GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδει "διαρροές" σε βάρος του ο Σαμαράς...

...για τα περί μη συνάντησης με τον Μεϊμαράκη. Σκληραίνει το παιχνίδι στη ΝΔ Aρχίζουν να χοντραίνουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση στη ΝΔ ε...

...για τα περί μη συνάντησης με τον Μεϊμαράκη. Σκληραίνει το παιχνίδι στη ΝΔ

Aρχίζουν να χοντραίνουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση στη ΝΔ εν όψει της μάχης για τη διαδοχή Καραμανλή. Σε ανακοίνωση, από το Πολιτικό Γραφείο του, ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτηρίσει «ανυπόστατες και ανακριβείς» τις αναφορές ορισμένων μέσων ενημέρωσης περί δήθεν άρνησής του να συναντήσει τον Β. Μεϊμαράκη: «Οι αναφορές σε ορισμένα ΜΜΕ περί δήθεν άρνησης του κ. Αντώνη Σαμαρά να συναντηθεί με τον κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι ανακριβείς και ανυπόστατες. Επίσης, προσβλητικές για τον πολιτικό πολιτισμό και τη φιλία των δύο πολιτικών ανδρών που χρόνια έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους είναι οι περίεργες διαρροές χαρακτηρισμών εις βάρος του κ. Μεϊμαράκη, που κινούνται στα όρια της φαιδρότητας» αναφέρεται χαρακτηριστικά και προστίθεται: «Σε τέτοιες ώρες, που προέχει η ενότητα και η συντροφικότητα όλων, τέτοιες πρακτικές θα βρίσκουν την άμεση αντίδρασή μας».

5 σχόλια

  1. ΣΤΗΣΤΕ ΚΑΛΠΕΣ ,ΚΑΛΠΕΣ .ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ.ΦΙΛΟΣ Η ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ.ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ.ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΑΣΕ ΑΠΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ.Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΞΩΒΕΛΙΣΤΗΚΕ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΘΡΑΣΣΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΚ ΣΟΥ
    ΣΗΜΑ.
    ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΗΣ ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑΣ.
    ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ-ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ.

    ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ.
    ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
    ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ
    ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΡΑ.
    ΤΥΠΟΥ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
    ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ Γ Ε Ρ Ο Υ Λ Α Ν Ο Υ.

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ
    ΚΑΤΟΥΡΗΜΑΤΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...

    ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Γ΄ + ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI EINAI O MEIΜΑΡΑΚΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ,ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΙΡΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΜΝΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμπρός σύντροφοι Νεοδημοκράτες, για να ακούσομε πάλι στην Βουλή των Ελλήνων το θρυλικό από την μαμά με τα γιουβαρλάκια, προς την μεριά του Πασόκ, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση