GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά είναι τα έγγραφα που "έκαψαν" τον Ρόβλια...

Αυτές είναι οι λίστες ρουσφετιών για αστυνομικούς, μόνιμοι στρατιωτικοούς και απλούς φαντάρους που "έκαψαν" τον υφυπουργό Εσωτερι...

Αυτές είναι οι λίστες ρουσφετιών για αστυνομικούς, μόνιμοι στρατιωτικοούς και απλούς φαντάρους που "έκαψαν" τον υφυπουργό Εσωτερικών Ντίνο Ρόβλια και ο οποίος ήδη υποχρεώθηκε σε παραίτηση. Τα έγγραφα παρουσίασε ο πρόεδρος της "Πρωτοβουλίας Πολιτών Υπηρεσία στον Πολίτη" Δημήτρης Γεωργακόπουλος" ο οποίος έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό και έδωσε το σχετικό υλικό στη zougla.gr.

27 σχόλια

  1. Na κλαιμε η να γελαμε τωρα εμεις?
    Απο λιγια και υποσχεσεςι ακουσαμε πολλα,αλοιμονο τιποτα δεν θα αλλαξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΕΤΣΙ???ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΤΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΨΙΛΟΠΡΑΜΑΤΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΕΦΕΥΓΕ,ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΑΛΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΑΣΙς,ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΑΜΟΙΒΗ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟΟΟΟΟ ΑΛΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗ 5ΕΤΙΑ ΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΩΝ ΔΕΞΙΩΝ.
    ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΛΟΣΤΕΤΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο 2.55 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ, Ο ΤΖΕΦΡΥ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2000-2004 ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ.

    ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΤΑ ΤΟΡ Μ1, ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΤΟ ΣΑΜΙΝΑ,ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΣΕ ΔΕΚΟ ΚΛΠ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ, ΟΡΝΙΟ ΕΕΕΕ ΟΡΝΙΟ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγκυρα

    Δύο Κούρδοι που διαμαρτύρονταν για την απαγόρευση του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατικής Κοινωνίας (DTP) στην πόλη Μους της νοτιοανατολικής Τουρκίας έπεσαν νεκροί από πυρά, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με «αγανακτισμένους» καταστηματαρχών της περιοχής.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΑ ΚΑΙ ΕΓΦΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.


    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη η 18η Δεκεμβρίου με ακριβοπληρωμένες εκδηλώσεις υπέρ του “πολυπολιτισμικού μοντέλου”…

    Ο Jeffrey και η κυβέρνησή του προσπαθούν με κάθε μέσο να… εξοικειώσουν τους Έλληνες, και ειδικά τους κατοίκους της Αθήνας, με την πολυπολιτισμική κοινωνία που, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι καινούργιο φρούτο αφού παίρνει σάρκα και οστά εδώ και αρκετά χρόνια. Ετοιμάζουν λοιπόν, για την ερχόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, διάφορες “πολιτιστικές” εκδηλώσεις, όπως τις ονομάζουν, αφιερωμένες στους μετανάστες λανσάροντας το πετυχημένο επικοινωνιακό σλόγκαν… “Σαν στο σπίτι σας”. Όλα αυτά φυσικά με τα χρήματα του ελληνικού λαού και τα κονδύλια της Ευρωπαικής Ένωσης. Εκεί λοιπόν πηγαίνει ένα μέρος των φόρων που πληρώνουμε. Ρώτησε μήπως κανένας τους Έλληνες αν θέλουν όλα αυτά τα εκατομμύρια των μεταναστών στο “σπίτι τους”;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκείνο στο δεύτερο έγγραφο: "Δεν επιθυμεί μετάθεση" τι σημαίνει? Θα τον μετέθεταν και επενέβη η Υφυπουργάρα να μείνει στη θέση του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2:55:00

    Βλέπω νευρικότητα ή μου φαίνεται; Τώρα διαπιστώνεις ότι άλλοι άρχισαν τα χοντρά ρουσφέτια κι εσύ που περιμένεις διορισμό/μετάθεση/βόλεμα έχεις μείνει με το τηλέφωνο στο χέρι...
    Μετά από ένα εξάμηνο θα αρχίσουν πάλι δειλά δειλά τα ρουσφέτια, κάνε υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την μαυρη τυφλα σου που δεν σε αφηνει να δεις να την κοιταξεις φιλε ανωνυμε,επειδη οι αλλοι κλεφτες εκαναν ολα αυτα εμεις πρεπει να ανεχτουμε τους νωπους απατεωνες,παραιτηθηκε οκ,αν δεν μαθαιυοταν θα ειχε παραιτηθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΒΛΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΦΙΑΝΙΑΖΟΝΤΕ ΜΕΙΡΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΛΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΠΑΡΘΕΝΙΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΡΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ξέρω ότι τσούζει ο κώλος σου,αλλά περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ
    ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ;
    ΡΟΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ΓΙΑ ΔΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
    Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
    ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΣΤΗΝ ΚΩ.
    ΑΥΤΑ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ..ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ
    ΣΥΦΙΛΙΑΣΜΕΝΟ 2,55
    ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΙΝΤΖΣ.
    ΒΡΟΜΙΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι να αλλάξει ρε παιδιά?
    Ιδιοι και απαράλαχτοι είναι και αυτοί.
    Πιστεύει κανείς ότι θα τα πάρουν από τους έχοντες και θα τα δώσουν στα φτωχαδάκια?

    Αι σιχτίρ πιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ερε ρουφιανε!!!!!
    τον Ρόβλια δεν τον ξέρω κάν σαν όνομα!
    ΤΟ Πασόκ ούτε στον υπνο μου δεν θα ψήφιζα!!!
    τους άμοιρους αρχιλογίες υποσμηνίες εποπ και ότι άλλο επικαλέιται ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ συντάκτης αυτής της ιστορίας, ούτε που θα τους δώ ούτε που θα τους ξέρω!
    Εκείνο που βλέπω στα "ρουσφέτια" του οπριτοΖούγκλα και του κουπιδομαζώχτη ομως ΄βλέπω φτωχοδιαβόλους που ζητάνε μ΄ οποιο τρόπο να σώσουν τις ζωές τους!
    Και λέω μραβο σ΄ έναν άνθρωπο που μεριμνά για την τύχη τους και το πληρώνει με την θέση του...

    Τετοια νάναι τα ρουσφέτια της ζωής όλων των Πασοκων!
    Γιατι αυτή η ιστορία μου θυμίζει την υπόθεση Πολύζου εκεί στην αρχή της ΝΔ! Υστερα ήρθαν οι σφήκες και οι μέλισσες και τα κουνούπια και τα φίδια και τα σκυλιά και τα λιοντάρια και οι υαινες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το επόμενο σοβαρό έργο που θα παιχτεί, θα ανεβεί στην Δεξιά, είναι αυτό με τον τίτλο η Εκδίκηση του Μητσοτάκη, έχετε σκεφτεί τι σφαλιάρα έφαγε η Ντόρα από τον Σαμαρά όταν της ανέθεσε να παρακολουθεί ως αφανής υπουργός το Υπουργείο Πολιτισμού; Τι έκανες ρε Αντώνη; Την έστειλες εκεί που ήταν το 1993 και εσύ ήσουν Υπουργός Εξωτερικών! Τι συνειρμούς της έφερες; Αλλά Αντώνη μου όλα εδώ πληρώνουνται, προσβολήν έδωσες προσβολήν θα πάρεις και επαυξημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξυπνήστε ρεεεεεε? Δηλαδή δεν είναι ρουσφέτια οι διορισμοί των κολητών του Γιωργάκη , είτε υπουργοί, είτε υφυπουργοί, είτε γραμματείς και λοιποί Φαρισαίοικαι δεν πρέπει να παραιτηθεί,αλλά είναι ρουσφέτια τα αιτήματα του Ρόβλια και πρέπει να παραιτηθεί?
    Μέχρι πότε θα παίζετε το παιχνίδι των αρχηγών δικτατόρων?
    Τιμή και δόξα στον Ρόβλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και η Διαμαντοπούλου αν δεν
    προσέξει τους συνεργάτες της, τις προτάσεις, τις μεθοδεύσεις καιτα ρουσφέτια που της ζητούν, θα έχει την τύχη του Ρόβλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και δεν εκλεισαν ακομα 100 ημερες τα αναρχοσοσιαλιστικα γουρουνια. Ε ρε τι εχει να γινει μετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρουσφετι τελος.

    Ζητω οι "διευκολυνσεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. H ANIΨΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ???????2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ??ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ 2-3000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ???Κ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΚΑΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ

    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΕΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟΝ ... ΒΥΘΙΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ "ΠΑΛΑΣΚΑΣ"
    ΧΑ,ΧΑ!!!
    ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εχει ξεχάσει ο κύριος Γεωργακόπουλος να αναφέρει ότι υπεύθυνος για όλα αυτά τα ρουσφέτια είναι ο κύριος Κουκουράτος Σωτήρης ο οποίος είναι αστυνομικός,αποσπασμένος στον κύριο Ρόβλια ,ο οποίος όλη του την αστυνομική θητεία την έχει περάσει σε καρέκλες γραμματέων και πολιτευτών,δέν ξέρει αν έχει στολή ή τι είναι αστυνομικό τμήμα και οι δραστηριότητές του ήταν να είναι συγκεντρωσιάρχης του κυρίου Ρόβλια να τάζει ρουσφέτια και να συμπεριφέρεται με υφος 100 καρδιναλίων και στο Υπουργείο Εσωτερικών να είναι παρά τον Υφυπουργό και να ειναι υπεύθυνος ρουσφετιών Καρδίτσας και όχι μόνο.Μήπως και περί αυτού του κυρίου θα έπρεπε να λάβουν γνώση κάποιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΞΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΕΝΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ .ΜΑΣ ΚΛΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ANAΨE TO MOYNI ΣΑΣ
    ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ.

    ΦΑΒΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση