GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι καρχαρίες στη στεριά…

Του Δημήτρη Κατσικάρη Τώρα που κέρδισε το ΠΑΣΟΚ… έγινε η θάλασσα γιαούρτι! Στη βοή και την οχλαγωγία της μεγάλης νίκης, πρόλαβαν κάποιοι παλ...

Του Δημήτρη Κατσικάρη

Τώρα που κέρδισε το ΠΑΣΟΚ… έγινε η θάλασσα γιαούρτι! Στη βοή και την οχλαγωγία της μεγάλης νίκης, πρόλαβαν κάποιοι παλιοί (αλλά και νέοι) καρχαρίες να βγουν στην πράσινη στεριά, ευελπιστώντας να κόψουν ένα κομματάκι εξουσίας (και μάσας) για πάρτη τους.
Στην πρώτη θέση του ταμείου κάθονται όπως πάντα οι… συνήθεις απόντες. Αυτοί που μέχρι πέρυσι αναφέρονταν υποτιμητικά… στο «Γιωργάκη», με τη βεβαιότητα ότι «δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός»!
Τώρα θεσιθηρούν…
Παραδίπλα, παλιοί παραγοντίσκοι του… βαθέως Πασόκ, που δεν έχουν συνέλθει ακόμα από το Σοκ της νέας Παπανδρεϊκής ιντερνετικής τακτικής, σιγομουρμουρίζουν, βγάζουν αφρούς και...

ευελπιστούν… να του περάσει η κουζουλάδα για να πάρουν το κατιτί τους.
Θεσιθηρούν ασυστόλως…
Από κοντά και οι «πούροι εκσυγχρονιστές» που λοιδορούσαν αγρίως το «σύστημα Παπανδρέου» και τώρα δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα σάλια τους, ψάχνοντας «κονέ», ικετεύοντας, κάποιοι, για τη συμμετοχή τους…στη νέα δημιουργία.
Εμετικοί θεσιθήρες…
Κάπου εκεί και οι εκατοντάδες γραφιάδες που πεντέμισι χρόνια είχαν καταπιεί τα μολύβια τους -όταν βεβαίως δεν τα χρησιμοποιούσαν για να γλείφουν το σύστημα Ρουσόπουλου, που τώρα κάνουν ότι δεν γνώριζαν καν.
Κακόμοιροι μισθοφόροι…
Ποιοι μένουν;
Μα όπως πάντα, εκείνοι που έδωσαν αγώνες εμπροσθοφυλακής χωρίς να περιμένουν λάφυρα!
Ερώτημα ουσίας: Τι θα κάνει με όλους αυτούς τους χαμερπείς τύπους ο Γιώργος Παπανδρέου και οι συν αυτώ -που τους έχουν πλησιάσει;
Απάντηση: Η ζωή θα δείξει…

13 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΕΜΑΣ !
    .....χέσε μέσα Νταλάρα !

    Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι έρχεται φοροκαταιγίδα, ιδιαίτερα από τον Ιανουάριο του 2010. Ακίνητα, μετοχές, καταθέσεις, τσιγάρα, ποτά, κέρδη επιχειρήσεων, αυτοκίνητα, καύσιμα και διόδια (σημειώστε αυτό δεν το έχουν πει ακόμα).

    Για μια ακόμη φορά παίχτηκε το γνωστό παιχνίδι. Η απερχόμενη κυβέρνηση είπε όχι φόρους-όχι αυξήσεις και το ΠΑΣΟΚ είπε όχι φόρους-ναι στις αυξήσεις.

    Μα καλά ποιός αφελής τους πίστεψε. 3 εκ. θα μου πείτε.

    Πληρώστε τώρα όλοι ένα ευμέγεθες ποσό για να λάβετε αύξηση άνω του πληθωρισμού, δηλαδή άνω του 0,7% που είναι ο πληθωρισμός! Ισχύς μου η βλακεία του λαού, για να παραφράσω μία γνωστή φράση.

    Όσο αφορά την εκτεταμένη παραπληροφόρηση της ΤτΕ, είναι γνωστό τοις πάση, ότι εκτελούν διαταγές του οικονομικού επιτελείου ακόμα και στην εποχή της Ευρωζώνης. Το υπουργείο οικονομικών έχει ακόμα τη δυνατότητα να “μαγειρέυει” κατά το δοκούν τις εκθέσεις και τις εκτιμήσεις της τράπεζας.

    Ο Προβόπουλος είναι η μια όψη του νοσμίσματος η άλλη είναι ο Παπακωνσταντίνου ο οποίος ετοιμάζει φορό-επέλαση και ψάχνει για δικαιολογίες.

    Μην μασάτε. Το έλλειμα δεν είναι -14%. Προτείνω μαζικές μηνύσεις και αγωγές σε όλους όσους άλλαξαν τα στοιχεία τις τελευταίες εβδομάδες και εάς βγάλουν τα δικαστήρια την αλήθεια. Πρόκειται όντως για απαράδεκτα πράγματα.

    “Ισχύς μου η βλακεία του λαού”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
    ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ !
    ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ.

    ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ....
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαθαινω πως ετοιμάζεται ο Σουμάκης
    για Προξενος στις ..Σευχέλλες
    με αρμοδιότητα και στα νησια Φιτζι
    Γιατι να ταλαιπωρειται μ αεροπλάνα και βαπόρια?
    Αε μεινει μόνιμα.Θα τουρθει και φτηνότερα...
    Αλλωστε τοσους αγωνες εκανε για τον " Δεν τραβάει "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΗΛΗΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ,ΓΙΑΥΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΡΤΕΡΟΥΝ ΜΑΤΑΙΩΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΕΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ Χ..Η Ο Κ,.ΟΣ ΣΑΣ.ΦΑΓΑΤΕ ΡΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ.ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ,ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξοχο κειμενο.
    Λαμπρά Ελληνικά. ΔΕν πειράζει , Δημητράκη.Εσύ εχεις κατι να κανεις
    κιας μην εισαι βουλευτής.
    Οι αξιοι δεν χάνονται.Σπάει κοκαλα
    η πένα σου.Γράφε, μη σταματας.Απελευθερωμένος απο το εκλογικό αγχος σου,εισαι πιο χρήσιμος.Προσπάθησε μονο, να μην επηρεαζεσαι, οσο ειναι δυνατόν, από τις προσωπικές σου πικρίες.Τότε αδικεις τον εαυτό σου.

    ISKRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΩΣ ΝΕΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΠΟΩΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΝΕΟΠΡΑΣΙΝΙΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΟΥ ΕΓΛΥΦΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΟΥ ΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ [ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ] ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟ ΓΑΠ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΟΔΑ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕΣΟ ΤΡΙΤΩΝ [ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..]ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΟΣΜΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΕ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ [ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ]ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΕΟΠΡΑΣΙΝΙΖΟΥΝ ΠΡΟΩΘΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚ ΟΛΕ ΠΑΣΟΚ ΛΕΟΟΟΟ ΛΕΕΕΕΕ

    Το επόμενο μεγάλο σκάνδαλο στο χώρο του ποδοσφαίρου

    karaiskaki
    Κυοφορείται σκάνδαλο στο χώρο του ποδοσφαίρου που θα σκάσει τα επόμενα χρόνια και θα μείνουμε με ανοικτά τα μάτια. Παρ’ ότι είμαστε Ολυμπιακοί η αλήθεια είναι πιο σημαντική για εμάς και αυτό που γίνεται στο Καραϊσκάκη δεν έχει προηγούμενο. Αφού ο Σ. Κόκκαλης πήρε το παλιό Στάδιο Καραϊσκάκη, το γκρέμισε για την Ολυμπιάδα του 2004 και στη συνέχεια το εκμεταλλεύεται στην προσωπική του εταιρεία Καραϊσκάκη Α.Ε. τώρα έκλεισε deal και με τον Λ. Λαυρεντιάδη βάζοντάς το στην εταιρεία με 50%.

    Το γήπεδο – κουκλί έγινε, όλα τα υπόλοιπα αθλήματα του στίβου εξοστρακίστηκαν από την περιοχή, ο Κόκκαλης το διαχειρίζεται όπως και τα καταστήματα και τώρα βάζει μπροστά τα «παπαγαλάκια» του στις εφημερίδες και διαρρέει ότι θα διεκδικήσει να κτίσει στον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου. Επικαλείται μια παράγραφο στη λεόντεια σύμβαση που λέει ότι αν κάποιος άλλος κτίσει με μεγαλύτερο συντελεστή γήπεδο τότε και ο Ολυμπιακός (στην προκειμένη περίπτωση ο Κόκκαλης και οι συνεταίροι του) θα μπορούν να κτίσουν περίπου 4.500 τ.μ. πέριξ του γηπέδου. Στόχος η κατασκευή εμπορικού κέντρου με σινεμά, καταστήματα, εστιατόρια έτσι ώστε να κερδίζει και τις ημέρες που δεν παίζει ο Ολυμπιακός. Κι αυτό με πρόσχημα το γήπεδο που θα φτιάξει στον Ελαιώνα ο Παναθηναϊκός. Το ένα χέρι νίβει το άλλο δηλαδή στην περίπτωση των αιώνιων αντιπάλων.

    Έτσι εξηγείται και η πρεμούρα του κ. Λαυρεντιάδη να μπει στην εταιρεία και στην ΠΑΕ αφού τα μελλοντικά κέρδη είναι πολλά.

    Μπράβο σ’ αυτούς που υπέγραψαν (επί ΠΑΣΟΚ θυμίζω) την συμφωνία για να γίνει το γήπεδο του Ολυμπιακού και να βγάλουν λεφτά κάποιοι στο όνομα της ιστορικής ομάδας.

    18 Οκτ 2009 8:54:00 μμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Είκοσι πέντε εκατομμύρια ευρώ φαίνεται ότι θα εισπράξει -σε πολύ δύσκολους καιρούς- ο Σωκράτης Κόκκαλης από την πώληση του μισού γηπέδου «Καραϊσκάκη». Καθόλου άσχημα! Ειδικά αν λάβει υπόψη του κανείς ότι κανονικά το «Καραϊσκάκη» έπρεπε να ανήκει στον Ολυμπιακό. Και ότι ο Κόκκαλης το απέκτησε χάρη στη γενναιοδωρία της προηγούμενης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ...

    Αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι δίκαιος, πρέπει (λέμε τώρα...), μόλις ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία και βάλει το ζεστό χαρτί στο παντελόνι, να δώσει το κάτι τις που...
    τους αναλογεί στους ευεργέτες του, Κ. Σημίτη, Ε. Βενιζέλο και Γ. Λιάνη, οι οποίοι, από τη θέση του πρωθυπουργού, του υπουργού Πολιτισμού και του υφυπουργού Αθλητισμού, αντίστοιχα, φρόντισαν γι' αυτή την τόσο γενναία προικοδότησή του.

    Ολα ξεκίνησαν μετά τη δεύτερη εκλογή Σημίτη, δήθεν για να αποκτήσει στέγη ο Ολυμπιακός και να ικανοποιηθούν έτσι οι μεγάλες λαϊκές μάζες που τον έχουν ως θρησκεία τους. Το «Καραϊσκάκη» μέσα σε μια νύχτα πέρασε από την ΕΟΕ στη ΓΓΑ και από εκεί στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο οποίος, με βάση μια φωτογραφική διάταξη που του έδινε τη δυνατότητα να μεταβιβάσει δικαιώματα και υποχρεώσεις σε ιδιώτη, το παραχώρησε στον Κόκκαλη. Και εδώ έχουμε το δεύτερο και ίσως μεγαλύτερο μέρος του σκανδάλου, που είχε ως θύμα τον ιστορικό σύλλογο του Πειραιά, αλλά και γενικότερα τον πειραϊκό αθλητισμό.

    18 Οκτ 2009 9:22:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ,ΜΙΧΑΛΑΚΗ!ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ,ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ!ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΙΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ"!

    ΜΑ ΚΑΛΑ,ΜΥΑΛΟ ΝΗΠΙΟΥ ΕΧΕΙΣ;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΟΞΥΝΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

    ΘΑ'ΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,Τ'ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ"!

    Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ...ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ,"ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ" ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διατί ξεχνάς τό ""ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ"",
    συντάκτη???
    Τό μεγαλύτερο ΛΑΜΟΓΙΟ τής μεταπολιτευτικής περιόδου???
    Δέν έχεις δεί,ότι είναι ό κύριος καί προσωπικός σύμβουλος/συνοδός τού Γιώργου???
    ......
    ΄-Δέν χρωστώ σέ κανέναν!!!
    -Αυτή ή κυβέρνηση δέν χρωστά σέ κανέναν!!!
    -Δέν.......
    -Δέν........
    κι πολλά άλλα ΔΕΝ!!!
    Χρωστάς κύριε Γιώργο,στόν μεγαλύτερο ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ!!!
    Ρώτησε καί τόν Σημίτη,νά σού εξηγήση σχετικώς.
    Γνωρίζει πολύ καλά,διότι έκείνος τόν ΕΔΙΩΞΕ,από τήν Κυβέρνηση ,προ-ολυμπιακά.
    Διατί άραγε????
    Ποτέ δέν έμαθες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kε Κατσικάρη,η ανάρτηση είναι αποτύπωμα
    σφραγιδόλιθου στό βουλοκέρι.
    Ωραίος.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Anvnymow-20 Οκτ 2009 7:50:00 μμ

    File exeis vgei exw apo ta synora ths patrida sou? Exeis dei se allh xwra ti systhmata yparxoun kai pws symperiferontai stis meionothtes.Xereis pws exw apo ta Ellhnika synora zoune 5 ekatom. Ellhnes? Skepsou ligo pare na rwthseis, mhn koimasai me to Pall-mall, ton frape kai to cellphone.wake up
    and smell the coffee.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟ Η ΣΑΥΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ,ΟΝΕ,ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ . ΤΟΥ ΠΗΡΕ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΑΧΜΗ.ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΟΥΤΗΣΕ
    ΠΟΙΟΙ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΙΜΙΑ,ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΤΟΝ ΣΠΑΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΣΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΦΑΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΤΡΙΣΕ ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση