GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eπεισόδια στην ΕΦΕΕ...

Από το γραφείο Tύπου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ . Το φοιτητικό κίνημα βρίσκεται σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της ιστορίας του. Για πρώτη φορά μ...

Από το γραφείο Tύπου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ
.
Το φοιτητικό κίνημα βρίσκεται σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της ιστορίας του. Για πρώτη φορά μετά το 1995, γίνεται σοβαρή προσπάθεια για ανασυγκρότηση της ΕΦΕΕ στην οποία προσπάθεια πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της τεχνικής γραμματείας με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΚΣ, ΠΑΣΠ, ΕΑΑΚ, ΑΡΕΝ). Το αρχικό κλίμα συναίνεσης διαταράχθηκε για μια ακόμη φορά από τα μέλη της ΕΑΑΚ (εξωκοινοβουλευτική αριστερά).
Συγκεκριμένα κατά της διάρκεια της συνεδρίασης, τα μέλη της ΕΑΑΚ με διάφορες απειλές και...

ύβρεις προς τους εκπροσώπους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ., αλλά και με την χρήση βίας έδειξαν για ακόμη μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο με αποτέλεσμα να διαλύσουν ακόμη μια συνεδρίαση.
Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ καταγγέλλουμε το κλίμα τρομοκρατίας που θέλουν να επιβάλουν τα μέλη της ΕΑΑΚ και επισημαίνουμε ότι θα συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε για την διεξαγωγή του Πανσπουδαστικού Συνεδρίου και την εκλογή νέας ΕΦΕΕ, συνεχίζοντας τον αγώνα μας για την ανασυγκρότηση του φοιτητικού κινήματος.
Καλούμε όλη την ελληνική κοινωνία να σταθεί στο πλευρό των υγιών δυνάμεων του φοιτητικού κινήματος και να απομονώσει τις μικρές μειοψηφίες με τις καθεστωτικές και αντιδημοκρατικές αντιλήψεις και πρακτικές.

6 σχόλια

  1. Προς όλες τις άλλες φοιτητικές παρατάξεις:
    Με τα ΕΑΑΚ ΕΦΕΕ δε φτιάχνετε.
    Διώξτε τα να βρείτε την υγειά σας.
    Κι άστους να λένε ότι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε θα ήθελα η στάση των ΕΑΑΚ να ακουστεί ξανά ως επιχείρημα την άρνηση της συγκρότησης της ΕΦΕΕ.Η ΔΑΠ συγκεκριμένα να μην εμφανίσει κάνενα κώλυμα επί της διαδικασίας της τελευταίας στιγμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μονο Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος ή όποια από την Δεξιά όρθωσαν το ανάστημα στα σκάνδαλα που τελικά τους έστειλαν στην αντιπολίτευση, αυτός ή αυτή να γίνει αρχηγός της παράταξης, και δεν εννοώ κάποιους βαλτούς που μαϊμουδίζανε από το πρωί μέχρι το βράδυ στα κανάλια σαν βασιλικότεροι του βασιλέως και βαλτοί !


    geds

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009

    Το πρώτο επίσημο ...κράξιμο σε υπουργό του ΠΑΣΟΚ

    Πήγε να μιλήσει στο Καρπενήσι και η Διδασκαλική ομοσπονδία την μπλόκαρε και έβγαλαν πανό ενώ ακούστηκαν και συνθήματα όσο η υφυπουργός παιδείας Έφη Χριστοοφιλοπούλου μιλούσε στο...

    ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ..
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...ΤEΡΑΣΤΙΑ...
    ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ (1 ) ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΠΑΣΤΙΚΙΑ
    ΕΒΡΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση