GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο ροζ κύκλωμα με φοιτήτριες στην Πάτρα...

Από το http://thenewsbus.blogspot.com/ . Την ώρα που αναζητείται ακόμη από την αστυνομία ο εγκέφαλος (και μάνατζερ μοντέλων) που προωθούσε σ...

Από το http://thenewsbus.blogspot.com/
.
Την ώρα που αναζητείται ακόμη από την αστυνομία ο εγκέφαλος (και μάνατζερ μοντέλων) που προωθούσε στην πορνεία φοιτήτριες στην Πάτρα, χτύπησε και πάλι ροζ κύκλωμα με φοιτήτριες στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Δύο 18χρονες ανέβασαν στο Ιντερνετ αγγελία με την οποία γνωστοποιούν ότι προσφέρουν σεξ σε γενναιόδωρους κυρίους, άνω των σαράντα ετών, από την περιοχή της Πάτρας.
Συγκεκριμένα, στην εν λόγω αγγελία οι φοιτήτριες εμφανίζονται ως «πανέμορφες» και ξεκαθαρίζουν ότι ζητούν «γνωριμία» για ελεύθερη σχέση με κύριο. «Είμαστε δύο πανέμορφες φοιτήτριες 18 ετών και προσφέρουμε ατελείωτο και εξαιρετικό σεξάκι με ειδικότητα στις... και στο...» σημειώνουν, χωρίς ωστόσο να συμπεριλάβουν κατάλογο με τιμές για τις ερωτικές τους υπηρεσίες, όπως είχε κάνει η 18χρονη συμφοιτήτριά τους που συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικό που προσποιήθηκε τον πελάτη.
Οπως και να έχει πάντως, όπως φαίνεται από...

τα σχόλια των επισκεπτών στην ιστοσελίδα, τα οποία συνοδεύουν την αγγελία τους, οι 18χρονες φοιτήτριες έχουν μεγάλη πέραση και εξασφαλισμένη πελατεία. Τα ροζ κυκλώματα με φοιτήτριες κάνουν θραύση και τόσο οι προαγωγοί όσο και οι νεαρές κοπέλες μπροστά στο εύκολο και γρήγορο χρήμα δεν υπολογίζουν και δεν φοβούνται τίποτα. Ούτε καν τη σύλληψή τους από τις αστυνομικές αρχές που κατά καιρούς έχουν εξαρθρώσει παρόμοια κυκλώματα. Η «Εspresso» είχε αποκαλύψει πριν από ένα μήνα την ύπαρξη του ροζ κυκλώματος με φοιτήτριες που δρούσε στην Πάτρα. Η δράση των νέων κοριτσιών είχε προκαλέσει αίσθηση στο πανελλήνιο καθώς και η ομολογία της 18χρονης που παραδέχτηκε ότι όλα τα έκανε για τα λεφτά: «Μου είπαν ότι μια όμορφη κοπέλα σαν και μένα θα μπορούσε να βγάλει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλά χρήματα που θα της εξασφάλιζαν μια χλιδάτη ζωή. Με έπεισαν λέγοντάς μου να συνδυάσω την ερωτική απόλαυση με το χρήμα. “Αλλες το κάνουν τσάμπα και εσύ μπορείς να βγάλεις μια περιουσία” μου είπαν». Ετσι προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις της η 18χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία είχε πιαστεί στα πράσα πριν από περίπου ένα μήνα.
Η 18χρονη είχε «δώσει» στην απολογία της ως εγκέφαλο του ροζ κυκλώματος έναν 40χρονο, γνωστό μάνατζερ μοντέλων, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, παρά το γεγονός ότι οι διωκτικές αρχές της Πάτρας, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Ο 40χρονος φέρεται να συνεργαζόταν με κορίτσια και στην Αθήνα, στη Μύκονο και σε άλλες περιοχές της χώρας, ενώ σε πόλεις που δεν είχε «εργαζόμενες» φρόντιζε και έστελνε κορίτσια κλείνοντας συμφωνίες που άγγιζαν ακόμη και τα 2.000 ευρώ.(πηγή: madata.gr)

9 σχόλια

  1. ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ
    ΧΡΥΣΟ..ΒΟΥΓΙΑ
    ΑΦΟΥ
    ΟΙ ΓΥΜΝΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ
    ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ PRESS.

    Το ελαφρύ ντύσιμό (!) της είναι συμβολικό.
    1)Συμβολίζει τη γύμνια της χώρας μας στη περίθαλψη των μεταναστών. 2)Το σιθρού κορμάκι της απ`το οποίο περνάει ένα ελαφρύ αεράκι ορθώνοντας τη ρόγα, στοχεύει στο να δείξει πως η μεταναστευτική πολιτκή μας μπάζει απο παντού.
    3)Η μη ύπαρξη σουτιέν που να στηρίζει τα στήθια… συμβολίζει την μη ύπαρξη πολιτικής θέλησης που να στηρίζει το κορμό της κοινωνίας μας.
    4)Τα πιστόλια και τα λοιπά συμπαρομαρτούντα, δείχνουν και τη θέληση του υπουργείου να μη ξεχάσει την αστυνομική του και κτασταλτική του αποστολή.
    5) Το ύφος της συμβούλου είναι λάγνο, αλλά συνάμα αυστηρό. Πρόστυχο αλλά συγχρόνως επαγγελματικό. Είναι το ύφος με το οποίο θα χαρακτηριστεί η νέα αστυνομία.
    Μόνο μη τη πετύχει κανένας νταβρατισμένος Σομαλός σε καμιά σκοτεινή γωνιά… και έχουμε άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SUPER ΜΑΡΚΕΤ ΑΒ στην Πεύκη , πάνω από το 50% τον εργαζόμενων σε αυτό είναι αλλοδαποί ΓΙΑΤΙ ?


    TI ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΩΧΝΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    http://forum.tanea.gr/viewtopic.php?p=496#496

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που να δείτε φοιτήτριες να πηδιούνται με καθηγητές στο ΑΤΕΙ Πάτρας αλλά και στο Πανεπιστήμιο για να παρνούν τα μαθήματα.
    ....παλαιά ιστορία η οποία συνεχίζεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kουφάλες,
    οί πιό πολλοί ζηλεύτε,επειδή
    ζητούν 40άρηδες καί άνω.
    Εκεί οί νέοι,φασολάδα κάθε μέρα.
    Άντε καμιά μπαρότσαρκα,face ανα-
    ζήτηση,καμιά δονζουανική ματιά στή
    συνάδελφο απέναντι καί....σούσα.
    Εμείς οί 40φεύγα,θά κλείσουμε
    ραντεβού,ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΗ
    ΕΩΣ 2000ε.
    Αυτό δέν γράφει η ανάρτηση?
    Ή δέν καταλαβαίνω,όπως μέ πρήζει
    καθημερινά αυτός ο..ο..Αλτσχάιμερ?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για οσουσ δεν γνωριζουν στην πατρα υπαρχει κυκλωμα με πακιστανουσ
    που πηδανε
    πατρινεσ

    και πιθανον ολοι στο κολπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σοκ

    πριν τρια χρονια στην Πατρα
    ενσας πατερας πηγε να δει την κορη του που σπουδαζε


    η κορη του ειπε οτι μενει με φιλες και οτι ο ιδιος το βραδυ επρεπε να παει σε ξενοδοχειο


    αφου ηταν το βραδυ στο ξενοδοχειο μονος ο πατερας σκεφτηκε να παρει τηλεφωνο να του ερθει καμια ρωσιδα..

    τελικα η ρωσιδα ηταν η κορη του που σπουδαζε πουτανικη

    πραγματικο γεγονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για οσουσ δεν γνωριζουν στην πατρα υπαρχει κυκλωμα

    1. με πακιστανουσ
    που πηδανε
    πατρινεσ PANTREMENES

    2, PATRINES ADELFES

    και πιθανον ολοι στο κολπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεμίσαμε "φοιτήτριες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση