GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγές στον ΔΟΛ...

Διευθυντής στα "Νέα" ο Χρ. Μεμής - στο κυριακάτικο "Βήμα" μετακινείται ο Π. Καψής - κλείνει το ημερήσιο - πρόγραμμα εθε...

Διευθυντής στα "Νέα" ο Χρ. Μεμής - στο κυριακάτικο "Βήμα" μετακινείται ο Π. Καψής - κλείνει το ημερήσιο - πρόγραμμα εθελουσίας σε εφαρμογή.

Αλλαγές αποφασίστηκαν στη δημοσιογραφική κορυφή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη από τον ισχυρό άνδρα του συγκροτήματος Σταύρο Ψυχάρη. Νέος διευθυντής των "Νέων" αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα αναπληρωτής διευθυντής του "Βήματος" Χρήστος Μεμής και διευθυντής σύνταξης ο μέχρι τώρα αρχισυντάκτης Νότης Παπαδόπουλος στη θέση του Ηλία Μάτσικα που αποχωρεί με την εθελουσία.
Ο μέχρι τώρα διευθυντής των "Νέων" Παντελής Καψής πηγαίνει διευθυντής στο "Βήμα της Κυριακής", μια θέση που διεκδικούσε και ο Γιάννης Πρετεντέρης. Οπως ακούγεται το ημερήσιο "Βήμα" σε περίπου τρεις μήνες προγραμματίζεται να διακόψει την έντυπη έκδοσή του. Παράλληλα ξεκινά πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για εργαζόμενους στον ΔΟΛ.

11 σχόλια

  1. Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, Εμπρός Γενναία κομματόσκυλα, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΕΞΙΑΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ,ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ; όλοι εσείς που μας ταΐζετε δηλητήρια με τα αγροτοφάρμακα σας, που ψεκάζετε σήμερα, και τι κι αν λέει η οδηγία μετά από δεκαπέντε μέρες μάζεμα και διάθεση του προϊόντος στην αγορά, εσείς στα μουνόπανα σας και μας το δίνετε σε τρεις μέρες και όποιον πάρει ο χάρος……
    Κάποτε μου έλεγε ένας γεωπόνος που έκανε και τον πλασιέ μεγάλης εταιρίας στους αγρότες, ότι υπάρχους χιλιάδες χωράφια που έστω και αν τώρα σταματήσει σε αυτά να γίνετε χρήση φυτοφαρμάκων, για τουλάχιστον δέκα χρόνια αυτά τα χωράφια, δηλαδή διάστημα ικανό, περίπου, να τα καθαρίσει η φύση, θα πρέπει να απαγορευτεί να χρησιμοποιούνται στην παραγωγή οπουδήποτε γεωργικού προϊόντος.
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, τώρα που η οικονομία της Ελλάδας μας, ακόμη και σκατά μπορεί να φάει από τον κόλο του οποιουδήποτε δανειστή, προκειμένου να ανοίξει το πουγγί του, σας δοξάζει, και σας στέλνει χαιρετίσματα στα μπλόκα σας, όσο κρατάτε εσείς Γενναίοι Αγρότες, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτεροι, μπαίνετε στην μάχη, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτερο κλείνετε δρόμους τόσο αυτοί που κρατούνε στα χέρια τους τις υπογραφές μας με τα δανεικά θα νιώθουν ήσυχοι στο κρεβατάκι τους, και στο όνειρο τους θα βλέπουν πως στην Ελλάδα όλα πάνε καλά…. Τα χρήματα τους εξασφαλισμένα……ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κλείστε και άλλους δρόμους, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα τόσο και περισσότερο γονυπετής ο Παπακωνσταντίνου θα εκλιπαρεί για λίγα δανεικά ψίχουλα, ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!
    Ο Αστός στα τέσσερα και με ένα ρεπάνι στον κόλο να κάνει το κουνελάκι του πλέϊ μπόϊ !
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα και τα ασφάλιστρα των δανεικών των δανειστών μας θα ανεβαίνουν, και με το καλό μόλις μας τα ζητήσουν θα στηθούμε όλοι στην σειρά, παιδιά, γυναίκες, άντρες, παππούδες, γιαγιάδες, πεσμένοι στα τέσσερα με κατεβασμένα τα βρακιά για ένα σπέσιαλ γαμήσι από αυτούς, παρακαλάτε μόνο να μην προσλάβουν εργάτες από την Κεντρική Αφρική……κόλαση, της πουτάνας θα γίνει, πλούσιοι και φτωχοί στην ίδια μεταχείριση; Όχι ! Οι πλούσιοι και οι πλούσιες θα την γλυτώσουν, στην Ελβετία…..
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, οι στιγμές είναι ιστορικές, η ΔΕΞΙΆ με όσα μπορούσαν οι δικοί της να φάνε, με όσα τραγικά λάθει μπορούσαν να κάνουν από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο σύμβουλο μας έριξαν για ακόμη μια φορά στα σκατά, τώρα είναι η σειρά σας, πάρτε στα στιβαρά μπράτσα σας τα φτυάρια και σκεπάσετε τον λάκκο, να σβήσει η βρώμα η Ε Λ Λ Α Δ Α…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέος διευθυντής των "Νέων" αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα αναπληρωτής διευθυντής του "Βήματος" Χρήστος Μεμής.
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ:
    ΘΑ ΤΑΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΥ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΜΑΤΟΣ 2.000.000 ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ; ΘΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ" 2.000.000 ΛΑΘΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΗΤΟΙ ΕΠΙΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΙ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Δορυφορικές φωτογραφίες απεικονίζουν την Ατλαντίδα;"

    "Πρόσφατες δορυφορικές φωτογραφίες από περιοχή της νότιας Ισπανίας αποκαλύπτουν κάποια ασυνήθιστα χαρακτηριστικά πάνω στο έδαφος, που σύμφωνα με κάποιους ερευνητές είναι ερείπια της Ατλαντίδος καθώς φαίνονται να ταιριάζουν με περιγραφές του Πλάτωνα.
    Συγκεκριμένα, φωτογραφίες της περιοχής Marisma de Hinojos,κοντά στην πόλη Cadiz, δείχνουν δύο ορθογώνια κτίσματα μέσα στη λάσπη ενώ τριγύρω στο έδαφος διακρίνονται τμήματα...

    ομόκεντρων δακτυλίων.

    Ο Γερμανός φυσικός Rainer Kuehne του πανεπιστημίου Wuppertal που μελέτησε τις φωτογραφίες πιστεύει ότι η Ατλαντίδα βρισκόταν σε μια περιοχή της νότιας ακτής της Ισπανίας που καταστράφηκε από πλημμύρες ανάμεσα στο 800 π.Χ. και το 500 π.Χ. Ο Δρ. Kuehne επικαλείται τις περιγραφές του Πλάτωνα για τους ομόκεντρους κύκλους της Ατλαντίδος και υποθέτει ότι τα δύο κτίσματα που φαίνονται στις φωτογραφίες είναι ένας ασημένιος και ένας χρυσός ναός που ήταν αφιερωμένοι στον Ποσειδώνα.

    Ωστόσο στις δορυφορικές φωτογραφίες το μέγεθος της υποτιθέμενης Ατλαντίδος φαίνεται να είναι κάπως μεγαλύτερο από εκείνο που αναφέρει ο Πλάτων. Ο Kuehne θεωρεί ότι υπάρχουν δύο πιθανές ερμηνείες για αυτό:ή ότι ο Πλάτων έκανε λάθος στην εκτίμηση του ή ότι η μονάδα μέτρησης που αναφέρει, να ήταν 20% μεγαλύτερη απ' ό,τι παραδοσιακά θεωρείτο μέχρι σήμερα. Αν η δεύτερη περίπτωση είναι ορθή, τότε οι διαστάσεις της μίας εκ των κατασκευών της φωτογραφίας ταιριάζουν σχεδόν ακριβώς με τις διαστάσεις που δόθηκαν από τον Πλάτωνα για το ναό του Ποσειδώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μη προώθηση του Πρετεντέρη στη διεύθυνση του ΒΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΤΑΣΗ.

    Πρώτον, ο Υπουργός Οικονομικών Παπακωσταντίνου να καλέσει εκπροσώπους – οικονομολόγους, των κομμάτων της Αριστεράς για ενημέρωση, σε βάθος επί της οικονομικής κατάστασης της χώρας, και δεύτερον αυτοί οι οικονομολόγοι ή άλλοι της επιλογής αυτών των κομμάτων να τον συνοδεύουν στο εξωτερικό σε αναζήτηση δανεικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν είχαν σκοτώσει τον Τζώρζη Αθανασιάδη το ΔΟΛ δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στα παπαρια μασ ποιοσ μπαινει στα σαλονια του δολ και τρωνε τον αμπακο.
    στην βορεια ήπειρο οι καταπατησεις των εκτασεων που ανηκουν σε ελληνες ειναι καθημερινη υποθεση.
    που ειναι αυτοι οι δημοσιογραφοι που κοπτονται για το δημοσιο συμφερον .
    ντροπη για τις μελλουσες γεννιες.
    τοση υποτελεια τελικα και ραγιαδισμος για πεντε ψωροευρω.
    λιγη τσιπα απο καπου ρε κοπροσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί εκεί στο "Δημοσιογραφικό" Οργανισμό Λαμπράκη εχουν πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο τους ως προπαγανδιστές της απονομής ιθαγένειας στούς λαθρομετανάστες .
    Μόνο που εχουν χάσει το μέτρο και εχουν καταντήσει γελοίοι σε τέτοιο βαθμό που ξεπέρασαν και την αξεπέραστη , μέχρι πρότεινος ΑΥΡΙΑΝΗ των καλών παληών καιρών .
    Ο συγκαλημένος ΦΑΣΙΣΜΟΣ σε ολο του το μεγαλείο!!!

    Οι κύριοι του ΔΟΛ φαίνεται οτι πήραν εργολαβικά την δουλειά με στενά χρονικά περιθώρια και βιάζονται να "παρουσιάσουν" εργο .

    Πρέπει να ειναι πολλά τα λεφτά αδέλφια !!!

    Αντε και σε καλή μεριά .!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΗΛΙΘΙΕ 9,09
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
    ΣΗΜΕΡΑ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ !

    Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.
    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    και......
    “Δυσαρέσκεια της Αθήνας” ;

    Εδώ γελάμε.
    Μέσα στο βουλγαρικό έδαφος έγινε η συνάντηση.
    Τώρα, σγνώμη αν σας δείχνει εξευτελισμένους και ανίκανους ο Βούγλαρος, αλλά τι να κάνουμε κύριοι και κυρίες του ΠΑΣΟΚ, έτσι ακριβώς σας δείχνει. Δυσαρεστηθείτε όσο θέλετε.
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΖΩΑ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΤΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Έλληνα!

    Περιμένεις και συ ενημέρωση από τους εχθρούς σου!

    Περιμένεις να σε ελεήσει ο κλέφτης σου!

    Περιμένεις να σε προστατέψει ο εισβολέας στην πατρίδα σου!
    Περιμένεις να ενδιαφερθεί για την κληρονομιά σου η ξένη ανασκαφική υπηρεΣΙΑ!

    Περιμένεις να σε λυπηθούν, αυτοί που όλη την ώρα σκέφτονται πώς να σε ξαφρίσουν!

    Περιμένεις να σου πουν πώς λέγεσαι!


    Μπράβο Έλληνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν πιστευω στα ματια μου οταν βλεπω νεα παιδια να ειναι σε τετοιο βαθμο ρατσιστες!
    Πιστευω πως αποτελουν ανυπολογιστη μειονοτητα, γιατι θα ντρεπομουν να υποστηριξω ένα λαό που έχει σκορπισει παιδια του και στη πιο μικρη εσχατια της Γης και αρνειται το δικαιωμα στη ζωη σε μερικες χιλιαδες ξενων! Ντροπη όμως, εσ
    τω και γι αυτη τη μειονοτητα.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση