GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κυβέρνηση των αποσύρσεων...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/ . 100 ημέρες πέρασαν με την Νέα Κυβέρνηση και πήξαμε στις αποσύρσεις. Με το καλημέρα και : * Απέσυρε...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/
.
100 ημέρες πέρασαν με την Νέα Κυβέρνηση και πήξαμε στις αποσύρσεις. Με το καλημέρα και :
* Απέσυρε τις αποσύρσεις των παλιών αυτοκινήτων.
*Απέσυρε τον Κουτούπη από Γενικό γραμματέα τον οποίο είχε διορίσει την προηγουμένη διότι έβριζε λέει το ΠαΣοΚ
*Απέσυρε τα τέλη κυκλοφορίας αλλά από του χρόνου αφού πλήρωσε ο κόσμος διότι λέει έκανε λάθος.
*Απέσυρε τον Ρόβλια από υφυπουργό πριν ακόμα πάρει αρμοδιότητες επειδή...

έκανε λένε ρουσφέτια για μεταθέσεις στρατιωτικών.
*Απέσυρε την προτασή της για φορολόγηση των καταθέσεων αφού έφυγαν 5 δις ευρώ για άλλη γη και άλλα μέρη
*Απέσυρε την πρότασή της Κατσέλη για ενιαίο 15% ΦΠΑ ...επειδή ο κόσμος έκανε όνειρα ότι θα φάει φθηνό χαβιάρι.
*Και σήμερα η πιο κραυγαλέα απόσυρση. Απέσυρε την νυχτερινή τροπολογία για τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια (Γονικές παροχές) αφού τους ειχαν κράξει από τον Παπουτσή ως τον Βενιζέλο και από τους περιπτεράδες μέχρι και τις πέτρες.
Πάντως ο Παπανδρέου δήλωσε ότι θα κάνει ορθοπεταλιά και δεν θα πέσει...

28 σχόλια

  1. Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΜΑΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΛΕΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑΧΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΩΤΗ ΤΟΥ ΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ Η ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΤΕΛΟΥΣΣΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ.
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΤΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΛΗΤΟΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί αναγνώστες του Press.gr

    Το ακόλουθο κείμενο το μεταφέρω αυτούσιο από το site του Υπουργείου Οικονομικών (δημόσια διαβούλευση για το φορολογικό).

    Σχόλιο αναγνώστη:

    "Διατηρώ εδώ και 18 χρόνια ένα μικρομάγαζο στο κέντρο της Αθήνας. Τα τελευταία 3 χρόνια εκτός του ότι ο τζίρος του είναι καταποντισμένος κατά μέσο όρο 55% (ειδικά το 2009 κατά 80%), έχω δεχθεί απανωτά κτυπήματα από φέσια πελατών.

    Για να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου κατέφυγα στη «λύση» των προσωπικών δανείων και αναλήψεων μέσω πιστωτικών καρτών. Ηλθε όμως η ώρα της αποπληρωμής και κάτι οι τόκοι, κάτι ο μηδενικός μου τζίρος με γονάτισαν.
    Το ύψος των οφειλών μου σε προσωπικά δάνεια ξεπέρασε το 2009 και αυτό τον τζίρο μου. και φυσικά τα έξοδα (νοίκι, ΔΕΗ, ΟΤΕ) τρέχουν.

    Αυτή τη στιγμή έχω απλήρωτη τη ΔΕΗ για 9 μήνες και αναμένω τη διακοπή του ρεύματος. Επίσης είναι αδύνατο να πληρώσω τις οφειλές μου στο ΤΕΒΕ, την εφορία. Ακόμα και αυτόν τον ΦΠΑ αναγκάζομαι να τον «παρακρατώ», οφείλοντας εν τέλει ΦΠΑ 14 μηνών. Και η κατάσταση χειροτερεύει μιας και κάθε ώρα μπαίνω μέσα.

    Κάθε μέρα βιώνω ένα μαρτύριο. Με κατεβασμένα τα στόρια της βιτρίνας, κλείνομαι μέσα στο μαγαζί μου και περιμένω το τηλέφωνο από τον κάθε πιστωτή μου, τον έλεγχο της εφορίας, τη ΔΕΗ. Ξέρω πελάτης σπάνια θα μπεί στο απογυμνωμένο πια από εμπόρευμα μαγαζί μου. Σε κάθε κτύπο του τηλεφώνου κάνω το σταυρό μου να μην είναι στην άλλη άκρη ο πιστωτής, η εφορία, οι τράπεζες.

    Αυτό τον γολγοθά τον ανεβαίνω εδώ και ένα χρόνο. Κάθε μέρα, κάθε ώρα βιώνω ένα μαρτύριο. Πόσες φορές δεν έχει περάσει από το νού μου η αυτοκτονία. Το προσωπικό μου δράμα λήγει όταν κλείνω το μαγαζί μου και πρέπει να πάω σπίτι και να αντικρύσω τη γυναίκα μου με διάθεση χαρούμενη, με διάθεση που να μην προδίδει το μαρτυριό μου. Γιατί επέλεξα η γυναίκα μου να μη βιώσει και αυτή το γολγοθά μου.

    Kατέφυγα σε ψυχιάτρους για να καταστείλλω τις αϋπνίες μου και τους νυχτερινούς μου εφιάλτες. Διέγνωσαν βαριά κατάθλιψη και μου σύστησαν φαρμακευτική αγωγή. Εδώ και πέντε μήνες ζώ με τα φάρμακα, πότε σε λήθαργο και πότε σε πλήρη απραξία. Η φαρμακευτική αγωγή πλέον αρχίζει να γίνεται για μένα είδος πολυτελείας και προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατηθώ στη ζωή, δίνοντας καθημερινά ένα θλιβερό «παρόν» στο κουφάρι των φιλοδοξιών μου.

    Θέλω να κλείσω την επιχείρηση και αδυνατώ. Διότι ακόμα και να την κλείσω χρειάζομαι λογιστή, χρήματα για την εφορία..
    Αξιότιμοι κύριοι του υπουργείου Οικονομικών έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση ??

    Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που με ακούσατε."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λεφτα δεν υπάρχουν
    λέει τώρα ο ΜΑΛΑΚΑΣ κυριολεκτικά πλέον Γιωργάκης.

    αλλά !
    Επιδότηση 225 χιλ. ευρώ στο «Ίδρυμα Κ. Σημίτη» από τη Διαμαντοπούλου.

    Την ώρα που ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί της Καρδίτσας γύρισαν από τις διακοπές και ενημερώθηκαν ό,τι έχουν απολυθεί, αλλά και πλήθος συναδέλφων τους παραμένουν ακόμα απλήρωτοι, η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας προκαλούν το κοινό αίσθημα.

    Έτσι στο ποσό των 225 χιλ. ευρώ καθορίζουν την ετήσια κρατική επιδότηση για το 2009 , η υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου, και ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης με την υπ. αριθμ. Φ.1/Α΄/1396 /161356/IB.

    ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ 'Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΜΕΤΑ.
    ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι βλάκας.

    Οι προηγούμενοι απέσυραν την ελληνική οικονομία

    υπέρ της τσέπης τους.

    Και μετά τόβαλαν στα πόδια,

    οι μπάσταρδοι!

    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανενας παππας ρε παιδια!
    Να εξομολογηθω γαμωτο που σημερα δεν ειδα ΤιΒι ,τον αυτια ,το διδυμο των τζιογλαν καμπουρακη (που ειναι και ..σεξυ,ρε ο χοντρομπαλας),το οικονομεα ,το αλλο τυχερο διδυμο λυριτζη οικονομου, ποιον αλλο?
    Μου ξεφυγε κανενας??
    Α! ναι το παπαδακη! Βρε τι πηγα να κανω ο αθεοφοβος !
    Κατι μου θυμιζει αυτος!
    Ρε παιδια μηπως ηταν αυτος που επαιζε στην (παλαι ποτε) ΥΕΝΕΔ,που μεσουρανουσε επι δικτατοριας??
    "τρεις στον αερα" η κατι τετοιο??
    Λογω ασφαλως των .."δημοκρατικων του!" αισθηματων!!

    Αισθανομαι τρομερα δυστυχης.
    Ασε δηλαδη που εμεινα και πισω στην .."ενημερωση" μην τους γαμισω ολο τους το σοι τα κωλοπαιδα ,που κονομανε ενα σωρο λεφτα ,παραμυθιαζοντας το κοσμο..

    Ουστ λεχριτες.

    Αχ! που ειναι ρε παιδια τα Bloopers?
    Θελω τα μπλουπερακια μου,φερτε μου τα μπλουπερακια ,να τα γαμησω τα πουστρακια να βγαλω το αχτι μου.
    Ισως εξιλεωθω κιολας .

    john

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ΓΑΠ ανέβασε μόνος του πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών προεκλογικά. Τώρα τα λούζεται.

    Και ας προσέξει γιατί σκληρή λιτοτητα παράλληλα με ακριβή πρασινη ανάπτυξη (πράσινα τελη, πρασινα τιμολόγια ΑΠΕ, πρασινα πιστοποιητικά οικοδομών) δεν συμβαδίζουν. Αυτό το κακό τιμινγκ μπορεί να τον κατεδαφίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ.
    ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΟΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΠΟΝ.
    ΤΩΡΑ ΣΕ ΝΑΝΟΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΕΣΑΙ ΜΕΤΟΝ ΠΟΛΥΖΟΓΩΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΗ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ.
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΦΑΓΕΣ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ.
    ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑ ΣΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΤΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΙΝ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ.
    Ο ΤΟΠΟΣ ΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ.
    ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑΝΑΙ ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΑ ΦΙΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά από 100 μέρες αρχίζουν να επαληθεύονται τα αντίθετα όσων μας έλεγε ο Γιώργος.
    1)Λεφτά υπάρχουν-Τελικά λεφτά δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρχουν για αρκετό καιρό γι αυτό ετοιμαστείτε όλοι για πολύ δύσκολες μέρες.
    2)Πρόγραμμα έχουμε-Δυστυχώς κάθε μέρα αναιρούν τις αποφάσεις τους, ενώ και απο αυτά που ετοιμάζουν λίγα είναι σωστά.Π.χ. Η Ελλάδα δεν αντέχει ελληνοποίηση ουσιαστικά αυτή τη στιγμή εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων και μάλιστα κυρίως μουσουλμάνων.
    3)Κινήσεις για στήριξη της ανάπτυξης δεν βλέπουμε, ασχολούνται κυρίως με το έλλειμα.Το έλλειμα χωρις ανάπτυξη δεν πέφτει.
    Εύχομαι να κάνουν γρήγορες και σωστές κινήσεις για να σωθεί η χώρα που περνάει την χειρότερη κρίση της εξαιτίας κυρίως των 20 χρόνων Πασοκ των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και εν μέρει και της ΝΔ.
    Αυτοί μας κατήντησαν μια διεφθαρμένη και αντιπαραγωγική χώρα και τώρα μας το παίζουν και σωτήρες!!!!!!Έλεος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την επίθεσή σας στον Giorgos. Λες και το πρόβλημα της χώρας είναι αυτός. Αχρηστο τον ανεβάζετε, ανίκανο τον κατεβάζετε. Η ουσία είναι ότι δεν φταίει το παιντί για όλα αυτά. Σε τελευταία ανάλυση μαγκιά του που με τα τόσα λίγα (εως καθόλου προσόντα) κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός μιας ιστορικής χώρας, έστω λέγοντας στον όχλο ψέματα και ψελλίζοντας φρούδες ελπίδες και παραμύθια για πράσινα αλογα (sorry αναπτυξη ήθελα να πω) και λεφτα που υπάρχουν. Το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί οι μα@#$κες που τον ψήφισαν. Και το χειρότερο είναι οτι σχεδόν όλοι αυτοί εξακολουθουν να τον διακαιολογούν, να τον στηρίζουν και να τον θεωρούν ως τον ικανότερο. Τετοιος εκφυλισμένος και παρηκμασμένος λαός τετοιους ηγέτες θέλει και τέτοια μοίρα του αξίζει. Αν, όπως είπε και ο Giorgos σε μια στιγμή πνευματικής ανάτασης, δεν κανουμε στροφή 360, δεν βλέπω φως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΝΩ ΕΙΣΑΚΟΥΣΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ!ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΊΝΑΙ Η ΜΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ, ΠΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΕΡΤ ΚΛΠ). ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΟΓΔΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΕΣ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΘΑ' ΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ 300 & 400.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ Σ' ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η επέτειος των εκατό ημερών επιβεβαιώνει και αποδεικνύει ότι οι προσφιλείς πρακτικές του παρελθόντος είναι διαχρονικές και επαναλαμβανόμενες.
    Λόγια, λόγια παχυά, λόγια απατηλά, λόγια του αέρα, λόγια της προπαγάνδας, λόγια υποσχέσεων, λόγια χωρίς αντίκρυσμα, λόγια ανακατεμένα με πολλά ΘΑ.
    Το ΠΑΣΟΚ δεν άλλαξε, ίδιοι άνθρωποι ίδιες ιδέες ( Παπανδρέου, Αθανασάκης, Πάγκαλος, Βενιζέλος, Ρέππας, Λοβέρδος, Σηφουνάκης, Μαγγριώτης, Παπουτσής, εξακολουθεί τον προσφιλή του τρόπο διακυβέρνησης, με «το μιλητό», «τη διαρροή», «την προπαγάνδα» και τα «σου΄πα, μου΄πες».
    Δεν ασκείται σοβαρή πολιτική με αυτούς τους τρόπους, το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να χάνεται κάθε ίχνος αξιοπιστίας και εγκυρότητας, αν έχει μείνει ακόμη στους πολιτικούς και στην πολιτική.
    Η κυβέρνηση ανάλωσε εκατό ημέρες
    1. Για να μας αποδείξει ότι δεν είχε πρόγραμμα.
    2. Το περιβόητο «λεφτά υπάρχουν» έγινε ένα κακόγουστο ανέκδοτο.
    3. Για να μας πείσει ότι δεν ήταν έτοιμη για να κυβερνήσει.
    4. Γνώριζε ή δεν γνώριζε τα πραγματικά στοιχεία της οικονομίας ΕΙΝΑΙ το ίδιο και το αυτό, είναι το ίδιο καταστροφικό.
    5. Για να μας πείσει πόσο κακή ήταν η Νέα Δημοκρατία και ΟΧΙ πόσο καλό είναι το ΠΑΣΟΚ
    6. Διαβάλλοντας τη ΝΔ στο εσωτερικό, παραβλέποντας, ηθελημένα ή όχι το ίδιο είναι, ότι η ΕΕ είναι πανταχού παρούσα.
    7. Φορτώνοντας τον μέσο Έλληνα με περισσότερα βάρη, εξαιτίας της δικής της παράληψης.
    Μεταφέροντας έσοδα του 2009 στο 2010 (κονδύλια ΕΣΠΑ, ΕΤΑΚ του 2009, ακόμη και τα τέλη αυτοκινήτων) ή εγγράφοντας έξοδα στο 2009 που δεν ήταν στον προϋπολογισμό, αφήνοντας την είσπραξη εσόδων στο έλεος του θεού ( τα έσοδα του τελευταίου τριμήνου του 2009 κατέρρευσαν στο 30% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2008), πίστευαν ότι έτσι βλάπτετε η ΝΔ, έλα όμως που οι κουτόφραγκοι είπαν ότι αυτούς τους νοιάζει, τους ενδιαφέρει ο ΕΛΛΗΝΑΣ και όχι ο ψηφοφόρος, και έτσι άρχισαν το όργανα. Πιέσεις από εδώ, πιέσεις από εκεί.
    Ο Παπακωνσταντίνου έγινε star της τηλεόρασης και των εφημερίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πωω..πωωω... με ταχύτητα φωτός.
    Ούτε πρόλαβε να σηκώσει το τηλέφωνο η Αγλαία για Ισλαμπατάν
    να στείλουν 1.000.000 Πακιστανούς με χατζάρες να μας κυνηγίσουν που λέμε τον Γιωργάκη ΧΑΖΟ
    και τσαπ !!!!

    Πακιστανοί πλαστογράφοι συνελήφθησαν στο Περιστέρι

    Aπογευματινές χθες, στην περιοχή του Περιστερίου, από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 35 και 40 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για «πλαστογραφία», «πλαστογραφία...
    πιστοποιητικών κατά συναυτουργία» και «κατοχή διαβατηρίων τρίτων προσώπων».

    Ειδικότερα οι ανωτέρω συλληφθέντες είχαν εγκαταστήσει σε σπίτι στο Περιστέρι, εργαστήριο πλαστογραφίας ταξιδιωτικών και λοιπών εγγράφων, ελληνικών και ξένων αρχών και δραστηριοποιούνταν στην κατάρτιση πλαστών εγγράφων, με τα οποία εφοδίαζαν αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών, διευκολύνοντας έτσι την παράνομη τακτοποίησή τους στην χώρα μας και την είσοδο και έξοδο από αυτή, έναντι χρηματικής αμοιβής.

    Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
    · -13- σφραγίδες.
    · -1- ηλεκτρονικός υπολογιστής.
    · -3- κινητά τηλέφωνα
    · -1- Φορητή μονάδα αποθήκευσης δεδομένων
    · -1- διαβατήριο Βελγίου
    · -1- διαβατήριο Αιγύπτου
    · Πλήθος ατομικών εγγράφων (δελτία αιτήσεων άσυλου αλλοδαπού, κενές υπεύθυνες δηλώσεις του Ν.1599/86 με εντυπώματα των ανωτέρω κατασχεθεισών σφραγίδων, βεβαιώσεις κατάθεσης αίτησης για έκδοση αδείας διαμονής,κενές άδειες διαμονής ελληνικών αρχών )

    ΡΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΑΣΟΚΟΥΣ
    ΠΙΟ ..ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ..ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
    ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ.
    ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ____________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...αθλια...
    ...οι ανθρωποι τα εχουν χαμενα...
    ..το μονο σωστο μετρο ειναι που πεταξαν τους stage απο το παραθυρο...αν και αυτο το εκαναν επειδη δεν ηταν 'δικοι' τους και το ταμειο ειμαι 'μειον'....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι πρώτες 100 ημέρες είναι μάλλον εργάσιμες και όχι ημερολογιακές. Αν υπολογίσουμε και τις γιορτές άντε γειά. Τα λεφτά υπάρχουν. Ξέρουν και που υπάρχουν. Να τα πάρουν δεν ξέρουν αλλά το ψάχνουν. Το νέο χόμπυ των Ελλήνων είναι συλλέκτης αποδείξεων και στις κοπέλες πλέον θα δείχνουμε την συλλογή με τις αποδείξεις και όχι των γραμματοσήμων ή των πεταλούδων. Ευτυχώς ήταν έτοιμοι να κυβερνήσουν, φανταστείτε να μη ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΦΕΝΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΣΑΙ!
    ΜΑΣ ΦΛΟΥΜΩΣΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΣΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιωργάκη, πές αλεύρι! Το ΔΝΤ σε γυρεύει...


    Η Ε.Ε έχει χαλάσει δισεκατομύρια ευρώ για την Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια για να καταστήσει την οικονομία της χώρας μας ανταγωνιστική και σύγχρονη.

    Αντί αυτού, τα χρήματα φαγώθηκαν από την 'πολιτική-μαφία' που κυβερνούσε τη χώρα επί 35 χρόνια.

    Σαν να μην έφτανε αυτό, θεωρούσαν χαζούς τους Οργανισμούς της Ε.Ε και θεώρησαν σωστό να τους τροφοδοτούν με ψευδείς στατιστικές πληροφορίες προκειμένου να κρύψουν τα τεράστια ελλείματα.

    Οι Εθνικοί δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια, κραυγάζοντας από εθνική υπερηφάνεια πήραν γραμή να κοροϊδεύουν τους Ελεγκτές που ήρθαν να κάνουν τη δουλειά τους....

    Χρωστώντας σήμερα πάνω από 300 δίς, απαιτούμε τώρα νέα παράλογα δάνεια ύψους 55 δίς για να μπορέσουμε να βγάλουμε το 2010.

    Καλά πάμε !
    Λέτε να την βγάλουμε καθαρή? Δεν το νομίζω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μην ειστε αχαριστοι !

    Καποιος επρεπε να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ το καλο σας που ειναι το περπατημα! Get it? Ολο αυτοκινητο και μαγκια ειστε τσιγαρακι καφεδακι και ετοιμα φαγητα Τωρα με τα καταΠΡΑΣΙΝΑ τελη θα πηγαινετε με τα ποδια τωρα που το πακεττο θα παει 5,20 ευρω θα το κοψετε το καφεδακι θα παει 7,20 το καπουτσινο σε καφετερια τα ετοιμα φαγητα θα ανεβουνε κατα 20%, αφου το φπα θα το παμε απο 9% στο 15%, επομενως ΟΛΑ αυτα ειναι για το καλο σας βρε assholes, δεν το κανετε understand? Εγω ειμαι εdω για σας να σας προσεχουμε Have a nice nightmare

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το γαρ πολύ του ποδηλάτου γεννά παραφροσύνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Της κοντης.....οι τρίχες της φταίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ........

    Πιο αχωνευτη “γυναικα” απο αυτη τη Σοφια Γιαννακα εχετε δει ποτε?? Μιλαμε ειναι για τα σκυλια… θελω πολυ να γνωρισω τον αντρα της ( εαν εχει ).. μα παρα πολυ !

    Βγηκε και η Βασουλα – καλε η Βασουλα του ιντερσατ- και την ειπε στο ΓΑΠΠ… αχχααααααααααααααα

    Η Γκερεκου την ειπε για τη Γιουροβιζιον.. αμαν Τολη μου..

    Η Αννουλα δινει $$ στο Σημιτη…

    Η Λουκα λεει οτι δεν εχει σκεφτει ουτε ο Αρσενης και ειναι μαλωμενη…

    Η Μπιρμπιλω ειναι μπιρμπιλω Ανανεωνεται..

    Η Αγριοτισσα θα παει στα μπλοκα με γαλοτσα συντομα..

    και η μαμα Μαρτζυ ειναι στο τζακι και τρωει τη διατροφη ΜΑΣ..

    υ,γ, Νομίζω ότι ο άντρας της είναι ο Χιώτης του Βήματος, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ........

    Πιο αχωνευτη “γυναικα” απο αυτη τη Σοφια Γιαννακα εχετε δει ποτε?? Μιλαμε ειναι για τα σκυλια… θελω πολυ να γνωρισω τον αντρα της ( εαν εχει ).. μα παρα πολυ !

    Βγηκε και η Βασουλα – καλε η Βασουλα του ιντερσατ- και την ειπε στο ΓΑΠΠ… αχχααααααααααααααα

    Η Γκερεκου την ειπε για τη Γιουροβιζιον.. αμαν Τολη μου..

    Η Αννουλα δινει $$ στο Σημιτη…

    Η Λουκα λεει οτι δεν εχει σκεφτει ουτε ο Αρσενης και ειναι μαλωμενη…

    Η Μπιρμπιλω ειναι μπιρμπιλω Ανανεωνεται..

    Η Αγριοτισσα θα παει στα μπλοκα με γαλοτσα συντομα..

    και η μαμα Μαρτζυ ειναι στο τζακι και τρωει τη διατροφη ΜΑΣ..

    υ,γ, Νομίζω ότι ο άντρας της είναι ο Χιώτης του Βήματος, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Kύριε Ππαπακωνσταντίνου,
    'Δεν ήξερα την διαδικασία ',
    δικαιολογηθήκατε , για την γνωστή τροπολογία. Προφανώς δεν ξέρετε τίποτα και για την 'Αντικειμενική Ευθήνη ', των υπουργών. Μέχρι να στελεχώσετε τον γραφείο σας - πολλά τα βιογραφικα βλέπετε- ρωτήστε ένα φοιτητη της Νομικής.
    Δηλαδή κ.Υπουργέ υπάρχει περίπτωση στο - ζοφερό - μέλλον να μας πείτε ΄Δεν ήξερα , δεν έχω ξαναγίνει Υπουργός Οικονομικών΄....
    Φοβάμαι υπουργέ 'Ανθρώπινο αίμα μυρίζει ....'(Μπρέχτ)
    Σπεύσατε δε να δικαιολογηθείτε, με το να κρυφτείτε πίσω από τις υπηρεσίες. Σφάλμα τακτικής. Φοβού τους υπαλλήλους. Ξέρετε ποσους σαν κι εσάς έχουν 'καταναλώσει'....
    Τελειώνοντας,επειδή σας συναντώ συχνα σε μουσικές παραστάσεις της νυκτερινής Αθήνας (ΜΟΜΜΙΧ,Σαββόπουλος.) είμαι βέβαιη ότι θα έχετε δει την περιβόητη 'ΕΒΙΤΑ'. Αρχίστε λοιπον από τώρα σιγα-σιγά να σφυρίζετε 'Dont cry for me Argentinaaaaaaaa.........'
    Mε εκτιμηση
    Μαρία Μ .

    Ε0.000ΘτΚΌΌ΄΄οσους σαν κι οεσάς,εχουν 'καταναλώσει'΄ΚΑΚΑΤΑΝΑΛΏΣΕΙ'' έχουν 'καταναλώσειολρΑμμ΄νΝΘΡαΠΟΥΠ ΕΝ δδδΊΤΕιίτεΖΟΦΕΡΌ Μ99ΗΛΑΔΉ Κ. ρμΤΩΝ ΥΠΟΘ ΑΝΔδΙΕΝ 'ΗΞΕΡΑδ;ύy;Y;yrie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 14 Ιαν 2010 12:35:00 μ.μ.
    ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΜΨΩΝ.
    ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ
    ...ΤΥΦΛΟΙ...η ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΑ..."ΠΙΑΤΑΔΙΚΑ" ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ...ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ
    ΜΙΑ ΧΩΡΑ "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ" ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ(...ΟΜΟΛΟΓΑ,ΒΑΤΟΠΕΔΙ,ΒΟΔΑΦΩΝ,
    ΓΑΛΑΤΑ,ΡΟΥΜΑΝΑΚΗΔΕΣ..ΒΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥΣ...
    ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ...ΑΠΑΓΩΓΕΣ..."ΕΘΝΙΚΕΣ... ΝΤΟΡΟΦΑΠΕΣ"...ΖΑΧΡΟΠΟΥΛΟΥΣ...ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ..."ΣΙΟΥ 4 Α'Ι'",ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ...ΓΙΑΤΡΟΣ...ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ
    1000 "ΠΑΠΑΡΙΕΣ" ΚΑΙ...ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ...ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ..."ΣΚΑΤΑΔΕΣ"...."
    "ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.

    Που ήταν όλοι οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι σκίζουν εδώ και κάποια χρόνια τα κολάν τους για την δημοκρατία, όταν γινόταν παραχώρηση στην Τσάντ και το ίδρυμα δημόσιας περιουσίας ?

    Με τί ανταποδοτικό όφελος δωρίστηκε μια ολόκληρη έκταση 8.866 τ.μ. με το κτίσμα μαζί.
    Πόσο οφελήθηκαν οι Έλληνες από αυτην την προσφορά ?
    Πόσο εύκολα οι σημερινοί κυβερνώντες προσφέρουν γή ?

    Τί ευθύνη έχει το GAP όταν χαρίζονται στρέμματα της χώρας στην μητέρα του, Τσάντ ?
    Που είναι όλοι αυτοί που σιχαίνονται την αδικία ?
    Που είναι όλοι όσοι υπερασπίζονται την δικαιοσύνη ?
    Αφώνου και αλάλου γωνία ?

    Από πότε έχουμε άτυπη βασιλεία και προσφέρουμε εκτάσεις στη βασιλομήτωρ ?
    Τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ?
    Τί είδους εξαπάτηση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΑΜΗΣΙ και χωρίς ΣΑΛΙΟ..
    θέλετε Αληταράδες Λοβέρδο και Παπακωνκατσέληδες του ΠΑΣΟΚ
    ----------------------------
    Εδωσαν το επίδομα αλληλεγγύης σε 22.000 λαθρομετανάστες «σκηνίτες»!

    18 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ «ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ» ΜΕ ΑΦΜ

    Επίδομα αλληλεγγύης πήραν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα 22.000 «σκηνίτες» και «δενδρίτες»!
    Στην αγωνία της να δείξει κοινωνικό πρόσωπο, η κυβέρνηση δεν προχώρησε σε διασταύρωση στοιχείων, αλλά θεώρησε ως δικαιούχους του επιδόματος των 800 ευρώ όλους τους χαμηλόμισθους που είχαν ΑΦΜ...

    Με τον τρόπο αυτό, όμως, δεν ελήφθη υπόψη ότι οι λαθρομετανάστες -στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν πράσινη κάρτα- είχαν νωρίτερα προχωρήσει σε έκδοση ΑΦΜ, με αποτέλεσμα οι κατά τόπους Εφορίες να τους αναζητούν για να τους δώσουν την πρώτη δόση του επιδόματος (400 ευρώ) σε
    σκηνές ή και σε δέντρα! Με άλλα λόγια, την ώρα που η χώρα διέρχεται τη χειρότερη οικονομική κρίση, μοιράζουμε 18 εκατ. ευρώ σε λαθρομετανάστες…

    που να υπαρχει ΣΑΛΙΟ μετά ..ΜΟΥΝΙΑ
    ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση