GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα πρώτο βήμα για τη διαφάνεια στην ΕΡΤ...

Από το http://www.pospert.org/ . Με τη χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. δόθηκε τέρμα στις αμοιβές των μελών των Επιτροπών (πλην γραμματ...

Από το http://www.pospert.org/
.
Με τη χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. δόθηκε τέρμα στις αμοιβές των μελών των Επιτροπών (πλην γραμματέων), υλοποιώντας ένα από τα αιτήματα της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.
Στο ίδιο Δ.Σ., αποφασίστηκε να επανεξεταστούν οι ανανεώσεις συμβάσεων των συνταξιούχων καθώς και οι υπέρογκες αμοιβές ειδικών συμβασιούχων, όπως πρότεινε ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. στην Επιτροπή του Άρθρου 3, με στόχο την παντελή εξάλειψη των φαινομένων κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος.
Οι αποφάσεις αυτές είναι...

ένα πρώτο βήμα στην πορεία για την διαφάνεια, την εξυγίανση και την αξιοκρατία στην ΕΡΤ Α.Ε.
Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. θα είναι αρωγός σε κάθε απόφαση διαφάνειας και αξιοκρατίας που διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης.
Εν αναμονή περαιτέρω εξελίξεων…

15 σχόλια

  1. Και ύστερα λένε οι υστερικοί πως έχουν κακή εικόνα της Κυβέρνησης. Δεν βλέπω στον ορίζοντα Έλληνες που να τους νοιάζει το "Εμείς"! Μόνιμα το άθλιο "εγώ" . Ξαίρεις πώς με λένε εμένα, ρε;
    Άει στο Διάολε εσένα! Έτσι σε λένε παλιοτόμαρο!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Ι παλιά πουτάνα (ΕΡΤ) τα ελεγχει

    το μουνη τησ...κε τη να δει? οτι

    εχει μεγαλη τρυπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφιερωμένο λοιπόν σε όλους τους "προοδευτικούς αριστερούς" το παρακάτω απόσπασμα της ομιλίας του Αρη Βελουχιώτη στην Λαμία.

    Κάποτε η γωνιά αυτή της γης που πατάμε και λέγεται Ελλάδα είτανε δοξασμένη κι ευτυχισμένη κι είχε ένα πολιτισμό, οπού επί 2 1/2 χιλιάδες χρόνια συνεχίζει να παραμένει και να θαυμάζεται άπ' ολο τον κόσμο. Κανένας σοφός η άσοφος δεν μπορεί μέχρι σήμερα να γράψει ούτε μια λέξη, αν δεν αναφερθεί στα έργα που άφησαν οι δημιουργοί αυτού του πολιτισμού, που λέγεται αρχαίος ελληνικός πολιτισμός.

    Κάποτε, λοιπόν, η χώρα μας είτανε δοξασμένη, μα αργότερα την υποδούλωσαν κι έχασε την παλιά της αυτή δόξα. Μα ύστερα από κάμποσα χρόνια η χώρα μας σηκώθηκε στο πόδι κι ύστερα από σκληρούς αγώνες ενάντια στη σκλαβιά, πάλι λευτερώθηκε.

    Στην εποχή της σκλαβιάς πέρασε σκληρά, μαύρα χρόνια και πολλοί «έξυπνοι», αναμεσα στους οποίους και κάποιος Φαλμεράγιερ, ισχυρίστηκαν πως η ελληνική φυλή έσβησε κι ότι αυτή διασταυρώθηκε μ' άλλες φυλές, που δεν έχουν τίποτα το κοινό με την αρχαία ελληνική φυλή.

    Μα ότι κι αν πούνε, αυτό δεν έχει καμία αξία. Την ελληνικότητα μας την αποδείξαμε. Γεγονός είναι ότι η χώρα μας ξεσηκώθηκε και ξαναγένηκε πάλι λεύτερη.

    Αυτό κάνεις δεν το ήθελε. Ούτε οι ξένοι βασιλιάδες, ούτε οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες. Οι ξένοι δεν το θέλανε, γιατί φοβισμένοι από τη γαλλική επανάσταση, χτυπούσαν όλες τις εξεγέρσεις και δημιούργησαν γι' αυτό μεταξύ τους την Ιερή Συμμαχία. Οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες γιατί τα είχανε καλά με τους Τούρκους και ξεζουμίζανε το λαό.

    Η αντίδραση ουρλιάζει.
    Μα ο ελληνικός λαός δεν θάτανε αυτός ο λαός, ο λαός δηλαδή της χώρας της λευτεριάς και του πολιτισμού, αλλά λαός ζούγκλας, αν δεν έβγαζε μέσα από τα σπλάχνα του τους αρχηγούς εκείνους, που θα οδηγούσανε στη λευτεριά του. Όπως βλέπετε, λοιπόν, όλοι - ξένοι και ντόπιοι - πάλεψαν για να μην ξεσηκωθεί ο λαός κι αποχτήσει τη λευτεριά του.

    Μέσα στα χρόνια της σκλαβιάς δε σταμάτησαν οι αγώνες. Μικροί ή μεγάλοι. Ένοπλοι ή όχι. Κι ύστερα μέσα απ' αυτό το λαό ξεπήδησε ο μεγάλος βάρδος της επανάστασης, πού ύμνησε με τα τραγούδια του την ιδέα της εξέγερσης του έθνους, ο πρόδρομος της Φιλικής Εταιρίας: ο Ρήγας. Η αντίδραση τον σκότωσε, πριν προλάβει να φέρει σε πέρας τις αρχές του. Μα ο σπόρος που έσπειρε βλάστησε σύντομα.

    Σε λίγο, η Φιλική Εταιρία έγινε κι αγκάλιασε χιλιάδες Έλληνες.
    Ας ούρλιαζε η αντίδραση. Ας υπόγραφε άτιμα χαρτιά, σαν αυτό πού υπογράφηκε στη διάσκεψη της Βιέννης στα 1815, κάτω από το όποιο έβαλε την υπογραφή του κι ο πολύς Γιάννης Καποδίστριας και που διαλάμβανε, ότι όχι μόνο δε θα ευνοηθεί και επιτραπεί ένα εθνικοαπελευθερωτικής κίνημα στην Ελλάδα, μα και θα πνιγεί στο αίμα αν ξεσπάσει.
    Ο Γιάννης Καποδίστριας, που μας τον παρουσιάζουν στα σχολειά σαν μεγάλο και τρανό, με προτομές και πορτραίτα, είναι ο πρώτος καταστροφέας της Ελλάδας. Μα ότι έκανε, δεν το έκανε σαν Καποδίστριας, μα σαν εκπρόσωπος όλης της ελληνικής αντίδρασης. Ας ούρλιαζε λοιπόν, μαζί μαι τη διεθνή και η ντόπια αντίδραση. Κι ας υπογράφανε άτιμα χαρτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού ήταν οι εργατοπατέρες που επέτρεψαν να φορτωθούν οι δημόσιες υπηρεσίες και οι δημόσιες επιχειρήσεις με χιλιάδες άχρηστους ψηφοφόρους των κομάτων τους με αποτέλεσμα να χρεοκοπήσουν; τώρα τους έπιασε ο πόνος; ΟΥΣΤ ΡΕ που ξαφνικά θέλετε να γίνετε εθνοσωτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΞΟ ΡΕ ΑΠΑΤΩΝΕΣ! ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΖΗΤΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΟΜΕ-ΕΡΤ. ΕΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ..ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.ΚΑΙ Η ΕΡΤ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙ..ΣΕ ΤΙ ΣΚΑΤΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ...¨¨ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ¨¨ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...ΠΡΩΤΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ..ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΣΥΝΔΥΚΑΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ Η ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟΥΔΑΚΟ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ..ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΛΕΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ?ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΟΥΡΟΥΖΗ ?????????
    ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕ
    ????ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΞΩ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ????? ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ???ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΛΑΠΗΚΑΝ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΛΙΚΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ Η ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ..??ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.000.000 άνεργους βλέπει ο Λοβέρδος

    Σκοτσέζικο ντους για την κυβέρνηση αποτελούν πλέον οι δηλώσεις του Α. Λοβέρδου, του υπουργού εργασίας που σε κάθε ευκαιρία δεν παραλείπει να αναφέρεται στη δραματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και ειδικά στα άδεια ταμεία του υπουργείου του...
    ... μετά τη δήλωση που έβαλε φωτιά για τη μη δυνατότητα πληρωμής των επιδομάτων των ανέργων, πράγμα που τελικά δε θα συμβεί, σήμερα δήλωσε ότι ο αριθμός των ανέργων θα φτάσει το διαστημικό νούμερο για την Ελλάδα του 1.000.000...

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.
    ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΟΣΠΕΡΤ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΑΣΚΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΤ
    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ
    & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Κ/Φ, Ρ/Φ & Τ/Ο ΕΡΤ
    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΡΤ
    ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΤ
    ΟΜΕ-ΕΡΤ
    Λ.Μεσογείων 432-Αγία Παρασκευή
    Τηλέφωνο:2106066266
    Fax: 2106066265

    Αγία Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2010

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Σε χθεσινή ανακοίνωση διαβάσαμε κάποιες παράξενες δηλώσεις που προξενούν δυσπιστία και στερούν το συνδικαλισμό απ’ την όποια αξιοπιστία του:«Με τη χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. δόθηκε τέρμα στις αμοιβές των μελών των Επιτροπών, υλοποιώντας ένα από τα αιτήματα της ΠΟΣΠΕΡΤ » (Τελικά είναι εύκολο να ιδιοποιείσαι τις ενέργειες των άλλων. Ειδικά όταν πρόκειται για ενέργειες που «πουλάνε».) Κουραστήκαμε πολύ να ψάχνουμε τις ανακοινώσεις τους αλλά δεν βρήκαμε τέτοιο αίτημα. Είναι αστείο λοιπόν να διαβάζουμε τέτοια πράγματα και μάλιστα όταν βλέπουμε από κάτω τις υπογραφές εκείνων που έβγαλαν τεράστια ποσά από τις συνεχείς συνεδριάσεις για την εφαρμογή του Διατάγματος Παυλόπουλου. Οι άνθρωποι των μυστικών συμβάσεων δεν είναι καινούριοι. Τους ξέρουμε από παλιά.
    Το μεγάλο ερώτημα όμως παραμένει: «Ποιες είναι οι δικές μας ενέργειες; Τι έχουμε κάνει εμείς σαν εργαζόμενοι της ΕΡΤ;» Καθώς η ΟΜΕ-ΕΡΤ πλησιάζει στη δημιουργία της νομικής της υπόστασης (μετά το επιτυχημένο δικαστήριο της Δευτέρας, όπου η παρέμβαση της ΠΟΣΠΕΡΤ απέτυχε να την μπλοκάρει) οι δράσεις γίνονται όλο και πιο συγκεκριμένες και αποτελεσματικές:

     Σε συνάντηση αντιπροσώπων της ΟΜΕ-ΕΡΤ με το Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών επί φορολογικών θεμάτων, κ. Δ. Γεωργακόπουλο, συζητήσαμε το θέμα της αυτοτελούς φορολόγησης (ποσά από τα εκτός έδρας) και εξηγήσαμε ότι η «αποζημίωση εκτός έδρας» δεν είναι αμοιβή, αλλά αφορά τα έξοδα διαμονής και διατροφής και δεν πρέπει να φορολογηθεί σαν εισόδημα. Οι παρεμβάσεις μας έγιναν αποδεκτές και το θέμα θα ληφθεί υπ’ όψιν κατά την συγκρότηση του νομοσχεδίου.
     Σε γραπτή παρέμβασή μας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας υπενθυμίσαμε την προεκλογική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ για την κατάργηση της θυγατρικής ΕΡΤ–Ιδιωτικών σταθμών που προβλέπει απόδοση μέρους του ανταποδοτικού τέλους στους ιδιώτες. Στην αντίστοιχη προφορική συνεννόηση έγινε σαφές ότι η δέσμευση ισχύει και η υλοποίησή της είναι ζήτημα χρόνου.
     Και πάλι σε γραπτή παρέμβασή μας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αναφερθήκαμε στο καθεστώς διαχείρισης φάσματος και αδειοδότησης των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών. Ζητήσαμε τη θεσμική θωράκιση του ραδιοτηλεοπτικού φάσματος της ΕΡΤ και την κατάργηση των διατάξεων που της αφαιρούν δικαιώματα σε αυτό. Δικαιώματα που έχουν κατοχυρωθεί από δεκαετίες.
     Έχει ήδη δρομολογηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας προκειμένου να αρθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη διαχείριση ωραρίων και ρεπό λόγω των καταγγελιών της ΠΟΣΠΕΡΤ στην Επιθεώρηση Εργασίας. Επιδίωξή μας είναι η διευθέτηση του θέματος με τρόπο που να είναι μεν νόμιμος, αλλά να λαμβάνει υπόψιν και τις ιδιαιτερότητες της ΕΡΤ.


    Ο Συνδικαλισμός δεν γίνεται με πονηριές και επικοινωνιακά κολπάκια,
    αλλά με Δουλειά, Συνέπεια και Εντιμότητα.


    ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
    (Ιδρυτικά μέλη της ΟΜΕ-ΕΡΤ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εφόσον δεν ξεκαθαρίζει η σχέση διαποκής με την Επικρατείας του πασόκ
    που ...ταξιδευόντας κονομάει τα κιλά του κώλου της σε ΧΡΥΣΑΦΙ, απο τις τσέπες μας.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ειστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΙΩΞΤΕ ΤΩΡΑ.
    ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΛΗ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ.
    Η ΡΕΜΟΥΛΑ ,Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΕΡΤ.
    ΑΝ Ο ΒΡΑΔΥΠΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ... ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ,ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΛΑΔΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
    ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΚΙΑΣ...
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για όσους δεν το ξέρουν, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) εδώ και 6 μήνες δεν ελέγχεται από τους παλιούς διεφθαρμένους συνδικαλιστές που ελεγχόταν.
    Μετά την ήττα τους στις εκλογές των πρωτοβάθμιων σωματίων, ο συνασπισμός ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, φέρνοντας σαν πρόσχημα δήθεν ταμειακές εκκρεμότητες, προχώρησε σε διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος.
    Αυτοί οι κύριοι κυκλοφορούν και αυτές τις ανακοινώσεις που υπογράφονται από την αυτοαποκαλούμενη ομοσπονδία ΟΜΕΡΤ.

    Μετά από εξώδικα και διαδικασίες ασφαλιστικών μέτρων που ξεκίνησαν από τον Μάρτιο του 2009, τελικά η ΕΡΤ αποφάσισε να δεχτεί τους νόμιμους εκπροσώπους της ΠΟΣΠΕΡΤ σε όλες τις υπηρεσιακές επιτροπές από τις 24/12/2009.


    Αυτοί που σκίζουν τα ρούχα τους παραπάνω ότι αυτοί έκαναν τις κινήσεις κτλ κτλ.
    Αυτοί οι ίδιοι που αμαύρωσαν το όνομα της ομοσπονδίας είναι τα «συνεργαζόμενα σωματεία» της ΟΜΕΡΤ. Τα σκάτωσαν τόσα χρόνια και τώρα που έχασαν τις εκλογές θα κάνουν άλλη Ομοσπονδία.
    Ήταν οι ίδιοι που είχαν μπασκακωθει στις επιτροπές και παρόλο που η θητεία τους είχε λήξει από τον Νοέμβριο του 2008 δεν έλεγαν να αφήσουν τις καρέκλες.
    Αυτοί είναι οι ίδιοι που στη λίστα των μισθών που κυκλοφόρησε είχαν από 12.000 το χρόνο από επιτροπές. ΝΑΙ ΝΑΙ αυτοί με τα 19.000 ευρώ το χρόνο σε υπερωρίες και τα 12.000 αμοιβές από επιτροπές.
    Αυτοί είναι οι ίδιοι που κατέθεταν στα δικαστήρια εναντίων της ΠΟΣΠΕΡΤ και του ΟΜΕΔ για να μην υπογραφεί ΣΣΕ.
    Αυτοί ήταν οι ίδιοι που τόσα χρόνια συνυπέγραφαν τις συμβάσεις των golden boys.


    Όσο για την ανακοίνωση τους, είναι τόσο μεγάλο το θράσος τους που δεν μπορεί να το διανοηθεί άνθρωπος.

    Η ΠΟΣΠΕΡΤ είχε ζητήσει από την ΕΡΤ να πάψουν οι αποζημιώσεις σε κάθε είδους επιτροπές. Προφανώς και το ξέρουν οι κύριοι της ΟΜΕΡΤ και θα είχαν στη διάθεση τους και τα χαρτιά αν είχαν δεχτεί την πρόσκληση για συζήτηση των θεμάτων της ΣΣΕ. Αλλά κάτι πρέπει να βγουν να πουν. Έτσι κι αλλιώς όλο το ίδιο κάνουν, μόλις βγει ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ την άλλη μέρα λένε ότι αυτοί το έκαναν….ακόμα και το καταστατικό της ΠΟΣΠΕΡΤ αντέγραψαν αυτολεξεί.

    Την ίδρυση της θυγατρικής, το ανταποδοτικό τέλος και τη διαχείριση των συχνοτήτων την είχε προσυπογράψει ο δικός τους, τότε πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, νυν διευθυντής της ΕΡΤ DIGITAL και πρωτεργάτης της ΟΜΕΡΤ, κύριος Κακαβουλης. Αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν και το όνομα στην ανακοίνωση τους! Η θυγατρική που λένε, είναι η ΕΡΤ DIGITAL.
    Αναλυτικό video που ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ λέει μέσα στη Βουλή των Ελλήνων ότι «με τον πρόεδρο τα έχουμε βρει» υπάρχει και στο YouTube.

    Το πρόβλημα των ρεπό που δημιούργησε η ΠΟΣΠΕΡΤ όπως λένε, είναι ότι ΠΟΣΠΕΡΤ κατέφυγε στην επιθεώρηση εργασίας γιατί οι διευθυντές-προϊστάμενοι των τμημάτων έδιναν αναγκαστικά ρεπό σε ημέρες απεργίας και χαμηλού φόρτου εργασίας, πράγμα που απαγορεύετε από το νόμο.
    Επίσης η ιδιαιτερότητα της ΕΡΤ που αναφέρουν, είναι ότι ολόκληρος οργανισμός δεν έχει θεωρημένα προγράμματα εργασίας!!!! Ναι καλά ακούσατε στην ΕΡΤ δεν έχουμε θεωρημένα προγράμματα εργασίας, έχουμε πολλά διαφορετικά προγράμματα που να κρύβουμε τους συμβασιούχους, αλλού να κρύβουμε τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλού να υπογραφούν αυτοί με τις πολλές υπερορίες……μέχρι πριν από μερικούς μήνες δεν υπήρχε πουθενά θεωρημένο πρόγραμμα εργασίας.

    Και το κορυφαίο είναι ο τρόπος με τον οποίο καταλήγουν!!!!

    Ποιο συνδικαλισμό κάνουν οι κύριοι της ΟΜΕΡΤ;
    Δεν υπάρχει ΟΜΕΡΤ, μόλις προχθές κατέθεσαν στο πρωτοδικείο το φάκελο δημιουργίας.
    Δεν είναι μέλος της ΓΣΕΕ.
    Δεν είναι μέλος του ΕΚΑ.

    Γραπτή παρέμβαση ονομάζετε το κωλόχαρτο που στέλνεις σε μια υπηρεσία του κράτους το οποίο ανάθεμα κι αν το διαβάζει κανένας, πόσο μάλλον να το λάβει και υπ οψιν του!!!!!
    Παρέμβαση και αποτέλεσμα φέρνει μόνο το ενωμένο συνδικαλιστικό κίνημα κάθε χώρου, όχι η διάσπαση και η συνδιοίκηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανονικά θα πρέπει ο Καλφαγιαννης ο Ξηρουχάκης και ο Αβράτογλου να επιστρέψουν τα λεφτά που έπαιρναν από το ΠΥΣ(Πρωτοβάθμιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο) όταν "αξιολογούσαν" τους πρώην συμβασιούχους ποιοι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες για να μονιμοποιηθούν στην ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. the Bloopers Team από κοτσάνα σε κοτσανα πηγαίνεις. Μ’ αρέσει που έχεις και blog για να κοροϊδεύεις τους άλλους. Δε βλέπεις πρώτα τα μούτρα σου;

    Πες μας βρε αδελφέ, έκανε καλά ή όχι που τους ξεμπρόστιασε αυτός που έβγαλε τη λίστα με τις αποδοχές των golden boys;
    Από τη μια σκίζεις τα ρούχα σου στη λασπολογία, βγάζεις τραγουδάκια και χαίρεσαι με τις κατηγορίες της διοίκησης εναντίον συναδέλφων και από την άλλη είσαι με την ΟΜΕΡΤ που σπεύδει να ιδιοποιηθεί ότι καλό κάνει η ΠΟΣΠΕΡΤ. Πάντα την άλλη μέρα βέβαια, αλλά τέτοιες ανακοινώσεις βγάζουν. Αυτοί λέει έκαναν τις κινήσεις….έλεος.

    Έκανε καλά ή όχι η ΠΟΣΠΕΡΤ που πρότεινε να κοπούν οι αποζημιώσεις σε αυτούς που μετέχουν στις επιτροπές;
    Τα λεφτά τα έπαιρναν μέχρι τις 24/12/2009 οι παλιοί εκπρόσωποι που είχαν ληγμένη θητεία από τον Νοέμβριο του 2008. Με απόφαση δικαστηρίου υποχρεώθηκε η ΕΡΤ να τους αλλάξει με τους νόμιμους εκπροσώπους της ΠΟΣΠΕΡΤ. Παρόλα αυτά βγήκαν με την ανακοίνωση τους τα λαμόγια της ΟΜΕΡΤ και λένε ότι «υποχώρησαν για τη καλή λειτουργία των καναλιών!!! Υποχώρησαν από τις καρέκλες τους στις επιτροπές.
    Για να δούμε μερικά ονόματα από την λίστα με τα golden boys να γελάσουμε πάλι:
    ΟΝΟΜΑ – ΜΙΣΘΟΣ – ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΑ – ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ - ΣΥΝΟΛΟ

    ΚΑΚΑΒΟΥΛΗΣ 89.434,41 +0+ 6.486,05=95.920,46
    Πρώην πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, νυν διευθυντής της ΕΡΤ digital και υποστηριχτής της ΟΜΕΡΤ.

    ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 59.325,11+19.837,37+13.161,49=92.323,97
    Ο κύριος ΔΑΚΕ ΕΡΤ, παραμάγαζο της ΔΑΚΕ τον απoκάλεσε ο ίδιος ο Πουπακης, νυν υποστηριχτης της ΟΜΕΡΤ.
    19.000 ευρο εξαιρεσημα, έχει μαζί του πολλές φανέλες για να αλλάζει από το πολύ ιδρώτα. ΕΛΕΟΣ!!!!


    ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ 58.791,48+16.938,39+11.797,97=87.527,84
    Εκπρόσωπος εργαζομένων στη ΕΡΤ3, παλιό μέλος της ΠΟΣΠΕΡΤ, κουμπάρος εν ενεργεία υπουργού, και υποστηριχτής της ΟΜΕΡΤ.
    17.000 εξαιρέσιμα, αμάν κάτι εργαζόμενοι!!!


    ΜΑΚΡΗΣ 62.800,25+0+11.056,41=73.856,66
    Πρόεδρος πρωτοβάθμιου σωματίου, πρώην ταμίας της ΠΟΣΠΕΡΤ, νυν υποστηριχτής της ΟΜΕΡΤ.

    ΜΑΓΓΑΝΙΑΣ 60.171,42+0+10.799,12=70.970,54
    Πρώην πρωτοκλασάτος της ΠΟΣΠΕΡΤ, νυν υποστηριχτής και πιθανότατα ο συντάχτης της παραπάνω ανακοίνωσης. Οι ανακοινώσεις της ΠΟΣΠΕΡΤ επί προεδρίας Κοντιζα γραφόταν από αυτόν, μετά γίνονταν προώθηση στον Η/Υ της ομοσπονδίας και μετά τις έστελναν σε όλους!!!!



    Έκανε καλά ή όχι που μονιμοποίησε τους συμβασιούχους των 15+ χρονών η ΕΡΤ με το Π.Δ. Παυλόπουλου;
    Από τη μια λέτε ότι ο Σαζακόγλου φταίει, από την άλλη πουλήσατε και την προϋπηρεσία τους για να πάρετε καλή αύξηση. Από τη μια λέτε θέλατε να βοηθήσετε από την άλλη λες εσύ ο ίδιος ότι δεν έπρεπε να μονιμοποιηθούν και δεν έπρεπε να γίνουν μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ.

    Πρέπει ή δε πρέπει να κάτσουν κάτω να δουν πόσοι πληρούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες από τους τωρινούς συμβασιούχους και να τους εντάξουν στο τακτικό προσωπικό;
    Από τη μια λέτε ότι δεν πληρούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, από την άλλη λέτε δεν μπορούν να δουλέψουν χωρίς αυτούς τα κανάλια.
    Από τη μια βάλατε τον Πριντεζη να βγει από την ΠΟΣΠΕΡΤ και από την άλλη δεν τον βάζετε στην ΟΜΕΡΤ.
    Από την μια λέτε ότι το σωματείο συμβασιούχων δεν έπρεπε να μπει στην ΠΟΣΠΕΡΤ και από την άλλη μετράτε τους σύνεδρους τους σαν αποχή από το νόμιμο συνέδριο.

    Πρέπει ή δε πρέπει να λήξει η ομηρία με τους απανταχού συμβασιούχους στο δημόσιο;
    Θέλετε δηλαδή να πάρει 2-3-4 χιλιάδες σκλάβους η ΕΡΤ και κάθε οργανισμός, να δουλεύουν για σας κι εσείς να γράφετε μόνο της ημεραργίες και τις υπερορίες;
    Να κάνουν όλη τη δουλειά αυτοί με 600-700 ευρώ κι εσείς να κάνετε υψηλό συνδικαλισμό με τα 10.000 το μήνα;

    Ναι ναι ξέρω ξέρω….ο Καλφαγιάννης είναι υπόδικος γιατί παντρεύτηκε η ανάπηρη κόρη του.
    Θέσεις στα προβλήματα έχει κανένας σας ή μόνο κουτσομπολιά και λάσπη;

    Δες την ουσία. Για πρώτη φορά στα χρονικά συνδικαλιστές προτείνουν στην διοίκηση μέτρο που βλάπτει τις προσωπικές τους αποδοχές.
    Επιτέλους δεν θα αποφασίζει ο κάθε άσχετος που πήγαινε σε όλες τις επιτροπές μόνο και μόνο για τα φράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 15 Ιαν 2010 1:27:00 μ.μ.
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΟΣΠΕΡΤ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΑΣΚΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ


    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!

    Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΩΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΑΣ.

    ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΔΕ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ.
    ΟΜΕΡΤΑ ΛΕΕΙ ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0Χ0Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δείγμα "σοβαρού" συνδικαλισμού ΟΜΕΡΤ-α.

    Μας πήραν χαμπάρι, φάγαμε με τη σέσουλα τόσα χρόνια αλλά τώρα κινδυνεύουμε. Όλες οι παρατάξεις, ακόμα και οι άλλοι του ΠΑΣΟΚ μας μουντζώνουν και στράφηκαν εναντίων μας Όχι μόνο στράφηκαν εναντίων μας όλοι αλλά έκαναν και συμμαχία! Τώρα τι κάνουμε; . Που είναι εκείνο το χαρτί που είχαμε στο συρτάρι; Μπράβο αυτό με τη κόρη του…στείλτε το στον εισαγγελέα και μη κάνεις δίκη και χάσουμε, να κάψουμε το πρώτο όνομα που μπορεί να τους συσπειρώσει.

    Ας κάνουμε μεταξύ μας διοικητικό συμβούλιο να αποφασίσουμε παράταση της θητείας μας. Ωχ μας πρόλαβαν…το δικαστήριο είπε να κάνουμε εκλογές!

    Ας διαγράψουμε μερικούς από μερικά σωματεία για σιγουριά…
    Ας θυμίσουμε σε μερικούς τι λαμογιές κάναμε για τη πάρτι τους. Ας απειλήσουμε μερικούς που έχουν συγγενείς συμβασιούχους… Ας τάξουμε μερικές επιτροπές και μερικά προισταμενιλίκια αριστερά και δεξιά… Ας διαγράψουμε και μερικούς υποψήφιους να μην έχουμε προβλήματα με αυτούς που δε λαδώνονται. Πάρε και αυτό το καλόπαιδο που έχουμε φυτέψει εκεί στο σύλλογο συμβασιούχων. Όχι ρε γμτ πάλι είμαστε λιγότεροι!

    Με κάποιο τρόπο πρέπει να σταματήσουμε το συνέδριο….θα χάσουμε τις καρέκλες!!! Φέρε μερικούς οπλοφόρους να κάνουμε και σαματά για τους δήθεν ταμειακά μη ταχτοποιημένους εργαζόμενους στα ιδιωτικά κανάλια.
    Όχι ρε γμτ το δικαστήριο που προσφύγαμε μας πήρε χαμπάρι και είπε να γίνει κανονικά το συνέδριο άμεσα.

    Ας πούμε στο ΠΑΣΟΚ ότι οι άλλοι είναι κακοί πασοξιδες….ας το κάνουμε μάλιστα τη μέρα που οι άλλοι θα κάνουν συνέδριο, μια χαρά δεν θα έχουμε αντίλογο. Στηλε και στον πρόεδρο της συνομοσπονδίας εκείνες τις φωτογραφίες που έχουμε…μη τυχών και μας πάει κόντρα.

    Όχι πάλι την φάγαμε, το δικαστήριο λεει ότι το συνέδριο είναι νόμιμο. Ας κάνουμε μια άλλη ομοσπονδία, δε μπορεί τόσοι ΠΑΣΟξιδες είμαστε. Το αφεντικό λέει να μη τους αφήσουμε να υπογράψουν ΕΣΣΕ, ας τους καθυστερήσουμε μέχρι να έρθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και μετά θα βρούμε κουμπάρους – παρακούμπαρους και θα τους εξοντώσουμε.

    Ανάθεμα αυτοί πάνε και χαλάμε ότι λαμογιά είχαμε στήσει τόσα χρόνια, έχουν και θέσεις υπέρ των εργαζομένων…τι κάνουμε τώρα;
    ΕΛΕΟΣ βγάλανε και στη φόρα πόσα λεφτά παίρνουμε….ρόμπα μας έκαναν. Τώρα; Ας αντιγράψουμε ότι λένε για να μπερδέψουμε το κόσμο μέχρι να εξασφαλίσουμε τη στήριξη του κόμματος. Μπας και βάλουμε όλα τα πρόβατα μέσα στο μαντρί πάλι!!!


    Πως το έλεγε την άλλη φορά το παραμυθάκι με τον Ιζνογκουντ που είχατε βγάλει σαν σοβαρή ομοσπονδία που δεν είσαστε; Α ναι.

    Κάθε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι απολύτως τυχαίες.

    Χα0χ0α0χα0χ0α0χ0αχ0α ρε τα ρεζίλια
    Σοβαρότητα λέει χ0αχ0α0χα0χ0α0χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση