GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς την Μπακογιάννη ο Πολύδωρας...

Από τον Χρήστο Μπουκάτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έντονη κινητικότητα αναπτύσσεται στη ΝΔ σχετικά με τον Βύρωνα Πολύδωρα και ...

Από τον Χρήστο Μπουκάτη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έντονη κινητικότητα αναπτύσσεται στη ΝΔ σχετικά με τον Βύρωνα Πολύδωρα και τη στάση που θα κρατήσει στο θέμα της διαδοχής. Ο πρώην υπουργός, ο οποίος υπήρξε και υποψήφιος για την αρχηγία στο συνέδριο του 1997 οπότε και εξελέγη ο Κώστας Καραμανλής, φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να εκφράσει την υποστήριξη του προς την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Στη στάση του Β. Πολύδωρα αποδίδεται ιδιαίτερη σημασία επειδή απευθύνεται στους "παραδοσιακούς" ψηφοφόρους της ΝΔ, δηλαδή στους "δεξιούς", όπου φάνηκε ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει ρεύμα και αυτό συνέβαλε στην υπεροχή των τελευταίων ημερών.

13 σχόλια

  1. ΑΑΑΑΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΠΟΛΥ ΝΕΟ
    ΥΛΙΚΟ .ΑΝΤΕ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΚΟΥΤΣΟΥΡΩΣΑΤΕ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ , ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπεισόδια μεταξύ Αλγερινών και Αιγυπτίων είχαμε σήμερα γύρω στις 9:30 το βράδυ στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας.
    Για περίπου 15 με 20 λεπτά ομάδα περίπου 200 ατόμων έκανε ότι ήθελε στην πλατεία και στην γύρω περιοχή.Ρόπαλα,μαχαίρια,πέτρες,καδρόνια στα χέρια Αλγερινών και Αιγυπτίων χούλιγκαν.
    Η συμπλοκή ηταν λίγο πολύ αναμενώμενη,έπειτα απο το τέλος του μπαράζ για το μουντιάλ ανάμεσα στις 2 ομάδες.
    Εξάλου μην ξεχνάμε ότι και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έγιναν επεισόδια Αλγερινών και Αιγυπτίων.Με την Γαλλία να έχει και τα περισσότερα με απολογισμό πολλά θύματα της βίας και πολλές υλικές ζημιές απο την μανία των χούλιγκαν απο το Αλγέρι.
    Στα δικά μας τώρα.
    Η πλατεία έγινε κέντρο μαχών μουσουλμάνων χούλιγκαν,απο την οργή τους δεν ξέφυγαν ούτε και οι Ελλήνες περαστικοί και τα ξενοδοχεία της περιοχής,που τραβάνε όλο το μαρτύριο της λαθρομετανάστευσης χειμώνα καλοκαίρι.
    Πάντως με την επέμβαση της αστυνομίας,ομάδες Ζ και Δ έκαναν επέμβαση σχετικά γρήγορα 20' λεπτά..έπειτα απο τις καταγγελίες των ξενοδόχων και των ανθρώπων της Αττικό Μετρό.
    Συλλήψεις και προσαγωγές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα,αλλά μην περιμένετε να παίξει και πολύ η σχετική είδηση,χαλάει την μανέστρα που φτιάχνουν μαζί η κυβέρνηση και τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κάνει αυτό το λάθος ο Πολύδωρας, σημαίνει ότι μόνο πατριώτης δεν είναι και καλό θα ήταν να αφήσει τους θεατρινισμούς και την πατριδοκαπηλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον Βύρωνα αν αληθεύει η είδηση.Δείχνει ότι την πονάει αυτή την παράταξη πραγματικά και τάσσεται κατά της μετάλλαξής της σε φέουδο ενός άθλιου ΠΡΟΔΟΤΗ που διακατέχεται μόνο απο αρχομανία, είναι ανίκανος και ανήθικος και θέλει να χαμηλώσει την παράταξη αφού φυσικά είναι αδύνατο αυτός ο πολιτικός πυγμαίος να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.
    ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασε ρε πανέξυπνε που θα πείς προδότη τον Σαμαρά!!!
    μασε την Ντόρα Ιζνογκουντ και άντε παραπέρα!
    Αμα ο Πολυδωρας με τις "ασφαλείς πληροφορίες" του Πρέσσα πάει με την ΝτόραΜεταΠολλαΞέναΟνοματα θάναι μεγάλο θάμα!
    Και τα θάματα κρατάνε ως τις 29 Νοεμβρίου! το πολύ πολύ, λεβέντη μου, τσολιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι δουλεία έχει ο Βύρων που εκπροσωπεί τη λαϊκή πατριωτική δεξιά με το νεοφιλελεύθερο κοσμοπολιτισμό της Ντόρας. Οι ιδέες του Βύρωνα είναι πιο κοντά στον Σαμαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Βύρωνα.Εμείς οι πραγματικοί δεξιοί δεν ανεχόμαστε τους προδότες στην παράταξή μας.
    Έξω οι προδότες!
    Που για μια χούφτα αργύρια του Κόκκαλη για να σώσει το μαγαζάκι του τον ΟΤΕ, πούλησε ο βρωμύλος αρχομανής πληγωμένος πρίγκηπας την παράταξή του.
    Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1:03 μ.μ.

    το ότι είσαι Ντοράκιας με το αζημίωτο το αντιλαμβανόμαστε.
    μην κόπτεσαι τόσο πολύ εναντίον του δήθεν προδότη και κοίταξε μήπως κάνεις μεγάλο λάθος παρά τις αμοιβές που παίρνεις και η προδοσία είναι αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχα, η κομμένη γράνα; οι συβαρίτες πολιτικοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Δεν πρέπει να συζητηθεί κάποτε και η προδοσία του Αντωνάκη που έριξε την κυβέρνησή του και -τελείως τυχαία- βόλευε και τον Κόκκαλη, ο οποίος αμέσως μετά πήρε από το ΠΑΣΟΚ όλες τις αναθέσεις για τον ΟΤΕ?? Πότε θα συζητηθεί??



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγά μη ξεχάσουμε τι έγινε 16 χρόνια πριν!
    Πως δηλαδή ο Μητσοτάκης, όπως περιγράφει ο Κρις Σπύρου, προδωσε το Μακεδονικό και έδωσε απάλευτα το μισό όνομα τότε, χωρίς κανένας να το πιέσει ιδιαίτερα!
    Μάλλον αντιπαροχή έδωσε, προκειμένου να προικίσει την Κορούλα με τα ξένα ονόματα και τις ξένες ιστορίες!
    Κι αν εμφανίστηκε ο Συπιλίδης σε μια συγκέντρωση, φταίει ο Σαμαράς!
    Σώπα ρε ευμνήμονα! σώπα! και μείς ρε φίλε τί είμαστε; Λωτοφάγοι;;;;

    Εκείνο που αξίζει να σου υπενθυμίσουμε εύθικτε θυμισιάρη καταγγελτή, είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν νοιάζεται για τα έργα του μπαμπά σήμερα! ιδιαίτερα όταν αυτά είναι ...αρχαία ιστορία και μάλιστα κατά την δοξασία του, σιγά μη την θυμαται κανένας!
    Εχέσθη η φοράς εις το αλώνιον για το τι έκανε ο πατήρ, κοινώς!
    Μια χαρά μας φτάνει η Κορη με τα δανεικά ονοματα!
    τα Ξενα ονόματα!
    των Αλλων τα ονόματα!
    Μας φτάνει να θυμόμαστε τα πρόσφατα!
    την υποταγή της στο σχέδιο αννάν, στην υπεράσπιση του Ευρωσυντάγματος, στην κοκκινη γραμμη της ηττοπάθειας, την Σιμενσ, τα μούτρα της όταν έβαλε το μιξοβέτο ο Καραμανλής, τα μούτρα της όταν υπέγραφε για τον Αγωγό, την υπόθεση της αποδρασης του Χριστοφοράκου, την πυραυλική στις ανατολικες χώρες, την αποστολή του Λουλη στην Κύπρο εναντίον του Τελευταίου Ελληνα, του Τάσου ...
    το Αεροπλάνο του Μιλόσοσκι στη Κέρκυρα για τα μάτια της Χιλαρυ που την έφτυσε! Σιγά μην έρχόταν
    η παρολίγον πρόεδρος να μιλήσει με την ΄σιγά-μη-μέλλουσα αρχηγό της αντιπολίτευσης!
    Ποιός δεν θυμάται το φαρμάκι που έσταζε όταν υπογραφόταν ο αγωγός, όταν ώς υπουργός Εξωτερικών πούλησε τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης μη και έρθει κανένας ξένος ηγέτης και μιλήσει με τον Αντώνη!
    Σάπμως οι ηλιθιότητες στην περίπτωση των παραβιάσεων και της πορείας ένταξης της "φίλης" γείτονος, ήταν λίγες; Οι χειρισμοί της Θράκης είναι 16χρονες Συμπιλίδιες μνήμες; Η αποπομπή Κοραντή, η αποστρατεία Γραψα που επέβαλε, λίγο κόστος είχαν στην εικονα της ξεφτίλας που προκλήθηκε για μια κυβέρνηση που εβάλετο από παντού;
    Τι να πρωτοθυμηθούμε από τα πρόσφατα, για να μας …αποπροσανατολίσον τα περασμένα;
    Ξυπνάτε εκεί στο επιτελείο της και τουλάχιστον δώστε τον αγώνα στην ουσία!
    Γιατί ξέρεις φιλαράκο, και οι συν εσένα, όλοι ξέρουν πως ο ΙζνοΓκουντ δεν εγκατέλειψε ΠΟΤΕ τον Χαλίφη! Αλλά ποτέ κανένας επίσης δεν αμφέβαλε για τις προθέσεις του!
    Να γίνει Χαλίφης στην Θέση του Χαλίφη!
    Για αυτό "Αργηγέ που δεν έφυγες ποτέ" , που λέει και το σύνθημα,
    «Μη φάς! σφάξαμε φακές!»
    Δεν χρειαζόμαστε παλιές μνήμες για να ξεράσουμε!
    Εχουμε πολλές πρόσφατες, να μας πληγώνουν! Ειδικώτερα αν συνοδεύονται από χασκόγελα και χάχανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση