GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα πει ο Γερουλάνος για την ΕΡΤ...

Συνέντευξη Τύπου με θέμα την ΕΡΤ θα δώσει σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, στον απόηχο των αποκαλύψεων για...

Συνέντευξη Τύπου με θέμα την ΕΡΤ θα δώσει σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, στον απόηχο των αποκαλύψεων για τις υπέρογκες αμοιβές σε στελέχη και δημοσιογράφους της. Θα έχει ενδιαφέρον τι θα πει...

19 σχόλια

  1. I wish not acquiesce in on it. I think precise post. Particularly the title-deed attracted me to be familiar with the intact story.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Γερουλάνος ενεργεί βραδέως και μέ βάση τήν πληροφόρηση πού έχει γιά τήν ΕΡΤ από τά ίδια στελέχη πού κράτησε στίς ακριβοπληρωμένες θέσεις τους, τα οποία κατονομάζονται απο τα ΜΜΕ ώς οι υπεύθυνοι τής πρωτοφανούς κατάστασης πού επικρατεί στόν κρατική ραδιοτηλεόραση. Κατάστασης πού απαξιώνει τήν ΕΡΤ, κυρίως όμως τούς δημοσιογράφους της μέ τίς απίστευτες αμοιβές, τά χρυσά συμβόλαια και τίς αποκλειστικές συμβάσεις. Θέματα εξ ίσου σημαντικά και αντιστοίχως εξοργιστικά, οπως τό κόστος τών παραγωγών, ο έλεγχος τών πάσης φύσεως δαπανών τής ΕΡΤ, τό κόστος τών εκπομπών τών διαφόρων χρυσοκάνθαρων παρουσιαστών, οι αγορές ξένου προγράμματος, οι υπερωρίες, τα εκτός έδρας, οι προσλήψεις, οι αμοιβές τών επιτροπών, οι ειδικοί σύμβουλοι, οι εκκρεμείς δικαστικές και πειθαρχικές υποθέσεις κλπ, έχουν μόλις αρχίσει να διερευνώνται και έχουν πολύ "ψωμί"νά δώσουν. Ο κ. Γερουλάνος δέν έχει βέβαια μόνο τήν ΕΡΤ. Και άλλες θεσμικές περιοχές τής ευθύνης τού υπουργείου του ι(κιν-φος, βιβλίο,φεστιβάλ, αρχαιότητες, τουρισμός, κλπ) αποτελούν πυριτιδαποθήκες γιατί έχουν πολύ εκρηκτικό υλικό να αποκαλύψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τις αποκαλύψεις για τα ψεύδη που κυκλοφόρησαν ευρέως στο διαδίκτυο περί του περιεχομένου του βιβλίου της Θ. Δραγώνα, με μεγάλη χαρά είδαμε τον Άδωνι Γεωργιάδη να βγαίνει στην εκπομπή του και να ανακαλεί τα όσα συκοφαντικά ψεύδη διέδωσε αυτός, ο πρόεδρος του, το κόμμα του και η νεολαία του κόμματός του.
    Επρόκειτο ασφαλώς για μια αξιέπαινη πράξη που εμπνέει την αναγνώριση του ήθους του και τον σεβασμό σε κάθε του αντίπαλο.

    Βάσει αυτού, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανήρτησε στην ιστοσελίδα του και την εξής ανακοίνωση:

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

    Με το παρόν, ως Γραμματέας του ΛΑ.Ο.Σ., εκ μέρους του Προέδρου μας Γ. Καρατζαφέρι, των στελεχών του κόμματος μας και της φίλα προσκειμένις νεολαίας μας, ΝΕ.Ο.Σ., ανακοινώνω την βαθιάν μας λύπι για τις άδικες κατηγορίες μας προς την ερίτιμον Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας (που είναι και συμπαθεστάτι).
    Βάσι των αρχαίων γνωμικών "γλώσσα πολλούς είς όλεθρον ήγαμεν1 " και "νέω δέ σιγάν μάλλον ή λαλείν πρέπει2",αλλά και "αεί δ' οπλοτέρων ανδρών φρένες ηερέθονται3", παραραδεχόμεθα πως η κινησίς μας, να αναδημοσιεύσουμε εις τας επισήμους ιστοσελίδας μας και να αναγνώσουμε από το βήμα της Βουλίς ένα ψευδεπίγραφον κείμενον, χωρίς να έχουμε πρωτίστως ελέγξι την εγκυρότητά του, ήταν ατυχίς και απαράδεκτι. Εξίσου ατυχίς αλλά και αφελίς ήταν η κίνησί μας να διαδηλώσουμε κατά της κυρίας Δραγώνα προβάλλοντας το εν λόγω ψευδεπίγραφον κείμενον.
    Δια ταύτα, ακολουθόντας και τη σοφί ρήσι του Μενάνδρου "τό γνώθι σαυτόν έστιν, άν τά πράγματα ίδης τά σαυτού και τί σοί ποιητέον4", ζητούμε δημοσίως συγνώμι και υποσχόμεθα επανόρθωσιν της ηθικίς βλάβις που προκλήθηκε.

    'Αδωνις Γεωργιάδις
    Βουλευτίς Β' Αθηνών
    Γενικός Γραμματεύς Κεντρικίς Επιτροπίς του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ ,ΔΙΩΞΕ ολα τα κοπροσκυλα απο την ΕΡΤ ,εδω και τωρα. ΜΟΝΟ την ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ μην διωξειs,ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ μονο σε τεσσερειs δουλειεs που εχουν σχεση με το ΔΗΜΟΣΙΟ ,στην ΕΡΤ,στο ραδιο 98.4 του δημου αθηναιων,ειναι στο ΩΝΑΣΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, και τωρα ΤΡΟΥΠΩΣΕ ,και στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ,αυτο λεγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, να ζουν οι λιγοι ειs ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ, μπραβο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ,αρπαξε και απο αλλου,ΝΑ ΣΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΛΑ. το ΑΝΩΤΕΡΩ αφιερωνεται στουs ΑΝΕΡΓΟΥΣ ,συνταξιουχουs κλπ. A ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ, τηs εχει δωσει επισηs το κρατοs 2 αστυνομικουs ,να την φυλανε ,ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν τους κόψει το 80% του μισθού τους εγώ ΠΑΣΟΚ δεν ξαναψηφίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε αφελείς και τίμιοι συνομιλητές Ζητάτε από ένα παιδί του συστήματος και ίδιου φυράματος εξυγίανση της ΕΡΤ? Ξυπνάτε μετά απο λίγα χρόνια θα αισθανεσται το ιδιο κοροιδια οπως πριν απο λίγο για την ανοχή που δείξατε στον κουρασμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑ......... ΕΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ
    ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΤΑΝΕΙ.
    ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΟΥ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΧΛΟ των φόρου υποτελών
    ιθαγενών της Ελλάδας.

    ΑΑΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΩ.
    ΑΥΤΑΙ ΑΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λεφτα δεν υπάρχουν
    λέει τώρα, ο ΜΑΛΑΚΑΣ κυριολεκτικά πλέον Γιωργάκης.

    αλλά !
    Επιδότηση 225 χιλ. ευρώ στο «Ίδρυμα Κ. Σημίτη» από τη Διαμαντοπούλου.

    Την ώρα που ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί της Καρδίτσας γύρισαν από τις διακοπές και ενημερώθηκαν ό,τι έχουν απολυθεί, αλλά και πλήθος συναδέλφων τους παραμένουν ακόμα απλήρωτοι, η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας προκαλούν το κοινό αίσθημα.

    Έτσι στο ποσό των 225 χιλ. ευρώ καθορίζουν την ετήσια κρατική επιδότηση για το 2009 , η υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου, και ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης με την υπ. αριθμ. Φ.1/Α΄/1396 /161356/IB.

    ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ Ή ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΜΕΤΑ
    ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ.
    Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙΣ.
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΛΛΟ.
    ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΥΕΤΑΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ.
    ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Η ΠΑΡΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΥΤΗΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΑΛΥΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι να πει κανεις για αυτο το μπαχαλο .
    Διωξιμο ολους τους κοπριτες τους αρουραιους και τους αχρηστους.
    Λιγους και με ελεγχομενες αποδοχες,οποιος θελει οποιος δεν θελει τον μπουλο να παει σε κανενα γραφειακι καποιου συγκροτηματος να παρει 1000 ευρω οπως παιρνουν πολλοι δημοσιογραφοι που ξεροσταλιαζουν στον δρομο για ρεπορταζ.
    Να γραφουν για τις κηδειες και τα φαρμακεια γιατι μονο για αυτο κανουν.
    Οι προκλησεις τελος γιατι το σηκωσαμε το γαντι και θα σας παρει ο διαολος ολους.
    Ακου 19.000.000 ευρω μισθοδοσια σε ενα τσουρμο αχρηστους ρεμπεσκεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΠΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΕΡΤ.
    ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΣΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ (κουμπαροι ,φιλοι κολητοι και σφουγκοκολαριοι )ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΦΑΠΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΡΑ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΦΡΕΝΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΑ ΤΟ ΞΕΦΤΗΛΙΣΜΑ ΜΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
    ΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ,ΛΙΓΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΝΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΗΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΥΠΟΖΥΓΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να δουμε τι θα κανει με τους ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ που ξεζουμισανε την ΕΡΤ και τα λεφτα του ελληνικου λαου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AKOMA ENAS

    POY DEN EXEI SPOUDASEI tipota!!

    OLA MAMOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλού κακού, πάρτε και έναν διερμηνέα μαζί σας στη συνέντευξη. Ενδέχετε το παιντί να μιλήσει στα αγγλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΣΟΚ 87% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.
    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ.
    ΠΟΥΣΤΑΡΟΛΕΣΒΙΕΣ ΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να κλείσει η ΕΡΤ, να γλυτώσουμε από τους ξερόλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ…
    ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΤΣΑΝΕΛΕ Ο ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΣΗΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΗΔΑΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ….O ΜΙΚΥ ΡΟΥΡΚ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ…
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
    ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΝΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ…
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ OFF…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σκοτσέζικο ντους για την κυβέρνηση αποτελούν πλέον οι δηλώσεις του Α. Λοβέρδου, του υπουργού εργασίας που σε κάθε ευκαιρία δεν παραλείπει να αναφέρεται στη δραματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και ειδικά στα άδεια ταμεία του υπουργείου του...
    ... μετά τη δήλωση που έβαλε φωτιά για τη μη δυνατότητα πληρωμής των επιδομάτων των ανέργων, πράγμα που τελικά δε θα συμβεί, σήμερα δήλωσε ότι ο αριθμός των ανέργων θα φτάσει το διαστημικό νούμερο για την Ελλάδα του 1.000.000...

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.
    ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση