GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκλειστική συνέντευξη του Βρετανού βουλευτή George Galloway...

Το τρίτο μέρος της διεθνούς συνεργασίας του Press-gr με το Third Estate, το δημοφιλέστερο blog της Βρετανίας Σε συνέχεια της συνεργασίας τ...

Το τρίτο μέρος της διεθνούς συνεργασίας
του Press-gr με το Third Estate,
το δημοφιλέστερο blog της Βρετανίας

Σε συνέχεια της συνεργασίας του blog μας με ένα απο τα δημοφιλέστερα blog της Μεγάλης Βρετανίας σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα για το ελληνικό κοινό μιας εφ όλης της ύλης συνέντευξη του αιρετικού βουλευτή George Galloway του βρετανικού κοινοβουλίου. Ενός βουλευτή που δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να δηλώσει οτι θα αποχωρήσει απο την πολιτική σκηνή. Παράλληλα, αν και συμμετέχων στο πολιτικό σύστημα μιας απο τις πιο δυναμικές υπερδυναμεις δεν διστάζει να δηλώσει την αλληλεγγύη του στον Παλαιστιανιακό λαό. Επιπρόσθετα, αν και έχει αποχωρήσει απο το Κόμμα των Εργατικών, ιδρύοντας έναν ανεξάρτητο πολιτικό σχηματισμό και εκλέγοντας τον ίδιο για βουλευτή, δηλώνει την ανησυχία του για την πορεία της Βρετανίας σε περίπτωση εκλογής των Συντηρητικών, δεν διστάζει δε να δηλώσει ότι πιθανή εκλογή των Συντηρητικών θα ειναι καταστροφική.
Ολη η συνέντευξη:-http://thethirdestate.net/2009/10/an-interview-with-george-galloway/

7 σχόλια

  1. Τώρα οι ΚΚέδες και οι συνασπισμένοι αριστεροί με τα τσιράκια τους,τους συνδικαλιστές, έχουν κλείσει το λιμάνι του Πειραιά και έτσι έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους υπόλοιπους έλληνες πολίτες.
    Αυτή είναι η δημοκρατία που θέλουν οι έλληνες αριστεροί.
    Να παραμερίζουν το 84% των ελλήνων και να δημιουργούν προβλήματα.

    Αν δεν τους αρέσει η Cosco να δηλώσουν παραίτηση τώρα και να ξεκουμπιστούν να φύγουν για να μπεί κόσμος που έχει κατανοήσει τη σημερινή πραγματικότητα διότι αυτοί οι κύριοι κοιμούνται βαθέως με τις ευλογίες της κυρά Παπαρήγα που την έχουν βάλει ως γενική γραμματέα του ΚΚΕ σαν ανδρίκελο-ζόμπι που έρχεται από την δεκαετία του 1910.

    Ακόμα και λαϊκό έρισμα να είχατε στο κόσμο κύριοι του ΟΛΠ,το έχετε χάσει προ πολλού.
    Ο κόσμος σας βρίζει,σας φτύνει με ροχάλες και εσείς νομίζετε ότι ψιχαλίζει ενώ το χειρότερο είναι ότι νομίζετε ότι επιτελείτε και εθνικό έργο με το να κλείνετε το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

    Το τομάρι σας κοιτάτε ρε Αλήτες ,βρωμερά απομεινάρια μιάς κομουνιστικής κοινωνίας που απέτυχε παταγωδώς στην πρώην Σοβιετική Ένωση και στις χώρες της κεντρικής ευρώπης και που ακόμα και σήμερα αλλά και για πολλά χρόνια ακόμα θα ταλαιπωρούνται για να διώξουν όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος.

    Άντε πηγαίνετε να δουλέψετε ρε τεμπέληδες και ανοίξτε το λιμάνι για να μπορούν οι δουλευταράδες να δουλεύουν και όχι να κοπροσκυλιάζουν όπως εσείς.

    Άϊ στο διάολο μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ύπουλο σκατοκάναλο που λέγεται ακόμα mega δεν έχει καταλάβει προφανώς ότι το ΠΑΣΟΚ έχει βγεί κυβέρνηση και ο Γιώργος Παπανδρέου πρωθυπουργός.
    Δεν εξηγείται άλλωστε η στάση του κάποτε δημοκρατικού καναλιού να έχει καθημερινά σε όλες τις πολιτικές και μη εκπομπές του σαν πρώτο θέμα την εκλογή αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

    Είναι απίστευτο αλλά θα πρέπει να έχει υπόψη του το mega channel ότι όσο και να κάνει πλύση εγκεφάλου κατά του Γιώργου δεν θα το καταφέρει όπως και δεν το κατάφερε μέχρι τώρα κυρίως προεκλογικά.

    Ένα οποιοδήποτε σοβαρό κανάλι ακόμα της Ζιμπάμπουε, στις ειδήσεις,πρώτα θα είχε σαν είδηση τις κυβερνητικές προσπάθειες μιας νέα ειδικά κυβέρνησης και μετά το τι κάνει η αντιπολίτευση.
    Φαίνεται ότι μερικοί στο Δ.Ο.Λ. και στο ΕΘΝΟΣ έχουν την εντύπωση ότι το κυβερνητικό "γλύψιμο" εξαντλείται με δύο εφημερίδες.

    Η διαπλοκή προφανώς άρχισε να δείχνει τα δοντάκια της αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι διαφορετικό πια.

    Και επιτέλους, θέλω σαν πολίτης και σαν τηλεθεατής προτιμώ να βλέπω πλέον ένα κανάλι δεξιό για να γελάω παρά να βλέπω ένα κανάλι κατ'επίφασην κεντρώο και δημοκρατικό το οποίο είναι ύπουλο και εξελίξιμα χαφιεδίστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΛΛΑΞΩΚΩΛΛΗΣ τής sifila.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΠΕΙΡΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΓΑΛΑΖΙΟΙ-ΜΑΥΡΟΙ) ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 800 ΧΡΟΝΙΑ..Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΩΧΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ..Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ο ΑΛΛΑΞΩΚΩΛΛΗΣ τής sifila."


    Ρε συ εβραιε μη σκουζης σ' ακουσαμε.
    Αντε να φας καμμια χοιτινη μπριτζολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. που ξέρεις ρε καραγκιόζη @16 Οκτ 2009 2:13:00 πμ, ότι είναι εβραίος;
    πάντως εσύ θα ξέρεις ότι τα ζώα του ισλαμ προτιμούν από τις γίδες τους ηλίθιους σαν και σένα και για αυτόν τον λόγο κόπτεσαι για αυτούς και το γιουσουφάκι τους σίβυλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση