GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μας ΒΟΥΛΗ-άζουν...

Από τον παπα-Ηλία Υφαντή Στο στιχούργημά μου «της κλεφτουριάς» ( http://papailiasyfantis.blogspot.com/ , Μαϊος 2008) έγραφα μεταξύ άλλων: «...

Από τον παπα-Ηλία Υφαντή

Στο στιχούργημά μου «της κλεφτουριάς» (http://papailiasyfantis.blogspot.com/ , Μαϊος 2008) έγραφα μεταξύ άλλων:
«Στων Ελλήνων τη Βουλή
Υπάρχουν κλέφτες, λεν πολλοί.
Κλέβουνε και τρων και πίνουν
Κι ούτε σάλιο δεν αφήνουν.
Κλέβουν με νόμους άδικους
Κλεφτάδικους ληστάδικους.»!

Ένας, μεταξύ των πολλών κλεφτονόμων κα ληστονόμων, είναι, όπως φαίνεται και αυτός, που εξαναγκάζει τους πολίτες να πληρώνουν το χαράτσι της ΕΡΤ. Η οποία, όπως αποκαλύφθηκε τελευταία, δίνει με τον ιδρώτα και το αίμα του λαού, αστρονομικές συντάξεις σε κάποιους κομματικούς, ηλιθιόσοφους.
Και λέω «εξαναγκάζει», γιατί το ξεδιάντροπο αυτό χαράτσι το έχουν συνδυάσει με το λογαριασμό της ΔΕΗ. Που σημαίνει ότι...

αν ο πολίτης αρνηθεί να πληρώσει το ΕΡΤοχάρατσο, η αυτοκρατόρισσα ΔΕΗ θα του κόψει το ρεύμα. Που, με τα σημερινά δεδομένα, σημαίνει νέκρωση της όλης λειτουργίας του νοικοκυριού.
Και ποια η σκοπιμότητα του φασιστικού αυτού χαρατσιού;
Είναι μήπως η, δήθεν, έγκυρη και έγκαιρη-όπως διατείνονται-ενημέρωση του πολίτη;
Κάθε άλλο! Στην πραγματικότητα είναι η συστηματική του παραπλάνησή και ο αποπροσανατολισμός του. Έτσι ώστε να μη μπορεί να καταλάβει με ποιους και με πόσους τρόπους οι εκατόγχειρες του κατεστημένου τον λεηλατούν. Με αποτέλεσμα το κλεφτοκεθεστώς και το ληστοκαθεστώς των εχόντων και κατεχόντων να ζει και να βασιλεύει και να διαιωνίζεται ..
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την προνομιακή μισθοδοσία των δικαστικών λειτουργών. Για την οποία κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι απαραίτητη, προκειμένου να αποδίδεται έτσι αμερόληπτη και ακριβοδίκαιη δικαιοσύνη.
Αλλά η πραγματικότητα φωνάζει ότι, συχνά, ισχύει το αντίθετο: Αφού, όπως φαίνεται, η προνομιακή μισθοδοσία λειτουργεί ως αντικίνητρο για την ακριβοδίκαιη απονομή της δικαιοσύνης και κίνητρο για την μεροληπτική υπέρ του κατεστημένου και σε βάρος του λαού απονομή της αδικίας!
Πέρα από το γεγονός ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι νομικά και ηθικά διάτρητος. Αφού ο καθένας θα μπορούσε να αναρωτηθεί και να ρωτήσει:
Πώς είναι δυνατόν το κατεστημένο να θέλει την ακριβοδίκαιη απονομή της δικαιοσύνης, όταν με την προνομιακή μισθοδοσία μιας μερίδας δημοσίων υπαλλήλων (ή των υψηλόβαθμων στελεχών κάποιων ΔΕΚΟ, κλπ, κλπ) αδικεί a priori και κατάφωρα, όχι μόνο τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά και γενικότερα το κοινωνικό σύνολο! Απ' το οποίο κάποιοι (αγρότες, κλπ) έχουν αποδοχές κατά 50 και εκατό φορές μικρότερες.
Εξάλλου το σύνολο των μη προνομιακά μισθοδοτούμενων δημοσίων υπαλλήλων θα μπορούσε ευλογότατα να ρωτήσει τους αρχιτέκτονες της μιας ή της άλλης πολύμορφης και πολυεπίπεδης αδικίας:
Αφού κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι μισθοδοτούνται προνομιακά, για να κάνουν καλά τη δουλειά τους, πώς είναι δυνατόν να κάμει το ίδιο και η συντριπτική πλειονότητα εκείνων, που κατάφωρα αδικούνται!
Και, κάτω απ' αυτές τις αστρονομικές ανισότητες είναι δυνατόν να λειτουργήσει εύρυθμα ο κοινωνικός ιστός! Και να μη φτάσουμε εδώ που φτάσαμε! Και να μη μας περιμένουν και τα ακόμη πολύ χειρότερα.
Και βέβαια το άκρον άωτον της φαυλότητας του κατεστημένου πηγάζει από τον τρόπο λειτουργίας του πολιτεύματος. Που, δήθεν, είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ολιγαρχία. Που στις μέρες μας-με τον εκκολαπτόμενο νέο εκλογικό νόμο- τείνει, όπως φαίνεται, να μετασχηματισθεί σε αρχηγική δικτατορία.
Η οποία σε αγαστή συνεργασία με το φασιστικό πολιτικοοικονομικό κατεστημένο, θα κρατεί παγιδευμένο και αλυσοδεμένο το λαό.
Έτσι ώστε να μη μπορεί να συνειδητοποιήσει το φαύλο κύκλο της αδικίας σε βάρος του. Και πολύ περισσότερο να διανοηθεί να αποδράσει απ' το θανάσιμο εναγκαλισμό του πάνοπλου με τους ληστονόμους και κλεφτονόμους, που -αντί για τανκς-διαθέτει το φασιστικό κατεστημένο.
Και βέβαια η απάντηση στο θυμόσοφο πρωθυπουργικό δίλημμα «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» είναι ευνόητη κι αυτονόητη:
Ασφαλώς βουλιάζουμε. Ή μάλλον- πιο σωστά μας ΒΟΥΛΗ-άζουν. Αυτοί, που τη δικαιοσύνη μονίμως τη χλευάζουν. Με την πολύμορφη και πολυεπίπεδη αδικία και ανισονομία και ανισοδικία.
Με κύρια εστία και πηγή της, ατυχώς, όπως φαίνεται, την ίδια τη. Βουλή!

20 σχόλια

  1. Ριχάρδε παραιτήσου σήμερα κιόλας
    Και μην υπογράψεις αλλά προδοτικά νομοσχέδια
    που σου έχουν φέρει να επικυρώσεις .
    Είσαι που είσαι προδότης , μην επιβαρύνεις κι άλλο ,
    την θέση σου .
    Ριχάρδε , μήπως είσαι Εβραίος ;;;;;;;;;;;;
    Να προσέχεις να μην σου πέφτουν το λουλούδι – στριγκάκι ,
    από το μανίκι όπως τότε από τα Γιάννενα όπως θυμάσαι ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μας πει κανείς ΤΕΛΙΚΑ.
    ΠΟΣΟ ΠΟΛΛΛΑ πέρνει το Μαγικό Κορίτσι
    του ΠΑΣΟΚ....ταξιδεύοντας !

    Μάθαμε ποσο μας στοιχίζει ο κάθε σκατόψυχος και ο κάθε Κομματόσκυλος
    του ΠΡΑΣΙΝΟΥ μπορντέλου, που λέγεται και ΕΡΤ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΛΗ Η μαγια ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ_________________
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ ΤΟ ΑΠΥΛΩΤΟ
    ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ.

    08 Ιαν 2010 9:37:00 μ.μ.
    --------------------------------
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΣΟΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑΦΡΙΚΗ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΚΤΟΜΗ
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΕ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΛΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΣTΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλοδαπός που πουλούσε CD ξυλοφόρτωσε αστυνομικό

    Μιχαλάκη! Να συλληφθεί άμεσα ο Αστυνομικός που έπεσε με το πρόσωπό του πάνω στις γροθιές του αλλοδαπού λαθρέμπορου και πιθανότατα λαθρομετανάστη!!!

    «Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε στην περιοχή του Χιλιομοδίου Κορινθίας ένας αστυνομικός από αλλοδαπό που πουλούσε παράνομα CD. Ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο Κορίνθου πήρε εξιτήριο για το σπίτι του.

    Ολα άρχισαν όταν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι έφτασαν με περιπολικό στο Χιλιομόδι, ξεκίνησαν ελέγχους, ύστερα από σχετική καταγγελία της ΑΕΠΙ (Ανώνυμος Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας) ότι στην περιοχή γίνεται διακίνηση και πώληση παράνομων CD από έγχρωμους αλλοδαπούς. Κατά την περιπολία των αστυνομικών πράγματι εντοπίστηκαν δύο αλλοδαποί που κατείχαν παράνομα CD προς πώληση και οι άντρες της αστυνομίας προσπάθησαν να τους συλλάβουν. Ο ένας εξ αυτών βλέποντας τους αστυνομικούς το έβαλε στα πόδια και διέφυγε της σύλληψης. Τον δεύτερο κατάφεραν να τον συλλάβουν, αλλά φάνηκε κάπως θερμόαιμος… Στην προσπάθειά του να ξεφύγει επιτέθηκε εναντίον τους και άρχισε να τους χτυπάει με γροθιές και κλοτσιές τραυματίζοντας έναν εκ των δύο, ευτυχώς ελαφρά. Αμέσως παρενέβη ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος κατάφερε να ακινητοποιήσει τον δράστη.

    Ο νεαρός αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα και αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής και πρόκληση σωματικών βλαβών σε όργανο της τάξης. Από την Ασφάλεια συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου αλλοδαπού, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά για την υπεύθυνη και ξεκάθαρη στάση του να μην γίνουν Έλληνες οι παρανομοι μετανάστες.
    Η Ελλάδα δεν θα γίνει προάστειο της Καμπούλ, του Καράτσι, του Χαρτούμ και των Τιράνων, επειδή έτσι αποφάσισαν οι Αμερικανοί.
    Ντροπή Γιώργο, ντροπή.
    Πάντως νομίζω ότι το δημοψήφισμα δεν είναι λύση, καλό είναι αλλά δεν είναι αρκετό.
    Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να οργανώσει συλλαλητήρια και πορείες.
    Σε αυτή την περίπτωση θα μαζευτεί και το μισό πασόκ μαζί με τον υπόλοιπο λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δίπλα στο χαράτσι της ΕΡΤ θα δείτε και τα χαράτσια των Δήμων.
    Χρεώνουν παράνομα δημοτικά τέλη και ΕΡΤ στα κοινόχρηστα των οικοδμών κάτι που ρητά απαγορεύεται από τον ΝΌΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ???

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΡΤ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ??

    ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ??

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ.
    ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ?

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΙΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ

    ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ Η ΖΩΗ ΣΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΡΙΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το καραπαπανδρεγκειτ ξεκυνισε και δεν μπορει να το σταματησει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλος τα χρήματα στα ταμεία από την Τετάρτη.

    ΠΑΠΑΛΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΜΟΥ..........
    ΦΑΤΕ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ.

    Έκκληση για την κατάσταση στα ταμεία του δημοσίου έκανε σήμερα ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος. Τέλος!
    Τετάρτη υπάρχουν λεφτά,
    Πέμπτη τέλος!
    Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για να πληρωθεί το....ταμείο ανεργίας, σύμφωνα με τον υπουργό... ενώ άφησε υπονοούμενα για αποτυχημένους υπουργούς (ίσως να είμαι και εγώ ένας από αυτούς είπε) στο συγκεκριμένο υπουργείο τα τελευταία δέκα χρόνια...

    ΟΤΑΝ 100 ΜΕΡΕΣ ΒΑΡΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΜΕ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΚΑΤΣΕΛΗΔΕΣ
    ΦΑΕ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΤΩΡΑ.......ΑΝΕΡΓΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνταξιούχος11 Ιαν 2010, 9:02:00 μ.μ.

    Οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ και ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, που τσεπώνουν μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ασχολούνται με χωρίς νόημα ρεπορτάζ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ Ε.Ρ.Τ. το απαιτεί το κοινωνικό σύνολο και ειδικώτερα οι χαμηλόμισθοι και συνταξιούχοι. Βαρεθήκαμε να τους πληρώνουμε ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μας έχετε πρήξει τα αρχ...! με την ΕΡΤ!
    Να σταματήσει το "χαράτσι" - όπως το λέτε - με την ΕΡΤ και να γίνει με συνδρομή. Οπως στη Γερμανία, όπου για να βλέπεις την δημόσια τηλ/ση την πληρώνεις με συνδρομή. Ειδική υπηρεσία μπαίνει στο σπίτι σου και αν κάποια απο τις συσκευές της τηλ/σης πιάνει την δημόσια τηλεόραση και εσύ δεν πληρώνεις τη συνδρομή...τη γάμησ..!!! Πρόστιμο πολύ τσουχτερό! Αντε γιατί σας βαρέθηκα ξερόλες!!! Η ΕΡΤ φταίει για όλα σε αυτή την χώρα...

    εργαζόμενος στην ΕΡΤ

    άινει σπίτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΥΠΕΡ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ!!

    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ.ΑΡ.ΠΡΩΤ. 126/11-01-2010ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

    ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

    ΠΑΞΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ
    ΒΕΡΒΕΣΟΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΠΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ

    ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

    ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑΝΑΚΟΥ ΔΑΜΑΝΑΚΗ (ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΙ)
    ΑΓΝΟΕΙΤΕ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΥΝ!!

    ΟΡΜΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!

    ΠΑΣΟΚ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ai gamisou re malaka... olo h ert h ert h ert...
    ama den thes na vlepeis ert mhn thn exeis sydonismenh kai an den theleis na plirwseis mhn plirwseis... karagiozh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @11 Ιαν 2010 9:45:00 μ.μ., στην Γερμανία το σπίτι είναι απαραβίαστο και μονο με παρουσία εισαγγελέα μπορεί να εισέλθει αστυνομία. Στην Γερμανία αρκεί να δηλώσεις ότι δεν έχεις τηλεόραση. Και τα κρατικά κανάλια δεν είναι βορά των κομματόσκυλων ούτε δίνονται μισθοί του ύψους της ΕΡΤ. ΟΥΣΤ ΓΛYΦΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο κοσμος εχει αγριεψει δεν εχει φραγκο,και τον βαζουν να πληρωνει λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΟΣΙΑ ...ΛΗΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΔΑΚΟ ΤΩΝ 6000 ΕΥΡΩ!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΣΕΠΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ..ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΡΑ ..ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 800 ΚΑΙ 700 ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΥΠΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ..ΑΛΗΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ\ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ ΤΗΣ..ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΖΙΚΑ ΔΥΝΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ 800 ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΡΕ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΥΦΤΟΝΙΑ ΑΡΑΧΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΤΠΝΙΞΙΜΟ ΡΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΑΘΑΡΗΣΗ ..ΩΡΑΙΟ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΕ..ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ TA GOLDEN ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΑΧΑ ΔΕ ΤΑ ΒΛΕΠΥΝ ΡΕ..ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΑ...ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΕΠΛΙΚΑ ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΑΣΟΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΑΖΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΠΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΤΑ ΣΗΜΙΤΟΣΚΥΛΑ ..ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΟΚΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΚΑΙ ΤΗ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΑΜΕΝΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΝΤΙ ΚΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΤΗΝ ΜΠΙΛΟΠΟΥΡΟΠΙΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥΝ..ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!ΠΙΑ ΑΛΛΑΓΗ..
    ΜΕ ΤΙ ..ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..ΚΑΙ ΜΑΣΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ,ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΡΑΝΧΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση