GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nα εκλεγεί για να φθαρεί η Ντόρα...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη . Συνεχίζω το δημοσίευμά μου, δείτε το εδω, "Μια ΝΔ υπάρχει και αυτη είναι καραμανλικη" , (όχι υπο την ένν...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
.
Συνεχίζω το δημοσίευμά μου, δείτε το εδω, "Μια ΝΔ υπάρχει και αυτη είναι καραμανλικη", (όχι υπο την έννοια της ιδιοκτησίας, της κληρονομιας, κτλ, αλλα της κυρίαρχης εσωκομματικα πολιτικης και ιδεολογικης πλατφόρμας).
Η Dora έχει μια άλλη, μειοψηφούσα πλατφόρμα, του ακραίου νεοφιλελευθερισμου και της αμερικανοδουλίας και ουδεπώποτε θα γίνει ουσιαστικος πρόεδρος της ΝΔ). Η νέα συντριπτικη ήττα της ΝΔ τον Οκτώβριο του 2013 είναι δεδομένη.
Γιατι λοιπον να εκλεγει πρόεδρος της ΝΔ ένας άξιος συνεχιστης του Καραμανλη, να φθαρει τζάμπα και...

να μην αφεθει να εκλεγει η Dora, που δεν το καταλαβαίνει ότι τα μάλα θα φθαρει, έχοντας τα αρχομανη και εγωπαθη "γονίδια";; Και σε 4 χρόνια καθαιρείται "πανηγυρικα", λόγω αυτης της νέας συντριπτικης ήττας και χωρις ουσιαστικα να έχει μπορέσει, παρ' όλες τις προσπάθειές της, να αλλοιώσει τη φυσιογνωμία της ΝΔ (και ο πατέρας της το ίδιο προσπάθησε και απέτυχε, απλα η ΝΔ αξιοποίησε το μίσος και το κόμπλεξ του για τον Αντρέα και τη μανία του να του στήσει δίκη) και θα είναι το εσωκομματικο τέλος των μουσαφίρηδων, των guests μητσοτάκηδων.
Καθόλου δεν αποκλείω ότι ο Καραμανλης κάνει τέτοιο σχεδιασμο...

13 σχόλια

  1. ΚΑΛΗ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΜΙΑ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ - Η ΝΤΟΡΑ - ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ακραίος Νεοφιλελευθερισμός οδήγησε στη μεγάλη παγκόσμια οικονομική κρίση.
    Ο Μητσοτακισμός είναι υπέρμαχος αυτής της ιδεολογίας.
    Οι Μητσοτάκηδες είναι οι πλέον προκλητικοί και επικίνδυνοι γιά το Έθνος.Μιλάμε γιά οικογενειοκρατία αλλά μπορούμε να κάνουμε μιά ανάλυση πάνω σ΄αυτό.
    Οι Καραμανλήδες οι οποίοι μάλιστα ίδρυσαν τη Νέα Δημοκρατία έχουν αυτή τη στιγμή μόνο τον Κώστα τον Καραμανλή στη Βουλή και μάλιστα ωσεί παρών αφού τού στοίχισε πολύ η τραυματική πτώση από τα ανώγεια στα κατώγια.Δηλαδή έχουν ένα μέλος της οικογένειας στη Βουλή.
    Από την άλλη οι Παπανδρέου ενώ θα μπορούσαν να έχουν στη Βουλή και κάποιον άλλον π.χ τον αδερφό Νίκο ή τον Αντρίκο, δεν θέλουν να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα.
    Έχουμε και την οικογένεια Μητσοτάκη με την Ντόρα και τον Κυριάκο στην Βουλή και αν μπορούσε ο γέρο δρακουλίνος ακόμη θα ήταν μέσα αν δεν τον έπιαναν γνωστοί και φίλοι να του πούνε αότι αυτό θα ήταν πρόκληση.Από πίσω έρχονται με τη σειρά τα πολλά εγγόνια Μητσοτάκη να διεκδικήσουν να μας κυβερνήσουν και καλά, με τη σειρά τους.
    Πάντως το έχει η μοίρα τού Μητσοτακέικου να τρώει τα μούτρα του με τις τόσες δολοπλοκίες, ραδιουργίες και άλλα πολιτικά ατοπήματα, κοινώς είναι αυτοκαταστροφική.Προκοπή το Έθνος με δαύτους δεν πρόκειται να δεί.
    Συμφωνώ κι εγώ ότι θα καεί στην πορεία η Ντόρα.
    Μη ξεχνάμε πως δεν είναι ένα νέο πρόσωπο πολλά υποσχόμενο.Μάλλον δεν είναι καθόλου υποσχόμενο.Ήταν δήμαρχος με μηδενικό έργο, ήταν υπουργός Εξωτερικών με απαρατήρητο έργο.
    Πιστέυω ότι αυτή την ώρα βιάζονται όλοι να βγάλουν κάποιο πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία γιατί κάποιος πρέπει να ηγηθεί αφού η Βουλή αρχίζει και δεν μπορεί να αφεθεί το ΠΑΣΟΚ να ...αλωνίζει.
    Γιά μένα θα είναι μιά πρόεδρος υπό επιτήρηση.
    Δεν θα πάψει ποτέ να τη συνοδεύουν οι μαλακίες του πατέρα της.
    "Μαλακίες γονέων παιδεύουσιν τέκνα".
    Κυριολεκτικά αυτό.Ξεχνάει κανέις τη θρασύτητα και την αγένεια της μάννας της στη Βουλή κατά του Ανδρέα Παπανδρέου σε μιά τελετή ορκομωσίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω τι σκατά κάνετε στη ΝΔ αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι το ΠΑΣΟΚ τα πηγαίνει περίφημα και το βλέπω κυβέρνηση για τα επόμενα τουλάχιστον 12 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη δροσιά τους να’χεις!

    -«Για να δω, από πότε είναι αυτά τα ποσοστά; Πότε ήταν τόσο μικρά τα αγγούρια;»
    -«Ααα, ΠΡΙΝ τις εκλογές.»

    βοήθειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ;;;; ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΡΟΥΛΗΣ Η Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.
    ΜΕ ΗΘΙΚΗ
    ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...
    ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...
    ΑΑ ..ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ

    Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
    Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΕ ΜΟΥ ! ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ !

    “Είμαστε αντεξουσιαστές στην εξουσία: το εννοούσα και το εννοώ.”

    Σοβαρα ε; Πως με πολιτες γονατισμενους για εξακριβωση στοιχειων; Με βομβαρδισμους γειτονικης χωρας το 1999.Με παραδοση μαχομενου αυτονομιστη στην χωρα που τον καταδιωκει.Δεν μπορω να συνεχισω αλλο δακρυσα… Φιλια Γιωργο αντεξουσιαστη.

    - Μήπως πιστεύει και εις την λαοκρατίαν ?

    * Παπατζίδικες παρόλες.
    Κανένας γνήσιος αντιεξουσιαστής δεν επιδιώκει ανάληψη εξουσίας.
    Σαν τον παππού του : “και εις την Λαοκρατίαν πιστεύομεν”.

    “Παπαντρέα – Παπατζή
    Ψέμματα μάς λες και ‘συ”.
    Πάντα επίκαιρο το σύνθημα του 1945.

    Ο ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντόρα Κούβελου-Μητσοτάκη τη λένε.
    Να σταματήσει να καπηλεύευται το όνομα του Π. Μπακογιάννη εδώ και τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΩΜΑΚΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ;



    ΜΑΛΏΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ .


    Η ΘΕΟΔΩΡΑ , ΘΩΜΑΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ !!!!!!!


    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Η ΘΕΟΔΩΡΑ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΠΕΙΡΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΓΑΛΑΖΙΟΙ-ΜΑΥΡΟΙ) ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 800 ΧΡΟΝΙΑ..Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΩΧΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ..Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H Ντόρα δε θα φθαρεί! Κοιτάξτε μην τρίβετε τα μάτια σας βλέποντας ποσο διαφορετική είναι από τον πατέρα της και αρχίσετε το γλύψιμο μετά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση