GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φουρτούνες στο λιμάνι...

Γιατί "φρενάρει" την απόλυση Ζίκο ο Κόκκαλης . Από το http://dikisports.blogspot.com . . Όλες οι εισηγήσεις των στενών συνεργατών ...

Γιατί "φρενάρει" την απόλυση Ζίκο ο Κόκκαλης
.
Από το http://dikisports.blogspot.com.
.
Όλες οι εισηγήσεις των στενών συνεργατών του Σωκράτη Κόκκαλη παροτρύνουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να απολύσει τον Ζίκο. Μάλιστα ορισμένοι του προτείνουν να αποπέμψει άμεσα τον Βραζιλιάνο προπονητή.
Ο κ.Κόκκαλης δεν πρόκειται να πάρει τις αποφάσεις του στις ΗΠΑ όπου βρίσκεται. Άλλωστε τον "φρενάρει" η αποζημίωση του Ζίκο που ξεπερνάει τις 350.000 ευρώ. Αν μάλιστα ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα,το ύψος της αποζημίωσης θα αγγίξει το 1εκ. ευρώ!

6 σχόλια

  1. Φταίει ό Ζίκο,πού ""έφαγε"" σέ δύο συνεχόμενους αγώνες,ό Νικοπολίδης,δύο μαλακισμένα γκόλ!!!
    Ό Ζίκο,μαναζάρει,μέ ό,τι καλό ή αρνητικό διαθέτει ή ομάδα!!
    Άνάλογα μέ τό σαλόνι δηλαδή καί τά έπιπλα!!!
    Ό Λεμονής ή ό όποιος άλλος άσχετος προπονητής,είναι καλύτερος από τόν Ζίκο,πού όχι μόνον ""μπάλλα"" γνωρίζει,αλλά υπήρξε κι ένα από τά μεγαλύτερα αστέρια,στήν ιστορία τού παγκοσμίου ποδοσφαίρου!!!
    Άλλωστε φυσιολογικό είναι,ή ομάδα μετά από 13 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας,νά έχει καί στιγμές άγωνιστικής πτώσης.
    Συμβαίνει σέ όλες τίς μεγάλες ομάδες (Ρεάλ,Ιντερ,Λίβερπουλ,
    Μάνστεστερ) αναλογικά.
    Ό Κόκκαλης ξέρει από ποδόσφαιρο,όσο εγώ γνωρίζω από F-16.
    Μπάντοβιτς,Νενιάδης κι άλλες μαλακίες!!!.
    Ή αγωνιστική απόδοση,στήν καμπύλη τού χρόνου,έχει μεταβολές,διά όλους.
    Αφήστε λοιπόν τόν Ζίκο καί δώστε χρόνο,ακόμη καί τό πρωτάθλημα νά μήν κερδίσει.
    Αλλωστε επί 13 χρόνια τό βαρεθήκαμε.
    Στροφή τού ενδιαφέροντός μας,στούς 16.
    Καλά μυαλά καί καλή τύχη στόν Ολυμπιακό μας.

    Υ.Γ. Κόκκαλη,εκτός ότι δέν γνωρίζεις από ποδόσφαιρο,δέν γνωρίζεις καί τούς στοιχειώδεις κανόνες,πού λειτουργούν στήν φύση,στό σύμπαν,άν καί Μηχανολόγος.
    Από κόλακες περιστοιχίζεσαι καί μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τους φιλους Ολυμπιακους.
    Κατα αρχην δεν ειμαι οπαδος του Ολυμπιακου αλλα ενας ανθρωπος που αγαπα το ποδοσφαιρο.
    Θα πρεπει να ομολογησουμε ολοι οτι ο Ολυμπιακος ειναι μια μεγαλη ομαδα που επαιξε και παιζει ισως την καλυτερη μπαλλα στην Ελλαδα ελεω μεγαλων μεταγραφων και ασφαλως ενος κοσμου που στηριξε και στηριζει την ομαδα αυτη και εχει απαιτησεις.
    Τα τελευταια 15 χρονια ειναι ο πρωταγωνιστης του πρωταθληματος κατακτωντας το συνεχομενα αλλοτε θεμιτα και αλλοτε και με την βοηθεια εξωτερικων παραγοντων χωρις ομως αυτο να υποβιβαζει την αξια της ομαδος.
    Εκεινο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι οταν οι ομαδες τυπου Παναθηναικου Ολυμπιακου μολις κανουν μια δυο ηττες αμεσως τιθεται θεμα προπονητη και καταστροφης.
    Στην Ευρωπη σε ομαδες με μεγαλυτερες περγαμηνες δοξας και προυπολογισμου ισως και 30 φορες; μεγαλυτερους απο του ΟΣΦΠ & του ΠΑΟ που τελευταια σερνονται και διασυρονται στην κυριολεξια ΒΛΕΠΕ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ ΑΓΙΑΞ ΚΛΠ οι αποφασεις των διοικησεων τους ειναι εντελως διαφορετικες.
    Επαιξε λοιπον ο Ολυμπιακος με την ΑΕΚ των προβληματων και εχασε και τι εγινε? καθε ομαδα εχει την περιοδο ντεφορμαρισματος και συνοχης και αυτο παρατηρειται σε ολες τις μεγαλες ομαδες εδω η Μπαρτσελονα τα πηρε ολα και εφερε ισοπαλια στην εδρα της με ομαδα που ο προυπολισμος της ειναι η μισθοδοσια του Μεσι τι παει να πει αυτο οτι επαψε η Μπαρτσελονα να ειναι μεγαλη ομαδα και να εχει μεγαλους παιχτες?
    Ας υποθεσουμε οτι ο Ολυμπιακος δεν παρει το πρωταθλημα τι θα γινει ? πρεπει να διαλυθει επειδη μια χρονια δε πηρε το πρωταθλημα?
    Ειμαι κατα στην απολυση του ΖΙΚΟ για τον λογο οτι η ομαδα εχει κρισιμα παιχνιδια να δωσει και οι πειραματισμοι πρεπει να λαβουν τελος.
    Αλλωστε αρκετα ταλαιπωρηθηκε η ομαδα απο τους τραυματισμους ολο αυτο διαστημα με συνεπεια την ελλειψη συνοχης.
    Ας μην τα βαζουμε με τους προπονητες η ομαδα θελει τον χρονο της και οι ποδοσφαιριστες ηρεμια και δουλεια.
    Οταν σε μια ομαδα ο σταθερος κορμος των 7-8 ποδοσφαιριστων δεν ειναι στην καλυτερη κατασταση λογω προβληματων ειναι λογικο ο προπονητης να πειραματιστει με τα υπαρχοντα εργαλεια που εχει για το καλυτερο αποτελεσμα αλλοτε του βγαινει και αλλοτε οχι.
    Οσο για την ηττα απο την ΑΕΚ εχω να πω επειδη το ειδα το παιχνιδι δεν ηταν καλυτερη η ΑΕΚ αλλα ο χειροτερος Ολυμπιακος που ειδα την τελευταια περιοδο.
    Η Ρεαλ Μαδριτης ξοδεψε φετος το μισο ελλειμα της Ελλαδος σε μεταγραφες και βλεπει μπροστα της την φανελα της Μπαρτσελονα και οχι τωρα αλλα τα τελευταια χρονια.
    Ηρεμια λοιπον παιδια και η ομαδα θα βρει τον δρομο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμάστε πως έκανε ο ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ όταν τον είδε στην εξέδρα όταν ήλθε στην Ελλάδα. ?? ‘’ Νάτος, νάτος, ήλθε ‘’ και έκανε σαν τρελός. Τώρα τι λέει ο ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ ????? ‘’ Νάτος, νάτος φεύγει ‘’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε πα να γαμηθείτε όλοι σας με το ελληνικό μπουρδελοποδόσφαιρο που μας πρήζετε τ'αρχίδια μας.

    Φουρτούνες στο λιμάνι,κόψιμο έχει ο ελληνοαμερικανός,ο Πατέρας και το τέρας και παπαριές που απευθύνονται σε αμόρφωτους και χαμηλού επιπέδου ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να αγιάσει το στόμα σου 3:10

    Αυτοί κάνουν ξέπλυμα χρήματος του χειρίστου είδους και κοροϊδεύουν τους έλληνες φιλάθλους με ένα κάκιστο θέαμα και με αγώνες στη πλειοψηφία τους, στημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φουρτούνες έχουν τα σκατοκέφαλα σας που από το ξέπλυμα χρήματος έχει ξεβάψει και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση