GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει πάλι εκλογές την άνοιξη ο Καρατζαφέρης...

... για "να δοκιμαστούν οι αντοχές του ΠΑΣΟΚ"! . Θέμα νέων εκλογών την άνοιξη , με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας,...

... για "να δοκιμαστούν οι αντοχές του ΠΑΣΟΚ"!
.
Θέμα νέων εκλογών την άνοιξη, με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, έθεσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του. Κάτι τέτοιο το συνάρτησε και με το ποιος θα εκλεγεί στην ηγεσία της ΝΔ.
Η σχετική αποστροφή της ομιλίας του είναι η εξής:
«Ένα "περίστροφο" που σήμερα κραδαίνει κάποιος, αύριο μπορεί να το κραδαίνει κάποιος άλλος. Έτσι και το "περίστροφο" με το οποίο απειλούσε ο κ. Παπανδρέου πριν τις εκλογές - την επερχόμενη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, δηλαδή - μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εμείς αύριο και, αν και οι "άλλοι" έχουν σοβαρή ηγεσία, τον Μάρτιο εκλέγουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας, αφού προηγηθούν εκλογές, που θα δοκιμάσουν τις αντοχές του ΠΑΣΟΚ".

37 σχόλια

  1. Ας γίνουν εκλογές και το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πάνω από 45 % .
    Ο κύριος Καρατζαφέρης ξεχνάει κάτι σημαντικό.

    Το Πασοκ υλοποιεί το πρόγραμμα που προεκλογικά είχε και που ο ελληνικός λαός το εψήφισε με 44% αφήνοντας πίσω με 10,44 μονάδες τη ΝΔ και όλα τα υπόλοιπα κόμματα.

    Κύριε Κατατζαφέρη , το πρόβλημα που έχετε με τη ΝΔ να το λύσετε μεταξύ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο μιλάς για περίστροφο , όπλο ξεπερασμένο πλέον από το πιστόλι. Αυτά που λες είναι ξεπερασμένα . Γνωρίζεις προφανώς πόσο κοστίζουν οι εκλογές. Και αν γίνουν τι θα προσφέρουν ; Το ΠΑΣΟΚ έχει νωπή εντολή και πρέπει να κυβερνήσει τη χώρα . Βεβαίως η υπόθεση της διακυβέρνησης , μου θυμίζει 1985 (με το Τσοβόλα δώστα όλα την άνοιξη και σφίχτε κι άλλο το ζωνάρι το φθινόπωρο του έτους αυτού ) σε πολύ χειρότερη έκδοση.
    Ο λαός επέλεξε κυβέρνηση. Σταμάτα να λαϊκίζεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καρατζαφέρης θέλει εκλογές για να εξασφαλίσει τους ψηφοφόρους του πριν η ΝΔ σταθεί στα πόδια της και του αφαιρέσει οριστικά και αμετάκλητα τη δύναμη που της απορρόφησε και τότε "αντίο Γλαρέτζα" που θα λεγανε και στην ιδιαίτερη πατριδα του!
    Καρατζαφέρης τέλος!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρέ παιδιά,διατί ασχολείσθε μέ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ,ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ ΤΉΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και κλάμα η Κυρία!
    Με το παράπονο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους οι δημοσιογράφοι και οι σχολιαστές των 8 αναφέρονται στη συνέχιση της απεργίας στο λιμάνι.
    Μάλιστα το βράδυ που ανακοινώθηκε παράταση της απεργίας (3.11.2009) άστραψε και βρόντηξε ο συνήθως ήρεμος κ. Χατζηνικολάου και μάλιστα διέκρινε «παιχνίδια πολιτικά της Αριστεράς» εις βάρος της νέας κυβέρνησης. Μ' ένα σμπάρο, δηλαδή, δυο τρυγόνια! Μόνο που τη σύμβαση εκχώρησης τη συνέταξε η άλλη κυβέρνηση, η «παλιά», κι ας κάνουν όλοι τώρα τους Κινέζους. Και καλά τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στα εφοπλιστικά τζάκια, τα οποία και «κανόνισαν» σε μεγάλο βαθμό τη συμφωνία. Οι άλλοι, όμως, για ποιο λόγο βροντοφωνάζουν για τον δήθεν διασυρμό της χώρας, όταν μάλιστα σε άλλα ζητήματα αμφίβολης σημασίας, τύπου «το μέλλον μιας βραχονησίδας», πετάνε τη σκούφια τους για... αντίσταση;

    Οι βραδινοί τηλεπαρουσιαστές δεν τολμούν να αναφέρουν τρεις κακές λέξεις, τρεις απλές αλήθειες στο κοινό τους.

    1. Η Cosco Pacific LtD δεν είναι κρατική εταιρεία αλλά offshore εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, με το κύριο μέρος των μετόχων άγνωστης προέλευσης και εθνικότητας. Ας μην εκπλαγεί κανένας αν στους μετόχους της εταιρείας στο μέλλον εμφανιστούν και ονόματα ελληνικών οικογενειών.

    2. Η Ε.Ε. έχει ήδη εντοπίσει τις παράνομες -σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο- διατάξεις της σύμβασης που σκανδαλωδώς ευνοούν την εταιρεία των Βερμούδων. Μόνο το γεγονός ότι οι εταιρείες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό φαίνεται να συνεργάζονται (μετοχικά), είναι λόγος απόλυτης ακυρότητας.

    3. Τέλος, και σημαντικό «σημειολογικά» στοιχείο που συστηματικά αποσιωπάται, είναι το γεγονός ότι ο ισχυρός κρατικός αξιωματούχος, φίλος του τέως πρωθυπουργού και πολλών Ελλήνων εφοπλιστών και υπεύθυνος στον τομέα «πειθαρχίας» της Κίνας, δρ Γουέι Τζιαφού, από τον Ιούλιο του 2008 δεν είναι πλέον πρόεδρος της εταιρείας ( Ιός, 1.11.09). Ακόμα κι αν επισκεφτεί λοιπόν την κ. Κατσέλη ο «επίτιμος» πρόεδρος, είναι απλώς θέμα εντυπώσεων. Αν δεν τα πούνε όμως αυτά οι παρουσιαστές, που δεν σηκώνουν κατά τα άλλα μύγα στο σπαθί τους, πώς θα δικαιολογηθούν μεθαύριο στους Ελληνες πολίτες, όταν και αν αποκαλυφθεί ότι ο Πειραιάς είναι ένα πολύ μεγάλο Βατοπέδι, με άγνωστες ακόμα συνέπειες για το ελληνικό Δημόσιο και το «περήφανο ελληνικό πνεύμα»;

    Μπορεί να «κλαίνε» τα τηλεοπτικά δελτία για τα χριστουγεννιάτικα κινέζικα λαμπιόνια που παραμένουν στις αποβάθρες του Πειραιά λόγω της απεργίας, όμως θα κλάψουνε μανούλες στην κυριολεξία αν βάλει τελικά αυτή η θυγατρική ανώνυμη ΣΕΠ Α.Ε. το πόδι της στον ΟΛΠ.

    Και για να σοβαρευτούμε. Ο ΟΛΠ, που «βγάζει» το χρόνο πάνω από 110 εκατ. ευρώ, στην ουσία εκχωρήθηκε για 22,5 εκατ. ευρώ. Εκτός από την εγγύηση των 50 εκατ. του διαγωνισμού, τα μόνα ζεστά χρήματα μέχρι στιγμής είναι τα 22,5 εκατομμύρια, και δεν πείθει κανέναν, ειδικά ο κ. Βουλγαράκης, που επανέλαβε στο Thema FM (4/11/2009) τα περί 4,4 δισ., όταν το ποσό αυτό το έχει διαψεύσει ακόμα και η ίδια η Cosco Pacific. Αν αυτό

    δεν είναι λοιπόν σκάνδαλο, τότε οι λέξεις πράγματι έχουν χάσει τη σημασία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε σεις κανανε ποτε καλο οι δεξιοι σε αυτην την χωρα???μονο δυστηχια και φτωχεια φερανε οποτε πηραν την εξουσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ,ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ,ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΤΕΣ ΣΟΥ ΛΑΚΙΣΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ
    ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΣ.
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ.ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΕΣ ΤΙΣ ΔΥΜΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρ. Πρωτ : …569… Ασπρόπυργος 06/11/09

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    Τα τελευταία δημοσιεύματα (ΕΠΙΚΑΙΡΑ) φέρνουν στο κέντρο της επικαιρότητας τα ΕΛ.ΠΕ συγκρίνοντάς τα ακόμα και με το σκάνδαλο στο Βατοπέδι.
    Εμείς οι εργαζόμενοι που έχουμε δώσει και συνεχίζουμε να δίνουμε τα πάντα γι΄ αυτήν την Εταιρεία, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας τόσο γι΄ αυτά που αναφέρονται στον Τύπο όσο και την απαράδεκτη στάση της Διοίκησης στο να μην απαντά.
    Η μέχρι σήμερα πολιτική των Διοικούντων να δίνουν κάθε τόσο «κρυφά» τις μισθοδοσίες των εργαζομένων στις εφημερίδες, στη λογική της αποκάλυψης συντεχνιών και καλοπληρωμένων εργαζομένων, φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι το έκαναν για να «κρύβουνε» τις πράξεις τους, που θα ζήλευε και το Παλέρμο της Σικελίας.
    Ο δε Πρόεδρος των ΕΛ.ΠΕ κος Χριστοδούλου, που όταν ήρθε στην Εταιρεία, επαίρετο για το πόσα συνδικάτα έχει διαλύσει (παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του, τελικώς δεν το πέτυχε) μας απέκρυψε ότι άλλο ένα προσόν του ήταν να διαλύσει και τις εταιρείες στις οποίες είχε θητεύσει.
    Κύριε Πρόεδρε
    Θέστε τον εαυτό σας επιτέλους σε συνταξιοδότηση, αρκετά κάνατε γι΄αυτήν την Εταιρεία.
    Οι προηγούμενοι πολιτικοί προϊστάμενοι, φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι υιοθετούσαν τις πρακτικές σας. Η σημερινή πολιτική ηγεσία όπου έχει δηλώσει ότι τα ΕΛ.ΠΕ θα πρέπει να αποτελέσουν όχημα ανάπτυξης για την Πατρίδα μας και την Εθνική Οικονομία, σας χρειάζεται ;
    Αυτό θα πρέπει να απαντηθεί και σύντομα μάλιστα.
    Κύριοι της Διοίκησης
    Σταματήστε επιτέλους την τακτική σας να φέρνετε «εισαγόμενα στελέχη» στα ΕΛ.ΠΕ, περιφρονώντας την ίδια την Εταιρεία που διοικείτε, την οποία αναλάβατε μέσα στις πρώτες κερδοφόρες επιχειρήσεις της χώρας και σήμερα δεν υπάρχει καν στην πρώτη 10αδα !
    Φαίνεται δεν σας έγινε μάθημα η πρόσληψη του «δαφνοστεφανομένου στελέχους», όπως το αποκαλούσατε (κα Κουτσουμάρη), όπου έφυγε κακήν κακώς ως αποτυχημένη.
    Σας δηλώνουμε εντόνως, δεν πάει άλλο.

    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
    O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


    ΜΙΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια Παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ! Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της επιλογής σας το 89, 14/100 πληθωρισμό φώναζε ο Μητσοτάκης, 27/100 παρέδωσε το 93. Θυμηθείτε τα πρόσφατα γεγονότα που σας πίκραναν, που σας εξευτέλισαν, που σας πούλησαν, με την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ 2004.
    Ποιος σας τα έκανε όλα αυτά Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ! ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλα τα λεει.
    μονο οι πρασινορουφιανοι και τα ΜΜΕ τους θα παζουν με τοβ λαο?

    Θυμηθειτε τους νομους αληστου μνημης κουτσογιωργα που επρεπε 3 φορες να μας παει σε εκλογες το φασιστικο καθεστως ΠΑΣΟΚ για να γαμηθει απο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ με 48%.

    Το ιδιο εγινε 2000 με νοθεια και 2004 με φασισστικο εκλογικο συστημα της ισχνης πλειοψηφιας της ΝΔ στη βουλη παρα τη μεγαλη νικη της.

    εκει πασοκια. ΑΠΟ ΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΧΩΡΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξέρεις ότι θαβγει η Ντόρα. Αν βγει ο Σαμαράς τι θα πάρεις στις εκλογές; Το μπούλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην ξεχνούμαι την αρρώστια του Καρατζαφέρη εναντίων του ΠΑΣΟΚ, αυτός δεν είχε πει ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Όρτσα μούτρα που δεν θα επιτρέψει σε ένα από τα δυο μεγαλητερα κόμματα της χώρας να ξαναγίνει κυβέρνηση!
    Όρτσα κατάντημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΙΚΟ . ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΗΡΕΜΗΣΤΕ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι λαθρομετανάστες όταν φτάνουν στην Χώρα μας παίρνουν
    προσωρινή διαμονή για ένα μήνα με το σύστημα της διοικητικής
    απέλασης.
    Εύκολα την πλαστογραφούν στην συνέχεια αλλάζοντας ημερομηνία
    και παραμένουν....μέχρι να νομιμοποιηθούν.
    Ο έλεγχος είναι δύσκολος.
    Έτσι φτάσαμε στο σημείο η Ελλάδα να έχει το μεγαλύτερο
    ποσοστό λαθρομεταναστών στην Ευρώπη (20%).
    Οι άθλιες πολυκατοικίες του Κέντρου της Αθήνας που τους στιβάζουν
    εξακολουθούν να πλουτίζουν τους ιδιοκτήτες τους που κανείς
    δεν τους αγγίζει.
    Από σήμερα και μετά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης
    ότι θα νομιμοποιηθούν θα αρχίσουν να κυκλοφορούν
    περισσότερο ανάμεσά μας αναζητώντας
    λίγα ή περισσότερα ευρώ με κάθε τρόπο.
    Η πείνα είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
    Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί και θα συνεχίσει να αυξάνεται.
    Είμαστε όμηροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 5-11-2007
    Η αναπροσαρμογή των φόρων σε ποτά και τσιγάρα θα είναι της τάξης του 10%, ενώ δεν έχει ακόμη αποφασιστεί η αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο....

    12-7-2009_______________________
    Συνέντευξη Λούκας Κατσέλη
    Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ: Το τρίτο που είπε με το οποίο συμφωνούμε είναι πως η δημοσιονομική εξυγίανση πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Αλλά, βέβαια, δεν θα γίνει με επιβολή πρόσθετων φορολογικών μέτρων σε αυτούς που κινούν την αγορά... Και αυτή είναι η βασική μας διαφορά με...

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΩΟ ?
    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ....
    Ή ΟΙ ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΑΣ ?
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΖΩΑ.
    Με δύο βελάσματα και δύο μουγρητά..
    σαν το "πασοκ. πρώτα ο πολιτης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ???
    ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όσοι μιλούν για εφαρμογή των προεκλογικών υποσχέσεων φαίνονται το λιγότερο γραφικοί.
    Ψήφισα Γιώργο Παπανδρέου γιατί πίστεψα. Ο αδελφός μου, οικογενειάρχης, είναι σε πρόγραμμα stage. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κυβερνάει. Αν δεν γυρίσει αμμέσως
    στο πρόγραμμα του, ΘΑ κάνω αγώνα ενάντια σε αυτούς που πρόδωσαν τις ψήφους της οικογένειας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O σοβαρός ασόβαρος Καρατζαφέρης... Εύχεται να βγει η Ντόρα αλλά θα βγάλουμε Σαμαρά και τότε θα δουμε. Αν και ως δεξιοί θα πάρουμε κλογές το νωρίτερο το 2017.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    5-11-2007
    Η αναπροσαρμογή των φόρων σε ποτά και τσιγάρα θα είναι της τάξης του 10%, ενώ δεν έχει ακόμη αποφασιστεί η αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο....

    12-7-2009_______________________

    Συνέντευξη Λούκας Κατσέλη
    Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ: Το τρίτο που είπε με το οποίο συμφωνούμε είναι πως η δημοσιονομική εξυγίανση πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Αλλά, βέβαια, δεν θα γίνει με επιβολή πρόσθετων φορολογικών μέτρων σε αυτούς που κινούν την αγορά... Και αυτή είναι η βασική μας διαφορά με...

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΩΟ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ
    Ή ΟΙ ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΑΣ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΖΩΑ.
    Με δύο βελάσματα και δύο μουγρητά..
    σαν το "πασοκ. πρώτα ο πολιτης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οικογενειοκρατία και πράσινα άλογα του Καρατζαφέρη και των ομοίων του. Παπανδρέου Γεώργιος γιος Παπά-Ανδρέα από το Καλέτζι της Αχαϊας. Κωσταντίνος Καραμανλής γιος Δασκαλου από χωριό των Σερρών. Μητσοτάκης από τα Χανιά . Όταν γίνονται αρχηγοι του κόμματος της Ν.Δ. Ο Αβέρωφ (Τζάκι) ο Ράλλης (Τζάκι) ο Έβερτ (τζάκι) δεν μπόρεσαν να τραβήξουν όσο όνομα πολύ ανώτερο από τους αλλους, και του Σημίτη περλαμβανομένου, κι αν είχαν! Περί ποιάς λοιπόν οικοφενειοκρατίας μιλάτε μονότονα και χωρίς να αναλύετε την κατάστση. Τώρα υπάρχει ασφαλώς πιθανότητα να αναδειχθεί ο Σαμαράς. Τι έγινε; Απλώς θα πάει η ΝΔ μερικές δεκαετίες πίσω και ο Καρατζαφέρης λόγω στενής πολιτικής συγγένειας θα εξαφανισθεί ή θα κληθει να συγχωνευθεί με το παιδί της Καλαμάτας!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.
    ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ).
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παρακαλείται ο κ. Καρατζαφέρης να μην θεωρεί δεδομένους τους ψηφοφόρους του.
    Ας προσέξει μην τυχόν και χάσει και αυτούς που τον ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ας αρκεστεί στα πλούτη και στη βουλευτική θέση που κατέχει και ας περιορίσει για την ώρα τις υπέρμετρες φιλοδοξίες μην τυχόν και του γυρίσουν μπούμεραγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εθνικός Μειοδότης

    Με αυτα που γραφεις φιλε,θα γελασει και η κουτση Μαρια....Εεε ρε γλεντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ 11 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΛΑΜΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πασοκ
    Το Πασοκ πρεπει να επιταχυνει τους ρυθμους του μετα την πρωτη μηνιαια ηρεμια...

    να μπουν οι γραμματεις και οι διευθυντες

    η πολυ διαβουλευση βλαφτει...

    γιατι αν συνεχιστει το "βημα χελωνας" θα μας περασει η αντιπολιτευση στην στροφη!!

    Τον Μαρτη θα παιχτουν πολλα αν κοιμηθουν οι δικοι μας ή εξαπατήσουν τον κόσμο!!

    Ο νομος για τα δανεια δεν ειναι επαρκης και χρειαζεται μια νεα σεισαχθεια! Ο κοσμος δεν ειναι κοροιδα...μαζευτειτε!!
    Αυτα λεγαν στην Μηλιωνη
    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πάλι μαλακίες κοπανάει αυτός ο Καρατζαφέρης!
    Αυτός δεν ήταν που έλεγε ότι θα κάνει υπεύθυνη αντιπολίτευση τώρα?Αντί λοιπόν να κανει αντιπολίτευση σε μιά κυβέρνηση που έχι ακόμη τα.. σταυρουδάκια στο πέτο, λέει ότι θα υποχρεώσει σε εκλογές πάλι τον τόπο!Δεν έχουμε άλλη δουλειά μόνο να μας τρέχει πάλι στις κάλπες ο Καρατζαφέρης.Και το κοινοκύρεμα που έλεγε ότι σαν καλός κουμανταδόρος πρέπι να γίνει πώς θα γίνει? Με νέα εντελώς άσκοπη σπατάλη οικονομική γιά να πάμε σε νέες εκλογές?Γιατί αναιρεί τον εαυτό του ο κύριος Γιωργάρας?(Κατά το Γιωργάκης γιά τον πρωθυπουργό)
    Λίγη σοβαρότητα είναι αναγκαία.Ούτε στα αμφιθέατρα στις φοιτητικές συνελεύσεις δεν φερόμαστε τόσο ανεύθυνα.Θα μου πείτε αν πάμε σε εκλογές μήπως και τα έξοδα τα πληρώσει ο Καρατζαφέρης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτος δεν φωναζε οχι τοσο συντομα εκλογες ΔΕΝ αντεχει η οικονομια του τοπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ολα τα τσογλανια
    του κοσμου τα κατακαθια
    εδω θα ρθουν να μεινουν
    κι εσεις οι ελληναρες
    θα μεινετε παπαρες
    γιατι ειστε και πολυ @ρχιδ@ρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. parxei apanthsh
    apo ton dr koutsouko

    tom marth...pio va8eia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. APANTISE O DR KOYTSOUKOS

    GIATI O ALLOI AKOMA KOIMOUNTAI

    TON MARTI 47% PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΕΡ GEORG ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΔ , ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ,ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ .


    ΚΙ ΕΡΩΤΩ .


    ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ Η ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ MISTER GEORG;


    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΧΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 8 Νοε 2009 1:41:00 μμ




    ΕΞΩ ΥΠΟΝΟΜΕ .


    ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ekloges ke malakies.i xora kegete,ke alli kanun apergies,alli zitan ekloges.re poli gamisi theli autos o laos telika.trellathikame entelos re pedia?kala ap tin alli o kathenas ton kolo kita.re se ligo salio den tha iparxi,ke ta malakismena kanun logo gia mia miosi ston 14 mistho?na kopi entelos re malakismena pu den kanete tipota ke olo klegeste.diladi i alli pu duleun ine malakes?i agrotes?i epaggelmaties?ston turismo?alla esis ola dika sas ta thelete.sas blepo na katharizete parpriz sta staurodromia (poli apo sas)ama sinexisume etsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση