GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφουν στις τοπικές κοινωνίες τα "άχρηστα στρατόπεδα"‏, αλλά...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη Η είδηση της ημέρας για εμένα είναι: Επιστρέφουν στις τοπικές κοινωνίες τα "άχρηστα στρατόπεδα". Και κ...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη

Η είδηση της ημέρας για εμένα είναι: Επιστρέφουν στις τοπικές κοινωνίες τα "άχρηστα στρατόπεδα". Και καλά κάνουν λέω και εγω!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ
Στα Δημόσια κτήματα δεν γίνονται καταπατήσεις ή τουλάχιστον δεν νομιμοποιούνται εύκολα οι τίτλοι των καταπατητών. Αντίθετα εύκολα καταπατούνται ιδιοκτησίες, Δημόσιων Οργανισμών, Νομικών Πρόσωπων Δημόσιου και Ιδιωτικού Δικαίου, κοινωφελών Ιδρυμάτων και Οργανισμών, της Εκκλησίας των Δήμων κ.λ.π .
Στον τόπο της ρεμούλας και των καταπατητών είχε στηθεί τουλάχιστον εδώ και 50 χρόνια, μια φάμπρικα με...

τη μεταβίβαση της Δημόσιας περιουσίας δηλαδή της περιουσίας του Λαού σε τέτοιους φορείς για να διευκολύνονται ουσιαστικά οι μεγαλοκαταπατητές δημοσίων εκτάσεων. Μεταβιβάζει δηλαδή το κράτος την κυριότητα μιας δημόσιας έκτασης σε κάποιο φορέα, π.χ ( Στο Σύλλογο Απόρων Ορφανών και Βιασθεισών υπό των Συμμοριτών Κορασίδων) και πίσω από την μεταβίβαση περιμένουν οι βιαστές καταπατητές της.
Μέσα από τέτοιες διαδικασίες τα ρέματα της Αθήνας πέρασαν από το Δημόσιο στον ΟΑΠ που δήθεν θα τα καθάριζε και θα τα διαχειριζόταν καλλίτερα ενώ πίσω από την παραχώρηση εν γνώσει ή εν τη βλακεία αρμοδίων Υπουργών και Παραγόντων μεγαλοεργολάβοι και μεγαλοξενοδόχοι περίμεναν να τα κτίσουν και τα έκτισαν. Άποψη μου είναι μέχρι να κλείσουν νομικά τέτοιες τρύπες να μη μεταβιβάζει το Δημόσια σε κανένα φορέα την κυριότητα αλλά μόνο τη χρίση των ιδιοκτησιών του.
Κύριοι υπουργοί σας παρακαλώ ψάχνετε με μεγάλη προσοχή τι δίνετε σε ποίον το δίνετε ποίοι σας το εισηγούνται την παραχώρηση και σε κάθε περίπτωση διατηρείτε υπέρ του Δημοσίου την κυριότητα για να μην καταπατηθούν τελικά από ιδιώτες .
Νομικός δεν είμαι και είμαι πρόθυμος να ανακαλέσω και να ζητήσω συγνώμη αν σε κάτι από όσα γράφω έκανα λάθος.

3 σχόλια

  1. ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΛΙΓΟ ΑΤΗΜΕΛΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ Σ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ Παλιοί Αληταράδες Σε Ολοκαίνουργια Κόλπα ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΑΧΑΤΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    Α ΡΕ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΝΑΣ ΚΩΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ .
    ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΙΣΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ .
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1453.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι υπουργοί σας παρακαλώ ψάχνετε με μεγάλη προσοχή τι δίνετε σε ποίον το δίνετε ποίοι σας το εισηγούνται την παραχώρηση και σε κάθε περίπτωση διατηρείτε υπέρ του Δημοσίου την κυριότητα ......



    Χα χα χα χα !!!!!!!Ωραιο και αυτο.Υπουργοι να ....ψαξουν και να ενδιαφερθουν;Χα χα χα χα !!!!!!Αυτοι ψαχνουν για δημοσιες σχεσεις,καμμια ξεμπαρκη και πως θα πανε στην Μυκονο για να τους δουν οι χρηματοδοτες τους.Παντως γελασα πολυ...χα χα χα χα!!!!@%$&^((*)"%$>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύκολα τα στρατόπεδα γίνονται οικοπεδα!

    Αμα χρειαστεί το αντίθετο να δούμε τι θα κάνουν τα σαίνια που το αποφάσισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση