GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελλάδα δεν ψήφισε στον ΟΗΕ...

...την Έκθεση “Goldstone Report”, που καταδίκαζε το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου στη Γάζα. Aπό το http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Κ...

...την Έκθεση “Goldstone Report”, που καταδίκαζε το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου στη Γάζα.

Aπό το http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Κανείς Έλληνας διπλωμάτης δεν μπορεί να εξηγήσει τη στροφή 180 μοιρών της Ελλάδας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.
Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υπερψήφισε την έκθεση Goldstone με 114 ψήφους, 18 ενάντιους (μεταξύ των οποίων ΗΠΑ, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Γερμανία, Ιταλία…) και 44 αποχές (!).
Κανείς δεν μπορεί να ερμηνεύσει τις εντολές της ελληνικής κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου και του αναπληρωτή ΥΠΕΞ κ. Δημήτρη Δρούτσα, ώστε η χώρα μας να εγκαταλείψει για πρώτη φορά την Παλαιστινιακή υπόθεση και να τείνει «χέρι» βοήθειας στις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
Διπλωματικές πηγές επισημαίνουν ότι...

αυτή η «στροφή» της Ελλάδας δεν συνέβη ούτε επί δεξιάς. Μάλιστα, τόνιζαν ότι θα τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου για αυτή την πρωτοφανή στάση της Ελλάδας, αλλά και θα έχει τις «συνέπειες» στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ελλάδας στον Αραβικό κόσμο και τη Μέση Ανατολή. Φυσικά, η Τουρκία συντάχθηκε με την πλειοψηφία των μελών του ΟΗΕ και καταδίκασε το Ισραήλ…
Μήπως ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και πρωθυπουργός της χώρας οφείλει μια απλή εξήγηση στον ελληνικό λαό, στα εκατομμύρια ψηφοφόρους, φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ;
Για την ώρα, αναμένοντας επίσημες διευκρινήσεις, δεν συνεχίζουμε….
Αλλά δεν ξεχνάμε… κι ανησυχούμε σφοδρά αν αναλογιστούμε τα δημόσια συγχαρητήρια που έχουν δοθεί στον κ. Δημήτρη Δρούτσα για τη συνεισφορά του στην υπερψήφιση του σχεδίου Ανάν. Κύριε Δρούτσα, οφείλεις εξηγήσεις στον ελληνικό λαό, αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο…
Νάσος
Σχετικό: UN vote overwhelmingly supports Goldstone report

15 σχόλια

  1. ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ

    ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ.

    Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές, για τη διακίνηση μίγματος αρτοποιίας, το οποίο περιέχει καφέ λιναρόσπορο προέλευσης Καναδά. Στην πρώτη ύλη (καφέ λιναρόσπορος) ανιχνεύτηκε η μη εγκεκριμένη γενετική τροποποίηση FP967.

    Πρόκειται για μίγμα αρτοποιίας, με την εμπορική επωνυμία «KORNGOLD -Mehrkornbrot - Μείγμα ψησίματος για πολύσπορο ψωμί», σε συσκευασία του 1 κιλού, το οποίο παρασκευάζεται από την Γερμανική επιχείρηση «Frießinger Mühle» και στην Ελλάδα διακινείται μέσω της επιχείρησης «ALDI Hellas».

    Η εταιρεία προέβη σε προληπτική ανάκληση / απόσυρση του συνόλου του συγκεκριμένου προϊόντος, με ημερομηνίες ελάχιστης διατηρησιμότητας 04.12.2009, 01.01.2010, 26.02.2010, 18.03.2010 και 15.04.2010. Η συνολική διακίνηση του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 1474 τεμάχια.

    Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου του συγκεκριμένου προϊόντος από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

    Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται παρακάτω, να μην το καταναλώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΕ... ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ
    " ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ¨ ΔΡΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ.
    Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ.
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΥΝΑΝ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ.

    ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ
    ΑΠΕΙΧΕ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η
    ΡΩΣΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ
    ΕΠΙΜΕΡΙΖΕΙ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ
    ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ
    ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι γραφεις αυτού ρε βούρλο; Ποτε έπαιξε η Ελλάδα κάποιο ρολο στις εξελίξεις στην μέση Ανατολή; Οι μουλάδες του Ιραν και οι παλαιστινιακές κλίκες διαθέτουν εδώ αρκετά γιουσουφάκια και χρήσιμους ηλίθιους ποτε όμως αυτοί δεν έδωσαν σημασία η πήραν σοβαρά τα άπιστα σκυλιά εξ Ελλάδος. Τζάμπα το γλείψιμο του A Παπανδρέου και οι αντιιμπεριαλιστικές του ρητορείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανείς Έλληνας διπλωμάτης δεν μπορεί να εξηγήσει τη στροφή 180 μοιρών της Ελλάδας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

    ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
    ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΟΡΓΚΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΥΠ.ΕΞ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΑΝΤΛΙΝ ΩΛΜΠΡΑΪΤ.
    Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΕΙΝΑΙ
    ΕΒΡΑΙΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ?
    ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΨΕΥΤΟΑΠΟΡΙΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TELIKA MIA KYVERNISI ME ARXIDIA.
    OI PALESTINIANOII EINAI OI EGKLIMATIES ALLA POU NA TO KATALAVETE MALAKES ELLINES.
    MPRAVO STIN KYVERNISI POU P[RAGMATIKA GNORIZOI TOUS ISLAMOFASISTES MOUSOULMANOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα δημοκρατικά, προοδευτικά, αντισιωνιστικα κράτη-μέλη του ΟΗΕ όπως Ιραν, Συρία, Λιβύη, Πακισταν, Σαουδική Αραβία, Σουδάν, Κουβα ψηφισαν υπέρ της έκθεσης Goldstone. Ντροπή για την Ελλάδα να μένει μακρυά από αυτά τα διαλεχτά καθεστώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Χθες η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη υπερψήφισε (114 υπέρ, 18 κατά, 44 αποχές) την Έκθεση Γκόλντστοουν, ορίζοντας τρίμηνη προθεσμία σε Ισραήλ και Παλαιστινίους για να διεξαγάγουν «ανεξάρτητες και αξιόπιστες έρευνες» για πράξεις που αποτελούν εγκλήματα πολέμου κατά την τριών εβδομάδων ισραηλινή επίθεση στη Γάζα, που ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου 2008, στη διάρκεια της οποίας έχασαν τη ζωή τους 1.400 Παλαιστίνιοι (οι περισσότεροι άμαχοι) και μόνο 13 Ισραηλινοί. Το Ισραήλ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ αρνείται να γίνει έρευνα.

    Ο νοτιοαφρικανός δικαστής Ρίτσαρντ Γκόλντστοουν στην έκθεσή του κατηγορεί(ΚΥΡΙΩΣ) το Ισραήλ, αλλά και τους… Παλαιστινίους(για λόγους ισορροπίας;) για εγκλήματα πολέμου κατά την επίθεση που πραγματοποίησε τον περασμένο χειμώνα στη Γάζα. Ο δικαστής δήλωσε πως “η μεγάλη πλειοψηφία αυτών που επικρίνουν την έκθεση δεν την έχει καν διαβάσει”, αναφέροντας ως απόδειξη “το γεγονός ότι οι επικρίσεις δεν αφορούν την ουσία της έκθεσης”.

    ΗΠΑ και Ισραήλ καταψήφισαν την έκθεση. Βρετανία και Γαλλία ήταν ανάμεσα στις 44 χώρες που απείχαν. Ανάμεσα στις απέχουσες χώρες ήταν και η Ελλάδα του πρωθυπουργού και υπουργού εξωτερικών Παπανδρέου… Πλήρης η ένταξη(και χωρίς προσχήματα) στο αγγλοσαξωνικό – σιωνιστικό μπλόκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΩΧ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
    ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ o sibilla - ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8 Νοε 2009 7:29:00 μμ

    Δηλαδη οποιος πολεμαει για την ελευθερια και την χωρα του ειναι 'ισλαμοφασιστας' η απλως φασιστας;Αντε ρε μαλακα που εχετε ενα καυλι στο στομα και το πιπιλατε συνεχεια.Νουμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ειναι τυχαιο οτι η Κοντολιζα Ραιζ απεκαλεσε την Μπακογιαννη 'υπουργο εξωτερικων του Ισραηλ'.Μιλαμε τωρα για σφουγγοκωλαριους Υπεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηλίθιε @8 Νοε 2009 11:51:00 μμ, που πιπίλας συνέχεια το καυλί του αντιιμπεριαλισμού, το να πολεμάει κανεις για την επιβολή του ισλαμ για την απελευθέρωση της παλαιστίνης από τa άριστα σκυλιά αν δεν είναι ισλαμοφασισμος τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ελλαδα πρεπει
    να φ υ γ ε ι
    απο τον ΟΗΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 9 Νοε 2009 8:50:00 πμ

    ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση