GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουτιά 6,21% στο Χρηματιστήριο!...

Βουτιά 6,21% σημείωσε σήμερα ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενώ η διαφορά απόδοσης του 10ετούς ομολόγου έναντι του αντίστ...

Βουτιά 6,21% σημείωσε σήμερα ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενώ η διαφορά απόδοσης του 10ετούς ομολόγου έναντι του αντίστοιχου γερμανικού Bund κινείται πάνω από τις 200 μονάδες βάσης για πρώτη φορά από τον Μάιο. Πρόκειται για διεύρυνση 25 μονάδων βάσης σε μία ημέρα. Επίσης μεγάλες απώλειες καταγράφουν και οι χρηματιστηριακοί δείκτες στην Ευρώπη με τον κλάδο των τραπεζών να βρίσκεται στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων.

5 σχόλια

  1. Κρίμα που δεν έχω διαθέσιμα 100000 ευρώ για να αγοράσω τραπεζικές μετοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΓΑΠ Η ΤΖΕΦΡΥ Η ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ ΣΑΜΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΓΟΣ ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛ GR ΕΧΕΙΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΟΥΝ.ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΙΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Να βγεί ο κόσμος στους δρόμους και να αναγκάσει όλα τα ρεμάλια και τους βρυκόλακες των Βρυξελών, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των διευθυνταράδων των τραπεζών να πούν τον δεσπότη Παναγιώτη.

    Ο,τι έγινε και στην Αργεντινή το 2004 δηλαδή. Και από τότε πήρε η χώρα τα πάνω της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φασισιστομουτρα δεξιοι της εκαλης κηφησιας πατωσανε οι μετοχες σας ε ρε γλεντια που εχουνε να γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση