όσα έλεγε στα δελτία; Δεν ήταν ο αντιδικατορικός του αγώνας;
    Δεν ήταν η έμπρακτη στήριξη του στο ΠΑΣΟΚ για να ανέβει στην κυβέρνηση; Τα golden boys δεν ήθελαν να στείλουν εκπρόσωπο. Ουστ απ'εδώ...

    υ.γ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ. ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΟΝ ΘΕΛΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
    - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ
    ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ.
    ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κακαουνάκης,όπως και όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι,συνετέλεσε αρκετά στα χάλια του ευαγγελισμού,όπως και στα χάλια της ελλάδας γενικότερα,Αφού στήριζε με μανία το σάπιο σύστημα της μεταπολίτευσης.Ας μη μας ζητάνε τα ρέστα τώρα οι συγγενείς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. etsi ine apo to proi os to bradi toys giatroys toys exeftelizes kai toys ebrizes otan toys xriastikes ti perimenes soy girisan ti plati ke efiges poli krigora as prosexes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις Σάββατο, Ιανουάριος 02, 2010 0 σχόλια Banco Bicentenario: η πρώτη σοσιαλιστική τράπεζα ιδρύθηκε στο Καράκας

    Του Νεοκλή Θεοδωρόπουλου
    Κι όμως ιδρύθηκε η πρώτη σοσιαλιστική Τράπεζα στον κόσμο.
    Πως;
    Όταν οι αρχές της Βενεζουέλας (εκεί υπάρχει ο Τσάβες, ο “ιδιόρυθμος” για τους δυτικούς…), αποφάσισαν να ελέγξουν 7 ιδιωτικές τράπεζες της χώρας, μεταξύ των οποίων τις Confederado, Canarias, Banpro Vivienda και Bolívar Banco, όλες ιδιοκτησίας του «επιχειρηματία» Ricardo Fernández (τώρα στη φυλακή για απάτες).
    Έτσι διαπιστώθηκαν οι παράνομες τραπεζικές συναλλαγές και οι απάτες των τραπεζιτών και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης 27 διευθυντικών τραπεζικών στελεχών (7 Δεκέμβρη 2009).
    Την ίδια ημέρα, ο πρόεδρος της χώρας Hugo Chávez εγγυήθηκε την ομαλοποίηση και κάλυψη των τραπεζικών αναγκών και υποχρεώσεων, με την νέα τράπεζα: την υπό ίδρυση Banco Bicentenario. Μάλιστα, απείλησε -στην κυριολεξία- με εθνικοποίηση όλες τις ιδιωτικές τράπεζες της χώρας, αν συνεχίζουν ν’ αρνούνται τη χορήγηση δανείων σε φτωχούς πολίτες.
    Έτσι η νέα σοσιαλιστική τράπεζα εγγυήθηκε για τις υποχρεώσεις των τραπεζών που κερδοσκοπούσαν σε βάρος του λαού και η κυβέρνηση της Βενεζουέλας, στις 16 Δεκέμβρη επέστρεψε στους 141.981 αποταμιευτές και συναλλασσόμενους με τις τράπεζες πολίτες, 228 εκατομμύρια bolívares (106 εκατομμύρια δολάρια).
    Η νεοϊδρυθείσα τράπεζα θ’ αποτελέσει μοντέλο «σοσιαλιστικής τράπεζας», όπως μπορούμε να διαβάσουμε και στην επίσημη ιστοσελίδα της. Μια τράπεζα που θα επιτρέψει στους πολίτες της Βενεζουέλας, σ’ όσους δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στις παρεχόμενες υπηρεσίες των ιδιωτικών τραπεζικών καρχαριών, να λαμβάνουν δάνεια για ανάπτυξη και επιβίωση, πάντα υπέρ της κοινωνικής αλληλεγγύης.
    Είπατε κάτι;
    Α… ναι, ο Hugo Chávez είναι «δικτάτορας», αφού το διακηρύσσουν καθημερινά οι ΗΠΑ, οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί της… αφού στην Κοπεγχάγη τους είπε ότι το πρόβλημα του κλίματος είναι η ασύδοτη καπιταλιστική ανάπτυξη… αφού απέλασε τον πρέσβη του Ισραήλ στη διάρκεια της εθνοκάθαρσης στη Γάζα… αφού… αφού… αφού…
    Με τη απλόχερη «ενίσχυση» που δόθηκε στις εδώ ιδιωτικές τράπεζες, για ν’ αντιμετωπίσουν τη δική τους κρίση, τις δικές τους απάτες κερδοσκοπίας, πόσες εθνικές τράπεζες θα μπορούσαν να ιδρυθούν και να στηρίξουν την εθνική οικονομική ανάπτυξη;
    Πάλι ονειροβατώ και παραμένω αιθεροβάμονος… Πως θα ρέουν οι μίζες και τα λάδια, αν υπάρχει εθνικός έλεγχος;
    Μάλλον δεν είμαι αρκετά εκσυγχρονιστής και σπουδαγμένος σε αμερικάνικα κολέγια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση