GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το διορισμό της Αίγλης Μπαλαμάτση...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη Πόθεν προκύπτει η «ενόχληση στο περιβάλλον Παπανδρέου»;; Με αφορμή την αποκάλυψη του έγκριτου κ. Λεπίδη ( htt...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Πόθεν προκύπτει η «ενόχληση στο περιβάλλον Παπανδρέου»;;
Με αφορμή την αποκάλυψη του έγκριτου κ. Λεπίδη (http://press-gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_4847.html), θέτω εκ τίτλου το ερώτημα που εν συνεχεία πραγματεύομαι, διότι μετά από αναζήτηση στο διαδίκτυο (http://synedrio.pasok.gr/wp-content/uploads/2008/01/cv-mpalamatsi-aigli.pdf), προκύπτει ότι πιθανώς η κ. Μπαλαμάτση προωθήθηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και όχι μόνο από τον κ. Γερουλάνο, καθώς η εν λόγω φοιτήτρια ΤΕΙ αποτέλεσε συνεργάτη και των δύο, επί σειρά ετών, και τελευταία εργαζόταν στο γραφείο του Προέδρου.
Για την ενίσχυση της εκτίμησης ότι αδίκως κατηγορείται αποκλειστικά ο κ. Γερουλάνος και όχι ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα παραθέσω κάποια σημεία του βιογραφικού της κ. Μπαλαμάτση εδώ, γιατί φοβούμαι ότι ...

εντός ωρών θα έχει εξαφανιστεί από το διαδίκτυο. Σημειώνω δε, χωρίς να αμφισβητώ τις πηγές του κ. Λεπίδη, ότι ο κ. Γερουλάνος ανήκει χρόνια στο στενό περιβάλλον του Πρωθυπουργού και αμφιβάλλω για το ενδεχόμενο ανάληψης πρωτοβουλιών από τον ίδιο, χωρίς την προέγκριση ΓΑΠ. Εξάλλου, οι ίδιοι οι κυβερνόντες διακήρυτταν ότι η επιλογή προσώπων σε σημαίνουσες θέσεις, θα γίνει από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης, τον Αντιπρόεδρο αυτής και τον εκάστοτε αρμόδιο Υπουργό.
«Η Αίγλη Μπαλαμάτση γεννήθηκε το 1983. Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά. Εξειδικεύεται σε θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών διαδικτύου και διαδραστικών μέσων, όπως και σχεδιασμού συστημάτων και κυκλωμάτων μικροηλεκτρονικής. Από το Σεπτέμβριο του 2002 έως και τον Σεπτέμβριο του 2004, εργάστηκε στην Ο.Ε.Ο.Α. ΑΘΗΝΑ 2004 ως υπεύθυνη προγραμματισμού, στη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας (τμήμα Διαδικτύου και Διαδραστικών Μέσων). Μεταξύ άλλων ανέπτυξε εφαρμογές και ηλεκτρονικές εκδόσεις όπως το Επίσημο Βιβλίο Αθλημάτων Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, το Επίσημο Ηλεκτρονικό Βιβλίο Αποτελεσμάτων Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, διάφορες εκδόσεις του επίσημου πακέτου επικοινωνίας Infokit κ.α. Από τον Οκτώβρη του 2004 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου. Την περίοδο 2004-7, διετέλεσε υπεύθυνη του διαδικτυακού κόμβου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για θέματα νέας γενιάς. Από το 1999 είναι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και από το 2000 μέλος της ΠΑΣΠ. Μέλος του γραφείου πόλης Ν. ΠΑΣΟΚ Αγρινίου την περίοδο 2001-2. Μέλος ΕΣΥΑΝ ΠΑΣΟΚ για την ανασυγκρότηση του Κινήματος το 2005. Μέλος του Δ.Σ. του Κάθε Μέρα Πολίτης και υπεύθυνη της επιτροπής Διαδικτύου (2005-7). Μέλος της Γραμματείας του Τομέα του ΠΑΣΟΚ, Πολιτικές Νεολαίας από το 2005 ως σήμερα. Μέλος του Γραφείου Υποστήριξης της Εθνικής Επιτροπής Έμπνευσης και Διαλόγου για τη Νέα Γενιά του ΠΑΣΟΚ (2005-6). Μέλος της Γραμματείας ΚΟΕΣ Νεολαίας το 2007 για την Επανίδρυση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος του Συνεδρίου. Μέλος της επιτροπής εκλογικού αγώνα νεολαίας για τις βουλευτικές εκλογές το 2007.»

Εκ της ιστορικής συνέχειας του bio της εν λόγω επίλεκτης και αρεστής, είναι φανερή η ιδιαίτερη εύνοιά της στην κομματική ιεραρχία. Προσωπικά, αν και οτιδήποτε προερχόμενο από φοιτητικές παρατάξεις μου προκαλεί αηδία και πιστεύω ότι είναι καθαρά ζήτημα δικαιοσύνης, ίσων ευκαιριών και ισονομίας στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και θέμα το οποίο καλούνται να σχολιάσουν νέοι που δραστηριοποιούνται στο κομματικό μηχανισμό του κόμματος, εντούτοις θα παραθέσω ένα σχετικό και χαρακτηριστικό απόσπασμα που βρήκα σε παλιά δημοσίευση blog:
«Μέσα στα νέα πρόσωπα που έχει αναδείξει ο Γιώργος Παπανδρέου είναι και η Αίγλη από το Θέρμο και εννοούμε την κόρη του Λάμπρου Μπαλαμάτση (Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου) Η Αίγλη Μπαλαμάτση είναι στο Εθνικό Συμβούλιο, μέλος του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ συνεργάζεται στενά με το Παύλο Γερουλάνο. Τελευταία, η Αιτωλοακαρνάνισσα είχε επιφορτιστεί με την ευθύνη του σχεδιασμού του νέου site του ΠΑΣΟΚ το οποίο (ολοκληρώθηκε) και παρουσίασε προχθές στη Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου μαζί με τον πρόεδρο του κινήματος. Ενώ δεν έχει παρουσία στην περιοχή παρά μόνο ελάχιστη στο νομό από τον οποίο κατάγεται δεν φαίνεται διατιθέμενη να αξιοποιηθεί τοπικά, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια από τις γυναικείες επιλογές του ψηφοδελτίου που συνδυάζει και την ανανέωση και την τεχνοκρατική ικανότητα!»
Εκ της προσφοράς της λοιπόν στο διαδικτυακό στήσιμο του Κινήματος, ασχέτως αν ήτο η μόνη που ενδεχομένως θα μπορούσε να το κάνει και ασχέτως αν έχει τις σπουδές για να επιλεγεί, «δικαιολογείται» η γρήγορη ανέλιξή της στην ιεραρχία του κόμματος των «Προοδευτικών».
Εκεί όμως, που θα σταθώ, καθώς πιστεύω ότι αποτελεί σκανδαλώδη θέμα και ένα από τα πολλά για τα οποία η χώρα μας βρίσκεται τώρα -και θα βρίσκεται στο μέλλον- σε δυσχερή οικονομική θέση, είναι η προκλητική έναρξη της επαγγελματικής πορείας της κ. Μπαλαμάτση. Πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω πώς μία 19χρονη φοιτήτρια ενός ΤΕΙ καταλαμβάνει θέση ευθύνης σε καίριο τομέα της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν χρίζει νομίζω περαιτέρω σχολιασμού ότι εν λόγω «ανάθεση» καταδηλώνει ιδιαίτερη εγκληματική εύνοια εις βάρος όχι απλά άλλων ικανότερων, αλλά αποτέλεσε μια επιλογή με ενδεχόμενο ρίσκο εις βάρος ενός ολόκληρου έθνους.
Είναι τέλος, θέμα του αρμόδιου συλλόγου του επαγγέλματος της κ. Μπαλαμάτση, να επιτρέπει κάποια μη πτυχιούχο να δηλώνει «επαγγελματίας», ενώ παράλληλα άτομα με χρόνιες σπουδές στο εξωτερικό ακόμα να περιμένουν την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων τους από το Κράτος, ένα κράτος που καθημερινά πληρώνει πρόστιμα στην ΕΕ γιʼ αυτή τη μη αναγνώριση.
Αναντίρρητα, όταν αναλαμβάνει κάποιος θέσεις ευθύνης σε ένα Κόμμα, είναι ζήτημα του κόμματος και του Προέδρου να κρίνει αν έχει τα προσόντα και τη γνώση να επιτελέσει το έργο που αναλαμβάνει. Εκ της πορείας στο κόμμα και της πρότερης αυτής στενής συνεργασίας όμως, δεν δικαιολογείται κάποια «ενόχληση του περιβάλλοντος Παπανδρέου».. Αντίθετα, θα έλεγα, αφού η κοπέλα έστησε ολόκληρο το διαδικτυακό ΠΑΣΟΚ, γιατί να μην αναλάβει και τον διαδικτυακό Πολιτισμό μας (!). Εξάλλου, κινδυνεύει ο νεοελληνικός πολιτισμός να συνδεθεί άρρηκτα με έργα και ημέρες του ΠΑΣΟΚ. Κινδυνεύει η σύγχρονη ελληνική ιστορία να στιγματιστεί από τη μάστιγα του «παπανδρεϊσμού» -και για την ισονομία, και του «καραμανλισμού». (Η λέξη «κινδυνεύει» που χρησιμοποιείται, καταδηλώνει την ελπίδα του υπογράφοντα να μην συμβεί αυτή η σύνδεση, αλλά προφανώς έχει ήδη συντελεστεί)
Διερωτώμαι όμως.. Για την Διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την υπερκοστολόγησή τους, δεν θα έπρεπε να γίνει μια Εξεταστική των πραγμάτων Επιτροπή; Δεν θα έπρεπε να δοθούν στη δημοσιότητα μισθοί των συμβούλων και αναλυτική πίνακες έργου-αμοιβών;

28 σχόλια

  1. Και άμα το κορίτσι τα παίρνει εύκολα, που είναι το πρόβλημα ? Αχ, όλο κακίες είστε βρε παιδιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σας! Ο Γιωργάκης έχει αναλάβει κοινωνικό έργο: Να προικίσει όλα αυτά τα κοριτσάκια που μάζεψε γύρω του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναρωτιέμαι , γιατί άραγε σε κανένα άλλο blog δεν γίνεται καμία αναφορά στο θέμα παρά μόνο σε σας; τι συμβαίνει; Είναι πράγματι έτσι, το ζήτημα και αν είναι, γιατί κανείς άλλος δεν αναφέρεται εδώ και τόσες ώρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..
    ΕΟΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΔΙΟΔΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι οι επικοινωνιολόγοι συνιστούν:

    Keep the prime minister out of the picture.

    Τα ίδια δεν έκανε και ο προκάτοχός του ο οποίος είχε σπάσει κάθε ρεκόρ "δυσαρέσκειας", "θυμού", "οργής" και πάει λέγοντας, όταν αρχής γενομένης με το σκάνδαλο Ζαχόπουλου του έσκαγε στα χέρια και από ένα καινούργιο κάθε 15 ημέρες.

    Παλιές συνταγές δοκιμασμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσυ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΦΛΟΥΦΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ Ή ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ.
    ΗΜΑΡΤΟΝ! ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΟΞΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ "ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε γενικες γραμμες:

    Υπαρχουν "ανθρωποι" που που πιστευουν οτι ψηφισαν ελευθερα και .."ανεξαρτητα" το βλακογιοργο ,και την αλητοσυμμορια της οποιας ειναι .."προεδρος"!!!

    Και το φωναζουν αυτο !~
    Και το υποστηριζουν αυτο!!

    Α! ρε χαμενα κορμια πασοκοσκυλαιοι!

    Για ψαχτειτε λιγο!@!
    Για ψαχτειτε λιγακι ρε ζωα!!

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ να ψηφισετε βλακογιοργο??
    Και πασοκοσκυλια??

    Για ψαχθειτε λιγο ρε νουμερα.

    Αμα το συνειδητοποιησετε αυτο ,μπορουμε να συζητησουμε και καποια "πιο συνθετα ζητηματα",γαμημενα σκυλια της πασοκοσκυλιας.

    Ας πουμε ενα απο αυτα:
    Το χιτλερικο κακεκτυπο το παπακωνσταντινου της πασοκοσκυλιας ,λεει να μαζευουμε .."αποδειξεις" και απο το σουπερ μαρκετ.
    Λαμπρα!!
    Δεν του ειπε ομως καποιος αυτουνου του χιτλερικου κακεκτυπου παπακωνσταντινου αλλα και στο ιδιο το βλημα βλακογιοργο το εξης απλο??:

    ΠΟΣΑ λεφτα θελει μια μεση οικογενεια το μερα/μηνα στο σουπερ μαρκετ??

    Να τους το πω εγω.
    30 ευρω ημερησιως αντε 20.
    Μιλαμε για κρεας,αυγα,λαδια ξυδια αλατια ,χαρτια ,απορρυπαντικα και οσα τελος παντων χρειαζεται ενα σπιτι...
    Να πουμε 20 ευρω ημερησιως?
    Ωραια!
    600 ευρω το ΜΗΝΑ!!!
    Δηλαδη 600 Χ 12 =7.200 ευρω το χρονο!!
    Και το χιτλερικο κακεκτυπο παπακωνσταντινου της πασοκοσκυλιας,...θελει 6000 ευρω ετησιως!!
    Κατι γινεται εδω γαμημενοι πασοκοσκυλαιοι,δεν νομιζετε??
    Μηπως τα "πηραν" απο σουπερ -μαρκεταδες??
    Δεν αποκλειεται.

    τα 20 ευρω ημερησιως φυσικα αφορουν τα ελαχιστα εξοδα ανθρωπων.
    Μου ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ να φανταστω κητη τυπου "παγκαλος" "μπενιζελο-τουρκογλου" να την .."βγαζουν με 20 ευρω τη μερα!!
    Αυτα τα κητη ,θελουν 5-6 κιλα κρεας τη μερα ..
    Τι? το παιρνουν .."κοψοχρονια"??
    Και το κρασι? (που πιναν σε δυσκολες εποχες,οταν ηταν αφραγκα και ταχει κοψει η μαλακια και η αφραγκια)?

    ΤΩΡΑ πινουν ενα μπουκαλι "CHIVAS",δηλαδη 25 ευρω,συν τσιγαρα,αυτοι θελουν 50 ευρω τη μερα ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ!!
    Πως θα την βγαλουν με 20??

    ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ δηλαδη θελει το χιτλερικο κακεκτυπο της πασοκοσκυλιας παπακωνσταντινου??

    Αφου ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ δινουν αποδειξεις!!
    ΟΛΑ!!! ρε πασοκοσκυλαιοι!!

    Δεν μπορουν να τα ελεγξουν οι ιδιοι αυτοι μπασταρδοι και να παιρνουν το ΦΠΑ????

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ???

    Γιατι ρε ζωα πασοκοσκυλαιοι???

    Μηπως να .."θυμηθουμε" τις μερες της πασοκοσκυλαιικης χουντας του 81-90 ,που η πασοκοσκυλαιικη χουντα ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ,ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ,ΠΛΗΡΩΝΕ τα πασοκοσκυλαιικα σκυλια να "καρφωνουν" γειτονες τους αμα ειχαν υπονοια οτι .."φοροδιαφευγουν"????

    Ρωταω ρε μπασταρδοι πασοκοσκυλαιοι...

    Συνηθιζετε να δινουμε ευχες ,μερα που ειναι.
    Το λοιπον:
    ΨΟΦΟ κακο πασοκοσκυλαιοι.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θεωρω ΑΤΥΧΗΜΑ που οι ψηφοφοροι της Νεας Δημακρατιας ( το κ.καραμανλη οπως ελεγε το βλακογιοργο) επελεξανα για ΠΡΟΕΔΡΟ το σαμαρα.

    Παιδια ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ.
    Ο τυπος ειναι ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ.
    Μια "πουτσα με γυαλια ειναι".
    Επιτρεψτε μου και συγγνωμη κιολας.

    Ο κοσμος χανεται και αυτο το αχρηστο μαλακιζεται.

    ΤΕΛΗ κυκλοφοριας,καταργηση αφορολογητου,αποδειξεις,αυξηση του ΦΠΑ ,.. αναγγελλει η πασοκοσκυλια και η Νεα Δημοκρατια ..ΤΙΠΟΤΑ!!

    Αν τοκανε η Νεα Δημοκρατια (του κ.καραμανλη οπως ελεγε το βλακογιοργο) ,τωρα θα ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ!!!!!!

    Τελικα πιστευω οτι ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ κρυβεται πισω απο τα ΜΜΕ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ οτι ΟΛΑ αυτα τα τζογλανια "αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι" ενεργουν απο μονα τους!!
    ΟΧΙ! δεν μπορω να το δεχτω αυτο!!@@@@!!!

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ!!!

    Το 2004 αμεσως μετα τις εκλογες βλεπαμε .."βιντεο" με τις προεκλογικες εξαγγελιες ...

    Τωρα τι εγινε??

    .."ΔΕΝ θυμουνται" τα προεκλογικα του βλακογιοργο??
    Οτι "λεφτα υπαρχουν??

    Οτι "μηπως τα λετε τωρα και μετα τις εκλογες θα μας πειτε οτι βρηκαμε καμμενη γη"??
    Οχι διαβεβαιωναν οι πασοκοσκυλαιοι.

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ αυτα τα βιντεο??

    Ψοφο κακο στους πασοκοσκυλαιους,μερα που ειναι ...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σάλτα καί...νά σάς μπεί ο νέος
    χρόνος.
    Στό Βιογραφικό,τό μόνο πού δέν
    αναφέρεται,είναι ότι χρησιμοποιούσε
    πράσινη οικολογική κιλώτα καί
    ταμπόν πράσινο-αποροφητικό από τό
    filo balkonis marihuanis.
    Aναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ
    ΠΑΠΑΡΟΜΑΛΑΚΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗ.
    Κ Ο Μ Μ Α Τ Ο Σ Κ Υ Λ Ο
    των 11 γραμμάτων !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΠΑΠΑΚΩΝΚΑΤΣΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ
    ΣΟΣΙΑΛ ΗΣΤΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΡΙΝΙΚΟ .........ΔΟΥΛΕΜΑ.

    Θέλουμε να πέσει η Κυβέρνηση; Εύκολο. Φορολογική Αντίσταση._____

    Δείχνουν δόλο, ή βαριά αμέλεια σε εθνικά θέματα.
    Δόλο, ή βαριά αμέλεια σε ενεργειακά θέματα.
    Δόλο και βαριά αμέλεια σε φορολογικά και δημοσιονομικά θέματα

    Εισπράττουν χωρίς να μειώνουν τα έξοδα. Εξακολουθούν και σπαταλούν σαν να μην τρέχει τίποτα. Μας κοροϊδεύουν με επικοινωνιακά τρυκ.

    Τα λεφτά υπάρχουν; Φυσικά και υπάρχουν. Έχουμε ό,τι έχουμε, και θέλουν να μας το πάρουν κι αυτό. Για να το πετάξουν στην μαύρη τρύπα.

    Μιλάνε για παραοικονομία. Παραοικονομία είναι οι σκοτεινές και άνομες συμφωνίες σε βάρος μας. Ο εθνικός και οικονομικός μας ευτελισμός.
    Φτάνει. Φορολογική αντίσταση.______

    Αν 100.000 Έλληνες, αρνηθούμε να πληρώσουμε για 6 μήνες, θα πέσουν. Αν 200.000, αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε 3 μήνες. Αν 800.000 αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε ένα μήνα.
    Και τι θα μας κάνουν;
    Νταντά;____________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ..Πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω πώς μία 19χρονη φοιτήτρια ενός ΤΕΙ καταλαμβάνει θέση ευθύνης σε καίριο τομέα της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων...
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΥΡΙΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Η ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ.
    ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΤΡΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΑΙΓΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.
    ΕΔΩ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΝΗΠΙΟΒΡΕΦΟΚΟΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕΙ!
    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ, ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχουμε να προικίσουμε πολλές. Κάποιοι μπαρμπάδες μεγαλοπασόκοι γι'αυτό φροντίζουν. Εθνικό συμβούλιο,δημοτικές, βουλευτικές εκλογές και τώρα αξιώματα. Ανιδιοτελώς βεβαίως... Αλήτισες και γεροπαραλυμένοι. Ζαχόπουλοι και Τσέκου σε πράσινη έκδοση. Α ρε Γιώργο. Σου δόθηκε μια μοναδική ευκαιρία και θα σε πάρουν στο λαιμό τους οι παλαιοκομματικοί και οι καινούργιοι που υιοθέτησαν αμέσως τις μεθόδους τους. Άρπαξε το μαστίγιο όσο είναι καιρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ .ΨΟΦΗΣΕ.
    Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ. ΤΑ ΤΙΝΑΞΕ
    ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΑΛΙ.

    ΑΣ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ ΠΙΛΑΦΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 31 Δεκ 2009 12:47:00 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
    ΟΣΟ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ, ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.
    ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ανώνυμε 12:53 γαμώ το επίπεδό σου. Τελικά το πρες έγινε η πεμπτη φάλαγγα της πιο αχρείας δεξιάς. Και όλοι σας έχετε τόση κοντή μνήμη! Λες και πέρασαν αιώνες από τότε που σας αφαιρέθηκαν οι κουτάλες και δεν μπορείτε να φάτε άλλο. Ξεχάσες Παπαρογιώτα το γιο της κας Μπακογιάννη ΄συμβουλό της στο υπουργείο Εξωτερικών; Εκεί να δεις αξιοκρατία! Ή την προκλητική εύνοια όσων βοήθησαν να πάρει το πέτσινο διδακτορικό η Νατάσα. Η ή τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Γιαυτό μλάκες κομπλεξικοί δεξιοί βουλώστε το. Ακόμη 8 χρόνια Υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
    ΧΡΥΣΟΦΟΡΟ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ
    ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά το βιογραφικό της κυρίας θα καταλάβει ότι είναι αγράμματη και το μόνο προσόν της είναι ότι ξέρει να φτιάχνει ιστοσελίδες [από πουθενά δε δεν τεκμαίρεται τι επιπέδου ιστοσελίδες ξέρει να φτιάχνει].

    Το εξωφρενικό δε είναι ότι τα μηδενικά προσόντα της τα παρουσιάζει με πομπώδη και βαρύγδουπο τρόπο. Φαίνεται ότι έκανε συμβουλευτική παρέμβαση η κοινωνική ψυχολόγος του υπουργείου παιδείας.

    Πάντως ενώ ο γαπ μας λέει ότι το να είσαι πασοκ δεν πρέπει να μετράει για την κατάληψη της όποιας θέσης και συμφωνώ, όσοι έχουν διοριστεί είναι οι αγράμματοι που το παίζουν πασοκ.

    Εγώ πάντως όχι μόνο οργανωμένος πασοκ είμαι αλλά είμαι από τα παλαιότερα αν όχι το παλαιότερο στην ηλικία μου μέλος του κομμάτος.
    Έχω τα μεταπτυχιακά μου, τις ερευνητικές μου δραστηριότητες, την επιτυχημένη και έντιμη παρουσία στο επιστημονικό και συνδικαλιστικό κίνημα και είμαι από εκείνους που γνωρίζουν όσο λίγοι τα θέματα της παιδείας. Όλα αυτά νομίζω ότι χαλάνε την πιάτσα που πάει να δημιουργηθεί από τους αγράμματους, τους κατόνομα πασόκ, τους μη έχοντες την κοινή λογική και πολιτική σκέωη.

    Περιμένω να δω αν θα μας ζητήσουν τη γνώμη και την παροχή υπηρεσιών με ανιδιοτέλεια.
    Όπως περιμένω να δω ποιούς καλύτερούς μου θα χρησιμοποιήσουν στήν άνευ ουσίας παρότρυνση ότι "κανείς δεν περισσεύει".

    Δεν αντέχετε όμως άλλο να κανονίζουν τις τύχες της παιδείας οι αγράμματοι και μόνο αυτοί

    Δεν ανέχομαι πλεόν να με βρίζουν ως βαθύ ΠΑΣΟΚ εμένα που μαζί με άλλα έντιμα και αξιοπρεπή στελέχη της αριστερας διατυπώσαμε θέσεις και προτάσεις για την παιδεία τις οποίες ευνούχισαν άτομα σαν την κυρία χωρίς πτυχίο που το μόνο που ίσως ξέρει είναι να φτιάχνει ιθστοσελίδες.
    Παρενθετικά και εγώ ξέρω να φτιάχνω ιστοσελίδες αλλά το κυριώτερο οι μεταπτυχιακές μου σπουδες [όχι ένα , όχι δυο, αλλά περισσότερα Μεταπτυχιακά Διπλώματα] έχουν σχέση με τη θεωρία της πληροφορίας , την οργάνωση και τη διοίκηση, την αξιολόγηση στοιχεία που εγγυώνται αυτό που εμπειρικά προσπαθεί να κάνει η αγράμματη και χωρίς πτυχίο "συντρόφισα".....
    ... και μη μου πούνε τίποτε γιατι στην πιάτσα όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά και δεν μπορεί να παιζουν με τις τύχες αυτού του τόπου .... και να δίνουν πεδίο έκφρασης στη Δεξιά και τον Καρατζαφέρη να παίζουν τους τιμητές μιας κατάστασης που ο ιδεολογικός τους χώρος οδήγησε αυτό τον τόπο στην μιζέρια και τη διχόνοια.
    ..... και κάτι τελευταίο δεν μπορεί οι τυχάρπαστοι και ανίκανοι που το παίζουν πασοκ ... ενώ υπηρετούσαν τη δεξιά και την οδήγησαν στην κατάρρευση ως ανίκανοι να φέρουν σε πέρας το έργο που τους είχε αναθέσει να το παίζουν σήμερα ειδικοί και να ρουφιανεύουν,.... έλεος χριστιανοί ... έλεος και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ

    ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
    ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΥΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

    ... ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΕΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
    [3η Σεπτέμβρη 1974].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είστε φοβεροί. Καταρχήν αυτή η ,,πτυχιομανία,, δεν λέι τίποτε εάν και εδώ υπάρχπυν αντικροούμενες απόψεις σχετικά με τον εάν έχει πτυχίο ή όχι.

    Από εκεί και πέρα εάν ο Πρωθυπουργός ή ο Υπουργός γνωρίζει τις ικανότητες κάποιου προσώπου είναι θέμα να το ορίσει σε έναν οργανισμό, αφού όπως λέτε εσείς την γνωρίζουν πολύ καλά.

    Μάλλον μεταφορά ζήλειας από άλλους είναι το δημοσίευμα. Και κάποτε πρέπει να ξεχωρίσουμε την κριτική που γίνεται με τον ισοπεδωτικό τρόπο δυσφήμισης των προσώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατι ρε γαμωτο δεν εβαλε μια εντιμη ΔΕΞΙΟΥΛΑ? Πολυ καλα εκανε αυτος που την τοποθετησε.Να μπει και κανενας Πασοκτσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. εσυ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΦΛΟΥΦΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ Oh Mr.George
    @ Mr 31 Δεκ 2009 12:47:00 μ.μ.

    We have to dowry many of those “poor” girls...they take care for it some big Pasok party uncles...National council, municipal, parliamentary elections and now ranks...Unselfishly of course…Vagrants and old paralytics... Zaxopouloi and Tsekou at new green version...Oh my Mr. George!...You have given a big change and they will drag you down ...these old “paralytic” party guys and the new ones that they have totally adopted their methods right away...Oh my Mr George grab the whip quickly...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 31 Δεκ 2009 8:44:00 μ.μ.

    ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!
    ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Από το βιογραφικό της συμπεραίνουμε ότι το κορίτσι ήτανε σε υπεύθυνο πόστο από τα δεκαεννιά του. Ένα πόστο που θα το ζήλευαν ακόμη και διδάκτορες της πληροφορικής. Μη στεναχωριέστε το κοπρόΠΑΣΟΚ, που μεταξύ άλλων έκρυβε και τις λίστες, θα βρει τρόπο να τη βολέψει κάπου, π.χ. ως συνεργάτη σε καμία ευρωβουλή με μεγαλύτερο μισθό. Δήλωνε ελεύθερος επαγγελματίας και ήταν διορισμένη στο δημόσιο, καλά δεν υπάρχει το λεγόμενο ασυμβίβαστο; Ρε δεν πάνε να γαμ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση