GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη - σοκ! Κατάσχεσαν τις εισπράξεις...

...του Λαϊκού Νοσοκομείου για χρέη σε φαρμακευτική εταιρεία. Ανοίγει ο δρόμος για να γίνει το ίδιο και σε άλλα Νοσοκομεία! Από την Σμαράγδα ...

...του Λαϊκού Νοσοκομείου για χρέη σε φαρμακευτική εταιρεία. Ανοίγει ο δρόμος για να γίνει το ίδιο και σε άλλα Νοσοκομεία!

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Αγριεύουν τα πράγματα στο χώρο της Υγείας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, χθες έγινε κατάσχεση του ταμείου του Λαϊκού Νοσοκομείου!!!
Η κατάσχεση έγινε με βάση δικαστική απόφαση η οποία εκδόθηκε ύστερα από προσφυγή μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας. Στην εταιρεία, το Νοσοκομείο είχε και έχει μεγάλα χρέη που φέρεται να προσεγγίζουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Καθώς όμως...

τα χρέη δεν πληρώνονταν, η εταιρεία κινήθηκε δικαστικά, κέρδισε την απόφαση για κατάσχεση και χθες πήγε και την εφάρμοσε. Έτσι, όσα χρήματα υπήρχαν στο λογιστήριο του Νοσοκομείου κατασχέθηκαν από τους αρμοδίους της εταιρείας.
Το πιο σημαντικό είναι ότι η απόφαση αυτή ανοίγει το δρόμο για να κάνουν τον ίδιο και άλλες εταιρίες και σε άλλα Νοσοκομεία που έχουν μεγάλα χρέση και δεν μπορούν να τα πληρώσουν.
Αρχίζουν δηλαδή οι κατασχέσεις στα Νοσοκομεία!

17 σχόλια

  1. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ . . . . . ΔΕΣ:
    http://makelio.blogspot.com/2009/04/blog-post_6919.html?zx=4902f8227b7528fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμα μπα η ΣΚΡΟΦΑ κοκκόρη,
    ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ σμαράγδα.

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

    Η ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΚΑΙ Η ΦΩΦΩ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΡΑ
    φόνισα της νοημοσύνης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να τα πάρουν απο τις ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ τησ τσοντας ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως και θέλετε να μην φαληρίσει το ΛΑΙΚΟ με τα μπασίματα που έκανε ο ΠΑΓΚΑΛΗΣ με τα φάρμακά του εκεί μέσα? Αφού τον άφησαν να χτίσει ένα καταδικό του μαγαζί, τι άραγες περίμεναν? τόσα στόματα είχε να θρέψει ο άνθρωπος. ο μισθός λίγος οι καιροί δύσκολοι. χρειάζονατι λεφτά. και τα πολλά λεφτα, μόνον από μίζα έρχονται. το μάθημα γνωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι βλάκες του συμβουλίου διοίκησης θα πληρωθούν τώρα ή όπως οι νοσοκόμοι και οι γιατροί θα περιμένουν και αυτοί την έκτακτη επιχορήγηση ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ήταν μόνον ο Πάγκαλης ο εκμεταλλευτής στο ΛΑΙΚΟ το πρόβλημα θάχε λυθεί όταν έφυγε. Γιά να συνεχίζεται η αρρώστεια, σημαίνει ότι έμειναν πίσω του κι άλλα τοξικά παράγωγα και μικρόβια. Θέλει αποστείρωση το μαγαζί γιατί είναι πολύ χύμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας δούμε τότε και πόσα φάρμακα προωθούνται χωρίς να χρειάζονται. Και τότε τα ξαναλέμε με τις φαρμακοβιομηχανίες (όπως και με τις τιμές των φαρμάκων)....


    Καπετάν Μακρής. Όταν εντελώς "συμπτωματικά" θα ξεκινήσουν οι δωρεές και οι διευκολύνσεις από τις φαρμακοβιομηχανίες (ευσεβής πόθος).
    http://www.youtube.com/watch?v=KFbs8s3VI6M&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΛΥΡΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ?ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΑ? ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ? ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΡΕ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ 22 ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΓΑΠ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ Γ.Α.Π.Α
    ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΕΣΣΔ. ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΧΜΕΡ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ;


    ....Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι το Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας θα στελεχωθεί με πολιτικό προσωπικό, θα λειτουργεί ανεξάρτητα απο την Αστυνομία, ώστε οι καταγγελίες να έχουν αντικειμενική και σοβαρή αντιμετώπιση, και στο προσωπικό του θα περιλαμβάνονται άτομα με νομική κατάρτιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ

    ΤA BLOGS ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΖΟΥΓΚΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκεφθείτε να ήταν ο Καραμανλής στον Αγ. Δομίνικο. Θα τον είχαν σκίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ" γαμω τη γλώσσα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ:

    "Έψαξα να βρω επιδημιολογικά στοιχεία για τους θανάτους από γρίπη στην Ελλάδα σε περασμένα έτη αλλά δεν είμαι γιατρός και δεν έχω πρόσβαση σε τέτοια στοιχεία. Ας δούμε όμως τι λέει η διεθνής επιστημονική βιβλιογραφία: σύμφωνα με το άρθρο...
    του DM Fleming "the contribution of influenza to combined acute respiratory infections, hospital admissions, and deaths in winter" που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Commun Dis Public Health 2000; 3: 32-38, αναφέρεται πως: "In England and Wales, the average number of excess deaths during influenza epidemic periods (1989-1998) was estimated t! o be 12.554 per season". Δηλαδή στην Αγγλία και την Ουαλία (συνολικός πληθυσμός 54 εκατομμύρια άνθρωποι) ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ 1989 ΚΑΙ 1998 ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 12.500 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ. Προσαρμόζοντας για τον ελληνικό πληθυσμό (11 εκατομμύρια) με την απλή μέθοδο των τριών που μάθαμε στο σχολείο... έχουμε πως σε μια συνηθισμένη χρονιά όπως αυτές μεταξύ 1989 και 1998 (που κανείς δεν έκανε λόγο για "πανδημία") πέθαναν κατά μέσο όρο 2557 (δύο χιλιάδες πεντακόσιοι πενήντα επτά) άνθρωποι το χρόνο από γρίπη. Τα σχόλια περιττεύουν... Καταλαβαίνουμε τώρα γιατί κάποιοι ευσυνείδητοι γιατροί παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους; Και τί πιέσεις δέχονται όλοι οι υπόλοιποι και τα ΜΜΕ για να συμμετάσχουν στο COLPO GROSSO του αιώνα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πως δηλαδή θέλατε να μην τιναχτούν στον αέρα οι δαπάνες του ΛΑΙΚΟΥ γιά φαρμακευτικές εταιρείες όταν μόνον η ΝΟΒΑΡΤΙΣ έκανε ΔΩΡΟ 250.000 ευρώ στον Πάγκαλη της Αιματολογικής. Τα λεφτά αυτά γιατί τα έδωσαν? μήπως από φιλανθρωπία ή για ψυχικό? τότε, γιατί δεν τα έδωσαν στο ταμείο του νοσοκομειου κατ΄ευθείαν αλλά επιλεκτικά και ειδικά μστον Πάγκαλη? μάλλον θα περίμεναν ή θα είχαν συμφωνήσει γιά υπερκατανάλωση φαρμάκων. Και έτσι, βρέθηκε εταιρεία που έβαλε το νοσοκομείο μέσα 2,49 εκατ ευρώ γιά να του δίνει τα φάρμακά της. Αλήθεια, ποιός έκανε τις παρεγγελίες επιλεκτικά γι' αυτή την εταιρεία από το ΛΑΙΚΟ? Μήπως την προτιμούσαν από όμοια φάρμακα άλλης εταιρείας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είπαν ότι τα λεφτά της μισθοδοσίας τα ξεμπλόκαραν. Και ότι θα πληρωθούν οι υπάλληλοι. Δεν σας κάνει εντύπωση που ΟΛΟΙ σιώπησαν? Θα το ξαναθυμηθούν με την ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπάρχει κάποιος από το ΛΑΪΚΟ να πληροφορήσει τον φορολογούμενο σχετικά με τις ΕΥΘΥΝΕΣ εκείνων που το οδήγησαν στο σημείο της χρεωκοπίας? (χρεωκοπία είναι όταν σου κάνουν κατάσχεση...). Μήπως το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ του Νοσοκομείου που έχει ΦΑΡΜΑΚΩΣΕΙ τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου θέλει κάποιο "καθάρισμα" με κάτι σαν "απολυμαντικό"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο ΛΑΪΚΟ συζητείται έντονα ότι ο λόγος που έγινε από μιά εαιρεία καταάσχεση του ταμείου του γιά χρέη προς αυτήν είναι ότι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ενώ κάποιες άλλες εταιρείες πληρώνονται σχεδόν στο ακέραιο. Ακόμη λέγεται ότι κάποιοι "αρμόδιοι" πληροφορούν τις διάφορες "φιλικές" τους εταιρείες (με το αζημίωτο εννοείται) γιά την κατανάλωση των φαρμάκων τους ανά τμήμα και γιατρό ώστε να ελέγχεται η κατάσταση με "αμοιβές" και "ποινές" των φαρμακευτικών εταιρειών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση