GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλά στο Press-gr...

. Συνέντευξη-φωτιά με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ: Ο Καραμανλής φέρνει στην εξουσία τον Παπανδρέου. Η Μπακογιάννη θα φέρει και άλλα προβλήματα. Κ...

.
Συνέντευξη-φωτιά με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ: Ο Καραμανλής φέρνει στην εξουσία τον Παπανδρέου. Η Μπακογιάννη θα φέρει και άλλα προβλήματα. Καλό παιδί ο Γιώργος αλλά δεν έχει ιδρώσει ποτέ στη ζωή του.
.
Συνέντευξη
στον Χρήστο Λουτράδη

.
Ένας Καρατζαφέρης χείμαρρος εναντίον όλων. Αποκλειστικά στο press-gr. Μιλάει για όλους και για όλα. Και δυο μέρες πριν τις εκλογές δυναμιτίζει το κλίμα τονίζοντας ότι ο Καραμανλής προσφέρει την εξουσία στον Παπανδρέου. Παράλληλα χαρακτηρίζει εαυτόν ως τον κύριο εκφραστή της κεντροδεξιάς στην Ελλάδα και την Ντ. Μπακογιάννη ως το χειρότερο δυνατό. Και υπενθυμίζει με εύσχημο τρόπο την εμπλοκή Μπακογιάννη και Σουφλιά σε σκάνδαλα που πλήγωσαν την πατρίδα μας.
.
-Ποιο θεωρείτε ότι ειναι το κύριο διακύβευμα αυτών των εκλογών;
Το διακύβευμα αυτών των εκλογών δεν είναι ίδιο για όλους μας. Τι εννοώ; Τα δυο μεγάλα κόμματα, έχουν περιορίσει ασφυκτικά την ατζέντα στα θέματα της οικονομίας, μόνο. Και αυτό γιατί δεν θέλουν να "ανοίξουν" συζήτηση για θέματα που θα αποδειχθούν επιζήμια για αυτά. Για εμάς, αλλά και για τον Έλληνα πολίτη, δεν είναι μόνο η οικονομία το προς συζήτηση θέμα. Έχουμε φτάσει λίγο πριν τις εκλογές και...

δεν έχουμε ακούσει τίποτα για τα εθνικά θέματα, για τη λαθρομετανάστευση, για τα σκάνδαλα. Πώς είναι δυνατόν, να πάνε οι πολίτες να ψηφίσουν, χωρίς να μάθουν ποιος πήρε τα 100 εκατ. ευρώ μίζα από τη Siemens, όπως έδειξε η ανάκριση των γερμανικών αρχών; Σε λίγους μήνες θα κριθεί η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ε.Ε.. Ακούσατε κάτι γι' αυτό από τον κ. Καραμανλή και τον κ. Παπανδρέου; Όχι. Κι ούτε πρόκειται, τους είναι "ασύμφορο". Για το "κολοβό" βέτο του κ. Καραμανλή ακούσατε τίποτα; Όχι, γιατί κι αυτό είναι "ασύμφορο". Ο κ. Καραμανλής έβαλε βέτο στο πρόθεμα και χάρισε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια. Όλα αυτά και πολλά άλλα θα κριθούν στις 4 Οκτώβρη. Εμείς εμπιστευόμαστε τη κρίση του ελληνικού λαού και θα δυναμώσουμε και άλλο τη φωνή μας ώστε τα επιχειρήματά μας να γίνουν γνωστά σε όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη, μέχρι τον Έβρο.

-Αν δεν κάνω λάθος , σε δηλώσεις σας έχετε τονίσει ότι θεωρείτε εξίσου προβληματική μια πιθανή διακυβέρνηση απο το ΠΑΣΟΚ. Ποιες οι δυνάτοτήτες του ΛΑΟΣ για να ανακοψει μια τέτοια πορεία; Δεν ειναι ο μοναδικός δρόμος η συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία;
Ο κ. Καραμανλής είναι αυτός που φέρνει στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ. Κάνει εκλογές την καλύτερη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ και τη χειρότερη για τη ΝΔ. Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, αδειάζει το κόμμα του από πρωτοκλασάτα στελέχη και μιλάει για πάγωμα μισθών, για αφαίρεση εισοδήματος. Αυξάνει ακόμα και τα διόδια. Είναι σαν να λέει "ψηφίστε ΠΑΣΟΚ". Εμείς ξέρουμε από σκληρή αντιπολίτευση και αν δεν καταφέρουμε να ανακόψουμετην πορεία του ΠΑΣΟΚ προς την εξουσία, θα είμαστε αυτοί που με τη σκληρή και καθημερινή μας στάση θα αναγκάσουμε τον κ. Παπανδρέου να αφήσει την εξουσία. Έχω πολυετή εμπειρία από επιτυχείς μάχες κατά του ΠΑΣΟΚ. Όταν τη δεκαετία του '80 όργωνα την Ελλάδα με την TV PRESS, πο υήταν ο κ. Καραμανλής; Στις ΗΠΑ για σπουδές. Εμείς είμαστε αυτοί που θα σηκώσουμε το λάβαρο της μάχης κατά των παλιών και κακών συνηθειών του ΠΑΣΟΚ, που το ακολουθούν ακόμα.

-Όλα τα κόμματα μιλάνε για βαθιά οικονομική κρίση. Πως θα αντιμετωπίζατε εσείς την οικονομική κρίση αν είσασταν στην εξουσία;
Επειδή βρισκόμαστε σε μια έκτακτη κατάσταση, ουσιαστικά "πνιγόμαστε", απαιτούνται έκτακτα μέτρα. Ο ΛΑ.Ο.Σ. και εγώ προσωπικά ως αρχηγός του, έχουμε πει μέσα και έξω από τη Βουλή, ότι πρέπει να εισρεύσει στην οικονομία μας, το ανενεργό χρήμα της παραοικονομίας, από το οποίο το κράτος δεν επωφελείται τίποτα. Πρέπει να ανοίξουν οι θυρίδες και τα σεντούκια και να βγουν τα χρήματα και να πέσουν στην αγορά, ώστε να κινηθεί. Όπως επίσης πρέπει να θεσπιστούν κίνητρα για τον επαναπατρισμό ελληνικών κεφαλαίων που βρίσκονται στο εξωτερικό. Είμαστε η τρίτη χώρα σε καταθέσεις στην Ελβετία. Θα μπορούσα ενδεικτικά να σας αναφέρω ως κίνητρα, την κατάργηση του πόθεν έσχες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, την κατάργηση του φόρου καταθέσεων επίσης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

-Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, τουλάχιστον πριν από την απαγόρευση της δημοσιοποίησής τους, είναι πολύ πιθανό ο επόμενος πρωθυπουργός να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Ποια είναι η άποψη σας για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ;
Είναι ένας ευγενής, αλλά και έντιμος άνθρωπος. Έχει ήθος. Όμως σε καμιά περίπτωση δεν θα τον επέλεγα για διευθυντή ή διαχειριστή σε κάποια επιχείρησή μου. Δεν έχει δουλέψει, δεν έχει κουραστεί, δεν έχει ιδρώσει στη ζωή του. Δεν έχει αυτή την πείρα της ζωής που θα του επιτρέψει να σκύψει πάνω στα προβλήματα των ταλαιπωρημένων και μη προνομιούχων πολιτών. Υπάρχουν 2,5 εκατ. Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας. Ο κ. Παπανδρέου, θα νοιαστεί γι' αυτούς; Έχει γνωρίσει ποτέ τη φτώχεια στη ζωή του; Και επίσης με προβληματίζει η σκέψη αν θα καταφέρει τελικά να αντισταθεί στις γνωστές και κακές συνήθειες του ΠΑΣΟΚ που το ακολουθούν από το παρελθόν.

-Τι έκανε λάθος ο Καραμανλής; Σας φοβίζει η μετά-Καραμανλή εποχή με την Ντόρα Μπακογιάννη πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας;
Ο κ. Καραμανλής έκανε πολλά λάθη. Από πού να αρχίσω; Από τα σκάνδαλα; Τα ομόλογα, το Βατοπαίδι, τους κουμπάρους, τη Siemens; Δεν "άνοιξε" καμιά υπόθεση, αντίθετα τις συγκάλυψε όλες. Είναι συνένοχος λοιπόν, αφού τα συγκάλυψε. Δυο φορές απέσυρε τους βουλευτές του για ναμην ψηφίσουν. Πρωτοφανή πράγματα για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα! Ακόμα και στο τέλος, είπε ότι θα "καθαρίσει" τα ψηφοδέλτια της ΝΔ από αυτούς που πίκραναν την παράταξη. Η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Κ. Μητσοτάκης, με την εμπλοκή στους στην υπόθεση Siemens, αλλά και ο κ. Σουφλιάς με το αυθαίρετό του, δεν πίκραναν την παράταξη; Ο κ. Καραμανλής έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά. Και αυτό φυσικά είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος, για κάποιον που θέλει να είναι ηγέτης. Όσον αφορά την μετά - Καραμανλή εποχή, προβάδισμα σαφώς έχει η κ. Μπακογιάννη, αν και τραυματισμένη από την εμπλοκή της στη Siemens και τις λανθασμένες επιλογές και ολιγωρίες της ως ΥΠΕ.. Υπάρχουν όμως και άλλα στελέχη, όπως ο κ. Αβραμόπουλος, ο κ. Σαμαράς, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, οπότε ας μην προδικάζουμε τίποτα. Σε περίπτωση πάντως που την κούρσα κερδίσει η κ. Μπακογιάννη, ελπίζω να μην ηγηθεί του κόμματος με σκεπτικό και επιλογές σαν αυτές που είχε ως ΥΠΕΞ, γιατί τότε θα βλάψει ακόμα περισσότερο την παράταξη, αλλά και τη χώρα.

-Μιλάτε συχνά για την παράταξη της κεντροδεξιάς. Ποιοι ανήκουν σε αυτήν την παράταξη και ποιος έχει τα κλειδιά της πολυκατοικίας;
Η παράταξη έχει δυο κόμματα. Ένα που ανεβαίνει, με σταθερούς ρυθμούς, τον ΛΑ.Ο.Σ. και ένα που πέφτει "άτσαλα", τη ΝΔ. Τα κλειδιά τα έχει ο κόσμος που υποστηρίζει με αγώνες και θυσίες αυτή την παράταξη και όπως καταλαβαίνετε, μας τα έχει ήδη παραδώσει, αφού μας εμπιστεύεται και εμείς δεν τον προδίδουμε, όπως ο κ. Καραμανλής τη ΝΔ.

-Ποιο αποτέλεσμα για το ΛΑΟΣ θα σας ικανοποιήσει;
Εμείς οργώνουμε όλη την Ελλάδα, μέχρι την Κυριακή το βράδυ, ψάχνοντας για μια ψήφο παραπάνω από αυτές που είχαμε πάρει το 2007. Κάνουμε έναν καλό και τίμιο αγώνα με σκοπό την ενδυνάμωση της φωνής του Έλληνα πολίτη μέσα στο Κοινοβούλιο. Ξέρει ότι δεν θα τον απογοητεύσουμε. Μακάρι να έχουμε 15 βουλευτές, που θα μας βοηθήσουν στη σκληρή αντιπολίτευση που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε από την 5η Οκτωβρίου, δείγματα της οποίας δώσαμε με τη διετή παρουσία μας στη Βουλή. Πρώτοι σε ομιλίες, πρώτοι σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, πρώτοι σε συμμετοχές στις επιτροπές. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε έτσι και ότι δεν πρόκειται ποτέ να απογοητευθεί κάποιος πολίτης που ψήφισε ΛΑ.Ο.Σ.

35 σχόλια

  1. Λαοθαλασσα

    στην ομιλια Παπανδρεου

    στο Πεδιο Αρεως!!

    Νικη Πασοκ με 47 % !!!!

    Αλκιβιαδης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙAΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Καλό παιδί ο Γιώργος αλλά δεν έχει ιδρώσει ποτέ στη ζωή του."


    Αυτο ξαναπες το.

    Ολους τους ανεπαγγελτους και βουτυρομπεμπεδες βαζουμε να μας εξουσιαζουν.

    Τοσο ζωα ειμαστε ολοι και τοσο σεβομαστε τους εαυτους μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μην ξεχνάμε τα αυτονόητα.
    ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΝΕ.
    Διαβάστε τι είπε ο Τζόν Σουϊντον, πρώην ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη.
    Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο,.ο Σουϊντον είπε:
    «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.
    Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί.
    Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….
    Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….
    Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο παραπάνω Φασίστας Καραγκιόζης που τάχα είναι κριτής των πάντων και προάγγελος όταν το 97 ψήφιζε τον ανίκανο Καραμανλή στην ηγεσία της Ν. Δ. ήξερε καλά πως επρόκειτο για ένα ομοφυλόφιλο άδουλο και άχρηστο αλήτη .
    Μούργο είσαι ο τελευταίος που πρέπει να μιλά .
    Κλειδώσου σπίτι σου και σκάσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καρατζαφέρης: Ο ιππότης της Αποκάλυψης. Ρε ούστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον

    Σαν έξαφνα ώρα μεσάνυχτ' ακουσθεί
    αόρατος θίασος να περνά
    με μουσικές εξαίσιες, με φωνές
    -την τύχη σου που ενδίδει πια,
    ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ,
    τα σχέδια της ζωής σου, ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΠΛΑΝΕΣ
    μη ανοφέλετα θρηνήσεις.

    ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΑ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ
    ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ

    Κ. Καβάφης
    100 χρόνια πριν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο βασιλεύς Κωνσταντίνος

    Σαν τον παραίτησαν οι Μακεδόνες,
    και απέδειξαν πώς προτιμούν τον Πύρρο
    ο βασιλεύς Κωνσταντίνος,
    καθόλου δεν εφέρθηκε ως βασιλεύς-έτσι είπαν.
    Επήγε και έβγαλε τα χρυσά φορέματά του,
    και τα ποδηματά του επέταξε, τα ολοπόρφυρα.
    Με ρουχ' απλά ντύθηκε και κρυφά ξέφυγε.
    Κάμνοντας όμοια σαν ηθοποιός
    που όταν η παράσταση τελειώσει,
    αλλάζει φορεσιά και διαβατήριο
    και απέρχεται.

    Κ. Καβάφης
    100 χρόνια πριν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος

    Ωσπερ ού βασιλεύς, αλλ' υποκριτής,
    μετεμφιένυνται χλαμύδαν φαιάν,
    αντί της τραγικής εκείνης,
    και διαλαθών υπεχώρησεν.

    Πλούταρχος, βίος Κωνσταντίνου
    2500 χρόνια πριν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ

    Μένει να ξαναβρούμε τη ζωή μας,
    τώρα που δεν έχουμε πια τίποτα.

    Φαντάζομαι,
    εκείνος που θα ξαναβρεί τη ζωή,
    έξω από τόσα χαρτιά,
    τόσα συναισθήματα,
    τόσες διαμάχες και τόσες διδασκαλίες,
    θα είναι κάποιος σαν εμάς,
    μόνο λιγάκι πιο σκληρός στη μνήμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχει κάτι να μας πεί ο Καρατζα-Φύρερ για τους τραμπουκισμούς των οπαδών του και της πολυκατοικίας χθές ??

    Αναφέρομαι στο βιτριόλι που πέταξαν χθές οι χρυσο-κλουβίτες στην άτυχη γυναίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. LOIPON KARATZAFERI OTAN YMOUN PITSIRIKAS EPEZE MPALA O GIOUTSOS KAI LEGAME EMPENE GIOUTSO EMPENE TO IDIO LOIPON KAI MESENA EMPENE GIORGO EMPENE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ,ΞΕΦΤΗΛΙΣΜΕΝΗ,ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ,ΚΟΡΟΙΔΕΥΨΑΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑΝ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ,ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαλακομαλακες νεοελληνες.Ψηφιστε παλι Παπανδρεου και Καραμανλη,τον αχρηστο και τον αχρηστωτερο.Θα σας μπει το ''αγκουρι'' που γραφει πιο πανω ενας ανορθογραφος αγραμματος Πασοκαριος,απο αυτους που μαλλον θελουν καποια θεσουλα για να 'αραξουν'.Ξεκολλατε κομματοσκυλα.Η προδοσια εχει πολλες πτυχες,οπως αυτη της επαναληψης εσκεμμενων λαθων,οσον αφορα την κατευθυνομενη ψηφο σας.Παλι εμεις θα την πατησουμε.Αυτοι ειναι ολοι βολεμενοι.Ξυπνηστε μπουφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O KARAGIOZIS EKDOTIS TOU ADESMEFTOU TUPOU O RIZOS EXEI MEFALO ZORI TWRA POU APOXOREI I DEKSIA...E VEVEA THA XASI TI MARMITA..DEN TOU ERXOTANE ASXIMA NA POULAEI 3 XILIADES FILA KAI NA PERNEI EPIXORIGISIS APO TIN NOUDOULA PERISOTERA APO OTI EFIMERIDES ME POLISEIS PANW APO 100XILIADES..ANTE XASOU VRE RIZO ME TIS SAXLES DIMOSIEFSIS SOU STIN KOLOFILADA SOU..TIN KURIAKI VALE APO NWRIS VAZELINI STON KWLO SOU GIATI TO AGGOURU THA EINAI POLI MEGALO......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ [ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ] ΕΞΗΝΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΙΔΩΤΩΝ,ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩΝ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ,Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ Η ΑΠΑΤΗ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .
    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΕΚΝΑ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.ΕΙΘΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. MONO ENAS POLEMOS MAS SOZEI!ANDE ORE AAAEEERRRAAAA!!!!!!AAEERRAAAAA!!!!!POLEMOS PATHR PANDON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. EΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΓΟΝΟΙ,ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΝΟΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Καρατζαφέρης και το ΛΑΟΣ είναι δημιούργημα του think tank της ΝΔ, για να ελέγχει την επιρροή της Ντόρας. Για αυτό και πετάει νύξεις (απόλυτα σωστές είναι η αλήθεια) για τη Ντόρα στο μήνυμά του αυτό. Προσέξτε όχι για να μην επηρεαστούν οι ψηφοφόροι της ΝΔ και ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, αλλά για να μην έχει η Ντόρα το απόλυτο πάνω χέρι μέσα στη ΝΔ. Ο πόλεμος μέσα στην ίδια τη ΝΔ είναι πολύ μεγαλύτερος από την κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Μέσα στο ΠΑΣΟΚ δεν ισχύει το ίδιο, γιατί δεν υπάρχει μια αντίστοιχη οικογένεια Μητσοτάκη στο παρασκήνιο. Για να μη σας πω ότι μπορεί και στην ουσία η Ντόρα και ο Γιωργάκης να ανήκουν στην ίδια παράταξη (όχι αυτή που φαίνεται με τα κόμματα, αλλά τον κρυφό κόσμο εξυπηρέτησης συμφερόντων). Αυτά για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν (ως πότε αλήθεια?) ότι υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές μεταξύ της ηγεσίας (επαναλαμβάνω ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ που ουσιαστικά κινεί τα κατευθυντικά νήματα) του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Επίσης τόσο η ηγεσία του ΛΑΟΣ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι παρακλάδια συγκεκριμένων πολιτικών θέσεων μέσα στα δύο μεγάλα κόμματα.
    Να μην παραξενευτείτε λοιπόν αν κάποια στιγμή (το προτείνουν ήδη κάποια στελέχη τους), αποφασίσουν να συνεργαστούν με το εκάστοτε μεγάλο κόμμα που διαθέτει την πλειοψηφία.
    Οπότε τι μένουν?
    - To KKE, γνωστό και απαράλλαχτο στο πέρασμα του χρόνου, προτείνει πολιτικές επιστροφής στο μοντέλο διαχείρισης του "πατερούλη"
    - Τον υπάλληλο του ιδρύματος ΣΟΡΟΣ, Τρεμόπουλο, που δυστυχώς έχει παρασύρει -εν αγνοία τους- στο ψηφοδέλτιό του αξιόλογους ανθρώπους - Άλλα μικρά κόμματα.
    Εγώ προσωπικά ψηφίζω ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, www.dimokratikoi.gr, γιατί είναι το μόνο μικρό κόμμα με ρεαλιστικές προτάσεις για κάθε τομέα της Πολιτείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΑΟΣ τα λεφτά.... “πάνε υπέρ τα λεφτα πάνε υπερ Πίστεως και Πατρίδος”!!!


    Ο "ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ", "ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ" ΚΑΙ "ΨΩΜΟΔΟΤΗΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ... ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ!!!

    Πολλές φορές έχουμε γράψει για την "αφηνιασμένη" προβολή και δημοσιογραφική "ασυλία" που απολαμβάνει ο Καρατζαφέρης.
    Λέει ότι ασυναρτησία και ψέμα του κατέβει και συνεχώς οι δημοσιογράφοι τον αβαντάρουν και τον χαϊδολογούν, όπως γράφει σήμερα και το troktiko.
    Ο "νοικοκύρης"λοιπόν και "φιλεύσπλαχνος", όπως εμφανίζεται στα ΜΜΕ Καρατζαφέρης, δεν μας λέει πώς έγινε με τη "δουλειά" του, ιδιοκτήτης 37 ακινήτων, ενός τηλεοπτικού σταθμού και εφημερίδας...
    Τα περισσότερα λέει οτι προέρχονται από κληρονομιά.
    Δεν ξέραμε οτι τα σανοπωλεία αποφέρουν τόσα κέρδη που αφήνουν και κληρονομιές!!!
    Αυτά τα πιστεύουν μόνο όσοι τρώνε σανό.
    Γιά τον "νοικοκύρη" λοιπόν αυτόν, που πολλές φορές στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για εργασιακό μεσαίωνα στις επιχειρήσεις του, εξεδόθη προ μιάς εβδομάδος η αριθ. 2225/21-9-09 καταδικαστική απόφαση (από έναν δημοσιογράφο που τόλμησε, γιατί οι άλλοι την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενοι, αρκούνται σε ότι τους δώσει) η οποία τον υποχρεώνει να καταβάλει συνολικά το ποσό των 67.000 ευρώ περίπου σε εργαζόμενο στο κανάλι του δημοσιογράφο, ο οποίος του έκανε αγωγή, επειδή δεν του κατέβαλε ούτε τις ...νόμιμες αποδοχές, ούτε τις.. υπερωρίες. !
    Αυτό εννοεί ως "νοικοκύρεμα" ο φιλεύσπλαχνος "Πρόεδρος" Γιώργος;
    Και έτσι ...δακρύζει και κόπτεται στα ΜΜΕ γιά τα εργασιακά δικαιώματα διαφόρων κλάδων εργαζομένων, ενώ συγχρόνως τον πιάνουν ρίγη συγκίνησης υπερ πτωχών και αδυνάτων;
    Για φανταστείτε οτι είχε πάρει, όπως πομπωδώς διατυμπάνιζαν τα ΜΜΕ και πρωτοβουλία να επανεκδώσει τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ....
    Ε, και εκεί θα έλεγε στους εργαζόμενους να δουλεύουν τζάμπα για ... την πατρίδα και όταν πάρουμε την Κωνσταντινούπολη θα πληρωθούν!!
    Πως λέμε τα λεφτά.... “πάνε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος”!!!
    Πρόεδρε Γιώργο, επειδή είσαι και δημοσιογραφικό τσακάλι
    - και ας μην είσα γραμμένος στην ΕΣΗΕΑ για τους γνωστούς λόγους- και επειδή είσαι πολύ υπέρ της διαφάνειας στο Δημόσιο βίο και εσύ οσμίζεται τα πάντα, πές και σε μας αλλά και γενικώτερα στον Ελληνικό λαό, για ένα σκάνδαλο πρώτου μεγέθους που έγραψε η εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ :
    "Πολιτικός Αρχηγός παίρνει τα 3/4 του μισθού του ευρωβουλευτή του".
    Εμάς ο νούς μας, δεν πάει πουθενά!!!
    Εσύ που είσαι "τσακάλι" θα τον βρείς και πρέπει να τον αποκαλύψεις στον ελληνικό λαό.
    Αυτό και αν είναι ζήτημα που εμπίπτει στις διατάξεις..."περί νοικοκυρέματος"...
    Υπάρχουν αρκετά στοιχεία, που αν τα αξιοποιήσεις και τα αξιολογήσεις όπως εσύ ξέρεις, είμαστε βέβαιοι οτι θα τον ...ταυτοποιήσεις.
    Αποκάλυψε επιτέλους τον κλέφτη πολιτικό αρχηγό γιά να εξυγιανθεί επιτέλους ο δημόσιος βίος....
    Είπες τίποτα;.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.
    ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.
    ΟΜΩΣ ΤΡΙΒΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ
    ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΠΛΑΤΕΣ"ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΕΙΧΑΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΒΑΝΤΑ Ο Λ.Α.Ο.Σ. ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ.
    ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗ Ν.Δ., ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. γιατί έχει ιδρώσει ο Καρατζαφέρης; Που στο πρακτορείο μοντέλων της γυναίκας του ή στο σταθμό του; Ας δώσει σε άστεγους, φτωχούς ή πολύτεκνους τα 40 από τα 50 σπίτια που έχει κ μετά να μας ζητάει ψήφο... Ανακατανομή πλούτου άμεσα. Δήμευση περιουσίας της εκκλησίας κ των πολιτικών. Να τους αφήσουμε τα απαραίτητα 1 σπίτι κ 1 αμάξι. Δε μπορεί 2.500.000 Έλληνες να ζούνε κάτω από το όριο της φτώχιας κ άλλοι να έχουν κότερα κ βίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν και δεν ψηφίζω ΛΑΟΣ δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι ο Καρατζαφέρης θέτει πολύ σωστά τα θέματα. Η ΝΔ πληγώθηκε εκ των εσω και βασικοί υπαίτιοι είναι αυτοί που αναφέρει ο Καρατζαφέρης. Οικογένεια Μητσοτάκη και Σουφλιάς. Σειρά σκανδαλών που εξόργισαν τον Ελληνικό λαό και πίκραναν τους ψηφοφόρους του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ζωα πασοκοι οφασιστας και το καθε καθεστως ειτε κοκινο ειναι ειτε μαυρο το ιδιο ειναι.Ολες οι τρομοκρατικες οργανωσεις για σοσιαλισμο μαρξισμο και απο αριστερους ηταν [δες 17Ν ]ΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ και δεν την εγκαταλειπει οπως ολα τα αριστεροσοσιαλιστικα πρεζονια πανω απο ολα η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ Γ....ΕΙ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ Κ Α Ρ Α Τ Ζ Α Φ Ε Ρ Ε Ι Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είπε ο ο Γιωργάκης να τον κρίνουμε σαν υποψήφιο με βάση αυτά που έχει ήδη κάνει.
    Άς τα θυμήσουμε και λίγο στο Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κυριακού, τον Αλαφούζο, τον Κουρή και τον Βρυώνη που, για κάποιο λόγο, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ:
    -Θυμάμαι που έχεις τάξει στους οικονομικούς μετανάστες την Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, κ.λ.π.), λες και δεν έχουμε αρκετή ανεργία από μόνοι μας.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι την πρότασή σου περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τα ζεϊμπέκικα με τον Τζέμ την ώρα που κάνανε βόλτες στο Αιγαίο τα τούρκικα F16.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη το 2002 ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων .
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έσπρωχνες άοκνα το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν για πάντα η Κύπρος.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τη στάση σου στο ευχαριστώ από τον Σημίτη στους Αμερικάνους για τα Ίμια.
    ΤΩΡΑ MΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, ξεχνώντας ότι και εσύ ζούσες κάποτε στο εξωτερικό.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που επέλεξες να εκπροσωπούν το πασόκ μουσουλμάνοι βουλευτές που δήλωναν ότι νιώθουν Τούρκοι και ζητούσαν από την Τουρκία να διεκδικήσει τη Δυτική Θράκη από την Ελλάδα.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που την εποχή Οτσαλάν, που παραιτήθηκε ντροπιασμένος από ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος, ενώ εσύ κρυβόσουν για να του αρπάξεις τη θέση.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έκανες την πάπια για την κλοπή των 35 τρισεκατομμυρίων του Χρηματιστηρίου από τους απατεώνες επιχειρηματίες, μαζί με πολλούς από τους οποίους έτρωγες κρυφά την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του Λάτση στην Εκάλη.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις το κέντρο, κάλεσες στο πασόκ τους νεοφιλελεύθερους Μάνο και Ανδριανόπουλο.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις ψήφους και από την αριστερά, δεν δίστασες να φέρεις τη Δαμανάκη και τον Ανδρουλάκη που ήθελαν να βάλουν τον πατέρα σου φυλακή το 1989 για το σκάνδαλο Κοσκωτά.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Τέλος, Γιώργο, θυμάμαι ότι όταν πήρες το δαχτυλίδι από το Σημίτη (με ενόχλησε η «δημοκρατική» διαδικασία) ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ.
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙΩΡΓΟ;
    Παρόλα αυτά Γιωργάκη, αυτό που με απωθεί περισσότερο σε σένα, δεν είναι ότι έχεις παρελθόν στα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.
    Πιο πολύ με απωθεί η ξεδιάντροπη υποστήριξη που έχεις από πάμπλουτους επαγγελματίες σαν τον Ευαγγελάτο, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, το Χατζηνικολάου, τον Οικονομέα, τον Καψή, την Τρέμη, το Βερύκιο, τον Κύρτσο και τον Καμπουράκη.
    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ. ΚΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΟΚΑΠΗΛΟ, ΑΦΟΥ ΕΦΤΥΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΡΗΜΑΔΑ ΚΩΛΟΠΑΡΑΤΑΞΗ! ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΣΟΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΞΙΑ, ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ! ΕΔΙΩΞΕΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΩΛΟΤΡΙΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ! ΓΕΛΟΙΕ ΨΕΥΤΗ!
    ΕΞΩ ΡΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ ΚΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΕΣΥ! ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΡΙΟ. ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΟ'ΠΑΙΖΕΣ ΕΛΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΩΛΟΠΑΡΑΤΑΞΗ! Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΒΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ? ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ! ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ; ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΟΥΡΓΕΛΑ :ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΪΤΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ, ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ, ΨΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χαζομαλακοπαπουτσες σκατομουνια δεξιοι η πουτσα θα φτασει στις αμυγδαλες σας .το καυλι του γαπ θα θα το φτυνε2ται χρονια μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οχι μονο Ο Παπανδρεου δεν εχει ιδρωσει ποτε στη υωη του, αλλα και μερικοι απο τους βουλευτες του ΛΑΟΣ π.χ.Πλευρης. Για να μην ξεχνιομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. MA GIATI OLES OI DEXIES EINAI KRYFES? KAI EIDIKA OSO PIO FASISTAS TOSO PIO KRYFOPOYSTAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..

    ΠΟΣΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ?? ΞΕΡΕΤΕ ??

    ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 700 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΥΓΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ...

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ..??

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ (1980-Μ.ΕΒΕΡΤ ΥΠΟΥΡΓΟΣ) , ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...

    ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ..??

    ΠΟΙΟΣ ΕΚΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ (1,3 ) ΤΟΥ Α.Ε.Π.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ....

    ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .......
    ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=turkish-candidate-fighting-to-the-top-in-greek-elections-2009-10-02

    Αυτός ειναι ο Χρήστος Λουτράδης

    καταλαβαίνεις και ποιος ειναι ο Καρατζαφέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τι μας χωρίζει ;

    Η κ. Νταλάρα είναι σύζυγος του κ. Νταλάρα, του γνωστού, επιτυχημένου και ασφαλώς πολυεκατομμυριούχου αστέρα του λαϊκού πενταγράμμου μας, εκλεκτού φίλου του κ. Λαμπράκη, του Μεγάρου Μουσικής και τόσων άλλων λειτουργών της Τέχνης.

    Η κ. Άννα Ραγκούση Νταλάρα είναι και συγγενής το γραμματέα του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ και στενότατου συνεργάτη του κ. Γ. Παπανδρέου, κ. Γ. Ραγκούση. Ως εκ τούτου πολιτεύεται στην Β΄ Περιφέρεια Αθηνών. Και επειδή οι ψηφοφόροι της περιοχής δεν πάνε Μέγαρο φρόντισε να τους προσεγγίσει αλλιώς, με την δοκιμασμένη από αιώνων συνταγή όλων των επιτυχημένων του τόπου αυτού: Ζούμε αναιδώς καπιταλιστικά, αλλά φερόμαστε σοσιαλιστικά και καμιά φορά και κομμουνιστικά. Βλάκες είναι δεν θα καταλάβουν.

    Την βλέπουμε για παράδειγμα στην φωτογραφία να αγκαλιάζει ένα έγχρωμο παιδάκι κάτω από μια φωτογραφία του Τσε Γκεβάρα. Μέσα στο κλίμα αυτό το παιδάκι ξέχασε μεμιάς την δυστυχία του και είναι καταχαρούμενο. Από Δευτέρα, λέει, ποιος με πιάνει..

    Την ίδια στιγμή και όπως καταγγέλλουν δεκάδες μπλογκς η κ. Νταλάρα επικοινωνεί με τους χιλιάδες Βορειοηπειρώτες που ψηφίζουν στην ίδια περιοχή στέλνοντας SMS μηνύματα στα …αλβανικά.

    «Είναι απορίας άξιον πως ένα μέλος τόσων μη κυβερνητικών οργανώσεων, ένα άτομο τόσο ευαίσθητο για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν θέλησε να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους στην μητρική τους. Προφανώς οι ευαισθησίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους μετανάστες περιορίζονται μόνο σε όσους δεν είναι ελληνικής καταγωγής» επισημαίνουν αγανακτισμένοι Βορειοηπειρώτες.

    Έλα ντε….
    - Να δείτε που αυτή η άπληστη μέγαιρα θα βγει βουλευτής.
    - Το άπληστη το επικροτώ άμεσα…. και εις διπλούν
    - Η δυασανεκτική και μονίμως έτοιμη να μας αρχίσει στα χαστούκια κυρία του κυρίου, θα συμπληρώσει επιτυχώς το καρέ των υπολοίπων σελέμπριτυ του κοινοβουλίου μας, όπου σελέμπριτυ είναι αυτοί που είναι γνωστοί δια το λόγο και μόνο ότι είναι γνωστοί…

    - Το νεο μότο θα ειναι “δεν μας χ..ζεις κυρια Νταλαρα..
    - Μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς …
    - Αυτος ο κυνισμος ‘ξερω οτι κανω κατι κακο αλλα το κανω’,που ανακατευει σοσιαλισμο,κομμουνισμο, και καπιταλισμο ΔΕΝ παει αλλο.
    - δειξε μου τον αντρα σου να σου πω ποια εισαι..

    - Εκτός από τον Πανούση, τον είχε στολίσει χαρακτηριστικά και ο Άκης Πάνου τη δεκαετία του `80. Κάτι για χρυσές μπαταρίες στη μπανιέρα του κλπ. Η κυρία είναι αναλόγων φρονημάτων. Ένεκα το καλάμι που … φύεται και ευδοκιμεί στη χώρα μας.
    - δεν το κανει για αυτηνα, για το φουκαριαρη το λαο το κανει !
    - Τι μας χωριζει ?? ΕΝΑ ΜΕΓΑΡΟ.
    - Αμ δεν πρόκειται για το ελληνικό καλάμι, φίλε μου. Εδώ πρόκειται για καλάμι μπαμπού…

    (Χατζιδάκης έφη, λίγες μέρες πριν το θάνατο του)
    - Νταλάρας λέει στο Χατζινικολάου στο Μέκγα: Ο Χατζιδάκις είναι όντως ένας εθνικός θυσαυρός. (σ.μ.: τι βρισίδι έφαγε ο Χατζιδάκις όσο ζούσε και τι αγιοποίηση με το που πέθανε) Αλλά δυστυχώς έχει μιά κλίκα γύρω του που τον εμποδίζει να έρθει σε επαφή με την πραγματικότητα
    - Χατζιδάκις από το νεκροκρέβατο βγάζει αμέσως ανακοίνωση: ‘Ευτυχώς που υπάρχει αυτή η κλίκα γύρω μου και με προστατεύει από ανθρώπους σαν το κύριο Νταλάρα’ (πιθανώς η τελευταία του δημόσια ανκοίνωση)
    Το πρόβλημα είναι και αισθητικό.

    -”Νταλάρας λέει στο Χατζινικολάου στο Μέκγα:”"
    ΜΕΓΑ Πηνελόπη μου, ΜΕΓΑ. Μεγκα το λένε οι Αλβανόφωνοι, όπως η κ. Νταλάρα, ή οι αμερικανοί όπως ο Τζέφρυ.
    - Και να μην ξεχνιόμαστε παιδιά Η κυρία ακατανόμαστου ήταν κολλητή φίλη της κ. Δάφνης Σημίτη στις κυβερνήσεις Πασοκ που τώρα δεν λέει τίποτα!

    ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ....... ΤΟ "ΜΕΓΑΡΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση