GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τους μετανάστες ο λαός έχει εκφραστεί...

Από τον B.Π. KOΥTOΥΖΗ http://www.koutouzis.gr/politika.htm . Οι αποφάσεις της Κυβέρνησης όχι δικτατορικά! Σκληρή αναμένεται να είναι στη Βου...

Από τον B.Π. KOΥTOΥΖΗ
http://www.koutouzis.gr/politika.htm
.
Οι αποφάσεις της Κυβέρνησης όχι δικτατορικά!
Σκληρή αναμένεται να είναι στη Βουλή η μάχη για το νομοσχέδιο για τους Μετανάστες. Το οποίο, βέβαια, αναμένεται να ψηφιστεί αφού η εισηγούμενη κυβέρνηση έχει 160 βουλευτές, γεγονός που ισοδυναμεί με… Κοινοβουλευτική δικτατορία. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ότι θέλουν, κάνουν.
Αυτός είναι ο τύπος! Η όμως, ουσία είναι άλλη.
Οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους την 4/10/09 ήταν 9,933,385. Από αυτούς...

ψήφισε το 70.92 %. Δηλαδή 29,08 αρνήθηκε γνώμη. Αν αφαιρέσεις τα άκυρα – λευκά 2,64 %, μένει 68,28. Από αυτό το ποσοστό 43.92 % πήρε το ΠΑΣΟΚ, και το υπόλοιπο, 33,48 % η ΝΔ, 7,54 % το ΚΚΕ, 5,63 % ο ΛΑΟΣ, 4,60 % ο ΣΥΡΙΖΑ, 2,53 % οι Οικολόγοι Πράσινοι. Σύνολο 53,78 έναντι 43.92 % του ΠΑΣΟΚ.
Η με απόλυτους αριθμούς: 3.514.900 έναντι 3.012.373 του ΠαΣοΚ – αν σήμερα είναι τόσοι -, δηλαδή 502.527 περισσότεροι, ενώ 3.406.112 δεν εξέφρασαν γνώμη. Που σημαίνει ότι 6.921.012 πολίτες, περισσότεροι από τα 2/3, δεν επικροτούσαν τις θέσεις του ΠαΣοΚ.
Αλλά το απατηλό εκλογικό σύστημα δίνει τη δυνατότητα για τη……Δικτατορία της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις τα ποσοστά πρόθεσης ψήφου σε σχέση με αυτά των προ των εκλογών, άλλαξαν ελαφρά υπέρ της ΝΔ, ενώ σχεδόν το 30% των απεχόντων παραμένει. Δηλαδή για την κυβέρνηση του ΠαΣοΚ, δεν υπάρχει η έξωθεν καλή μαρτυρία. Παρά μόνον η Κοινοβουλευτική, που δεν θα υπήρχε αν το εκλογικό σύστημα ήταν απλή αναλογική.
Γι αυτό οι αποφάσεις της Κυβέρνησης πρέπει να λαμβάνονται με την έξωθεν καλή μαρτυρία! Τη μαρτυρία του συνόλου του Λαού! Και όχι δικτατορικά!
Και εν προκειμένω, για τους Μετανάστες ο Λαός έχει εκφραστεί!

23 σχόλια

  1. ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ.ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.Κ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΜΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.ΜΟΝΟΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ.ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΚΟΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ,ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ, ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΄Η ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΕ,΄Η ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΑΒΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΗ,΄Η ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ.
    ΑΡΑ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΜΟΙ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ (;).
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ.
    ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΡΟΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2004.
    ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΜΝΗΜΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΘΕΛΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ.
    Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσω της χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σε όσο περισσοτερους από τα ζώα του ισλαμ που έχουν αδειάσει οι τούρκοι στα νησιά του Αιγαίου διευρύνεται αναγκαστικά και η εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ.
    Ποιο κόμμα θα ψηφίσουν αυτοί οι έποικοι, των οποιων η εισβολή στην Ελλάδα ανταμείφθηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την χορήγηση της ιθαγένειας σε αυτούς; Τα άπιστα σκυλιά ΚΚΕ/ΣΥΡΡΙΖΑ η ΝΔ/ΛΑΟΣ που ήταν εναντίον στην ελληνοποίηση τους; Το ΠΑΣΟΚ θα τους προσφέρει και προνόμια, παράδειγμα η θετικές διακρίσεις των μειοψηφιών στις ΗΠΑ, για την προώθηση της ενσωμάτωσης τους στην ελληνική κοινωνία η καλύτερα σε ότι θα έχει απομείνει από αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται.
    Τον χαβα τους αυτοι να ελληνοποιησουν τους μεταναστες αυτο ειναι το μεγα προβλημα της Ελλαδας σημερα.
    Δεν κοιτανε που εχουν παραλυσει τα παντα δεν κοιτανε που εδω ο κοσμος δεν εχει ψωμι να παει σπιτι του και καταστρεφονται καθε μερα ανθρωποι απο το σαπιο συστημα των τραπεζων.
    Τους Ελληνες θα κοιταξουμε τωρα αυτοι ειναι φοροφυγαδες τους καυμενους τους αφγανους πακιστανους αφρικανους αλβανους και καθε καρυδιας καρυδι θα προστατεψουμε.ΟΥΣΤ !!! Βρωμοσκυλα πουλημενοι ξεδιαντροποι παλιοψευτες υποκριτες κοπριτες.
    Μας πηρατε οτι και δεν ειχαμε βρε αχρηστοι τενεκεδες τι θελετε ρε κοπροι να μας στειλετε και εξω απο την χωρα και τον τοπο μας καθικια του κερατα?
    Ελληνοποιηστε τους παλιομαλακες για να μας σκορωνουν και να μας κλεβουν ισοτιμα ηλιθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΖΗΤΩ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΛΑΚΙΣΕΙΟ ΗΡΩΑΣ ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝΤΣΟΛΙΑ ΡΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά για την υπεύθυνη και ξεκάθαρη στάση του να μην γίνουν Έλληνες οι παρανομοι μετανάστες.
    Η Ελλάδα δεν θα γίνει προάστειο της Καμπούλ, του Καράτσι, του Χαρτούμ και των Τιράνων, επειδή έτσι αποφάσισαν οι Αμερικανοί.
    Ντροπή Γιώργο, ντροπή.
    Πάντως νομίζω ότι το δημοψήφισμα δεν είναι λύση, καλό είναι αλλά δεν είναι αρκετό.
    Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να οργανώσει συλλαλητήρια και πορείες.
    Σε αυτή την περίπτωση θα μαζευτεί και το μισό πασόκ μαζί με τον υπόλοιπο λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει βάλει τον Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι η με το βαμβάκι όπως λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

    Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.

    Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας.

    Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

    Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

    Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

    Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

    Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας και την αποσιώπηση των μπουκωμένων Μ.Μ.Ε ,δεν έχουν αντιληφθεί το που μας πάνε.

    Ελάτε ΟΛΟΙ μαζί με βάση το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

    Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,στις πλατείες των πόλεων, να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται.

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!


    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Έλληνες είναι λαός, δεν είναι «πληθυσμός».

    Και εκείνο που μετατρέπει το «γεωγραφικό χώρο» σε ενιαία χώρα και τον «τοπικό πληθυσμό» σε λαό είναι η ταυτότητά του.

    Δεν μπορεί οι Γάλλοι να ανακαλύπτουν σήμερα τη σημασία και την επικαιρότητα της εθνικής ταυτότητας (ιδιαίτερα για την ενσωμάτωση των μεταναστών στην κοινωνία τους), δεν μπορεί οι Βρετανοί να ανακαλύπτουν τη «Βρετανικότητα», οι Ισπανοί την «Ισπανικότητα», και εμείς να φοβόμαστε να μιλήσουμε για την «ελληνικότητα».

    * Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Θα υπερψηφίσουμε, βέβαια, το δικαίωμα ψήφου των ομογενών.

    * Δεσμευόμαστε από τώρα ότι θα καταργήσουμε το νομοσχέδιο όταν θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας.

    * Επίσης δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε τον εθνικό χαρακτήρα της Παιδείας μας, σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματός μας. Για να σηματοδοτήσουμε την ενσωμάτωση όλων στην «ημετέρα παιδεία».

    * Επί πλέον, σε ό,τι αφορά τις επί μέρους ρυθμίσεις, δεσμευόμαστε να νομοθετήσουμε προϋποθέσεις για την πολιτογράφηση και απόκτηση ιθαγένειας, αυστηρά καθορισμένες, όπως προβλέπεται και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

    Σεβόμαστε, βέβαια, τα παιδιά των νομίμων μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα. Αυτά θα παίρνουν με αίτησή τους ιθαγένεια, όταν ενηλικιώνονται κι εφ’ όσον έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον την 9χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση. Προϋπόθεση που πιστοποιεί τη συμμετοχή τους στην ελληνική παιδεία. Αυτό άλλωστε, προβλέπει και η νομοθεσία μιας σειράς ευρωπαϊκών χωρών με διάφορες παραλλαγές.

    Θέλουμε την Ελλάδα «κοινότητα Παιδείας, Παράδοσης και Πολιτισμού». Κοινότητα ανθρώπων που βιώνουν την «ημετέρα παιδεία».

    Αυτό είναι το καλύτερο «αντίδοτο» στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.

    Η Ελλάδα είναι μια ανοικτή δημοκρατική κοινωνία.

    Δεν θέλουμε να την κάνουμε «περίκλειστο φρούριο».

    Αλλά, και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει «ξέφραγο αμπέλι».

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ______________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι κυρίες Θάλεια Δραγώνα και Άννα Φραγκουδάκη είναι επιστημονικές υπεύθυνες του προγράμματος «Εκπαίδευση Μουσουλμανοπαίδων». Το πρόγραμμα αυτό που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαική Ένωση ξεκίνησε το 1997 και εξελίχθηκε στην πρώτη φάση (1997-2000) και στη δεύτερη (2002-2004) που στοίχισε 9.640.000 ευρώ. Στην τρίτη φάση προστέθηκαν (2004-2008) 7.350.000 ευρώ. Συνολικά για το πρόγραμμα από το 1997 έως το 2008 οι κυρίες Δραγώνα και Φραγκουδάκη διαχειρίσθηκαν 17.000.000 ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΑΟΣ. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΣΜΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kai esy me ton dr koutsouko?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν ψηφισθεί τέτοιο νομοσχέδιο στην βουλή θα λυπηθώ πολύ, γιατί τουλάχιστον για ορισμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μέχρι τώρα έχω τις καλλίτερες εντυπώσεις.
    Πιστεύω ότι θα έχουν ελεύθερη ψήφο και θα ψηφίσουν κατά συνείδηση και όχι σαν τα πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι προσθεσεις ειναι αυτες;
    Δε γνωριζεις οτι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι υπερ και αν δεν το ψηφισουν θα το κανουν για το το οτι θελουν περισσοτερους μεταναστες ;
    Φιλε μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι πανω απο 60% του λαου ψηφισε κομματα που θελουν πολλους μα παρα πολλους μεταναστες.(ΠΑΣΟΚ + ΚΚΕ + ΣΥΡΙΖΑ).
    Υπαρχει και ενα καλο σε ολα αυτα : τελειωνει το παραμυθι της πατριωτικης αριστερας.Η νομιμοποιηση των ξενων θα γινει με τις ψηφους του ΠΑΣΟΚ και της αριστερας ενω μονοι αντιθετοι ΝΔ και ΛΑΟΣ.
    Βριστε οσο θελετε για ρατσισμους,εθνικισμους κλπ.
    Ο ιστορικος του μελλοντος θα ξερει ποιοι ειχαν το 2010 εθνικη συνειδηση και ποιοι δεν ειχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά, όταν δεν σου βγαίνουν τα κουκιά, αρχίζεις τις αλχημείες. Έχεις ακούσει ποτέ ότι το δημοκρατικό πολίτευμα στην Ελλάδα είναι αντιπροσωπευτικό και ο πληθυσμός, όσα εκατομμύρια κι αν είναι, απεικονίζεται στους 300 βουλευτές; Αν το έχεις ακούσει, ξεκίνα να δεις πώς μοιράζονται αυτοί και ποιες πλειοψηφίες προκύπτουν. Αν όχι, χρειάζεσαι μάθημα πολιτικής διαπαιδαγώγησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΥΤΟΥΖΗ !
    ΩΡΑΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΚΑΝΕΣ.
    ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΛΑΔΙ !
    ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΞΥΔΙ !
    ΕΞΙ ΤΟ ΛΑΔΟΞΥΔΟ ! ! !
    ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΟΥΣΤ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 'Πολιτογράφηση στη Μάλτα'...
    ... είναι το δεύτερο πιο σύντομο ανέκδοτο μετά από το 'Greek statistics'.
    Η Μάλτα, λόγω γεωγραφικής θέσης είναι η πλέον ευάλωτη χώρα της ΕΕ στην παράνομη μετανάστευση.
    Πώς αντέδρασε η Μάλτα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την μαζική είσοδο λαθρομεταναστών από την Αφρική;
    Μήπως έκανε μαζικές νομιμοποιήσεις; Και μετά αποφάσισε να πολιτογραφήσει τους λαθρομετανάστες για να τους ενσωματώσει στην Μαλτέζικη κοινωνία;
    Όχι. Η Μάλτα έχει την πιο αυστηρή νομοθεσία στην Ευρώπη. Από το Migrant Integration Policy Index στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως, μαθαίνουμε πως στην Μάλτα πολίτες γίνονται μόνο τέκνα των πολιτών. Υπάρχει 0% βαθμός επιλεξιμότητας (eligibility) χαμηλότερος ακόμα και από τον ισχύοντα Ελληνικό Κώδικα (25%) που θεωρείται από την Κυβέρνησή μας, την Αριστερά, και διάφορες ΜΚΟ ως ιδιαζόντως 'σκληρός'.
    Πολιτογράφηση υπάρχει μόνο για ανθρωπιστικούς λόγους κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια της κυβέρνησης. Οι Μαλτέζοι μάλιστα μπορούν να διώξουν έναν πολιτογραφημένο πολίτη ακόμα και μετά από πολλά χρόνια ή ακόμα και αν η απόσυρση της ιθαγένειας τον καθιστούν ανιθαγενή.
    Δεν ήταν πάντοτε έτσι. Η Μάλτα παλιότερα είχε, ως παλιά Βρετανική αποικία μια παραλλαγή του δικαίου του εδάφους. Όμως η ευάλωτη θέση της στην Μεσόγειο την οδήγησε στο να τροποποιήσει το δίκαιό της και να εφαρμόσει το πλέον αυστηρό δίκαιο του αίματος.
    Εμείς που έχουμε το δεύτερο χειρότερο πρόβλημα λαθρομετανάστευσης γιατί βαλθήκαμε σώνει και καλά να αποκτήσουμε μιαν από τις χαλαρότερες νομοθεσίες ιθαγένειας στην Ευρώπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εννοειται οτι μετα απο -ειδατε πως συμβιβαζομαστε για απονομη ιθαγενειας με προυποθεσεις μετα απο τις ανθελληνικες διακηρυξεις του Πασοκ;-την νομιμοποιηση καποιων λαθραιων,οι υπολοιποι πρεπει παραυτα να σταλουν απο εκει που ηλθαν.Μπας και δουμε ασπρη μερα.Η αληθεια ειναι οτι ειδικα η οικονομια θα ορθοποδησει αμεσα.Σουλατσαρει εδω ανενοχλητα ολη η 'αφροκρεμα' της Ασιας,Αφρικης και των ...Γκαλαπαγκος.Ρε ουστ απο δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΆΛΕ.
    ΤΑ ΈΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΈΣ ΥΠΟ ΜΟΡΦΉ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ.
    ΤΟ ΤΡΙΆΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ.
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΠΕΤΑΛΩΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ μην ανησυχείς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ
    ΟΡΙΟ ΣΤΟ ΘΡΑΣΟΣ.

    ΕΔΩ ΕΞΙΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΓΛΑΤΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΑΝΤΑΝ !!!
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ ΕΜΒΡΕΝ ΧΟΤΖΑ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΣΙΣΟΚΑΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ..

    ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΛΕΟΝ ¨"ΑΧΟΡΤΑΓΟ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αφου δεν καταλαβενουν οτι οσοι ψηφηζουν πασοκ,κκε.συριζα...οτι αν ερθουν και αλλοι...δεν θα υπαρχουν δουλειες για τους ελληνες πλεον..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ:

    ( Έκανε κι άλλους πονηρούς βλάχους σαν εσένα η μάνα σου; )



    Σεβόμαστε, βέβαια, τα παιδιά των νομίμων μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα. Αυτά θα παίρνουν με αίτησή τους ιθαγένεια, όταν ενηλικιώνονται κι εφ’ όσον έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον την 9χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση. Προϋπόθεση που πιστοποιεί τη συμμετοχή τους στην ελληνική παιδεία. Αυτό άλλωστε, προβλέπει και η νομοθεσία μιας σειράς ευρωπαϊκών χωρών με διάφορες παραλλαγές.

    Θέλουμε την Ελλάδα «κοινότητα Παιδείας, Παράδοσης και Πολιτισμού». Κοινότητα ανθρώπων που βιώνουν την «ημετέρα παιδεία».

    Αυτό είναι το καλύτερο «αντίδοτο» στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.

    Η Ελλάδα είναι μια ανοικτή δημοκρατική κοινωνία.

    Δεν θέλουμε να την κάνουμε «περίκλειστο φρούριο».

    Αλλά, και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει «ξέφραγο αμπέλι».

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ______________________

    11 Ιαν 2010 7:21:00 μ.μ.



    Ο Camara τα είπε αυτά τα ηλίθια ή μήπως τα υπαγόρευσαν οι κουκουέδες και πασοκικοί σοσιαλήτες;

    Είπαμε, κωλόπαιδα:

    Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε κανέναν αλλοδαπό κάφρο να παίζει με την εθνικότητά μας. Ούτε η ΝΔ, ούτε το πασόκ ούτε οι κουκουέδες/συριζαίοι έχουν τόσο μυαλό για να μας εμπαίξουν με λογοπαίγνια όπως η παραπάνω, ηλίθια στην πραγματικότητα, Σαμαρική ανθελληνική κωλοδήλωση.

    Το ότι ανήκετε στο ίδιο συνδικάτο δεν μας διαφεύγει καθόλου, αλλοδαπά με πλαστή ελληνική ταυτότητα!
    Ή θα πάρετε δρόμο όλοι σας, ή θα υποταχτείτε στην θέληση των Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΙΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ" ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. να ντραιπεστε για αυτα που γραφαιτε!!!

    νικος μπακογιαννης απο γερμανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση