GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ας ελπίζουμε ότι δεν θα πάθουμε κάτι σαν το γάιδαρο του Χότζα...

Από το http://www.koutouzis.gr/ . Ανάμεσα στους διασημότερους γαϊδάρους της παράδοσης είναι και ο γάιδαρος του Χότζα. Το αφεντικό του αποφάσ...

Από το http://www.koutouzis.gr/
.
Ανάμεσα στους διασημότερους γαϊδάρους της παράδοσης είναι και ο γάιδαρος του Χότζα. Το αφεντικό του αποφάσισε να τον κάνει να μάθει να τρώει το κρεμμύδι… Στην αρχή ο γάϊδαρος αρνιόταν. Όμως όπως ήταν φυσικό, έπειτα από πολλές μέρες αφαγίας, έφαγε το κρεμμύδι. Αλλά αμέσως μετά το ζωντανό τα τίναξε και ο Χότζας υποδέχτηκε τη συμφορά με την παροιμιώδη φράση: «Κοίτα να δεις το άτιμο. Απάνω που έμαθε να μην τρώει σανό, ψόφησε».
Ελπίζουμε, λοιπόν, να μην πάθουμε κι εμείς το ίδιο με κάποιους.....«μαθητευόμενους μάγους».
Αυτοί μάλλον τώρα φαίνεται να μαθαίνουν! Γιατί ψάχνονται! Κι όπως γράφει η ΗΜΕΡΗΣΙΑ, «η Κυβέρνηση έχει νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή να προχωρήσει χωρίς χρονοτριβή. Ψηφίστηκε για να κυβερνήσει και...

όχι για να αρχίσει συζητήσεις επί παντός του επιστητού. Οι τολμηρές αποφάσεις λείπουν, όχι ο διάλογος. Κλπ κλπ»
Όμως, πώς να προχωρήσει στην εφαρμογή αποφάσεων όταν, όπως φαίνεται δεν τις είχε έτοιμες;
Γιατί κι όποιες αποφάσεις παίρνουν, όποιους νόμους κάνουν, προκαλούν την αντίδραση άλλων άλλων τομέων, όπως ο νόμος Καστανίδη για τις προφυλακίσεις κ.λ.π
Ας αφήσουμε την εγκληματική δράση που έχει πάρει τα ύψη, την οποία πιστεύουμε παρακολουθεί ο κ. Χρυσοχοίδης.
Γι αυτό ας ελπίζουμε ότι δεν θα πάθουμε κάτι σαν το γάϊδαρο του Χότζα!

13 σχόλια

  1. Παίξτε στο E-Republik! Έχουμε πόλεμο με την Τουρκία! Βοηθήσε και εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι την παθατε με τις ΨΕΥΤΙΕΣ και τις ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΗΝ ΠΑΘΑΤΕ.
    τώρα αν είστε γαίδαροι
    ή άλλα ζώα όπως Βόδια και Αιγοπρόβατα
    παίζετε.
    ΠΑΝΤΩΣ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ. είστε ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΕΙΣΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΕΣΤΕ .ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.-ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρασανταλο καψαμπελη ..
    γαμω το .ριστο σου μπασταρδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. akoma ine i arxi..pinakides.apodixis ,,efories.tha sas paroun..kai,tin psixi sas.afou sas aresi,fate pasok..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο φωστήρας Γεωργακόπουλος -ο γνωστός-είπε:
    Θα αφήσουμε ένα μικρό αφορολόγητο στον πεινασμένο μισθωτό και μετά για να έχει το αφορολόγητο που του κόψαμε , θα τρέχει πανικόβλητος να μαζεύει αποδείξεις.
    Και συμπλήρωσε ο έτερος φωστήρας Παπακωνσταντίνου : Τις αποδείξεις δεν θα τις πηγαίνετε ρε ζώα στις εφορίες,γιατί οι εφοριακοί θα τις πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων χωρίς να τις ελέγξουν (το έχω δει με τα μάτια μου πιό παλιά) αλλά έχω κάτι καλύτερο.
    Θα τις γράφετε μία μία με αφμ ,διεύθυνση , επωνυμία , ημερομηνία και ώρα πάνω στην δήλωση.
    Μπορεί στο τέλος να σας ζητήσει ζωντόβολα να γράφετε και το όνομα της πωλήτριας και αν ήταν ξανθιά ή μελαχροινή για να διασταυρώσει αν της κολλάνε ένσημα.
    Και στη διαβούλευση ορισμένοι μαλάκες έχουν δει το τυρί αλλά δεν βλέπουν τη φάκα.
    Ζητάνε να μπαίνουν αποδείξεις απο τα σουπερ μάρκετ τα βενζινάδικα τα ταξί και δεν ξέρω τι άλλο αντί να δουν την αλήθεια.
    Είχαν ένα αφορολόγητο δεδομένο και τώρα πρέπει να κάνουν την δουλειά των εφοριακών για να το διατηρήσουν και λένε κι ευχαριστώ.
    Αν τύχει  όμως και δεν μαζέψετε τις αποδείξεις που πιό παλιά ούτε νοιαζόσασταν ούτε τις χρειαζόσασταν θα έρθει να σας πει: περάστε ταμείο κύριε.
    Και όταν πάτε στο λογιστή της γειτονιάς αν σας ζητούσε πενήντα ευρώ για να φτιάξει την δήλωση τώρα θα σας ζητήσει διακόσια πενήντα για να κάνει όλη αυτή τη δουλειά.
    Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους είναι σμπαράλια και έβαλαν εσάς να τσακώνεστε ο ένας με τον άλλον για μιά απόδειξη.
    Αντί να υπάρξει καθολικό ΚΡΑΞΙΜΟ στο σάιτ του υπουργείου ρίχνετε προτάσεις για να μπουν στις αποδείξεις οι πάνες του μωρού και τα ταξί και τα βενζινάδικα.
    Τόσο ζωντόβολα όμως είστε οπότε αρπάξτε την.
    Και περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΚΡΥΨΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας αντιστρέψουμε το λαϊκό παραμύθι.

    Ας θεωρήσουμε ότι ο Χότζα είχε να φάει πολλές ημέρες και ότι ο γάϊδαρος είχε φαγητό.

    Ο Χότζα είπε να φάει μια ημέρα κρεμμύδι όταν ο γάϊδαρος δεν το έφαγε γιατί κατάλαβε ότι αν το φάει θα ψοφήσει.

    Έτσι, το έφαγε και μετά από μια ημέρα πέθανε ο Χότζα.

    Συμπέρασμα:

    Οι Αλβανοί έχουν λιγότερο μυαλό από τα γαϊδούρια αρκεί όμως τα γαϊδούρια να μην τους το λένε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρόμαξαν τα όργανα της Νέας Τάξης; Θα μας αναγκάσετε να φωτογραφίζουμε τα άρθρα σας πριν τα αλλάξετε λόγω αντίδρασης μας...!


    ΤΑ ΝΕΑ άλλαξαν στο άρθρο τους για τη Δημόσια διαβούλευση για τους μετανάστες, το "Ακροδεξιά σχόλια" με το "Φοβικά σχόλια"...!
    Τρόμαξαν και πάλι από την μαζική αντίδραση των ιστολογίων; Έχουμε να κάνουμε και με μια ακόμη υποχώρηση...; Πάντως πιστεύουμε ότι έχετε ακόμα περιθώρια να ανασκευάσετε κύριοι τον τίτλο του φοβικού σας άρθρου! Μπορείτε να το μετατρέψετε σε "σχόλια Αγανάκτησης"!
    Πανικό μάλλον πάθατε εσείς εξαιτίας της οργισμένης αντίδρασης του κόσμου για το συγκεκριμένο εθνοκτόνο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ! Πάθατε τέτοιο πανικό που συντονιστήκατε μαζί με άλλες εφημερίδες και προπαγανδίζετε αρνητικά την αντίδραση των Ελλήνων! Όσο και να προσπαθείτε δεν θα πείσετε κανέναν ότι οι φωνές αντίστασης που ακούγονται είναι λίγες και ακραίες! Οι φωνές αντίστασης που ακούγονται είναι ΠΟΛΛΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.
    Όλοι εσείς όσοι μισθοφορικά και εντεταλμένα προσπαθείτε να αποκρούσετε το κύμα αγανάκτησης των Ελλήνων που εκφράζεται εδώ και ημέρες μέσα από τα ιστολόγια είστε καταδικασμένοι να αποτύχετε. Οι υγιείς Έλληνες είναι εδώ, ορθώνουν το ανάστημα τους και ζητούν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Τι πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ από την διεξαγωγή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ; Έλληνες έφθασε η ώρα! Όλοι μαζί ενωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ:
    Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΙΣΚΟΣ

    ΗΡΘ' Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ-ΒΟΛΤΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ...
    (...και καλά ο βουλευτάκος...ο κοτζάμ υφυπουργάρας...)

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ:

    "Στη Μυτιλήνη από σήμερα ο Νίκος Σηφουνάκης
    29.12.2009 (αιολικά νέα)



    Στη Μυτιλήνη θα βρίσκεται από σήμερα Τρίτη ο Υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Σηφουνάκης. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί μας, θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί στους χώρους της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου σειρά συσκέψεων και συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα που αφορούν τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Επίσης, θα επισκεφτεί το Γηροκομείο Μυτιλήνης, όπου θα δώσει δώρα στους ηλικιωμένους και στο προσωπικό του ιδρύματος και θα παραστεί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα διοργανώσει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Γενικής Γραμματείας Αιγαίου για τα παιδιά των μελών του. Τέλος, θα επισκεφτεί και την Αγιάσο, όπου θα συζητήσει με τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης ΠΑΣΟΚ του χωριού."

    ΓΙΩΡΓΟ ΞΑΝΑΠΑΡΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσυ δηλαδη σ ο β α ρ α
    περιμενες να κανει η ΠαΣοΚωσταινα κ α τ ι ;

    Τους π ι σ τ ε ψ ε ς ;!!

    Παλι σε τζογαδορους πεσαμε!!

    Φτου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΟΝΤΖΑ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΧΟΝΤΖΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ.
    ΤΟΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΕΞΩ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ.
    ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .
    ΜΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση