GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δημοσκόπηση της Alco για τη ΝΔ...

10 σχόλια

  1. Για να κερδίσουμε στο μέλλον, πρέπει να αναλύσουμε το μαυρο παρελθον.

    ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ.
    ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ φιλοι της ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    H ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ , ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖ(α)ΕΡΙΑ,ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΞΩΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ.
    ΕΙΘΕ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ, ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ.
    ΟΧΙΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ ,
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5-11-2007
    Η αναπροσαρμογή των φόρων σε ποτά και τσιγάρα θα είναι της τάξης του 10%, ενώ δεν έχει ακόμη αποφασιστεί η αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο....

    12-7-2009_______________________
    Συνέντευξη Λούκας Κατσέλη
    Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ: Το τρίτο που είπε με το οποίο συμφωνούμε είναι πως η δημοσιονομική εξυγίανση πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Αλλά, βέβαια, δεν θα γίνει με επιβολή πρόσθετων φορολογικών μέτρων σε αυτούς που κινούν την αγορά... Και αυτή είναι η βασική μας διαφορά με...

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΩΟ ?
    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ....
    Ή ΟΙ ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΑΣ ?
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΖΩΑ.
    Με δύο βελάσματα και δύο μουγρητά..
    σαν το "πασοκ. πρώτα ο πολιτης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΟΡΑ.

    ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΑΛΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΜΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΥΠΕΡ ΝΤΟΡΑΣ ΛΟΓΩ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανατροπή στο κατεστημένο...

    Η ΝΔ ΔΕΝ ανήκει στα τζάκια,

    ΔΕΝ μπορεί να εκπροσωπείται από καρεκλοκένταυρους υπεργηρους αυτόκλητους υπερασπιστές

    ΔΕΝ μπορεί να στηρίζεται σε αποδεδειγμένα αποτυχημένους παράγοντες και επαγγελματίες πολιτευτές

    Εμπνέεται και διδάσκεται από το παρελθόν, για να δρα στο παρόν και να ατενίζει με εμπιστοσύνη στο μέλλον. Το μέλλον είναι αυτό που την αφορά εκεί ανήκει η σκέψη και η δράση της

    Είναι καιρός για ολική αλλαγή. Είναι καιρός για ιδεολογικό επαναπροσδιορισμό συμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών και του λαού.

    Για αυτό ο Σαμαράς θα είναι ο νέος αρχηγός

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΥ

    KOSTAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον 8:30μ.μ. 7 Νοε.

    Τα λες πολύ σωστά φίλε.
    Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί σου.Τέρμα πια οι οικογενειοκρατίες που μας έχουν ρουφήξει τόσα χρόνια το μεδούλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα τρελαθούμε τελείως. Ο Κύρτσος (τα αισθήμαατα του οποίου για τη Ντόρα είναι γνωστά) την βγάζει 7,5 μονάδες μπροστά (και με ερωτηματολόγιο φτιαγμένο για να ελαχιστοπόιήσει την επιρροή της). Ο Μαρκ 1,5 και ο ΑΛΚΟ την βγάζει τρεις πίσω. Μαρκ και ΑΛΚΟ δημοσιευουν στο σύστημα Μπόμπολα, την ίδια μέρα (όπως έκαναν και πριν δεκαπέντε μέρες). Όλοι οι αλλοι δείχνουν μεγάλες διαφορές. Κι ο Κύρτσος λέει ότι τα συμφέροντα στηρίζουν Ντόρα! Γιατί δεν βάζουν και τον Κύρτσο στο σύστημα να συννενούνται μεταξύ τους και να μην εκθέτει ο ένας τον άλλο. Α το πιο ωραίο είναι ότι διάφοροι πυροβολημένοι μιλάνε για αμερικανοεβραίους και νομίζουν ότι η Ντόρα κυβερνούσε τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα. Μιλάμε για βαρειές περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ.ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ
    ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ PRESS GR.BLOGSPOT.COM ΠΟΥ ΣΤΙΣ 21 10 2007
    ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ .ΟΣΑ ΝΕΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ...ΝΤΟΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ
    ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ
    ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ
    ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια Παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ! Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της επιλογής σας το 89, 14/100 πληθωρισμό φώναζε ο Μητσοτάκης, 27/100 παρέδωσε το 93. Θυμηθείτε τα πρόσφατα γεγονότα που σας πίκραναν, που σας εξευτέλισαν, που σας πούλησαν, με την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ 2004.
    Ποιος σας τα έκανε όλα αυτά Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ! ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση